10Bet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!

Egy kérdés.
A minimum és a maximum fogadási tét? Több infó is van, de ha valaki tudna egy hivatalosat!
megköszönném!  :)

Megnézetem most a minimum 0.12 euró
A max meg baromi változatos Oddstól bajnokságtól fogadási tipustól függ.
Pl premier liga meccsre 2 odds körül 1x2-re  kb 400-500 eurót enged
Bundesliga 2-re majdnem a dupláját
Kis bajnikságokra meg jóval kevesebbet.
Asian handicapre  többet lehet tenni
Egyébként kiirja a maximum tétet.

Idézetet írta: pukk Dátum augusztus 08, 2011, 10:40:41
Megnézetem most a minimum 0.12 euró
A max meg baromi változatos Oddstól bajnokságtól fogadási tipustól függ.
Pl premier liga meccsre 2 odds körül 1x2-re  kb 400-500 eurót enged
Bundesliga 2-re majdnem a dupláját
Kis bajnikságokra meg jóval kevesebbet.
Asian handicapre  többet lehet tenni
Egyébként kiirja a maximum tétet.

pukk.
Köszönöm a gyors választ! :ok:

Sziasztok!

Mennyire megbízható ez az iroda amúgy? Tehát, bónusz jóváírás, kifizetés, szelvények kiértékelése, oddsok minősége, sportágak mennyisége és azonbelüli mennyiség (gondolok itt arra, hogy látom, hogy van kézilabda, régebben lehetett fogadni magyar nb1-re is, de most ebben az évben nem látom speciel).

Azért kérdezem ezeket, mert visszafele olvasva találkoztam pozitív és negatív véleményekkel, de Milan aláírásában példuál megtalálható ennek az irodának a neve. Van olyan ember, aki folyamatosan használja fogadásokra az irodát?

Köszönöm a válaszokat előre is!
:cya:

Soha nem fogadott itt még senki?

Leírom a kis történetemet a 10bet-el kapcsolatban, hogy mások (is) tanuljanak belőle.
Szóval úgy kezdődött a sztori, hogy ki akartam használni egy 20%-os újrafeltöltési bónuszt.
Előtte elolvastam a feltételeket, amit a bónusz oldalán írtak, nem tűnt vészesnek.
Be is fizettem szépen egy összeget, eljátszottam egyszer. Ezután a feltételek szerint jóvá is írták a bónuszt.
Ezt követően eljátszottam a befizetett összeg kétszeresét, amivel teljesítettem a bónusz feltételekben szereplő bónusz 4x-es megforgatási követelményt is. Fontos, hogy a befizetett összeget háromszor érdemes eljátszani bónusztól függetlenül, mert különben a kifizetésnél 3-8 (!) % jutalékot számolhatnak fel! Az összes fogadásom az előírt 1,6-os odds fölött volt. A számlámon azonban még mindig külön volt kezelve a bónusz pénz, mintha nem játszottam volna még meg 4x. Írtam a supportnak hogy mi van. És itt jön a csattanó: olyan rohadék módon számítják a megforgatást, amit még sehol nem láttam. Ha egy számlán van igazi pénz és bónusz pénz, és valaki tesz egy fogadást, akkor először az igazi pénzből fogad! Csak ha ez elfogyott (elbuktuk vagy függő fogadások formájában van), akkor lehet a bónusszal fogadni! Szerintem ez nem valami fair szabály. Ráadásul nem is volt ott a bónusz oldalán a feltételek között, hanem csak a General Rules-ban szerepel. Íme: For promotions where the rollover is on the bonus: Please note that when a customer has real money and bonus money in his balance, real money is used first. Emiatt a csodás szabály miatt 1 hónap intenzív fogadás után (amivel normális szabályok szerint megforgattam a bónuszt 6-szor) sikerült 0 azaz nulla eurót megforgatnom, mert az elején nyertem, és a többi fogadásom mind igazi pénzből ment. Ezek után úgy döntöttem, hogy ilyen feltételek mellett lehetetlen megforgatni a bónuszt, ezért inkább kértem kifizetést. Fontos, hogy ilyenkor elveszik a bónusz (ez se volt benne a bónusz feltételekben, hanem csak a General Rules-ban!). Írtak, hogy kérnek személyi másolatot, egy közüzemi számla másolatát és egy printscreent a moneybookerses befizetésemről! Ezt kicsit túlzásnak érzem, főleg, hogy már több éves a 10bet számlám, és korábban többször is kértem már kifizetést. Ok, elküldtem mindent, amit kértek. A következő keserű meglepetés, hogy 40€-val kevesebbet küldtek, mint kellett volna. Reklamálás után visszarakták ezt az összeget a 10bet számlámra. Most kértem erre is kifizetést, remélem meg is jön.

