Premier League 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum február 26, 2022, 20:42:43https://index.hu/sport/futball/2022/02/26/angol-futball-premier-league-roman-abramovics-chelsea-ukran-orosz-haboru/
Vajon nem arról van-e szó, hogy a Chelsea klubtulajdonosa átadta a Chelsea jótékonysági alapítvány kuratóriumának a Chelsea FC gondozását és felügyeletét, s ő pedig ezután már nem lesz az előtérben, hanem csak simán klubtulajdonos marad a háttérben?

Csak kérdezem.

Ez az, ezt nem értem én sem, úgyhogy jó lenne, ha valami nálam okosabb megválaszolná. Ez most úgy jön le a hírekből, mintha egy az egyben dobta volna a tulajdonában álló klubot tokkal-vonóval...

Idézetet írta: csabax Dátum február 26, 2022, 22:56:59Vajon nem arról van-e szó, hogy a Chelsea klubtulajdonosa átadta a Chelsea jótékonysági alapítvány kuratóriumának a Chelsea FC gondozását és felügyeletét, s ő pedig ezután már nem lesz az előtérben, hanem csak simán klubtulajdonos marad a háttérben?

Csak kérdezem.

Idézetet írta: NFCKR Dátum február 28, 2022, 08:08:34Ez az, ezt nem értem én sem, úgyhogy jó lenne, ha valami nálam okosabb megválaszolná. Ez most úgy jön le a hírekből, mintha egy az egyben dobta volna a tulajdonában álló klubot tokkal-vonóval...
Ja.

Szerintem az orosz milliárdos Roman Abramovicsnak van annyi esze, hogy nem dobja el magától ingyen a pár milliárdot érő BL-címvédő Chelsea-t, hanem látja, hogy ezek a napok nem jók számára, s ezért úgy döntött, hogy jobban jár, ha most azonnal megválik az ügyvezető szerepkörtől és átadja a klub irányítását. Ő megmarad klubtulajdonosnak a háttérben, s előtérbe kerül Marina Granovskaia és Petr Cech.
Valószínűleg a Chelsea legvehemensebb drukkerei is kussolni fognak, amikor azt fogják látni, hogy a Chelsea egyik legendás játékosa és klubikonja vezeti a Chelsea-t.
Nekem olyasminek tűnik mindez, mint amikor valamelyik gazdag embernek van gyára vagy üzeme vagy egyéb érdekeltsége, s azt csinálja, hogy valamelyik megbízható alkalmazottjának átadja az ügyvezetői szerepkört, ő pedig továbbra is tulaj marad és hajókázik, utazik, nyaral, élvezi az életet.

Emlékeztetek arra, hogy Roman Abramovicsnak izraeli állampolgársága is van. Ezzel az izraeli útlevéllel bármikor simán mehetne Londonba, de ő az utóbbi években mégsem tette ezt (csak nagyon ritkán és csendben), hanem volt annyi esze, hogy belátta, hogy nem kell előtérben lenni, mert mostanában számára nem kedvezőek a dolgok.
Szerintem éppen ezért "lépett" most is időben és megelőzte azt, hogy számára kedvezőtlenné változzon minden az Egyesült Királyságban, s elbukja az általa tulajdonolt és rengeteget érő BL-címvédő Chelsea-t.

Többet ésszel, mint ész nélkül!




Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: március 3., 11:00CET



Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak, és a következő időpontban voltak érvényesek: március 8., 10:00CET

#368 március 10, 2022, 19:08:10, csabax
Háttérinformáció:

