Liverpool Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Lacapi Dátum február 14, 2013, 19:57:27
Alighanem ebben a szezonban az utolsó esély is elúszott hogy valamit nyerjen a csapat, EL meccsen Zenit - Pool 2-0. A visszavágó k*b*szott nehéz lesz, és nagy fomajavulásnak kellene történni, hogy továbbjussunk. A WBA elleni derbi eredményét betudtam annak, hogy itt akarunk jól szerepelni, ami 69 perc bekkelésben mutatkozott meg. Aztán 3 perc alatt a Zenit eldöntötte, ezt a meccset mindenképp, a maradék 18 percben már csak az eredmény után szaladt a Liverpool, ha egy gól lett volna- amire azért volt esély, főleg a szabadrúgásnál - akkor "csak" k*rva nehéz lettvolna, de így marad az fentebbi verzió...  :( 

Sajnos egy ideje már csak arra jó a Pool, hogy röhögjenek rajta. Szomorú ilyesmit leírni, de az élvezhetetlenül gyenge teljesítményen nincs mit szépíteni. És szerintem nem is kell ezen szépíteni. Nagyon régóta kedvencem a Pool, már az 1970-es évek közepétől az 1980-as évek derekáig a világ fociklubjait rettegésben tartó ,,nagy" Liverpoolnak is szurkoltam, ám ez az utóbbi évekbeli - csapatnak nevezett - kupac szerencsétlenség tényleg lejáratja a Poolt. Néha azon gondolkozom, hogy milyen csoda folytán játszik még mindig az angol élvonalban ez a csapat? Saját nevelésű játékosaik gyakorlatilag nincsenek (akik vannak, azokat foci témakörben nem érdemes említeni), számomra megfejhetetlen koncepció alapján - amolyan hasraütésszerűen - igazolnak, majd pedig néhány hónap elteltével azon csodálkoznak, hogy nem váltak be a játékosok. Ennek a raklap szerencsétlenségnek a kezdőjébe még a focival köszönő viszonyban nem lévő Dzsudzsák is beférne.

Nekem még ez a szezon is olyan mintha már vagy 50 éve lett volna :) Egy szezon alatt csak 2 vereség, 77-tel a legtöbb rúgott gól; valami hihetetlen :redchug: És akkor már a Milan elleni BL döntőről vagy az Alaves elleni UEFA kupa döntőről nem is beszélve.


Aranyos 'huligánok' a múltból :)


Stewart Downing égetése a Twitteren :D

"A Vörösök rendeztek egy Twitteres "kérdezz-feleleket", persze ez nem volt túl jó ötlet, néhány troll is tiszteletét tette az eseményen. A teljesség igénye nélkül a legjobb tweetek:"

@DualeAdam1: Ha focista lennél, mi lenne a posztod?

@Liam Payne Payny: Milyen érzés volt, hogy Tim Howard közelebb volt első idényed végén az Aranycipőhöz, mint te?

@BillHansen28: Elhagytad az Aston Villát, hogy a BL-ben játszhass. Hogyan alakulnak a dolgok?

@Notcarlcole: Egy 1-től Jézusig terjedő skálán, ki áll jobban a keresztekkel (crosses)?

@Dave B MUFC Bowsy: Milyen érzés az, hogy egy idényben többször tartóztattak le, mint ahány asszisztod volt?

@arpan_manutd Ismersz magadon kívül még olyan játékost, aki semmilyen-lábas?

@Jon Barbuti: Melyik kispad a legkényelmesebb a Premier League-ben?

@marc sepetowski:  Pont olyan rossznak tartod magad, mint Jordan Henderson?

@JacobCampbell5: Azért választottad a 19-es számot, mert 19 hónapig tart mire csinálsz valami hasznosat?

És még néhány:

- Jamie Carragher már egy ideje ott van Liverpoolban. Mennyire érezte magát rosszul szegényke, amikor melletted játszott?

- 2309480. lettél az Aranylabda listán, éppen Mak barátom mögött, aki az iskolai csapatban játszik. Számítottál rá, hogy ennyire magasan végzel?

- Az Egyesült Királyság Bonnie Tylert küldi az Eurovízióra. Mi a véleményed a kiégett bandákról, akik a régi dicsőségükből élnek?

- Letartóztattak, mert bemostál egyet a barátnődnek. Milyen érzés, hogy végre el is találsz valamit?

- Hogy érzed magad, amikor a Liverpool játékosok 978. alkalommal is csak várnak tőled egy beadásra?

- Ha visszavonultál, gondoltál már arra, hogy profi futballistaként kezdj el egy karriert?

- Ha eligazolnál Liverpoolból, hány kecskét és tehenet kapna érted a klub?

Idézetet írta: Latzka Dátum február 14, 2013, 21:01:55
Nekem még ez a szezon is olyan mintha már vagy 50 éve lett volna :) Egy szezon alatt csak 2 vereség, 77-tel a legtöbb rúgott gól; valami hihetetlen :redchug: És akkor már a Milan elleni BL döntőről vagy az Alaves elleni UEFA kupa döntőről nem is beszélve.



Azóta tart az átigazolási politika csődje szerintem nálunk... Olyan játékosokat hoztak ide akiknek semmi helye egy ilyen csapatban, ráadásul kb mindenkiért a dupláját fizettük ki. Nem tudom kik intézik ezt az átigazolást, de ott van a kutya elásva. Kis túlzással az utóbbi 3 évben elszórt 200 millióból egy jó fogás volt Suarez, őt meg sikerült 10 körül megszerezni az a vicces. Más hulladékokra költ a klub 20-30 milliót és a szintjük kb egy angol középcsapatét üti meg.

Ha most sem lesz meg a 4. hely (ami sajnos nagyon úgy néz ki nem lesz) szerintem Suarez is elmegy és még meg is értem... Hogy aztán mi lesz ezzel a csapattal az jó kérdés. Most már visszasírnánk azt a 2. helyet is szerintem nagyon sokan :)


hatalmas a komentátor gólöröme :)) YNWA  ;)


"Eljön érted Harry Potter", avagy Voldemort a Pool meccsén járt

A West Ham-szurkolók vicces éneke Jonjo Shelvey-hez, Harry Potter nagy ellenségéhez.

West Ham Harry Potter chant at Anfield

Vitathatatlanul a legemlékezetesebb jelenet volt a hétvégi Liverpool-West Ham United (0-0) angol bajnokin, amikor a WHU-szurkolói énekükben Lord Voldemorthoz, a népszerű ifjúsági regényhős, Harry Potter nagy ellenségéhez hasonlították a Pool beállni készülő cserejátékosát, Jonjo Shelvey-t.

A Kalapácsosok szurkolói azt énekelték neki az oldalvonalnál: "Eljön érted, eljön érted, Harry Potter eljön érted!"

Shelvey egy mosollyal jelezte, hogy ő is viccesnek találja a hasonlóságot.



Suarez a Liverpool fékje!!  :D


Ezért a játékért nem adnék 1-1 pontot a csapatoknak :laugh: