OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#3255 szeptember 20, 2016, 14:40:56, ragnaROCK
Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 20, 2016, 11:43:18
Lesz még ma Malaysia-Vietnam meccs a dél-kelet ásziai női kosár bajnokságról.
Ott is lehet majd húzni a Malaysia jut el 20 ig először az első negyedben opciót, de csak akkor, ha ott is adnak 1.83-at rá legalább. Egyébként elnézve a meccs előtti szorzókat, ez kizárt.
Mondjuk nem akkora tipp, tavaly ezen a tornán 24-16 lett az első negyed a meccsükön, de Vietnam amúgy sem dob tól sokat, volt tavaly meccse a dél-kelet ászai játékokon, amikor 26 ot dobott összesen Indonézia ellen , és volt meccse, ahol alig ment 30 fölé, pedig ezen a tornán tök csicska csapatok vannak, mi lenne ilyen Japán, meg Kína ellen????

Nem adtak rá 1,83-át, de én azért megtettem, elég easy volt, köszi a tippet!

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 20, 2016, 12:00:19
Remélem a norvég-románra lesz live unibeten, aztán ha niyt a piac, beírom pontosan, hogy mit húztam. De mondjuk akinek nem kell 8-as, 10-es odds, a 2.5 over bet365-ön már kinn van 1.45-ért, bátran be lehet húzni. Én azt hiszem, ha minden jól megy, ez félidőre lejön

Lejött, én itt sem vártam, bár én csak 1,25-ért kaptam el, de annyira jókat írtál és az előjelek alapján is annyira várható volt az over, hogy így is megérte.

DVSC-Kispest

Tipp: 4.5 gól felett @ 9.00

Necsak Szima meg Hamingway gazdagodjon, hanem mi is  ;)

Mindjárt jön a Laosz-Fülöp szigetek női kosármeccs
Laosz kikap vagy 100 ponttal  ;D

Laosz - Fülöp-szigetek

1 negyed, Fsz pontjai 23.5 felett @ 1.71 bet365

élőben van kinn, 10-től kezdik

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 21, 2016, 09:52:15
Laosz - Fülöp-szigetek

1 negyed, Fsz pontjai 23.5 felett @ 1.71 bet365

élőben van kinn, 10-től kezdik

50-15-re nyerte az 1. negyedet Fülöp-szigetek. Sok mindent láttam már, ilyet még nem nagyon  ;D
Tudtam, hogy jó tipp, de azért erre nem gondoltam :D

u.i.
nyitásnál 49.5-ből adták Fülöp-sziegetek pontjait félidőre.  :D (1 negyed alatt lejött)

#3260 szeptember 21, 2016, 10:53:00, oakland23
Félidőben 18-96 az állás  ;D

A 2. félidőt lepiheni a Fülöp-szigetek, vagy rámegy a 200-ra?  :D

Egyelőre roló van a bet365-ön, de Laosz még csak most fáradt el. Szerintem a Fülöp-szigeteki csajok megcélozzák a 200 pontot :D

Egy fotó az örökkévalóságnak, hátha játszik még Laosz női csapata a jövőben  ;D

közben unibetre váltunk

U19es női felk. meccs
Magyaro.-Ausztria 1. félidő góljai 1.5 felett @ 2.12

Pár napja 3-0-ra kaptunk ki, akkor csak egyet rúgtak félidőig. Most itthon talán mi is lövünk, és mivel bátrabbak lesznek a csajok, talán kettőt kapunk is.

Nem erős tipp, de nem is gyenge  :)


Lesz még két SEABL meccs ma, megnézzük, mit kínál a live felület, de a Laosz-Fsz. meccsnél jobbat már ne kívánjunk...

Este Barca-Atleti

Ahogy nézem, mindenki a fedélzeten mindkét oldalon! Meg ahogy nézem, DFB, azaz Fernandez Borbalan vezet majd, aki elég bőkezű lapok terén, utsó 8 bajnokiját nézve pl. 5-ször is elővette a pirosat. Idén az élvonalban csak egy meccset fújt, villant is a piros :D

A Barca-Atleti meccsek elég durvák szoktak lenni, Godin vagy főleg inkább Felipe Luis gyógyszere el szokott gurulni. Neymart ugye láttuk, ahogy a Leganes játékosait idegesíti a huzogatós cseleivel. Szerintem az Atleti focistái között van pár, aki szívbaj nélkül odabasz neki egyet bokára, csak hogy tudja, mikor érdemes huzugatni :D

Mindkét fél bukott már pontokat, és ha netán a Real otthon elveri a Villarrealt (erre jó esély van sajna, a vendégeknél elég sok játékos dőlt ki a kreatív zónából...), akkor még fontosabb lesz ez a meccs. Az Atleti két újonc ellen veszített pontokat, a Barcának sem nagyon fér bele, hogy otthon újabb meccsen pontokat szórakozzon el.