Roman Abramovics nem kiváló üzletember, hanem valójában az orosz privatizációs időszak egyik maffiózója, aki a megszerzett vagyonát és lopott pénzét mentette ki Londonba.
Ezt, vagyis azt, hogy Roman Abramovics maffiózó, aki a lopott pénzét mentette ki Londonba, már akkor is tudták az angolok, amikor mintegy két évtizeddel ezelőtt Roman Abramovics megvásárolta a Chelsea nevű fociklubot.
Az illetékes angol hatóságok azért nem "léptek" akkor sem és azóta sohasem, egészen eddig, mert nekik egyáltalán nem feladatuk az erkölcsi akármicsodák felügyelete, s amiatt nem kell megbotránkozniuk, hogy az oroszországi Aljosa, Szergej, Szása, Mása és sokmillió másik embertársuk kirablásából van pénz megvásárolni Angliában egy focicsapatot. Az illetékes angol hatóságok nem erkölcscsőszök, hanem nekik az Egyesült Királyság törvényeit kell betartaniuk és érdekeit kell védelmezniük.
Az illetékes angol hatóságok már régóta nagyon jól tudják, hogy Roman Abramovics maffiózó, s ezért a Chelsea-tulajt is éppen ugyanúgy figyelték a háttérben, mint bármelyik egyéb másik orosz maffiózót. Eddig azért nem "léptek", mert nem volt rá ok, ugyanis Roman Abramovics betartotta az Egyesült Királyság törvényeit.
Az illetékes angol hatóságoknak egészen addig nem kellett "lépniük", ameddig valamelyik - brit területen tartózkodó - orosz maffiózó nem lépi át azt a bizonyos piros vonalat vagy a brit területen tartózkodó orosz maffiózók főnöke nem lépi át a piros vonalat.
Roman Abramovics nem tett semmit, de az orosz maffiózó Roman Abramovics főnöke átlépte a piros vonalat. Roman Abramovics főnöke ellen már az elmúlt napokban is voltak megtorló intézkedések, ám mivel ezek hatástalannak bizonyultak, ezért az Egyesült Királyságban Roman Abramovics főnöke elleni újabb megtorló intézkedésekről döntöttek. Ez az újabbi dolog már azt is jelenti, hogy immár az orosz maffiózó Roman Abramovics is belekerült az orosz maffiafőnök elleni intézkedések közé.

Röviden:
Roman Abramovics orosz maffiózó eddig hosszú éveken át nyugalomban élvezhette a gazdagságot és nyugisan élhette az életét. Ám a "dolce vita" eddig tartott, mert most megkapta a lopott pénz számláját. Jelenleg azt lehet látni, hogy a "jókor volt jó helyen" gyorsan átváltozik a "rosszkor van rossz helyen"-re.


Manchester United - Tottenham  (szombat, március 12., 18:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten
 
Bruno Fernandes gólt szerez  3.25
 
Dejan Kulusevski gólpasszt ad  5.50 

Harry Kane legalább 2 gólt szerez  12.00

Harry Kane szerzi az első gólt  6.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Arsenal - Leicester  (vasárnap, március 13., 17:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten 
 
Alexandre Lacazette szerzi az első gólt  6.00
 
Harvey Barnes szerzi az első gólt 16.50

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Azert durva amit a Chelseavel muvelnek , eladhat jatekost nem erhet a penzhez, kaphat a PL-bol tv-s penzt vagy szponzor penzt de nem erhet hozza , arulhat a keszleteibol az uzleteiben de nem toltheti fel, ki a fene akar igy egy klubot megvenni , nem adhat el jegyet ,jatekost sem vehet. Csak kp val mukodhet a klubb ami a mai vilagban lehetetlen ezen a szinten , valami erdekes dolgok mennek a hatterben de igy ez csod lesz 99% szerintem.

#372 március 11, 2022, 18:38:28, csabax
Igen. Az. Durva. Szerintem is.
Ám az, hogy jogos, teljesen biztos.

Egy példa a Chelsea mellé, elé:
Az EVRAZ egy, az Egyesült Királyságban bejegyzett multinacionális acélgyártó és bányászati vállalat. Az orosz oligarchák tulajdonában levő cég elsősorban Oroszországban működik, de a londoni tőzsdén jegyzik és szerepel az FTSE-100 indexben is. A néhány orosz oligarcha tulajdonában levő Evraz orosz acélgyártó óriás fő tulajdonosa Roman Abramovics.
Az Evraz termékeit orosz tankok és orosz katonai járművek gyártására is használják.
Napjainkban, amikor az orosz-ukrán háborúban orosz tankok és orosz katonai járművek sokasága lepte el az Oroszország által megtámadott Ukrajnát és ártatlan embereket ölnek halomra, némileg "felértékelődtek" Roman Abramovics orosz háborús gépezethez fűződő kapcsolatai.

Chelsea ide, Chelsea oda, tényleg sajnálatra méltó a mindebben vétlen fociklub, de tulajdonosa nagyban hozzájárult az emberek megöléséhez és a háborús bűnökhöz.

Ronaldo megtudta, hogy az Aranylabdát idén nem naptári évre, de szezonra nézik  ;D Na még egyet CR!

Aston Villa - Arsenal  (szombat, március 19., 13:30CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Alexandre Lacazette szerzi az első gólt  7.50

Gabriel Martinelli gólt szerez  3.75 

Ollie Watkins szerzi az első gólt  9.00
 
Philippe Coutinho gólt szerez  4.00

Philippe Coutinho gólt szerez & gólpasszt ad  19.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón