Lottózol?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szoktál lottózni?

Igen
18 (52.9%)
Nem
16 (47.1%)

Összes szavazó: 30

Lottó

Kiválasztasz számokat, és reménykedsz, hogy kihúzzák őket.

Szoktál lottózni? Mi a véleményed róla?


Ha mindig ugyanazokkal a számokkal játszol, akkor ezen az oldalon elméletileg megnézheted, hogy mennyiszer nyertél volna a múltban velük. Tehát ötöslottó esetén, lett-e volna ötösöd, hány négyesed, hármasod, kettesed lett volna. Szóismétlés, bocsi.

https://szamoldki.hu/hu/kalkulator/fix-szamokkal-lottozol

Volt a Pinnaclen egy cikk , es ha jól emlékszem arról írtak, hogy az emberek mennyire nem racionálisan mérik fel az esélyeket , pl a lotto jackpotra mondjuk 1:44 millio az esély  es  egy középkorú embernek aki még fitt is , annak 1:1000 esélye van, hogy 1 év múlva meghal vagy 1:8 millió,  hogy 1 óra múlva hal meg. Ha 2 órával hamarabb sorsjegyet veszel  már halott leszel mikor kihúzzak a számaidat.   :D :D :D   én még élek.... :(

Ha lottóznék, akkor 18 szelvényen megjátszanám mindig mind a 90 számot, hogy biztosan kihúzzák azokat.
Onnantól már csak egyszerű "bingózás" lenne, csak várnám, mikor esik mind az 5 szám ugyanarra a szelvényre.

Aztán hétfőn mindig panaszkodnék, hogy te, nem fogod elhinni, de mind az 5 számomat kihúzták, csak 3 szelvénnyel arrébb ment már a 2. is...



Ma reggel láttam mennyi a nyeremény az ötösön illetve a hatoson. Az jutott az eszembe, ha ezt megnyerném tuti tönkremenne az életem :redchug: :laugh:

Tejes igazság van benne ahogy Latzka írja. Mit tudna az ember ilyen rengeteg pénzzel kezdeni. Kinek adna belőle az már biztos megvan mindenkinek de akkor jönnének a kölcsönkérők utána meg már mindenki tudná és onnantól tartani lehet a kétes emberektől is. Jobb nem is lottózni.

A szívroham már akkor környékezne amikor megtudnád, hogy a főnyereményből előbb levonják az adót. Legalábbis úgy rémlik, hogy így kezdődik a sztori. Nem mintha nyertünk is volna főnyereményt.  ;D

A lottónyeremény nettó összeg Magyarországon, kivéve Az Eurojackpot, ott kell adózni az 5+2 és 5+1 találatért, de a többi ott is nettó.

Pl: https://bet.szerencsejatek.hu/jatekok/otoslotto/sorsolasok

Idézetet írta: LosGabos Dátum december 17, 2021, 12:49:23
A lottónyeremény nettó összeg Magyarországon, kivéve Az Eurojackpot, ott kell adózni az 5+2 és 5+1 találatért, de a többi ott is nettó.

Pl: https://bet.szerencsejatek.hu/jatekok/otoslotto/sorsolasok

Köszi az infót.

Akkor jöhet a rég nem látott "ismerős" kölcsönkérni.  ;D

Már több éve felhagytam a lottózással, inkább sorsjegy vagy totó ami még ritkán szóba jöhet nálam

Ezzel a dologgal, mármint a lottózással úgy vagyok mint a ROMA.Hát kérlek az úgy volt hogy minden nap fohászkodott az ÚRHOZ hogy nyerjen a lottón.Az ÚR már megunta a sok fohászt s leszólt a ROMÁNAK - hát utóvégre is vedd már meg azt a szelvényt.
Hát így vagyok a lottóval-fohászkodom s várok a fel szólításra.