Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Sziasztok
Mára két eseményt néztem ki. Az igazság az, hogy mától oldódott fel a karanténunk, március 18 óta nem mehettünk ki a lakásból, én április 1-én szabadultam. Kell csináljak egy délutáni kirándulást a családdal! Remélem nem üti a programot!

16:00
Basel – Vaduz


Kell a hazaiaknak a győzelem, mert sikerükkel a 2. helyre kerülnek. Nem lesz egyszerű menet, mert az újonc a bennmaradásért küzd. 1.70 a hazai szorzója, nézni kell, s lépni!

21:00
Barca-Valladoid


Egy könnyű hazai győzelem és 1 pont az Atletico (ők elbaszták a szezonjukat, az okokat igazából nem tudom...). Annyi, hogy a Valladoid tulajdonosa a brazil Ronaldo, nem engedi őket kiesni a liga évek óta! Szerintem lesz egy 3:1, vagy 4:1, bízom a 2. félidőben, hogy meg tudom overezni, illetve ha az első 30 perc 0:0 tud maradni, akkor 1,30 felett lehet megfogni a hazai győzelmet.

Hajrá, üdv:
sound

Basel - Vaduz 0:1-nél 1,5 over 1,30

..ez a sima liba, beírom és 1:1

1,30 Barca győzelem 0:0-nàl.

Sziasztok

Tegnap arra készültem, hogy jókor legyek jó helyen. Sikerült is.

A Basel meccsének első félidejében értem haza, vezetett a Vaduz. Három gondolatom volt:
1. Alapban hazai győzelemben gondolkodtam meccs előtt, tehát 1x
2. Rakom a 2,5 overt hiszen, ha fordít a Basel akkor sima...
3. Nézem a második félidőt és ha úgy van fogok egy könnyű 1,5 overt.

Úgy döntöttem megyek a legkisebb kockázatvállalásra, néztem a meccset, és eszelősen nyomtak a hazaiak, levegőben lógott az egyenlítés. Na mondom első körben 1,5 over, s 1:1 után meglátom mi lesz! Ott sasoltam a meccset és néztem a szorzót 1,25...1,27, 1,28...1,30. Annyira felborult a pálya, hogy gyorsan kötöttem a 1,5 overt, s Stocker egyenlített is szerintem két percen belül. Utána hagytam, mert visszaesett a hazaiak nyomása, a vége meglepetés 1:2.

A Barcelona meccsén a 2. félidőt akartam overezni, de nem adta a szitu. Egyszerűen jobb volt az első félidőben a Valladoid. A 35. percben elérte a hazaira dobott szorzó az 1,30-at és kötöttem. Utána ki is kapcsoltam csináltam mást, gondoltam nem idegesítem magam ezzel a találkozóval tovább. Aztán a 75. percben ránéztem, még mindig 0:0 – na akkor megnézem mi van itt! Hát az a helyzet, hogy nyomorult lett ez a spanyol klubfoci, talán őket viselte meg legjobban a járvány...Az Atleti már nézhetetlen, azt se tudja mit akar játszani; a Barcánál mindent szétbasz a pénz, és a pénzéhség – egy nagy fos amit csinálnak; a Real meg meccsről-meccsre vergődik – az egyik bajnok lesz...hát kurvára nem érdemli meg egyik se! De a lényeg emberelőnybe került a Barca, utána is kurva szarok voltak...Dembele a 90. percben belőtte a győztes gólt.

Bizony a La Liga már a Bundesliga mögé szorult ebben a szezonban és kezd a Serie A szintjéhez közelíteni, ezt mutatják jól a nemzetközi kupa eredmények is...

Mára is van tervem, koncepcióm hamarost írom!

üdv, sound


Sziasztok!

Írom a mai cuccost, van két magyar röplabda meccs, amit ajánlok! Valószínű nézem majd őket élő stream-en is. Este meg BL!

18:00
Kaposvár – Vasas


Női bronzmeccs. Az elődöntőben a Nyíregyháza 3:0-ra leverte a pestieket, míg a Békéscsabát meg tudta valamelyest szorítani a Diamant. A két csapat a kupában a legjobb 4 közé jutásért találkozott, akkor a Kaposvár jutott tovább, s most is az ő győzelmüket fontolgatom 1,50 meccs előtt!

20:00
MAFC-Kazincbarcika


A férfi bronzmeccs! Kemény csatára kényszerítette a MAFC a Fino-t az elődöntőben, míg a Vegyészt simán kiütötte a Pénzügyőr. Alapállás, hogy ez a két csapat egymás ellen mindig hozza a hazai meccseit, s most 1,85 a találkozó előtt a MAFC. Oda kell ülni!

