Drogos 2.0

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Milyen eredményt ér el a magyar válogatott a svédek ellen?

1-3 gólos svéd győzelem
6 (60%)
4-6 gólos svéd győzelem
0 (0%)
döntetlen
0 (0%)
1-3 gólos magyar győzelem
4 (40%)
4-6 gólos magyar győzelem
0 (0%)
bármely más eredmény
0 (0%)

Összes szavazó: 10

Szavazás lezárva: december 03, 2017, 16:21:46


A szezon kezdetén a címvédő Győri ETO számított a torna legnagyobb favoritjának, azonban azóta sok víz lefolyt a Dunán. Az egyre gyűlő vereségekkel a Podgorica végső sikerét vízionálták a bukmékerek, majd a Larvikot erősítő Wojtas kiesésével gyakorlatilag komoly ellenfele nem is maradt a montenegróiaknak, legalábbis a fogadóirodák szerint. Idén, tavalyhoz hasonlóan szintén a Vardar legyőzésével juthatnak a döntőbe Neaguék.

#61 május 14, 2015, 00:17:59, drogos
Larvik - Dinamo 1X  :ok:
Unibet Odds: 1,16 Tét: 3 egység

#62 május 14, 2015, 17:50:33, drogos
Győr - Haladás X2  :noway:
PinnacleSports Odds: 2,1 Tét: 1 egység


#63 május 14, 2015, 17:50:23, drogos
Larvik - Dinamo felett 50,5  :ok:
PinnacleSports Odds: 1,71 Tét: 1 egység

A BL sötét lova, a DInamo a norvég sztárcsapattal méri össze erejét az elődöntőben.

A Kochetova-Akopian-Dmitrieva trióval fémjelzett orosz sztárklub tipikusan rohanós, igen overes meccseket szokott játszani, ellenféltől függetlenül. A gólszerzéssel általában nincs is gondjuk, hisz elsősorban a fentebb említett három játékos szokta igen megszórni magát, és hozzájuk még Fanina is rendre csatlakozik a góllövést illetően. Illetve a sok gól még adott azért is, hisz a védelmük abszolút sebezhető, és nincs világklasszis kapusuk.

A Larvik tipikus északi kézit nyom, a norvég kézilabdázás magasiskoláját. Rengeteg lerohanásgólt szereznek, főleg Riegelhuth révén, de a kiváló formában lévő Mörk kellemetlen közbelövései is rendre védhetetlenek. Nekem önmagában már ez a tény azt mondatná, hogy itt bizony igen nagy over lesz, de ha még hozzávesszük azt is, hogy Toft, a csapat első számú hálóőre kedden kisebb sérülést szedett össze és nem biztos a mai szereplése, akkor azt mondom, hogy itt bizony csak egy is egy over képzelhető el, bár Hasanic sem rossz, de mégsem egy Toft.

Tipp: 55 körüli gól fog születni.

#64 május 09, 2015, 13:34:24, drogos
LIVE 33-21
Rostov - TTH +12,5 TTH  :ok:
Bet365 Odds: 1,62 Tét: 1 egység

Ezt szerintem csúnyán benézték :D


33-22 és még a TTH támadhatott :)

#65 május 14, 2015, 17:50:10, drogos
Kombi:  :noway:

Milan - Roma X2
Vardar - Podgorica +2,5 Vardar
Bwin Eredő: 2,19 Tét: 1 egység


Indoklás: http://sportfogadas.org/guru.php?mod=megnez&id=14205

#66 május 14, 2015, 17:50:01, drogos
Larvik - Podgorica +3,5 Larvik  :noway:
Bet365 Odds: 1,5 Tét: 1 egység

#67 május 14, 2015, 17:49:53, drogos
FCM - Fleury FCM  :ok:
Dinamo - Vardar Vardar  :ok:
Unibet Eredő: 1,75 Tét: 1 egység

#68 május 14, 2015, 17:49:42, drogos
Újváros - Érd X2   :ok:
Unibet Odds: 1,48 Tét: 1 egység



A bronzcsata második mérkőzésére az Érd 1-0-s előnnyel utazik Dunaújvárosba. Az Érd lényegében majdnem kétszer verte meg az Újvárost az első meccs(ek)en, ugyanis a magabiztos 14-9-es félidő vezetésnél a vihar miatt áramszünet volt az érdi csarnokban, ezért a hétvégén újrajátszás történt, ahol játszi könnyedséggel diadalmaskodtak újra Signateék. A vendégegyüttes nagyon egyben, év végére értek össze, erősíti ezt a nemzetközi porondon elért fényes győzelmek is (Esbjerget, a dán alapszakaszgyőztes oda-visszaverték).

Éppen ellenkezőleg van a hazaiaknál: Triffa már egy ideje sérült és csak ősszel térhet vissza, így a rutinos portás hiánya mindenképp fájó lehet. Ráadásul az együttes belefásult az egysíkú játékba és állítólag az öltözőn belüli hangulat sem túl jó. A kulcsjátékosok kimerültek, ugyanis csak akkor megy a szekere az Újvárosnak, ha a Ferling-Bulath-Triscsuk tengely jól játszik.

