Game-Set-Match

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Fucsó eddig szenzációs!

azt írják fucso fészbuk oldalán kommentbe, hogy AO főtáblás, mondjuk az nem tom hogy jött ki, ha verné Cilicet akk top 70 lenne, de ígyis eddigi legjobb helyezése lesz

A 128as tablarol legalabb 90 alanyi jogon az. Plusz a visszalepesek miatt talan meg a 100 is az. O kb 80lesz a ranglistan

Idézetet írta: hubika88 Dátum október 27, 2017, 19:51:27
azt írják fucso fészbuk oldalán kommentbe, hogy AO főtáblás, mondjuk az nem tom hogy jött ki, ha verné Cilicet akk top 70 lenne, de ígyis eddigi legjobb helyezése lesz

Nyilatkozott is erről, szóval valóban AO főtáblás.  ;)

Babos Timiék megcsinálták!!!!
Ott vannak a döntőben 6-4 7-6-ra verték Csan - Hingis duót. Hinginsnek minden jót kívánunk a továbbiakban.

Holnapi döntővel kapcsolatban sok fog múlni azon, hogy Timinek mi lesz a lábával, én azt hittem ma már vége mikor a cipőjét is levette, szerencsére nem lett így. Hlavacková pedig kiemelkedően játszott!

Szép volt csajok!

Egeszen hihetetlen hogy az egesz eves magyar sikerek utan (Piros 2xGS gyoztes, Fucso top 100, Babos tornagyozelmek sora es vb-reszvetel, ATP, WTA es challenger torna itthon, DK Vilagcsoport) meg a cserko is felkerul a habra itt a legvegen. Piros ma elodontozik, Marcinak egy top tizes ellen ket labda hianyzott ehhez, Timiek pedig megverik az utolso tornajat jatszo elo legenda Hingist es dontoznek egy vilagbajnoksagon!!!

Sajnalom hogy Hingis nem gyozelemmel bucsuzik, de o a kis buta, meg el kenne mennie Melbourne-be legalabb egyszer, es ott letenni az utot ahol 10x GS-t (!!!  :D) nyert. A legjobban megis azt sajnalom hogy Timivel soha nem jatszott egyutt, ide a bokot hogy toronymagasan vilagelsok lehettek volna.  :ok:

Holnapra meg gogo Timi es Hlavackova. Szegeny Timi mar elbukott rengeteg nagy dontot, itt az ideje hogy felerjen a csucsra.  :beerchug:

Babos Timi vilagbajnok!!!  :beerchug:

Vegre sikerult egy nagy tornat nyerni, es igaza volt Timinek, kb a sirbol jottek vissza egy szinte hibatlan supertb-vel. Nagyon szep volt lanyok!

Gratulálok!!! Szép volt csajok!

Timi extrát hozott a második szettben. Az után pedig már nem volt kérdés, hogy ki lesz a győztes  :)

Hogy szep kerek legyen a het, Arn Greta is behuzott egy kisebb (igy is 60ezer dollaros osszdijazasu) tornat Kanadaban, ugy hogy nem vesztett szettet, es kiosztott harom biciklikereket - 38 evesen!  :ok:

Babosek kozben valnak, kivancsi lennek az okokra es hogy kivel nyomja legkozelebb. Mindenesetre nagy kar, ez igy latszolag mukodott... De nem lennek meglepodve ha ezt mar korabban, itt a nagy evvegi meneteles elott megbeszeltek volna, amikor Timi ugy maga alatt volt. Sztem Hlavackova lenyulja a jobbik Chant, ellentetes oldalon szeretnek jatszani, passzolnak is egymashoz, talan erre vartak hogy Hingis is hivatalossa tegye a visszavonulasat. Timivel meg passz. Sztem Peng es Mirza egyutt lesz, Safarovanak elobb-utobb visszater BMS (pedig az bomba lenne, lathattuk Pesten), szoval nehez ugy. Lehet hogy megint ugy kezdi az evet hogy az egyeni legyen a top prioritas, majd szepen lassan rajon hogy ez kuka es akkor valaszt egy allando partnert ev vegeig - ezt Mlade ota folyamatosan eljatssza.  :D

Majd csak rajon egyszer hogy mi a tuti. Kedvenc paros jatekosom mar vagy 4 eve Kontinen, o is jart ATP tornan, challengereken, ITF sorat nyerte, de elhagyta az egyenit a paros kedveert. Ma messze a legjobb, vilagelso, vilagbajnok, GS-gyoztes es meg csak 27.

*na mar nem szerkesztek bele, de a proba kedveert Barty-val megneznem Timit. Babos kulonosen a supertb-ben gyilkolt mindent labdat, most kepzeljuk el ha a masik oldalrol az aussie teszi ezt  :redchug:

Davis Kupa - Liege-ben játszanak a magyarok a belgákkal a világcsoportban

    Brüsszel, 2017. október 30., hétfő (MTI) - A Belga Tenisz Szövetség (KBTB) bejelentette, hogy Liege-ben fogadja a magyar válogatottat jövő februárban a Davis Kupa világcsoportjának nyolcaddöntőjében.


    A február 2-4-én sorra kerülő összecsapásnak a liege-i Country Hall multifunkcionális sportcsarnok ad majd otthont. A találkozókat kemény pályán vívják.
    A párharcot alapesetben Magyarországon kellett volna megrendezni, ugyanis a két együttes legutóbb Belgiumban csapott össze egymással, ám egy idei szabálymódosítás nyomán a két 2017-es döntős - a belga mellett a francia csapat - eldönthette, hol kíván játszani jövőre az első körben.
    A magyar DK-csapat 3-1-re verte az oroszokat szeptember közepén a Kopaszi-gáton, ezzel 1996 után visszakerült a világcsoportba, a legjobb 16 együttes közé.

Sávolt célja, hogy Fucsovics megszilárdítsa helyét a top 100-ban

    Budapest, 2017. október 31., kedd (MTI) - Fucsovics Márton edzője, Sávolt Attila szerint a világranglistán karriercsúccsal 84. helyen álló magyar férfi teniszező számára az lesz a cél, hogy a legjobb száz között zárja a következő évet is.


    "Jövőre az a célunk, hogy Marci megszilárdítsa a helyét a top százban, de egy teniszező számára az egyéni csúcs megdöntése is mindig motivációt jelent" - nyilatkozta a szakember az M1 aktuális csatornának kedd délután. Hozzátette: Fucsovics az év második felében nyújtott teljesítményével bizonyította, hogy "egyértelműen helye van top 100-ban", viszont a jövőben is minden mérkőzésére maximális koncentrációra van szükség tőle, ami a mostani előrelépésnek is ez az egyik alapfeltétele volt.
    "Óvatosan kell azzal bánni, ha valaki bekerül a top százba. Sok ugyanis az olyan játékos, aki Marcihoz hasonlóan betör a 70-80. hely magasságába, aztán egy évvel később visszaesik a 150-160. hely környékére" - mondta az edző, aki szerint Fucsovicsnak legalább olyan nehéz feladat lesz ezen a szinten stabilan megragadnia, mint idáig eljutnia.
    Az edző hangsúlyozta: a további előrelépésnek már teljesült az egyik feltétele, hiszen az első száz hely valamelyikének elérése a világranglistán egy teniszező számára mindig "lélektani határ". Sávolt reményét fejezte ki, hogy 2018-ban Fucsovics mind a négy Grand Slam-viadalon alanyi jogon lesz főtáblás, míg a nagyobb ATP-versenyek 70-80 százalékán szintén nem kell majd selejtezőt játszania.
    Sávolt Attila 2016. januárban kezdett el foglalkozni Fucsoviccsal, és két év közös munkát kért arra, hogy kiderüljön: működőképes és eredményes-e ez az edző-játékos felállás.
    "Ezt a két évet szántam arra, hogy az emlékeim szerint akkor a világranglistán 230. hely körül lévő Marci 2017 végére megközelítse a top százat" - árulta el a tréner. Kiemelte, hogy ez az időszak "egy tudatosan megtervezett edzés- és versenymunka eredménye".
    "Mindenben, így fizikailag, mentálisan, játékintelligenciában és technikában is előbbre kellett lépnie, és kell még ezután is, hiszen képesnek tartom őt a további fejlődésre" - mondta Sávolt a játékosáról. Hangsúlyozta: a külső szemlélő számára alighanem Fucsovics pályán való viselkedése, mentalitása változott meg a leginkább.

babos megint mladenoviccsal tolja majd a parost

Bizony vele... Ha jol emlekszem a vegen mar ok sem voltak valami joban, sokszor Babos vitte csak a csapatot, raadasul Mladenovic teljesen szet van most csuszva, meg egy serultet sem tud verni. Jo kis paros ez, de csak akkor ha mindketto odateszi magat. A jo hir hogy mindketto az egyenire koncentral, ami a jelenlegi formajukat figyelembe veve azt jelenti hogy tavasztol mar a paros lesz a prioritas  ;D

Quinzi az utolso aki kvalifikalt Milanoba.  :redchug: Kar erte, eleve nem a legjobb dontes nyolcas mezonyben egy joval gyengebb hazai jatekosnak lehetoseget adni, de meg csak nem is Berrettini (Balditol teremben kikapni  :D) vagy Pellegrino nyerte a szabadkartyat, igy akar csunya veresek is juthatnak az olasznak.

Varom mar a NextGen tornat, kivancsi vagyok mennyire ulnek az uj szabalyok. Vannak amiket nem is ertek miert kell valtoztatni, nezok maszkalhatnak meccs kozben, nincs let, stb, de maga a formatum is sztem ugy jo ahogy van most. Meglatjuk  :)

Jol kezdodik  :D

https://www.thesun.co.uk/sport/4851959/next-gen-atp-tennis-finals-draw-sexist/

Nokre nem mondunk nemet, de ez igy nagyon rosszul nez ki, nem illik ide. Raadasul milyen modellek ezek, az elso kepen Rublevvel, na az a no nemhogy nem szep, de kimondottan ronda  :redchug: