Magyarország - Németország mérkőzéstipp játék

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Magyarország - Németország mérkőzéstipp játék

Ki szerzi a Magyarország - Németország találkozó első gólját, s mikor?

Az alábbi oldalon megtalálod a játék felületét ahol kiválaszthatod a játékost aki szerinted az első gólt szerzi, valamint az első gól időpontját be kell írnod, majd végül a "Tipp beküldése" gombot megnyomnod:


pl. Ki rúgja az első gólt: Szoboszlai Dominik
Első gól ideje (perc): 10

Az nyer aki pontos tippel (pontos gólszerző + pontos időpont) rendelkezik. Ha több pontos tipp született, akkor sorsolás alapján döntünk. Ha nincs pontos tipp (gólszerző + időpont), akkor az nyer aki a legközelebb állt a valósághoz (eltalálta az első gólszerzőt, és a gólszerzés ideje a legközelebb áll a valósághoz), ha pedig senki sem találta el az első gólszerzőt, akkor az összes érvényes tippel rendelkező részt vesz a sorsoláson, ahol eldől, hogy kié lesz a nyeremény.

Nyeremény:

10.000 forint értékű eMAG ajándékkártya vagy 10.000 forint Skrillen keresztül (a nyertes döntése alapján)

A nyereményjáték lezárása után, a nyertessel felvesszük a kapcsolatot a fórumregisztrációnál megadott e-mail címén keresztül (ezért is fontos, hogy működő e-mail címmel regisztráljatok!).
Abban az esetben ha a nyertes az eMAG-os ajándékkártyát választja nyereményként, akkor csupán egy e-mail címre van szükségünk ahova küldhetjük a nyereményt.
Skrilles nyeremény esetén szükségetek van egy számlára, s ha ez megvan, akkor a profil oldaladon megkérünk töltsd ki a Skrilles mezőt, megadván az ott használt e-mail címed. Abban az esetben ha a nyertes az eMAG-os ajándékkártyát választja nyereményként, akkor csupán egy e-mail címre van szükségünk.

Részvételi feltételek:

- a játékban bárki INGYEN részt vehet, ha regisztrálva van a Sportfogadas.org fórumon (Regisztráció)
- egyetlen egy tippet lehet beküldeni (személyenként)
- a beküldött tippet utólag nem lehetséges módosítani (se törölni)
- csak a (legördülő) listán szereplő játékosokra lehetséges tippelni
- a mérkőzés rendes játékidejében (90 perc) elért eredmény a mérvadó
- az előbbi feltétel miatt a kiválasztott gól szerzési időpontja 1 és 90 közötti érték lehet
- a tippeket az adott esemény hivatalos kezdési időpontjáig lehet játékba küldeni (jelen esetben: 2022 június 11., 20:45CET)
- eredményhirdetéskor a hivatalos forrásokat (pl. uefa.com stb.) tartjuk mérvadóként
- az öngól nem érvényes, "nincs gól" tipp ugyancsak érvénytelen
- amennyiben a mérkőzés első találata öngól által született, vagy rendes játékidőben 0-0 volt az eredmény, akkor sorsolás alapján döntünk (az érvényes tippel rendelkezők között)
- abban az esetben ha nem születik pontos tipp (pontos első gól szerzője + pontos időpont), akkor az nyer aki a legközelebb állt a valósághoz (eltalálta az első gólszerzőt, és a gólszerzés ideje a legközelebb áll a valósághoz), ha pedig senki sem találta el az első gólszerzőt, akkor az összes érvényes tippel rendelkező részt vesz a sorsoláson, ahol eldől, hogy kié lesz a nyeremény
- abban az esetben ha 2 vagy több személy is pontos tippel rendelkezik, akkor a pénznyereményt elosztjuk a helyesen tippelők között, nyereménytárgy esetén pedig sorsolunk (a pontosan tippelők között)
- abban az esetben ha 2 vagy több személy is eltalálta az első gólszerzőt, és a kiválasztott időpont megegyezik vagy azonosan közel áll a valósághoz (pl. az első gól időpontja 5. perc, X játékos tippje a 6. perc, Y játékos tippje a 4. perc) akkor sorsolás alapján döntünk a szóban forgó játékosok között
- bármilyen vitás ügy esetén, egyedül az oldal üzemeltetői dönthetnek
- a játék szervezője a Sportfogadas.org weboldal

Ha bármilyen kérdésetek van a nyereményjátékkal kapcsolatosan állunk rendelkezésetekre!

Sok sikert! :beerchug:

Amennyiben olyan játékosra szeretnétek tippelni aki ott van a keretben, de a listán nem találjátok akkor nyugodtan lehet szólni, és hozzáadjuk.

Jó lenne belenézni a tiplistába, ha csak lehetséges.

Bele lehet nézni, de ahogy látom csak egy ember találta el a gólszerzőt

Gratulálok @Hajdunorbert89! Az életben nem raktam volna egyik Nagyot se. Jó megérzés! :beerchug:

Idézetet írta: curpy82 Dátum június 11, 2022, 22:55:14Gratulálok @Hajdunorbert89! Az életben nem raktam volna egyik Nagyot se. Jó megérzés! :beerchug:
Köszönöm
Már az Angolok ellen is benne volt a gól a lábában, sajnos az olaszok ellen nem láttam. De éreztem, hogy mostmár rugnia kell egyet. Ha nem most akkor Angliában 🙂

Gratulálok én is a megérzéshez, curpy82-vel teljesen egyetértek!  :ok:

Magyarország - Németország: @Hajdunorbert89  - 10.000 forint eMAG vagy Skrillen keresztül