Összegzésként nagyon szemét egy banda ez a 10bet! Direkt arra utaznak, hogy az általános szabályokat úgyse olvassa el senki, és oda rejtették el az idióta bónusz forgatási szabályukat, amit jóformán lehetetlen teljesíteni. Tehát a 10bet-es bónuszokat messze kerüljétek el! Az is fontos, hogyha mégis sikerül fogadni a bónusszal, és nyertek vele, de utána nem tudjátok teljesíteni a megforgatási követelményeket, akkor ez a nyeremény is elveszik a bónusszal együtt!  If the rollover requirement for this bonus has not been met within 90 days of the qualifying deposit any funds held in the bonus balance in relationship of the bonus that expires will be forfeited. If a withdrawal is requested before the roll-over requirements are met, the bonus and winnings generated from it will be automatically cancelled and withdrawn from the customer's account.

Az már csak hab a tortán, hogy végén még meg is akartak lopni 40€-val.
Egyébként semmi extra nincs az oldalon, a kínálat és az oddsok átlagosak, szerintem messze kerüljétek el!

Kifizették a maradék 40€-t is.

Rohadék egy iroda annyi szent.
Én befizettem, megigényeltem az 50% bónuszt, megforgattam ahogyan kell figyelve hogy mindig a bónuszpénz forogjon,felvittem 100 befizetett plusz 50 bónuszból 650 E-ra.
Kértem kifizetést, mire közölték hogy csak 100at fizetnek ki,mert az a bónusz közben már magyaroknak nem él,és a bónuszból szerzett összeget nem hajlandóak kifizetni. Írtam neki hogy a magyar nyelvű felületen találtam a bónuszkódot, ha nem él magyaroknak miért van ott az a bónuszkód, és ha nem jár akkor miért írták jóvá a számlámon. De csak hajtották hogy csaltam mert nem jár nekem a bónusz... Végül 4 napos vita után beleuntam és kivettem a 100 Eurómat....
Úgyhogy ha rám hallgattok, nagy ívben kerülitek ezt az irodát...

[10b]10Bet[/10b] - 50%-os kezdőbónusz, 200€-ig

A 10Bet-nél megemelték a kezdőbónuszt, 200€-ra.

Nyiss egy számlát, tölts fel minimum 15€-t, s ad meg az FD100-as bónuszkódot.

Első befizetett összegedhez viszonyítva kapsz egy 50%-os bónuszt, ami akár 200€ is lehet.

Részvételi feltételek:

Csak olyan, betétet elhelyző játékosok kaphatják meg a bevezető bónuszt, akik megadják az FD100 bónuszkódot.
Az 50%-os bevezető bónuszt az első olyan betétnél kapja meg, mely meghaladja a 200 eurós, vagy ennek az összegnek megfelelő más valutájú összeget. Például 400 euró betétele esetén a bónusz értéke 200 euró lesz. Egy új játékos egyszer kaphat bevezető bónuszt.
A bónusz azonnal a játékos sportfogadási számlájára kerül, amint az első betét egyszer már megforgatásra került.
Amennyiben a rollover feltételeket a feljogosító befizetéstől számított 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
A betét és a bónusz összegét 12 alkalommal kell sportfogadásokon megforgatni a bónusz kivétele előtt.
A rollover feltételek teljesítéséhez minden fogadásnak minimum 1,60-os szorzósnak kell lennie, az ázsiai hendikep, és az Over/Under nem számít bele a rollover feltételekbe. A rollover követelménybe számító maximális összeg fogadásonként 50% az adott bónusszámláról
A 10bet fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
A 10bet ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a 10Bet saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Ezek a Feltételek és Követelmények a Általános Szabályainak és Feltételeinek a részét képezik.


Most nézem a 10bet felületén,hogy 60000 ft értékű bónuszt adnak,érdemes regelni szerintetek?

Valakinek tapasztalata???

Pár sorral fentebb jó kis tapasztalatok vannak  :o

Tyűű, ez a 60 ezres bónusz tényleg csábító, de így visszaolvasva ez a 2 oldal is elég volt, hogy lebeszéljem magam. Friss tapasztalat esetleg valakinél???

Mondjuk a Sportsbook Welcome Bonus résznél a General Rulesben a 8-as pont kicsit aggasztó, és megrettentő:

8.  A 10bet ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a 10Bet saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

saját belátása szerint korlátozhatja...

Ááá, közben végleg le is beszéltem magam erről az irodáról, valószínűleg oka volt, hogy eddig sem regisztráltam be hozzájuk.

Részvételi feltételek: 

;D ;D ;D ;D ;D ;D

#29 január 08, 2018, 17:49:14, BoTa88
.