21:00
City-Dormund


Baromira 1-es ez a meccs, 1,30 körül nyit a piac. Nem kell ajtóstul rontani a házba simán oda kell ülni és nézni kell, s ha úgy van akkor 20-30 perc után 1,4 magasságában meg kell rakni a hazait! ... ha lecsúszunk és hamar vezet a City, akkor érdemes lehet a második félidőben overezni, mert egy több gólos angol siker el is dönti a továbbjutást!

ott van még a real-pool is – szerintem erre a párharcra nagyon igaz a kupaszabály: első meccs kevés gól ezt is várom: 0:0, 1:0, 0:1, 1:1 ilyesmi.

üdv, hajrá:
sound


1,30 on fogadtam a Diamangyőzelmet.

cash out 2:0-nàl 1.23 -on...a 2. szett vègèn hullàmvölgybe került a Kaposvár. Nők fèlő hogy lesz egy 2:2, aztàn remeghetek....

City 1:0-ra vezet 1,32 a 1,5 over

Sziasztok

A tegnap nem volt rossz!
Mindkét röpi meccs ült, a nőit néztem fogtam.
A City meccsnél 1,32 körül volt a hazai győzelem, mikor jött az első gól! Mérges voltam, hogy lecsúsztam a tuttit...a végén izgulhattam volna. Fogtam az overt a második félidőben, azért is kellett aggódni, de adta.

A mai nap kicsit kaotikus nekem, mert sok az ügyintézés, fogalmam sincs, hogy mikor mihez érek oda...azért van tervem:

16:30
Kazincbarcika – Szentlőrinc


Kőkemény kiesési rangadó, láttam mostanság mindkét csapatot. X közeli eredményt várok. A szentlőrinciek keményen fognak harcolni a végsőkig!!! Szíven szerint az x2-őt ajánlanám 1,53 meccs előtt. A Csákvár nagyon elverte a hétvégén a Barcikát....

18:15
Pécs – Szolnok


Itt Pécsett most pl esik a hó! Láttam a szolnokiak szenvedését a Rákóczi ellen, s a Pamacs Siófoki győzelmét is. A formák alapján ez sima hazai is lehet 1,60-on nyit.

18:45
Inter-Sassuolo


Hasít az Inter a bajnoki cím felé. Kell nekik ez a meccs, s szerintem be is húzzák, de az 1,30-at keveslem nyitó szorzóként – lehet érdemelt volna egy gurut! A második játékrész szerintem overezhető lesz..

Az esti BL csaták nem húznak be.
Primadonna PSG, megtizedelt Bayern...inkább a németek nyerjenek, de ez nem kívánság műsor, ide tippem sincs.
Szerintem a Chelsea nem kap ki Spanyolországban a Portótól, az x2 1,17...baromira nem tetszik és egyik találkozónál sem érzem azt, hogy overes lesz...

Üdv, hajrá:
sound

Az első félidő alapján jobbnak tűnik számomra a Szentlőrinc
Az x2 1,40-en volt meg!

1,33
Inter 1:0-s vezetèsènèl 1,5 over

Sziasztok

Szépen lehoztam a tegnapot.
A Szentlőrinc végig jobb volt, de az egyik barcikai csávó lába elsült és lett egy hatalmas gól 1:0. Még 0:0-nál fogtam az x2-őt.....
Aztán nyomott a Baranya megyei kiscsapat, mint az állat, lett egy 11-es, Mervó helyett azt hiszem Harsányi lőtte a (p...ba), gyengén. Azt hiszem ő az a Harsányi akiről a Véber nyilatkozta, hogy kirúgja a picsába a labdát a stadionból...Végül egy bomba beakadt vendég oldalról is 1:1.

Néztem a pécsieket 1:0 után a 2. félidőben lemaradtam a 1,5 overről, mert párhuzamosan kezdett ai Inter is fél óra csúszással. Muszáj volt átkapcsoljak, mert a PMFC meccse bűntetés volt, főként, hogy az első félidő végén folyamat ziccereket rúgatott Adamcsekékkel a Szolnok: gyakorlatilag a 16-osnál adták el a vendégek a lasztikat, s egyszer sem sikerült gólt szerezni. A félidő 3:0-al lett volna reális. 1:1 után odaültem az Inter meccs szünetében, s azt gondoltam a 80. percig nézem aztán vissza Milánóba. Hát annyira rossz volt a produkció, hogy léptem is, közben láttam, hogy 2:1 a vége.

Az Inter vezetett 1:0-ra, de Conte nem volt nyugodt, mentek a második találatért, mint az állat. Én meg figyeltem a 1,5 over 1,27-től ahogy megy föl. Kötöttem és elmentem házi munkázni...10 perc múlva ránéztem 2:0 – így kell ezt...

Este a Chelsea meccsét néztem. Nem tetszett. Értéktelen volt az x2, más értelmes tippem meg nem volt. 0:1 után sem volt a Portóban átütőerő, így nem szálltam fel az over vonatra...

Mára is van egy jó gyenge tervem, hamarost bedobom a közösbe!

