csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában


#2670 szeptember 26, 2012, 15:23:04, csabax
Crawley Town - Swansea City Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.22  :great:
Roda JC - FC Zwolle Tipp: Roda JC vagy X 1.16  :great:

Szorzó: 1.42

#2671 szeptember 25, 2012, 21:11:59, csabax
Ebbsfleet United - Woking Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.18  :great:
Grimsby Town - Gateshead Hány gólt szereznek? Tipp: Több mint 1,5 1.22  :great:

Szorzó: 1.4

#2672 szeptember 25, 2012, 20:29:06, csabax
Eintracht Frankfurt v Dortmund / Over/Under 1.5 Goals   Over 1.5 Goals   Back   1.21  :great:

#2673 szeptember 26, 2012, 22:40:44, csabax
Buliszelvény:

Labdarúgás - Németország 1.liga - Augsburg-Leverkusen 2   2  :great:
Labdarúgás - Németország 1.liga - Hannover-Nürnberg 1   2  :great:

Labdarúgás - Olaszország 1.liga - Genoa-Parma 1   2,2  :noway:
Labdarúgás - Olaszország 1.liga - Pescara-Palermo 1   2,5  :great:

Nyereményszorzó   22,00

Anyádat, Borriello!

#2674 szeptember 26, 2012, 22:40:11, csabax
Hannover 96 - 1. FC Nürnberg Under/Over - Tipp: 2   1,75    :great:
Genoa CFC - FC Parma Tipp: 1X   1,32    :great:
     
Össznyereményszorzó   2,31

#2675 szeptember 26, 2012, 22:03:53, csabax
Hannover 96 - FC Nürnberg

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 1.80
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Akárcsak tegnap a Bayern-Wolfsburg mérkőzés kapcsán, az elemzés elején most is azt kell írnom, hogy a hazaiak megszokták a heti két összecsapás okozta terhelést, míg a vendégekről ez nem mondható el. Egy szempontból máris a vendéglátó együttes előnyét könyvelhetjük el. Ehhez hozzá kell tenni, hogy a Hannover nagyon jó hazai pályán és saját szurkolói előtt 20 mérkőzés óta veretlen, azt kell mondani, hogy ez újabb indok lehet a hazai sikerre. Persze, tudom, előbb-utóbb minden sorozat megszakad. Talán ezért nem fogadok a Hannover győzelmére, hanem inkább a gólokra fókuszálok. Ugyanis mindkét csapat nagyon gólképes. Főleg a hazai együttes. És főleg mostanában. Ebben az idényben nem volt olyan Hannover bajnoki mérkőzés, ahol legalább négy gól ne lett volna. Jó hír, hogy a Nürnbergnek sem kell a szomszédba mennie a gólokért, hiszen idei mérkőzésein kis híján 3 gól az átlag. Szintén biztató, hogy egymás ellen már több mint 30 mérkőzés óta nem játszottak 0-0-ás döntetlent. Gólok tehát – elvileg – lesznek. A hazaiaknál visszatér eltiltásából Egervári magyar szövkap cimborája, a jó formában lévő Huszti (akit négy forduló alatt a Kicker kétszer is a forduló legjobbjának választott). A vendégek részéről talán Gebhart és Simons okozhat némi kalamajkát a hazai kapu előtt. Majdnem elfelejtettem: heti két meccsen azért sem edződhetnek a vendégek, mert a német kupasorozattól is elbúcsúztak már, a negyedosztályú Havelse pihenőt rendelt el nekik.

Eredmény: 4-1.