Én azt hiszem, itt gólok is lesznek, méghozzá mindkét oldalon, talán nem is egy. Viszont az is biztos, hogy oda-odabasznak majd egymásnak a spílerek, lesz itt minden, duma, színészkedés, ez-az, amaz. Borbalan spori zsebéből egy átlagos bajnokin is kiesik 7-8 sárga, nehogy már itt ne adjon vagy 10 lapot!

A bet365-ön a 6.5 büntetőlap fölött opció 1.66-os odds mellett nem más, mint előrehozott karácsonyi ajándék!
Ha sima meccs lesz, azért lesz sok lap, ha meg szoros lesz, akkor azért  ;D

(de én bízom benne, hogy a sevillai derbivel ellentétben itt azért zörögnek majd a hálók is, így kisebb tét mellett a 3.5 gól fölött opciót 2.75-ért, és a mindkét csapat lő gólt opciót is húztam 1.75-ös oddsért)

közben az U19-es válogatottunk kihúzta 0-0-al a félidőt  :) De hogy maradjunk a női focinál,

18:30 litván bajnoki

Gintra-LSU

Litvániában a Gintra egyeduralkodó női vonalon. Utolsó 3 bajnokijukon legalább 10-et mindig lőttek. Ma a tabella 2. helyezettjét fogadják, és igazából olyan nagy tétje nincs, de a Gintra talán még örül is majd, hogy lesz egy nagyon pici ellenállás. Szerintem egy idő után nem nem annyira vicces, hogy 10-ra nyersz, meg 17-0-ra...
A Gintra az LSU-t is meg szokta verni becsülettel, utolsó meccsük pl. 10-0 lett! Előtte 4-1, 8-0, 11-0 12-0 volt a közelmúltban.

Unibet, bet365 néha adja élőben a litván női bajnokikat, és alá szokta becsülni a gólok számát. NEm tuti tipp, de a kis tét-nagy odds párosítás unibeten  tud működni, csak legyen live!

Ha nem lesz, rábasztunk  ;D

Thaiföld-Szingapúr női
első negyed első 20 pont Szingapúr @ 8.00
-II- Thaiföld @ 3.75

Elég jó oddsok, hátha kijön a lépés valamelyik csapatnak. Első negyedben van még koncentráció, erő, talán nem hullik szét a mozgás. Meg amúgy is  :)

Korábban már írtam, hogy ma legjobban talán a Bréma-Mainz meccset várom, főoldalon is írtam róla, akit érdekel, az olvashat róla.
De röviden a lényeg: Gólokat várok!  ;D
Egyébként a Mainz oddsát még egy tizeddel feljebb vitték pl. bet365-ön, amit igazából nem értek. Nincs az a hülye ezen a földön, aki pénzt tenne a Brémára, és ez még akkor is igaz, ha edzőt cserélt a Werder. Ez a Bremen minél jobban megy előre, annál jobban tömik meg. Szerintem, aztán amjd kiderül, Bundesben azért történnek furcsaságok.

(amire nem teszek pénzt, talán tippjátékba húzom, az a Bayern-Berlin. Tavaly a fékezett Bayern a jobb csapatoknak azért 5 gólt rúgott rendre, kíváncsi vagyok, hogy állja majd a sarat a Berlin. Szerintem sehogy, de azért szurkolok Dárdaiéknak, hogy ne égjenek nagyot. Bár ha kikapnak mondjuk 5-0-ra, 5-1-re, szerintem az sem akkora ciki, pláne nem egy ilyen rajt után)

Aztán még egy bejegyzés, kicsit előre ugrunk pár napot, irány az MLS. De nem a 'buzi MLSZ'  ;D

Lesz két meccs, amely felizgatott picit. Na, azért nem annyira, mint Sheri Vi  ;D

New York City - Chicago
Az MLS-ben csapattól függően 4-6 meccs van hátra az alapszakaszból. A New Yorknak 4 meccse van hátra, jelenleg a 3. helyen áll keleten, de a top2-be szeretne kerülni, sőt nyerni Keletet, ami a rájátszás szempontjából fontos! Erre a top2-re minden esélye megvan.

