888 Sport - Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nekem még sporttáskát is küldtek a nyári akció során nyertem.Szó nélkül küldték Magyarországra.Szerintem akit nem zártak ki eddig az nyugodtan játszhat.

Ezek is nagy csalók :) Timp regulamentar annyit jelent, hogy rendes játékidő. A gól a 92. percben született, tehát a hosszabbításban és vesztettem vele mert underre fogadtam a timp regulamentarban. Mindegyik iroda csal valahol úgy vettem észre. A Pinnacle addig vár az overes ellenfogadással amíg meg nem születik a gól, hogy veszítsen a jónép. Múltkorában vagy 2 percig várakoztatták a fogadásomat amíg megjött a gól utána meg természetesen nem fogadták el, mert nyertem volna. Mi értelme így az élő fogadásnak? Kell nyissak egy irodát, ilyen közönséges csaláshoz nem kell nagy ész :)

Két féle hosszabbítás van. A rendes játékidős pár perces és a 2x15perces hosszabbítás. Az előbbi mindenhol beleszámít a fogadásba utóbbi meg nem.

Mondjuk nem értem neked mi a problémád..

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 02, 2015, 11:46:02
Érdekelne hogy téged kifizetnének-e. Én még nem fizettem be, most akartam. Viszont több tokent is felhasználtam, volt hogy nyertem is, és hagyott játszani. Szóval most kicsit furcsa nekem hogy azt írták hogy magyarok nem játszhatnak, de mégis  :D

Jelentem kifizettek  :) Érdekes volt kissé az egész. Ugye írtam, hogy vagy három, de most már lassan négy éve vagyok ott és eddig nem kértem kifizetést, de játszani se sokat játszottam jó ideig. Igazából egy unibet klón a 888sport, de gondolom ezt mindenki tudja.
Ahogy unibet lekorlátozott hirtelen előtérbe került a 888sport nekem, elmúlt hónapokban elég sokat tettem náluk, mostanra elérkezett az idő kivenni a nyereményt.
Meglepetésemre az fogadott, hogy csak bankszámlára tudok kivenni. Live chat, ott megtudtam, hogy ha nem volt előző három hónapban befizetésem akkor ez a helyzet, így befizettem Netellerről 10 USD-t, 10 percre rá meg kikértem a pénzt. Azt hittem lesz további akadékoskodás, páran írták ugye, hogy be is zárta a számlájukat 888sport mert magyarok, de nem volt, viszont ami még meglepőbb, hogy semmit a világon nem kértek, se személyi, se bankszámla kivonat, se közüzemi számla és mindezt mondom úgy, hogy még soha nem kértem ki tőlük. Ezt nem nagyon tudtam hova tenni.
Két napot ültek rajta, utána utaltak.

Érdemes náluk játszani?Még nem fizettem be soha sem.

Idézetet írta: Anyuci123 Dátum május 22, 2016, 08:56:19
Érdemes náluk játszani?Még nem fizettem be soha sem.

Hát, páran írták hogy újonnan már nem engednek regisztrálni, de ha igen akkor érdemes. Az ajánlat nagyon széles, majdnem bet365 szintű, igaz ha nyersz korlátoznak hamar, sokkal-sokkal hamarabb mint bet365, de kifizetni engem rendben kifizettek.

Már nagyon régen reggeltem.Csak nem volt befizetésem.A számlám él.Mostanában nézegettem mikor szó volt róluk.Kipróbálom.Kösz az infót.