Üdv, sound

Sziasztok!

A máról:
17:15
Fino – Pénzügyőr


Röplabda férfi döntő 2. meccs, az m4sporton...Az van, hogy felmosott a kaposváriakkal az első meccsen a pesti csapat. A vendégek győzelmét 1,16-on kapjuk meg most. Hát annyiért nem kell, de pl 1:1-nél (ha úgy alakulnak a szettek) lehet, hogy értelmes 1,4 körüli szorzón fogható lesz! Nézni kell.

21:00
Granada – MU


Mindenki azt várja, hogy megnyeri az United ezt a sorozatot. Szerintem annak ellenére, hogy hazai oldalon rengeteg a sérült simán kisülhet ebből egy 1x! Kemény senkinek sem ízlő a Granada játéka, s ha a játékvezető nem szankcionál, akkor véráldozatot is követelhet az angoloktól ez a meccs. Nézni kell – akár, lapok, szögletek overezése is szóba jöhet...

mondtam, hogy gyönge nap lesz...

Üdv.:
sound

 Sziasztok

A tegnapi nap fogadás nélkül telt.
A Finót nagyon elverte megint a Pénzügyőr, csak a harmadik szett lett szorosabb....itt esély se volt jó szorzón fogni bármit is.
Este magam csesztem el a Granada meccsét. Egyszerűen nem voltam agyamnál, pedig azért írom ide is le a dolgaim, hogy tudjam a követendő lépéseket (ez itt egy terv is)...
Szóval 0:1 után kézenfekvő lett volna rámenni a szögletekre. Csak néztem az amúgy cseppet sem szórakoztató meccset, és a 80. percben jöttem rá, hogy 15 szöglet van már...be kellett volna szállnom a félidő és 60. perc közt.

mára egy elég sűrű programom van hamarosan írom!

üdv, sound

 Sziasztok

Alapban van egy helyzet. Vettünk kiscsaláddal egy nagy családi házat még januárban és hó végéig be kell költözzünk. Mivel a Covid bebaszott azzal, hogy el kezdjük csinálni, most már csak egy erős két hetünk van mindenre...Ezért hát mikor tolom az online melót (pl most), itt vagyok, de péntek-szombat-vasárnap tolom a pakolást a háznál. Ma kezdődik az első cuccolás úgy 16.00-tól...pedig a délután adná:

Van egyszer a férfi Magyar Kupa elődöntőben egy dupla meccs:

15:00
Szolnok – Falco


Az előjelek szerint ez a szombathelyieké lesz/lehet!  A piac 1,43-on nyit, bele kell nézni, fogni kell a Vas megyeieket. Erre még talán esélyem is lesz!

17:45
DEAC-Körmend


Itt szerintem van annyi vér a körmendiekben, hogy meglepetést okozzanak az ő szorzójuk 2,10-en nyit. Nézni kellene, na erre szerintem esélyem se lesz!

17:00
Venezia-Szekszárd


EuroCup elődöntő Szekszárdon a nőknél. Az olaszok a full favoritok 1,32 körül láttam őket, pedig az Atomerőműben szerintem kraft és felszabadultság is lesz! Na ezt nagyon bánom, hogy nem tudom nézni, mert menet közben hendivel egy +10 körül élőben szerintem jó lenne a Szekszárd!

18:30
Vasas-Kaposvár


Női röpi bronzmeccs második találkozó. Vezet a Diamant és az első meccsen simán mosta a Vasast. Az igazság az, hogy nagyon sok labdát benyeltek a fővárosiak, és ha annyit hibáznak, mint az első összecsapáson akkor 2:0 lesz a Kaposvárnak. Ezt is nézni kéne, a vendégekre 1,50-el nyit a piac.

20:00
Vitesse – Den Haag


A holland harmadik az utolsót fogadja. Elvileg ez simaliba. A hazai 1,22-őn nyit, de ez nem jelenti azt, hogy egy 0:0-s első 20 perc után ne lehetne 1,40 körül megfogni. Ugyanitt könnyű over dobhatja magát a 2. játékrészben.

20:30
Bielefeld – Freiburg


Kimondottan veszélyes esemény, mert a hazaiaknak élet-halál, míg gyakori mentális helyzet a Freiburg típusú csapatoknál, hogy idegenben a szezon végén ledobálják magukról a meccseket (nincs tét, se előre, se hátra a tabellán). Így aztán alapban 1x lenne az ötlet, de a vendégekben Sallai miatt is mindig benne van a gól. A 1,5 over 1,40 körül nyit. Itt a második félidőt érdemes lesz figyelni – akár egy szögletover miatt: pl 0:0 és tepernek a hazaiak az utolsó fél órában, de csak szögletekig jutnak...
üdv, sound

0:0 a Vitesse meccse, de nyomnak mint atom 1,5 overt 1,44-en fogtam.