#2676 szeptember 26, 2012, 22:39:57, csabax
Genoa CFC - AC Parma

Tipp: Genoa CFC
Odds: 2.41
Fogadóiroda: Pinnacle
Tét: 10


Nyilván a józan eszem elment deszkát árulni vagy krumplit pucolni (más lehetőségre nem tudok gondolni), hiszen olasz bajnoki mérkőzésről készülök elemzést írni. Úgy kell nekem. Lelkem rajta. Adott ez a Genoa-Parma összecsapás, s a két szép város focicsapatának összecsapásáról a következőket bírom leírni. Mintegy mentségemre. A hazai gárda két győzelemmel és két vereséggel, valamint 6-6-os gólaránnyal és 6 ponttal az olasz bajnoki tabella 8. helyét foglalja el. Az előző fordulóban idegenben verte 1-0-ra az addig hibátlan Lazio csapatát. Az igaz, hogy a fővárosiak végigtámadták a mérkőzést, de az is igaz, hogy egyetlen gólt sem bírtak szerezni, a genovaiak pedig egyszer jól kontráztak, Borriello révén gólt szereztek és három pont lett a jutalmuk. A focit nem helyzetekre, hanem gólra játsszák. Két veresége közül az egyiket hazai pályán gyűjtötte be a Genoa, de ha hozzáteszem, hogy a Juventus volt a tettes, akkor elfogadhatónak tűnik a genovai kudarc. Azt sem lehet állítani, hogy a Parma számára kéjutazásnak minősültek az idegenbeli találkozók, hiszen a Juventus és a Napoli otthonában szenvedett vereséget. Ezek mellett a pármaiak fel tudnak mutatni egy Chievo elleni hazai 2-0-ás győzelmet, valamint az előző fordulóban a Fiorentina elleni 1-1-es döntetlent. Ezen a találkozón végig vezetett a firenzei gárda, de a hazaiak a hosszabbítás végén egy 11-esnek köszönhetően egyenlítettek. Jelenleg a 12. helyen áll a Parma, gólkülönbsége az eget rengetőnek nem nevezhető 4-6, és azon kívül, hogy tud gólokat kapni a csapat, talán még azt érdemes tudni, hogy idegenben gyengén szokott muzsikálni. A hazaiaktól két nem meghatározó játékos fog hiányozni sérülés miatt, míg a Parma az előző fordulóban piros lapot kapott Rossi, valamint Santacroce és Palladino szolgálatait lesz kénytelen nélkülözni. Azaz hiányzók terén is hátrányban lesznek a vendégek. Szerintem a mérkőzés végén is. Tippem: győz a Genoa. (Vagy megtáltosodik a Parma. Ki tudja? Ne feledjük, hogy olasz fociról van szó.)

Eredmény: 1-1. Borriello (Genoa) 11-est hibázott.

Szépen ülnek a tippjeid az utóbbi időben. Lehet lesek majd tőled egy-kettőt. Hajrá!!!

Ja és nyerjen ma a pool ifi :)

#2678 szeptember 26, 2012, 19:42:58, csabax
Idézetet írta: ceruza Dátum szeptember 26, 2012, 18:15:35
Szépen ülnek a tippjeid az utóbbi időben. Lehet lesek majd tőled egy-kettőt. Hajrá!!!

Ja és nyerjen ma a pool ifi :)

Tegnap tippelés szempontból (is) nagyon jó napom volt. Ma pocsék napom volt eddig, meglátjuk, hogy milyen hatással lesz az esti tippekre.

(Jó lenne, ha nyerne a Pool, de ott nagyon komoly problémák vannak. Nem bánnám, ha a játékosok háromnegyedét, de akár 90%-át is elzavarnák a Mersey-parti városból.)

#2679 szeptember 26, 2012, 22:25:15, csabax
AC Milan - Cagliari

Tipp: AC Milan 1,5 gól fölött
Odds: 1.80
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Mint a Reichstag, úgy égett az AC Milan az elmúlt időszakban. Akár úgy is fogalmazhatnánk, hogy ez az AC Milan egyáltalán nem hasonlít arra az AC Milan nevű csapatra, melynek játékát csodálva sportot kedvelők milliói szerettek bele a labdarúgásnak nevezett játékba. Ez a mostani AC Milan valószínűleg többet ér egy kalap szarnál, de hogy nem sokkal, az biztos. Summa summarum: ez a mostani AC Milan szégyent hoz a neves elődökre. Ez a mostani AC Milan ebben a bajnoki idényben még nem bírt nyerni saját pályáján. Pedig nem egy, hanem két meccset játszott a San Siro gyepén. Először a Sampdoria, utána az Atalanta mutatta meg, hogyan kell nyerni Milánóban. A két hazai bukta mellett van egy idegenbeli vereség is, az előző fordulóban az Udinese győzte le Massimiliano Allegri edző csapatát. És hogy ne csak vereségekről essen szó: van egy idegenbeli győzelme is a milánói gárdának, 3-1-re bizonyult jobbnak a Bolognánál. Ha pedig AC Milan, nyeretlenség és San Siro, akkor a történethez hozzátartozik, hogy BL-mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszott a belga Anderlecht csapatával. A ma este megmérkőző két csapat négy forduló utáni mérlege: 15. AC Milan 1 győzelem, 0 döntetlen, 3 vereség, 4-5-ös gólarány, 3 pont; 17. Cagliari 0 győzelem, 2 döntetlen, 2 vereség, 2-7-es gólarány, 2 pont. A hazaiaknál Zapata és Boateng eltiltás miatt nem léphet pályára, de Strasser, Vila, Muntari, Flamini és Pato sem áll rendelkezésre. A Milan kispadján Mauro Tassotti fog ülni, ugyanis Allegri egymeccses eltiltást kapott az Udinese elleni vereséget követően. Nem írtam semmit a szárdokról, mert e mérkőzés kapcsán teljesen fölösleges bármit is írni róluk. Az nem újdonság, hogy tudnak gólokat kapni és gyengék idegenben. Ez a mérkőzés csakis a hazai csapatról szól. Ha a játékosok edzőt akarnak buktatni, akkor bárki lehet az ellenfél, mert kikap az AC Milan. Ha nem lesz edzőbuktatás, akkor simán nyerni fog az AC Milan. Én arra voksolok, hogy Allegrit később buktatják meg, már ha egyáltalán megbuktatják.