Kapuban a vendégek így most jobbak, a gárda sokkal motiváltabb, amit a kiütéses 26-18-as pénteki meccs is tovább erősít. A védelem rendesen összeállt, ráadásul elől is elég hatékony a Kovács-Klivinyi-Krpez hármas, hozzájuk pedig pénteken Signate is csatlakozott. A színesbőrű játékos magához képest eléggé megszórta magát. Egy szóval minden adott a vendégsikerhez. Szerintem az Érd nem fog lehetőséget adni a hazaiaknak és már az első félidőben eldönti a meccset.

Múlt héten a Fradi ember feletti teljesítményt nyújtva győzte le a fővárosban a bajnoki címvédő Győri ETO-t a hatvan percet követő hétméteresek során. Intő jel lehet ez a kisalföldiek számára, ugyanis Tomori igen gyenge játéka ellenére  sem tudták győzelemmel kezdeni a párharcot. Bár az Audi Arénában a találkozó toronymagas esélyese a hazai csapat, minden bizonnyal szoros összecsapást láthatunk.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/veget-er-a-gyori-hegemonia

#70 május 14, 2015, 19:55:24, drogos
Győr - Fradi +5,5 Fradi  :ok:
Bet365 Odds: 1,66 Tét: 2 egység

A Fradi egy hete már móresre tanította az ETO-t és nyert a Népligetben.

Ma ismét szoros összecsapásra számítok, hisz Martín idén igen pocsékul meccsel, rövid a pad is, illetve a Fradi jó formában játszik. Ha a múlt heti produkcióhoz még társulna egy jó Tomori, akkor az ETO-nak otthon sem lenne esélye, ugyanis a fővárosban Pena és főleg Szucsi fantasztikus játékának köszönhetően voltak végig partiban a Győrrel, majd nyerték meg a heteseket. Ebben a szezonban eddig a 2-2 az állás, már kettőt bukott az ETO és most vagy soha helyzet áll elő a Fradinál. Magyarul: vagy idén nyernek bajnoki címet, vagy egy jó évig megint semmi, ugyanis a Győr sokkal erősebb lesz, míg a Fradi tovább gyengül.

Nem szabad elmenni amellett sem, hogy bár Müller csapnivalóan játszott, azért rá csak-csak kilépett az ellenfél és Planéta indokolatlan jegelésével gyakorlatilag nincs balkezes átlövő a csapatban, így a jobbkezes Hornyák-Aguilar kettősnek kell felváltva megoldania azt a posztot úgy, hogy onnan igen nehéz gólt lőni, mert kiszorított helyzetből jobb kézzel jobb oldalról nehéz. Arról nem is beszélve, hogy egyikük sem képes klasszikus átlövés gólra, és az ETO támadószekciója nem elég mozgékony a betörésekre, legalábbis annyira nem, hogy simán ledolgozzák ezt a "hátrányt".

#71 május 17, 2015, 13:04:28, drogos
FCM - Esbjerg -1,5  :noway:
Bet365 Odds: 1,62 Tét: 1 egység

A dán bajnoki döntő első felvonásán a pályaválasztó az alapszakasz második FCM gárdája.
Az FCM idén is fantasztikus szezont produkált, legalábbis a trófeák tekintetében. A Dán Kupát behúzta a TTH ellen igen simán, a KEK-serleget a Fleury ellenében gyűjtötte be és a dán bajnoki döntőbe is bejutottak. Ha nem nézzük az őszi BL-selejtezős buktát, akkor azt mondom, hogy a céljaikat maximálisan teljesítették, jövőre is indulnak a BL-ben, csak ha egy mód van rá, most az autómatikus főtáblát szeretnék kiharcolni. Erre igen komoly esély van, ugyanis Thomsen mester kitűnően igazolt, bivalyerős keretet irányít és a biztos távozók (Groot és Jörgensen) motiváltan, arannyal a zsebükben vennék az irányt "Kelet"-Európa felé. A keret nagyon erős, elsősorban a világklasszis Englerttel a kapuban és irányítóban Groottal, de a két Jörgensen és beállóban két kiemelkedő képességű játékos található Pedersen és Thorsgaard személyében, illetve szélen egy potenciális klasszis, Östergaard játszik.
Természetesen nem szabad elmenni az Esbjerg bivalyerős belső emberei mellett sem, hiszen a gárda itt igen erős: Griegel, van der Heijden, Polman. Bár Sando is kiváló kapus, de azért Englert erősebb és gyakorlatilag a többi poszton is FCM dominanciát látok, egyedül a két átlövő poszt az, ami nagyjából azonos, talán hangyányi Esbjerg dominanciát vélek felfedezni.
Minden adott a fantasztikus mérkőzéshez és én azt mondom, hogy biztosan otthon fog maradni a két pont, ugyanis mint feljebb írtam, az FCM-nek erősebb a kerete, a legtöbb poszton jobb játékossal rendelkezik, illetve Thomsen szerintem jobb stratéga, mint a mai ellenfele. Nem beszélve az egymás elleni statról, ugyanis itt is lényegesen jobb az FCM, a szezonban kétszer találkoztak: idegenben remit játszottak (21-21), míg hazai pályán héttel bizonyult jobbnak a Thomsen vezette hölgykoszorú (28-21). Tudni kell, hogy az odavágón még Grimsbö is az Esbjergnél játszott, de mint tudjuk, a visszavágókor már az ETO-ban szerepelt. Illetve az is tény, hogy az Esbjerg már jó ideje nem játszott tétmeccset, míg a hazaik két KEK-döntővel hangoltak mára.


