Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Megkaptam a 1,5 overt a Bl döntőn 1.57-ért

Sziasztok!


Nem volt egy jó nap a vasárnap! Ma pihenő, illetve, ha este lesz módom, akkor tolok egy matekos nba-t!
A tegnapról:
Volt egy pár meccs, amit nem tudtam nézni:
Aberdeen-Livingston 2:1 -  nem volt jó minőségű stream-em...
UTE-Budafok 1:1, Osijek-Hajduk 1:2 Sajnos a meccs időpontjában nem voltam itthon...

Rákóczi-Csákvár 2:2

Második félidőtől néztem. 2:1-el fordultak, bekezdett a Csákvár, s majdnem egyenlített Pogacsics bravúrjai kellettek...fordult a meccs, volt vagy 4-5 lehetőség a 3:1-hez, aztán egyenlített a Csákvár, majd emberelőnybe került. Örülni kellett a döntetlennek, a liga egyik leggyengébb csapata ellen....
Sajnos úgy látom, hogy kiesési gondok lesznek Kaposváron, igazi Lúzer FC-ként viselkedik a csapat, egy szint kb: Kaposvár, Csákvár, Szeged, Szentlőrinc (de ők tudnak küzdeni!!!!), Kazincbarcika, DEAC, Győr – utóbbinál, meg a Szegednél van patron ezért nem esnek ki..többiek szopóroller!!!
Ez a 2:2 a guru szempontjából nullás, de magam vesztesként élem meg...
Igazából felidegesítem magam a Rákóczi meccsein nagyon, és nem a jó értelemben vett izgalom lesz rajtam úrrá, hanem az idegbaj.

PMFC-Csaba 0:0 – mi volt itt?; Ajka-'Lőrinc 4:0 – ilyesmit vártam...

Barom is voltam, mert a Rákóczi meccs hangulatában beültem nézni a Bl-t...és még hülyébb, hogy fogadtam is rá – előre eldöntöttem, hogy nem fogok fogadást kötni...

TARTANI KELL AZ ELVEKET – A TERVEZETT KIMENETELEKBE FEKTETNI PÉNZT !!!

Mondjuk az is bejátszott, hogy az egyik irodánál elértem egy pénzügyi célt, s reggel kifizettem...ilyenkor mindig felelőtlenebbül kezdek újra...

Ma SZÜNNAP lenne, de..

NBA
Oklahoma-Houston


219 az over, legutóbbi két meccsük rendes időben underes: 208 (226 hosszabbításban), 207. Akkor van több esélye a Thunder-nak, ha kevesebb a pont – az adok-kapok rohanósban a Rockets jobb, s ők vezetnek 2:1-re..Szerintem  magas a 219 számtanozni kell!!! Ha kevés lesz a pont jó lenne egy 200 körüli overt időben megfogni!

csoki, üdv.:
sound

Szórják az Oklahoma-Houston meccsen. Percenkénti hatos átlag felett.
219 overt fogtam 1.34 -en

Sziasztok!

Könnyű volt az NBA matek tegnap..a harmadik negyed végén odaadták a nyereményt gyakorlatilag. Örültem...
ma két Bl-selejtezőt érdemes figyelni 20:00-tól

PAOK-Besiktas
ez lesz a taktikailag izgalmasabb

Tirana-Crvena Zvezda
nyilván adja a 1,5 over 1.28..nézni kell!!

Hajrá, üdv:
sound

Paok-Besiktas 3:1
most rontottak a görögök 11-est..lesz még két gól, hajtanak a törökök, mint az állat!
5,5 over 1.80

Idézetet írta: Sound Dátum augusztus 25, 2020, 20:45:48
Paok-Besiktas 3:1
most rontottak a görögök 11-est..lesz még két gól, hajtanak a törökök, mint az állat!
5,5 over 1.80
Kis apró ment a piros lapra, hátha elgurul majd a gyógyszer

*Barátságos meccsnek is gyenge volt, semmi feszkó, szar ez így kongó lelátók előtt. Mondjuk az jó kérdés, a 87 percben amikor a csávó fej fölé emelt kezében megakadt a labda visszafejesnél hogy nem volt tizi, azt nem tudom...

Sziasztok!

A tegnapról:
Nagyon rossz stream volt a Tirana meccséről hagytam. A PAOK végül simán ment tovább, bukó volt az overezés, és a kiállítás is ..bár a vendégek stábjában a vezetőedzőt elküldték (piros lappal)...
Magyarul egy jó bukó volt a kedd...

..és a máról:

17:30
Budaörs-Vasas
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.17


Ez biztosnak tűnik, lesz a Vasas facen stream, szokott youtube közvetítés lenni!

18:00
DVSC-Szeged
Első szándékú tipp 1 – 1.28


TV-ben megnézem ami nekem kell..
Dombi kiakadt a gyirmóti vereség után, szerintem ez a Szeged nem a legélesebb kés megint csak itt az NB2-ben, kötelező feladat..

19:00
Lokomotiv Zagreb-Rapid Wien
Első szándékú tipp: Továbbjut a Rapid 1.33

Sokat gyengült a horvát csapat, aki épp csak odaért a Bl-re...

19:00
Csákvár-Pécs
lsd: guru
[/color]

..s este a Fradi

Ez a mai program, ha lesz live írom

Üdv, béke
Sound

Sziasztok!

Kiemelten jó sikerült a tegnapi nap!

Budaörs-Vasas 3:1

Tétó volt az angyalföldi csapat, a tipp sima volt, az odds is jelezte...Benét elküldték, paripa, fegyver, pénz van a Vasasnál játék/csapat nem igazán. Szentlőrincen ellen jók voltak, Hali ellen volt egy fél félidő mikor tetszetősen tolták, most Tatabányán kb 10 perc...

A DVSC és a Rapid meccsét nem néztem, csak követtem!

Csákvár-Pécs 0:0

Jött a guru, és így ez a hónap is plusszos lesz már, szeretném a 8-1-1-es mérleget. Jelenleg 6-1-1, két elemzés jön majd a hétvégén.
A meccsről. Nagyon akart nyerni a Pécs, és a második félidőben fokozatosan vette át a játék irányítását a vendégcsapat, és túl sok kockázatot vállalt. A kiharcolt pontrúgásoknál a két középsővédőn kívül mindenki fennmaradt, s rendre kontrázhatott a Csákvár. A gól a hazaiakban volt benne!!! Amolyan egygólos meccset mentett Helesfay 0-ra, volt 3 nagy bravúrja, illetve egy 4-2 ellenit nem tudott lövőhelyzetig lejátszani a Csákvár. Mákos, x2 volt! De volt!

A Fradiról:
...nagy sikere a magyar klubfocinak a tegnapi továbbjutás. Nem is emlékszem hasonlóan nagy bravúrra klubszinten, talán még '95-ben az Anderlecht kiejtése volt hasonló súlyú. Csak a tavalyi felhozatallal szemben: bolgár, máltai, horvát(bukó), litván bajnok – idén kiejtve a svéd, és a skót!
Akárhogy van ez bizony, két nem elvárható diadal!
Kiemelném a csapatból Dibusz Dénest, aki ezért a meccsért megérdemelne egy válogatott meccset a Nemzetek Ligájában. Megbízható, nagy védéseket bemutató előadás volt a tegnapi. Sigér szerintem a folyamatos bombáival el fogja adni magát! Leginkább az tetszett, hogy harcolt, okosan küzdött a Fradi – és szerencsével is! Elyounoussi levédekezése egész meccsen tanári volt. Balról cselezett középre és nem egy ember hozta le, hanem 5-6 métert kísérte Botka, átvette Sigér, átvette Blazic stb...és senki nem foultolta, de épp úgy állt oda, hogy a kapu felé fordulva se kulcs passzot, se lövést ne tudjon véghez vinni. Magyarán a pozícióját mindenki tartotta, ha beért a támadó szélső a területére, átvette levédekezte.
Örömteli, hogy a hajrában is volt/van olyan ember a Fradiban, akire rá kell rúgni a labdát, s megoldja egy-egyben, mint a grundon!
Örömteli, hogy a kapott gól után, jól jött ki a nehezebb szituációból a Fradi csapatszinten. Nem kellett Rebrovnak cserélnie, a lendületben lévő skótokat sikerült lelassítani, s elvenni tőlük a kezdeményezés lehetőségét a második félidő közepén. Volt vagy 4-5 zri az 55-65. perc között, de megcáfolt egy törvényszerűséget az FTC: a meccsek 5-10 perces periódusokban dőlnek el....szerintem mindez NAGY DOLOG VOLT!
A továbbiakról:
igazán egyik ellenféljelölt sem tetszik
Dinamo – a tavalyi meccs emléke él, de úgy gondolom, hogy a Fradi erősödött, a Zagreb inkább gyengült azóta, egy Olmo - val biztosan. Nem megy a Dinamo ellen a magyaroknak...
Young Boys – szerintem ők a legerősebbek. Olyanok ők, mint a Kondás féle DVSC, amelyik bajnokságokat nyert a 2010-es évek elején: 4-4-2 típusú foci, csak nyilván sokkal jobb minőségben..
Crvena – na igen, a szerbek...kiejteni egy szerb csapatot, mindig dög nehéz. Mintha a Vidinek sikerült volna a Cukarickit pár éve, előtte viszont talán a '80-as években, a Vojvodinát még a Honvéd (hatalmas mákkal), meg az UEFA meneteléskor a Partizant szintén a Vidi. Szóval egy szerb topcsapat...
Qarabag  - állandóan a csoportkörben, vagy környékén zizegő össze vásárolt oroszos azerbajdzsáni bajnok – a sötét ló, akivel csak veszíteni lehet. Ha kiejti őket a Fradi akkor az a közvéleményben a ,,kötelező" kategória, ha nem akkor meg ciki..
Maccabi – sport szakmailag talán a legjobb lenne. Pár évvel ezelőtt kilökték a Fradit, vissza lehetne vágni...politikailag viszont...életveszély. Nem tudom lehet – e úgy meccset rendezni ellenük, hogy ne zárják ki/ne meszeljék el/ne büntessék meg a magyar csapatot...és még ráadásul tovább is jussunk.

Sokan mondják, hogy a Celtic után bárki jöhet...ezek után már simaliba...szerintem nem! Egy biztos: lesz még két meccse a Fradinak és valamelyik kupában a rájátszásba kerül!

hamarost, írom a maiakat
üdv, béke:
sound


Drága Fogadótársaim

Itt ez az Európa Liga selejtező, fókuszáljunk a magyarokra, amíg lehet...

Honvéd-Turku
Nincs tipp


Szerintem sokkal nehezebb lesz, mint egy átlagos magyar fociszurkoló gondolná. Szervezett vendégeket, és elkeseredetten küzdő Honvédot várok. Szerintem a minőségi keret a mieink oldalán van, de azzal nem lehet továbbjutni..hazai 1.40-en van lesz az 1.9 körül is...

Vidi-Bohemians
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.22

Jobb a Vidi, de sebezhető! Szerintem az írek felívelik a félpályáról a 16-osra a labdát, és megy majd a test-test elleni gyömösz. A megszerzett labdákat kéne jó zsugává alakítani és mélységi passzokká...a zeccereket be kell lőni, ha ma sem sikerül éghet akár a Vidi, remélem nem lesz hosszabbítás..

Hammarby-Puskás
Nincs tipp.


Azt gondolom, hogy nem lehet elvárásunk ezen a meccsen. Egy tisztes vereség 2:1, jó játékkal már kielégítene!

NBA
Jazz-Nuggets

Lezárhatja egy őrült pont zuhataggal a párharcot az Utah 221 a határ, szerintem jól lőtték be. Az előző öt meccsen kronológiailag visszafelé: 224, 256, 211, 229, 260 (230 rendes játékidőben)...nézni kell és számolni, ha szerencsés a szitu, akkor egy gyengébb 50 pont körüli első negyed után egy 210 feletti over könnyű sikert hozhat!

üdv.:
sound

Idézetet írta: Sound Dátum augusztus 27, 2020, 16:42:31
Maccabi – sport szakmailag talán a legjobb lenne. Pár évvel ezelőtt kilökték a Fradit, vissza lehetne vágni...politikailag viszont...életveszély. Nem tudom lehet – e úgy meccset rendezni ellenük, hogy ne zárják ki/ne meszeljék el/ne büntessék meg a magyar csapatot...és még ráadásul tovább is jussunk.

