NFL Totó Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


szeptember 11, 2013, 10:05:17, Milan
NFL Totó Szabályzat


Az NFL Totóban bárki szerepelhet, ha regisztrálva van a Fórumon. Ha még nem regisztráltál, akkor ide klikkelvén megteheted ezt.

Az NFL Totó a hagyományos Totó játékra hasonlít, itt is szelvényeket kell kitöltened (havi kb. 3-4 szelvény szokott lenni), csak annyi a lényeg, hogy a tippek az amerikai futball mérkőzésre születnek. A tippek kiértékelése után az elért pontszám alapján kialakul egy rangsor.

Egy helyes tipp = Egy pont

A játékot havi rendszerességgel rendezzük.

A játéknak jelenleg nincs nyereménye, s csupán szórakozás szempontjából van megrendezve, illetve mellékesen azért, hogy fejlesszétek a teljesítményeteket.


Hogyan vegyél részt?

Minden hónapban egy külön témát nyitunk az NFL Totó kategóriában az aktuális hónap játékának, s annak keretén belül közölve lesznek a szelvények időpontjai.

A szelvényeket a következő oldalon tudod kitölteni:

NFL Totó Szelvények

A "Szelvények kitöltése/módosítása"-ra klikkelvén kitöltheted az aktuális NFL Totó szelvényt. Ha nincs jelenleg szelvény, akkor erről értesítve leszel.

A szelvények kitöltésekor két kimenetel közül lehet választani:

1 - hazai gyözelem
2 - vendég siker

Illetve minden szelvény végén van egy kérdés, amelyre két válasz közül választhatsz: Igen vagy Nem.

A kitöltött szelvényeket még utólag tudjátok módosítani egy bizonyos időpontig (ez mindig változó). Ez az időpont után már nem lehet módosítani a szelvényeket.

Ugyancsak az NFL Totó oldalon találod a "Toplista"-t, a "Szelvények szerinti toplista"-t, illetve a "Legjobb találatok"-at.

Kérj értesítést!

Minden hónap elején mi megadjuk az aktuális hónap témájában a szelvények időpontjait.

Fontos, hogy minden szelvényt tölts ki, hisz így jóval nagyobbak az esélyeid a végső győzelemre.

Ezért kérj értesítőt az új szelvényekről. Hogyan teheted ezt?

Az NFL Totó oldalon jelöld be a "Értesitőt kérek az új szelvényekről"-t, s nyomd meg az "Ok" gombot. Ezek után mindig amikor új szelvény kerül fel az oldalra, akkor értesítést fogsz kapni arra az e-mail címedre amellyel regisztráltál a fórumra.


Sok sikert kívánunk mindenkinek!  :beerchug: