12bet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Akinek van pénze ennél az ázsiai irodánál szerintem jobb ha megpróbálja kimenekíteni!

Május 11-én megújult a honlapjuk, több fogadási lehetőség az eddigiekhez képest, a 10bet-hez hasonló honlap felépítés, stb. Volt egy hosszú távú fogadásom náluk, hogy a Benfica nyeri a Portugál bajnokságot. Erre még december 15-én raktam, mindig ott volt a függőben lévő fogadásaim között, na most hogy gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot a fogadásom eltűnt! Nem lett jóváírva, hanem mintha soha nem is lett volna. Írtam nekik, erre azt válaszolták, hogy az új honlapon nem láthatóak az eddigi fogadások, ha elküldöm nekik, hogy melyik időszakban kötött fogadásaimra vagyok kíváncsi, akkor emailben megkapom az adott időszak történetét. Kértem tőlük a 2014. dec 15 és 16-i fogadásaimat, három nap múlva elküldték, de a Benfica nincs ott. Na jó, gondoltam ez cumi, bizonyítani nem tudom, hogy erre fogadtam, kiveszem tőlük a pénzemet. Jött a következő meglepetés, nem enged pénzt kivenni amíg nem fizetek be az új honlapon, viszont új befizetéshez automatikusan hozzáadnak 30 € bónuszt, ezután ismét náluk kell fogadni, nem veheted ki egyből a pénzt. Ma olvastam több helyen (friss hozzászólás van ezzel kapcsolatban az SBR fórumon is), hogy nem én vagyok az egyedüli aki küzd velük, úgyhogy szólni kellene Raskónénak, hogy blokkolják!  :police:

Írj a supportnak hogy van e lehetőség bónuszt törölni ha befizetsz, legtöbb helyen ez így megy.
Nem fogadsz belőle meg semmi meg semmire nem használod.

Amióta az új honlap van azóta 2-3 nap mire válaszolnak bármire. Az SBR fórumon azt olvastam ma, hogy bónusztól függetlenül sem teljesítik a kifizetést, olyan papírokat kérnek (személyi, bankszámlakivonat, közüzemi számlák, stb) amiket már elküldött az ügyfél, és akkor sincs kifizetés ha újra elküldi, mindenféle mondvacsinált indokokkal húzzák a kifizetést. Szerencsére az utóbbi időkben keveset használtam ezt az irodát, emiatt nincs náluk túl nagy összeg, de azért így sem örülnék ha benyelnék még ezt is amellett, hogy a Benfica fogadásomat eltüntették. Most befizettem szaros 30 eurót, rakok pár meccsre ezen a héten aztán megpróbálom valahogy kisajtolni belőlük.

A 188 betnél tavaly (mielőtt még lekorlátoztak volna 0,4 € max tétre) raktam a Juve BL győzelmét 41-szeres szorzóval. A 12betes kaland miatt most megnéztem, hogy ott van -e még függőben és csináltam egy képernyőmentést az asztali és a mobil verzióról is, ha nyernek a döntőben legalább legyen valami bizonyítékom, mert a 188bet is hasonló bagázsnak néz ki.