Tour de France 2022 - 3. Szakasz (VEJLE > SØNDERBORG)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tour de France 2022 - július 3. - 3. Szakasz (VEJLE > SØNDERBORG)


Van egy tipped erre a Tour de France szakaszra? Oszd meg fórumtársaiddal és ne felejtsd, hogy a szakasz legjobb tippje pénznyereményben (2.000 forint/nap) részesül!

Minden nyertes tipp számít, még ha nem is jelent szakaszgyőzelmet, ugyanis az összesített tabellán feljebb kerülhetsz.


Mads Pedersen-Van Aert
Pedersen végez előrébb
2.2
bet365

Az utolsó dán szakasz, teljesen sík, hisz azokat a valamiket amelyeket kategorizáltak, nem lehet még dombocskának sem nevezni. Szökés esélytelen, hogy végigmenjen, így a maradnak a "vonatok". Ma Van Aert nagyon ideges volt, hogy nem tudta behúzni, cserébe megkapta a "sárgát". Azt gondolom, hogy ott lesz ő is a sprintben a végén, de hátha lenyomja a dán. Könnyebb egy ilyen tippet fogni, minthogy 180 ember előtt végez majd valaki. Ja, ma sem jött! Akkor hagyjuk! :D


tipp: J. Philipsen 1-3. helyen végez
odds: 2.10
iroda:tippmixpro

Ami nem jött össze ma, hátha holnap összejön. Az egyik nagy favorit lesz holnap is a belga, igaz a vonata nem a legjobb, de ott van a csapatában van der Poel akitől nagy segítséget kaphat, bár ma ez nem jött össze.
Bezárták a végén, így nem tudott igazán érvényesülni, de látszott a sebessége megvan. Hátha most összejön a top3.

tipp: Jakobsen nyer
odds: 2,25
unibet



Tegnap ott volt a szél, a várva várt híd, Sagannal a lökdösődés a vége előtt, aztán még is simán nyert hátulról jőve Jakobsen. Ő a legjobb sprinter, nem is lehet kérdés. Ha minden ma picit simábban alakul a sprint előtt, akkor Jakobsen ma is jó eséllyel behúzza azt.

Stuyven - Laporte
Laporte végez előrébb
2,37
bet365

Tegnap a belga 14. lett, a francia 18. helyen ért be. Ők nem a szakaszért mennek, hanem segítők, így igzából, hogy hogyan gurulnak be a végén az lutri, így érdemesebb a magasabb szorzót választani. Ma Van Aert embere gurulhat át előbb a célon.

Sziasztok!

Tipp: (Mezgec Luka - Janse van Rensburg Reinardt) (Párosítás Janse van Rensburg Reinardt)
Odds: 2.00
Iroda: bet365
Indoklás:

Tegnapi versenyen a két versenyző közül Janse van Rensburg Reinardt sokkal előrébb végzett mint Mezgec Luka és nagy esély illetve remény van benne,hogy ma is így lesz.

van der Poel, Mathieu - Matthews, Michael
Tipp:Legjobb végső helyezés: Matthews, Michael
Odds:2.40
iroda:Unibet


3.szakasz

Amaury Capiot vagy Michael Morkov végez előrébb?

Tipp: Michael Morkov
Odds: 1.50
Iroda: Bet365

Tipp: Wout Van Aert nyeri a szakaszt
Odds: 7.00
Iroda: Unibet

Van Aert az első, és a második szakaszban is másodikként ért célba. A másodikban az utolsó százon előzték meg. Összetettben ezzel vezeti a versenyt, és megkapta a sárga trikót. A harmadik napon most már itt az ideje ilyen teljesítménnyel megnyernie a szakaszt.

3. szakasz

Tipp: Pedersen, Mads 1-3 helyen végez

Odds: 3,50
Iroda: Bet365

Indoklás: Pedersen jól kezdett, és az utolsó "hazai pályás" meccse jön, úgyhogy biztosan különösen motivált lesz. Ha igazán odateszi magát, egy kis szerencsével akár még szakaszgyőzelem is lehet a dologból.

Tipp: Wout van Aert 1-3 helyen végez
Odds: 2,3
Iroda: Unibet
Indoklás: Eddig fantasztikusan teljesít az idei Touron. Benne lehet a szakasz győzelem is,de a dobogó a lábaiban van.

3.
tipp: van Poppel 1-3 @ 5,50 (unibet)

Tegnap is volt benne erő, ebből kiindulva ma is lehet. Persze minden szakasz más, ahogy egy ilyen karakterű etap végén kell a szerencse is, de úgy vélem, ma is rápróbál, és megint ott lehet a pódium közrelében, vagy akár rajta is.

3. szakasz: Caleb Ewan dobogón végez
Odds: 3.00
Iroda: Unibet

A harmadik etap megint mezőnyhajrát hozhat, viszont egy kissé trükkös befejezéssel. Lesz egy komoly kanyar 800 méterrel a vége előtt, ahol fontos a jó helyezkedés, de utána is végig figyelni kell. Az infó ugyanis a következő: célegyenesben folyamatos szembeszél várható. Alapjáraton ez a nagyobb testű sprintereknek kedvez (Van Aert, Van Poppel, Walscheid stb.), viszont felsejlik egy 2020-as Tour de France szakasz. Harmadik etap, Sisteron, hosszabb egyenes, stabil szembeszél. Mindenki Sam Bennett győzelmét várta, mondván nagyobb sprinter, gyors és jó a vonata, szembeszél is neki kedvez. Többen hosszút nyitottak, hamar elfogytak a hajrában, Bennett kivárt, de viszonylag ő is hosszút nyitott. Érdemes megnézni a felvételt, ahogyan Ewan kerülgeti a sprintereket, folyamatos szélárnyékban, szinte csak az utolsó 80-100 méteren bújt elő. Addig hagyta, hogy Bennett küzdjön a szélben.


Ewan most nem rendelkezik vonattal, közel sem olyan rettenthetetlen sprinter, mint két éve, hiszen ott van Jakobsen és Philipsen, akik a nyakára nőttek. A Girón sem ment neki, viszont helyezkedni még mindig nagyon tud. Nincsen Klüge, egyedül kell megoldania, de egy top3-ra jó lehet. Ezt a Girón is hozta, ha ideális volt a körülmény, most elvileg minden kedvez neki, nincsen középpontban, nincsen rajta teher.