Ez a röhej, amikor 3,5 perccel a vége előtt még megy néggyel (!) az FCM és leadja +1-re...

#72 május 17, 2015, 13:03:32, drogos
FCM - Esbjerg DNB FCM  :ok:
PinnacleSports Odds: 1,31 Tét: 2 egység

#73 május 17, 2015, 20:18:39, drogos
Viborg - TTH felett 53,5  :ok:
Bwin Odds: 1,8 Tét: 1 egység

A dán női bajnoki rájátszás bronzérméért feszül ma egymásnak a Viborg és a TTH együttese.
Bátran kijelenthetjük, hogy bár a Viborg dolgát a példátlan sérüléshullám igen megnehezítette, azért ez az idény nem sikerült fényesre. A Kupában a négy között estek ki a TTH ellen, a Podgorica ellen a legjobb 8 között esélyük sem volt a BL-ben, míg az alapszakaszt sem zárták igazán jól. Bár a dolgok most már - nagyjából - rendeződtek. Természetesen a klubot meghatározó játékosai el fogják hagyni a nyáron, de terveik szerint bronzéremmel tennék azt. A csapat klasszisokból áll: Gulldén, Damnjanovic, Burgaard...
A TTH ellenben nem panaszkodhat, ugyanis a reális cél nekik a bronzmeccs, kupadöntőt játszottak az FCM ellen a Dán Kupában, amit végül elvesztettek, de cserébe az EHF-kupát bezsebelték. A csapat szintén motivált, jó erőkből áll: Kristiansen, Norgaard, Roberts és Hagman, aki az EHF-kupa gólkirálynője lett.
Az over tipp mellett szól az, hogy a TTH a leggyorsabb csapat Dániában, aki szinte kivétel nélkül 30 gólt be szokott rámolni. A viszonylag gyenge védekezés mellett a támadójáték elég kreatív, rengeteg a lerohanásgól. A Viborg szintén szeret rohanni és ráadásul ők igen nagy lövőkkel rendelkeznek. Ebben a szezonban háromszor találkoztak, 57, 49 és 60 gól született ezeken a mérkőzéseken, de a 49-es meccsen a Viborg brutális mélygödörben volt, sorra gyűjtötte be a vereségeket, míg a TTH kupameccsre (is) készült. Nálam minden adott az overhez.


Még 9 perc hátra van, de már le is esett :) Easy money :D

#74 május 20, 2015, 23:41:16, drogos
Issy - Metz +5 Metz
Bet365 Odds: 1,46 Tét: 1 egység

+4,5 Metz
Bet365 Odds: 1,58 Tét: 0,5 egység

A francia rájátszás egyik legnagyobb favoritja a bajnoki címvédő Metz, de az Issy és a Fleury tekinthetők a legnagyobb "trónkövetelőnek".
Az oda-visszavágós rendszerben működő play-off odavágóján a Metz, házigazdaként nagyon simán győzött hat góllal egy hete úgy, hogy lényegében már a félidőben megvolt a megnyugtató előny. Tették ezt úgy, hogy sem Glauser, sem Pierson nem védett jól, Gros, Flippes és Lucianoban is lényegesen több van, mint amit mutattak.
Az Issy azt hozta nagyjából, amire képesek. Széleken lehetettek volna jobbak a helyzetkihasználások is, de összességében jött a papír, ugyanis a Metz sokkal erősebb csapat.
Tekintve, hogy a Metztől már nagy betli nem fogadható el, ugyanis ha nem jutnak be a döntőbe, akkor ugrott a jövő évi BL. A cél, hogy szűk "vereséget" szenvedjenek ma, de ha korrektek Baudouinék, akkor megtesznek mindent a győzelemért és be is húzzák a meccset.
Tipp: szűk hazai siker


Sikerült az utolsó 2-3 mpben bekapni egy gólt, így végül hat lett közte. Ezzel nem jutott be a döntőbe a Metz, így a jövő év (nemzetközi szempontból) mindenképp kudarc lesz nekik...