BetClic - Australian Open tippverseny, 300.000 Ft nyereményalap

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Australian Open tippverseny!

Hogyan vehetsz részt a promócióban?
1. Regisztrálj a promócióra és tegyél kombinációs fogadást az Australian Open meccsein (mérkőzés előtti vagy élő fogadást, szelekcióként legalább 1,10-es szorzóval, max. 15 000 Ft-os téttel). Ha nincs még BetClic-számlád, nyiss egyet ITT.
2. Ide kattintva nevezz be a játékra!
3. Minden résztvevő fogadással pontokat gyűjthetsz, amivel előre jutsz a ranglistán
  • Minden 300 forint nyereménnyel 2 pontot gyűjt
  • Minden 300 forint veszteséggel 1 pontot gyűjt
Nyeremények:
1. - 75.000 HUF ingyen fogadás
2. - 45.000 HUF ingyen fogadás
3. - 30.000 HUF ingyen fogadás
4-5. - 23.500 HUF ingyen fogadás
6-10. - 15.000 HUF ingyen fogadás
11-20. - 3.000 HUF ingyen fogadás

Részvételi feltételek:
- Az "Australian Open Erőpróba" promóció szervezője ('promóció') a Betclic (Gibraltar) Limited ('Betclic'). Ugyanakkor, kérjük, vegye figyelembe, hogy a Betclic Everest (Gibraltar) Limited kínálja szolgáltatásainkat az Egyesült Királyság területén regisztrált ügyfeleink részére, ily módon biztosítva részükre a fogadási lehetőséget. Amennyiben Ön az Egyesült Királyság területéről regisztrált ügyfelünk, és a fogadási, valamint a játékainkra vonatkozó tevékenysége eleget tesz ezeknek a meghatározott feltételeknek, akkor az Általános és Specifikus feltételeinkben a következő meghatározások a Betclic Everest (Gibraltar) Limitedre vonatkoznak: "Betclic", "mi", "minket" és/vagy "miénk".

- A promóció 2015. január 16-ától (GMT 00:00) február 1-jéig tart (GMT 23:59) ("időszak").

- A promóció csak azon játékosok számára elérhető, akik Betclic számlával rendelkeznek ("számla").

- A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát és a Betclic Felhasználási Feltételeit, melyek a hu.betclic.org oldalon találhatóak ("oldal").

- A promócióban való részvételhez a játékosnak be kell neveznie a promócióra, és legalább egy kombinációs fogadást tennie (ez lehet élő, vagy meccs előtti fogadás) az oldalon, az időszakban elérhető Australian Open 2015 teniszpiacokra. A kombinációs fogadáson belül az egyes szelekciók szorzóinak legalább 1,10-nek kell lennie, a tét maximum értéke 15 000 Ft lehet ("résztvevő fogadás"). A kombinációs fogadások KIZÁRÓLAG az Australian Open egyéni vagy páros teniszmeccseire vonatkozó fogadásokat tartalmazhatnak. Az Australian Open selejtező meccseire vonatkozó fogadások nem számítanak bele a promócióba.

- Csak a résztvevő fogadások számítanak a promócióban.

- Megegyező fogadások (ugyanazok a kiválasztott mérkőzések és fogadástípusok) esetén csak az első fogadás számít jogosító fogadásnak. Az érvénytelenített fogadások és a rendszerfogadások nem számítanak résztvevő fogadásnak a promóció szempontjából.

- Az ügyfelek az általuk megtett résztvevő fogadásaik alapján pontokat kapnak ("Pontok"). A fogadásokat euró pénznemre konvertáljuk, majd pedig pontokra váltjuk. Ha a résztvevő fogadás a weboldalon tett nyertes fogadás, minden megnyert 1 euró (300 Ft) után 2 Pontot írunk jóvá. Ennek megfelelően minél több nyereményt ér el résztvevő fogadásaival, annál több pontot kap a játékos. Ha a résztvevő fogadás vesztes, minden 1 eurónyi (300 Ft) megtett tét után 1 Pontot írunk jóvá.

- A promócióban résztvevő játékosokat egy eredményjelző táblán sorrendbe állítjuk. Az eredményjelző táblát a promóció kezdőlapján tesszük közzé és a promóciós időszak alatt naponta frissítjük. A végeredményt közlő eredményjelző táblát az időszak végén a promóció kezdőlapján tesszük közzé.

- Egy játékos csak egyszer vehet részt a promóción és nem nyerhet egyszerre összesen egynél több nyereményt a Betclic bármelyik promócióján az időszak alatt.

- Döntetlen esetén az a játékos kapja a magasabb helyezést, aki több résztvevő fogadást tett az időszak alatt.

- Az ingyenes fogadást a győztesek Betclic számláján írjuk jóvá a promóció végén. Az ingyenes fogadás felhasználására a sportfogadás szabályai vonatkoznak. A szabályok megtalálhatók a Betclic általános felhasználási feltételei között. A játékos felelőssége, hogy tisztában legyen az aktuális felhasználási feltételekkel az ingyenes fogadás felhasználásakor. Ha a bónuszt készpénzben szeretné felvenni, az összegét hatszor meg kell forgatnia legalább 2,00 nyereményszorzóval. Minden fogadást olyan eseményre kell megtenni, ahol három vagy több lehetséges kimenetel van. Ha egynél több fogadáshoz használja fel a bónuszösszeget, minden fogadást különböző piacokon kell megtenni (vagyis különböző fogadástípus több eseményre, vagy azonos fogadástípus különböző eseményekre). A bónuszok harminc (30) napig érvényesek a kiadás napjától számítva. A felhasználatlan bónuszt a határidő lejárta után eltávolítjuk a játékos számlájáról. A jelen bekezdésben tárgyalt, ingyenes fogadásra vonatkozó szabályokat a Betclic saját hatáskörében megváltoztathatja. A változásokat ezen részvételi feltételek frissítésein keresztül közöljük.