Előre is bocs Sound, hogy belekontárkodok a naplódba, meg okoskodom. Magyarokhoz nem tudok hozzászólni, de az izraeli csapat abból a szempontból is érdekes, hogy egy hónapja lett új edzőjük. Georgios Donis a Panától érkezett, ahol egyáltalán nem ért el nagy sikereket (elsősorban nemzeti kupákat nyer). Mióta a Paokkal bejött a második helyre 2012-ben a görög ligában, azóta kapja a "tehetősebb" csapatokat. Most nem azért, de ha rápillantunk arra a Paokra, azért nem volt akkora meglepetés a második hely, rendben volt az a keret. Utána sorra kapta az adott ország legnagyobb költségvetéssel bíró csapatát, mindössze az Apoel keretével tudott igazán sikeres lenni, de aztán ott sem védte meg a bajnoki címét. A Fradinak a többi riválist figyelembe véve, tényleg ez a csapat lenne a legjobb ellenfél - függetlenül a politikai helyzettől -, mert mindössze két meccsen irányította a Maccabit Donis. Horvátoknál azért Orsic vagy Petkovic egymaga képes eldönteni a továbbjutást, ráadásul Mamic személyében visszatért egykori edzőjük, akivel anno főtábláig jutottak és kezdésnek megverték az Arsenalt, most meg emberhátrányban játszottak 40+30 percet, mégis nyertek a Kolozsvár ellen...

Az a gond amúgy a Maccabival, ha őket megveri a Fradi, utána jön egy Salzburg - Olympiacos - Slavia Prague trióból az egyik. Reménykedjünk egy pireuszi csapatban, ők verhetőek, másik kettő esélytelen.

Szia Pozz!

Tök jó , hogy írtál köszönöm!
Hát igen ez az Orsic - annyira felbosszantott az Istra elleni meccsen, hogy csoda...egy gól kellett volna (0:1-re nyert a Zagreb, emberhátrányban), s az utolsó öt percben két százas ziccert gurított el a kapu mellett, ügyetlenül. Kellett a gól a Dinamónak is, mert a hazaiak kapartak a döntetlenért.
Akkor éreztem, hogy nem éles most annyira ez a csapat, mint tavaly volt, s talán nem véletlen, hogy Kolozsvárott is emberhátrányban fejezték be 11-esekkel. Úgy érzem, hogy a horvátok és a Fradi közt csökkent a különbség.
A következő kör teljesítése a biztos Európa Ligát jelenti, s ezért fontos. Szerintem inkább legyen egy Salzburg elleni erőfelmérő (kiesés, és csopotkör), mint pl egy Ludogorets elleni ki-ki meccs az El-ért...na az idegbaj lenne.

Dobtam a Vidi meccsére 2,5 overt 1,47 - ért 0:1 -nél

Sziasztok

A mai napot elstrandoltam családilag. Gyorsan beírom a mai terveket, aztán egy másik posztban visszacsatolok a tegnapi kupacsütörtökre.

20:00
Gorica-Sibenik
Első szándékú tipp: 1 – 1,44


Meg akartam gurusítani ezt a tippet, aki ismer tudja, hogy ritkán ajánlok egyesélyt. Láttam a Gorica mindkét mérkőzését, képesek az utolsó pillanatokban is gólt gólokat szerezni. Hetet lőttek eddig, abból öt a 85. perc után esett! A Sibenik újoncként sok jóra nem számíthat, a hazaiak nemzetközi kupaindulást tűzték ki célul, mondhatni ez így kötelező!

20:00
DVTK-MTK
Első szándékú tipp: 1,5 over 1.28


Nem tudom elképzelni azt, hogy ez a tipp nem áll meg. Erősödött a Diósgyőr, az MTK egy overes, kombinatív focit játszó csapat!

minden jót, hamarosan jön a tegnap:
sound

Drága Sorstársak

..akkor a tegnap.
Mivel a két továbbjutásra esélyes csapat meccse egyaránt hosszabbításba torkollott, a közel 250 perc játék (sokszor nagyon rossz minőségben) követése kellő módon kivette az agyamat.

Vidi-Bohemians 1:1

Indulatokat gerjesztő mérkőzés volt. Nem is tudom hol kezdjem...
Az írek játékáról az nb2-es Dorog jutott eszembe. Akarnak, van tartásuk, fizikálisan fel vannak készítve, de nyilván nem labdazsonglőrök. Szóval a dublini játékosok megszállták a saját 16-osukat általában 7-8-an és semmit sem tudott csinálni a Fehérvár. A ,,beharangozóm" arra utalt, hogy harcolni kell majd, mert nagy darab erős, fiatal, motivált fickók lesznek az ellenfélnél...
Az hagyján, hogy a rövid passzos játék nem működött, az is bocsánatos, hogy a 2,5 over nem jött le, nem sikerült bedarálni sem az íreket 90 perc alatt. Két dolog viszont baj:
1. Nem tudott váltani Márton Gábor, tulajdonképpen fogalmunk sem volt, hogy mit akar játszani a Vidi, s az egész meccsen a Bohemians akarata valósult meg a pályán.
2. A hosszabbítás 109. percében beállt Géresi Krisztián, aki az ellenfél 16-osának előterében a mérkőzésen először, képes volt fellökni az elé beálló ellenfelét – lefordítva harcolt, hogy ne már az legyen, amit ti akartok!!! Géresi Krisztián! 26 éves 2014-15-ben a jövő nagy ígérete volt, most az nb3-ból jött vissza. Ott tart a Vidi, mint Sousa előtt, a Mezey-féle időszakban..

egy Houri a legtechnikásabb, Rus a védelem vezére, Niko – a center, erőcsatár, akinek meg kellene tartani a labdákat...

A büntetőpárbajban derült ki az ellenfél valódi arca – nem tud minden játékosuk kapura rúgni (esténként heti 4-5 edzéssel ez bocsánatos!) – viszont képesek voltak úgy küzdeni 120 percen keresztül, hogy az ő akaratuk érvényesült a pályán.


Honvéd – Turku 2:1 (hosszabbítás után)

Leszögezem, hogy egy nehéz meccset vártam. Kuusela előre szóllt!!! A játékot figyelve ki kell jelentsem, hogy a finn volt a jobb csapat! A Honvéd továbbjutása bravúr! Magát az összecsapást sokkal nagyobb öröm volt, nézni, mint a fehérvári kínlódást.
Bódog Tamás nyolc magyar játékost dobott be a kezdőbe! Baráth jobb védőt játszott, nem értettem az okát, a szünetben vélhetőleg sérülés miatt cserélték le. A tudósítások 4-4-2-ről írnak...hülyeség. Mindenki látta, hogy Ugrai, Zsótér, Tóth Gábor az első sorban presszingelt. Apropó Tóth-Gábor – 19-évesen kezdett egy nemzetközi meccsen! Bódog Tamás taktikai diadalt aratott a 70. percig! Annyira jól működött a letámadás, hogy ki sem derült, hogy mire képes a Turku. Ebben kimerült viszont a kispestiek tudása, mert gólhelyzeteket nem tudtak kialakítani! Aztán elkezdett a Honvéd hátul könnyelmű hibákat véteni, amin a finnek, is lefagytak, itt simán kijöhetett volna a tudásbeli különbség, és 0:2-vel cső!
... nem így lett, s megint Bódog: jók voltak a cseréli Mezghrani és Traore nyerő emberekké váltak. S a vezető gól: kezdett idegesíteni Ugrai, mert egyre önzőbbnek találtam, remek volt a gólpassza, beívelése a vezetés előtt. Az egyenlítés: ilyen variációt, hogy középkezdésből kapusnak visszapassz és lerohanás/felívelés, még sosem láttam. Lehet, hogy kéz volt, meg lökés, de Tujvel is kicsit potyázta..
Végül volt egy ember – Traore – akire a végjátékban fel lehetett rúgni a labdát, és egy-egyben megoldotta, mégha nem is ő rúgta, hanem a finn a sorsdöntő öngólt.

Összegezve: EZ BRAVÚR VOLT!
Bódog jól meccselte le első nemzetközi ütközetét.
Üdv, béke
sound
természetesen örömmel fogadom a meglátásokat – ellenvéleményeket stb...

Levegőben lóg egy újabb gól a Goriza meccsén:1,5 over 1.28