Este ez ment élőben:

Genoa v Parma / Match Odds   Parma   Lay   1.49    :great:

Genoa v Parma / Match Odds   Parma   Lay   1.58    :great:

Roma v Sampdoria / Over/Under 1.5 Goals   Over 1.5 Goals   Back   1.16    :great:

Genoa v Parma / Match Odds   Parma   Lay   1.76    :great:

Genoa v Parma / Over/Under 1.5 Goals   Over 1.5 Goals   Back   1.16    :great:

AC Milan v Cagliari / Over/Under 1.5 Goals   Over 1.5 Goals   Back   1.12    :great:

AC Milan v Cagliari / Over/Under 0.5 Goals   Over 0.5 Goals   Back   1.1  :great:
   
Hannover v Nurnberg / Over/Under 1.5 Goals   Over 1.5 Goals   Back   1.4    :great:

Osnabruck v SV Darmstadt / Over/Under 0.5 Goals   Over 0.5 Goals   Back   1.3    :great:

Karlsruhe v Rot-Weiss Erfurt / Over/Under 0.5 Goals   Over 0.5 Goals   Back    1.25    :great:

Pescara v Palermo / Over/Under 0.5 Goals   Over 0.5 Goals   Back   1.7    :great:

Braunschweig v Duisburg / Over/Under 0.5 Goals   Over 0.5 Goals   Back   1.12    :great:

Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet. Lehet már megszoktam?  :laugh:

Rodgers-t bírom, a fiatalok eddig nagyon ütősnek tűnnek. Végre egy edző, aki rendesen játszatja is őket. Assaidi, Allen jó vételnek tűnik. Kenny igazolásait kéne valahogy szétszórni. Suarezzel meg nem tudom mi lenne a legjobb. Kéne mellé egy jó befejező ember, akinek az utolsó passzokat tudná adni.

Swanseat kaptuk a ligakupába. Ehhez lehet kevesek lesznek a fiatalok  :-\

Idézetet írta: ceruza Dátum szeptember 26, 2012, 23:58:53
Én nem látom ennyire rossznak a helyzetet. Lehet már megszoktam?  :laugh:

Rodgers-t bírom, a fiatalok eddig nagyon ütősnek tűnnek. Végre egy edző, aki rendesen játszatja is őket. Assaidi, Allen jó vételnek tűnik. Kenny igazolásait kéne valahogy szétszórni. Suarezzel meg nem tudom mi lenne a legjobb. Kéne mellé egy jó befejező ember, akinek az utolsó passzokat tudná adni.

Swanseat kaptuk a ligakupába. Ehhez lehet kevesek lesznek a fiatalok  :-\

Megszoktad a helyzetet, ezért nem tűnik annyira rossznak. Rodgers rendben, végre van valaki, akinek elképzelése van a labdarúgásról és azt meg is tudja valósítani. A gondok ott kezdődnek, hogy nincs kivel, hiszen a jelenlegi keret nagy része  teljesen alkalmatlan az új feladatokra.

#2683 szeptember 27, 2012, 12:36:34, csabax
A Radwanska v Wozniacki / Match Odds   Agnieszka Radwanska   Back   2  :great:

#2684 szeptember 27, 2012, 21:19:25, csabax
Halmstads BK - Östers IF Tipp: 1X   1,24     :great:
BK Häcken - Helsingborgs IF Tipp: 1X   1,13    :great:

Össznyereményszorzó   1,40