A Chicago keleten utolsó, 10. helyen áll. Még hat meccse van, 18 begyűjthető ponttal. Tehát, ha a matekot nézzük, még nem úszott el a play off (top6-ban kell lenni), de gyakorlatilag ilyen 2-3 % esély, vagy tán annyi sincs a rájátszásra. Szerintem annyi se, ez tényleg matek csak.

A NYCFC-nek otthon nyernie kell az első két hely miatt, a négy hátralévő meccséből papíron ez a legkönnyebb. A chicagói együttesnek is nyernie kell, nekik all in kell menni, semmi értelme alibizni.
A NYCFC-től nem áll távol a gólzápor, a liga egyetlen csapata, ahol a rúgott és kapott gólok száma is 50 fölött van! Lampard sérült, de nélküle is jó esély van a gólzáporra! Legutóbb 0-0-át toltak, ami azért felfoghatatlan eredmény, ismerve a két csapat stílusát és játékát. De előtte pl. ha jól emlékszem vissza -reggel néztem- 4-3-as mecset játszottak. Na, az már megfelel a két csapat stílusának.

A másik meccs a
DC United-Orlando

A DC United utolsó négy meccsének eredménye 6-2 3-2 2-2 és 2-2. Átlagban 5.25 gól meccsenként a közelmúltban. Az Orlandónál ez a szám 4.75 gól átlagban (utolsó 4 meccset nézve)

A meccs pikantériája, hogy az alapszakaszból mindkét csapatnak 5 meccse van hátra, és egyaránt 34-34 pontja van a két együttesnek. Épp nincs play off helyen egyik fél sem, de mindkettőnek még komoly sansza van a top6-ba kerülni!

Izgalmas kis meccs lesz, igazi hatpontos összecsapás.
Ami még érdekessé teszi a meccset, hogy a DC Unitednél rengeteg a sérült, többek között a védelemből két alapember is hiányzik majd, de akad több olyan spíler is, akik régóta komoly sérüléssel küzdenek, aztán az MLS-ben a salary cap miatt gondolom én nem olyan könnyű csak úgy minőségi játékosokkal pótolni a kiesőket

A két együttes egyébként az utolsó fordulóban is találkozik még egymással! Szóval az egymás elleni két meccs sokat számít a play off szempontjából, amúgy mindkét együttesnek van még nehéz meccse, ahol jó eséllyel nullázik.

A DC  United utóbbi eredményein látni, hogy a védekezés azért nincs rendben, mondom, sokat dőltek ki. De rúg gólokat, és valahogy tartja a remény,hogy play off-ba kerül. Az Orlando védekezése is kalap szar, a DC-nek kéne nyerni, mert mégis otthon játszik, az Orlandónak meg azért, mert a DC védelme darabokban van.

Mindkét említett meccsen gólokat várok, sokat!

Még magam sem döntöttem, hogyan, milyen formában mit húzok, de majd lépek este valamit, addig rágom a meccseket. De minden olyan formában, azt kezd ezekkel a találkozókkal, amit akar.  :D
De kizárt, hogy ha jól odapakolunk single tippekkel mindkét meccsre, az egyik tuti lehozza a gólesőt, és akkor már nyert ügyünk van.

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 21, 2016, 12:00:23
Thaiföld-Szingapúr női
első negyed első 20 pont Szingapúr @ 8.00
-II- Thaiföld @ 3.75

Elég jó oddsok, hátha kijön a lépés valamelyik csapatnak. Első negyedben van még koncentráció, erő, talán nem hullik szét a mozgás. Meg amúgy is  :)

Végül is Szingapúr jutott el 20-ig először az első negyedben, amivel ők is, és én is jobban jártam. Tegnap is jól kezdett Szingapúr, de 18-ig jutott csak. Persze, más volt az ellenfél is, és nem sültek úgy a triplák, mint most  ;D

Igaz már csak 6 al tudtam fogni de köszi!!!! Hatalmas tipp volt!!!  Már ma mehetek is táppénzre végre :D

#3269 szeptember 21, 2016, 12:27:17, oakland23
Egyik haverom mondása: Nyereményből könnyű játszani.

Ez mondjuk igaz

2. negyedre is behúztam nyereményből, amit az elsőben
run to 20
Szingapúr @ 8.00
Thaiföld @ 4.33

Igazából ha mentek a triplák, hátha mennek majd a 2. harmadban is. Vagy Thaiföld támad fel, nekem az sem rossz

De talán ennyit mára, amit akartam, beírtam, vissza lehet olvasni, akit netán érdekelnek egy majom gondolatai.

3. SEABL meccsre lehet nem tudok gép elé kerülni, de lehet ne is kell erőltetni. Na, majd meglátjuk, addig is enni kéne valamit  :)