Revolut

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Revolut Visa és MasterCarddal egyaránt sikerült befizetni Skrillre, gambling opcióval. A virtuális kártyák is működnek. Egy elég jó opció lehet a Skrill és a Revolut kombinációja, Revoluttal direkt módon be lehet fizetni Unibethez, a kártyájukkal be lehet fizetni Betfairre is és a Skrillt közzétéve a bet365-re is be lehet fizetni, nagyjából azonnal. Nem kell a Skrillre befizetett pénzt váltani, mert alapból működik a gamblinges befizetés is.

#196 augusztus 15, 2023, 22:04:06, vmlinuz
Revolutról egy másik befizetési lehetőség Skrillre, vagy akár irodához: nemzetközi utalás ingyen.

A Revolut egy online bank, Litván banki licensszel, így saját IBAN szám jár minden számlához. Ezt lehet nyugodtan nemzetközi utalásokra is használni, EU-n belül 0 díjjal.

Kipróbáltuk a Revolutról utalással a befizetést a Skrill írországi bankszámlájára. Eredmény: munkanapon tesztelve az utalás 2 és fél óra alatt megjelent a Skrill számlán, jóváírva.

Ezt ha bármelyik magyarországi bank lepipálja, akkor emeljük a kalapunk. A beérkezett összegre nincs semmilyen non-gambling korlátozás, egyből befizethető Skrillről bármelyik irodához.
Netellernél is működnie kell, tekintve, hogy ugyanaz a cég.
Egy dologra kell nagyon figyelni: a referencia szám legyen megadva, ezt a Skrillnél a banki utalás adatainál találod, ahogy az IBAN-t is.

Itt az utalás idővonala:
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.
És itt a Skrilltől érkezett értesítés
Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

#197 augusztus 16, 2023, 15:18:59, Milán
Én ma 12:26-kor indítottam SEPA utalást Revolutról Skrillre, és bár a Revolut még nem jelzi, hogy megérkezett, a Skrillen 13:30-kor már megjelent az összeg.  :beerchug:

Költsége: 0 EUR!  :great:

UPDATE: most már jelzi a Revolut is. Gyakorlatilag 13:14-kor elküldték, 13:30-kor meg már ott volt a Skrillen (16 perc!).

Így fizess be Revoluttal

Részletesen bemutatjuk, hova és hogyan tudsz Revoluttal befizetni, és azt is, hogyan kell utalni bármilyen európai bankszámlára ingyen.

Meglepetés érheti a revolutosokat, őket is inkasszálhatja a NAV

Aki önként és felszólítás után sem fizeti meg köztartozását, az számíthat arra, hogy bankszámlájára inkasszó kerül. Az adózók nagy többségét ez nem fenyegeti, hiszen Magyarországon fölényben vannak a tisztességes, jogkövető állampolgárok. Mások viszont abban bíznak, hogy külföldön vezetett számláik mentesek a hatósági eljárás alól, ami egy tévhit – írja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közleményében.

Aztán rátérnek arra, hogy a Magyarországon egyre népszerűbb, virtuális pénztárcát kínáló Revolut bankszámlára elhelyezett vagyonról is van információjuk. Sőt, előfordult már az is, hogy egy magyar állampolgár jelentős köztartozása miatt a NAV inkasszót kért az illető Revolut bankszámlájára a litván adóhatóságnál. Így a magyar költségvetést megillető összeg szinte teljes egészében meg is térült.

Magyarázatul hozzátették, hogy adóvégrehajtási szempontból átjárhatók az országhatárok. Ez azt jelenti, hogy nemzetközi egyezmények és uniós direktíva keretében a magyar illetőségű adózók pénzügyi számláiról automatikusan érkezik információ a NAV-hoz, amit az adóhatóság végrehajtási célokra is felhasználhat. 2022-ben 87 joghatóságtól érkezett adat csaknem 870 ezer, külföldön vezetett számláról. Friss adatok legközelebb szeptemberben érkeznek.

Államok közötti behajtási együttműködéssel eddig csaknem 300 behajtás iránti megkeresés indult a kapott számlainformációk alapján, amely több mint 63 millió forint költségvetési bevételt eredményezett. Mint jelentő pénzügyi intézmény,
a Revolut is szolgáltat adatokat a litván adóhatóságon keresztül,
így a behajtási jogsegély alól a Revolut számlákra elhelyezett jövedelem, vagyon sem kivétel.


A forrás: https://24.hu/fn/gazdasag/2023/08/22/revolut-nav-adotartozas-behajtas-inkasszo/

Par hete a revolut csoportban irta a csavo hogy ot inkasszaltak. Azt hitte meguszhatja, tevedett.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum augusztus 22, 2023, 11:47:43Par hete a revolut csoportban irta a csavo hogy ot inkasszaltak. Azt hitte meguszhatja, tevedett.
Azért fasza, hogy egyesek egy zárt fb csoportban teljes névvel írva azt hiszik, hogy nagyon titkos a beszélgetés  ;D
Nyilván nem amiatt inkasszolták, csak hülyeségnek tartom ezeket a csoportokat, mivel sokan nagy bizalommal használják, közben meg tele vannak kémekkel mindenféle szervtől. A fb a NAV és a rendőrség egyik legjobb erőforrása nyomozásra :redchug:

En is meglepodtem, de a faszi halal nyugodtan irta le a dolgot. Bar csak olvastam, de a szovegben nyoma sem volt duhnek vagy csalodottsagnak. Tudomasul vette, es figyelmeztette az embereket.

Számomra az a vicc, amikor azt mondják, hogy a Revolut nem jó, mert "JELENT". A Skrill viszont nem.  :D

Tisztelt hölgyeim és uraim, senki sem jelent (bár xy összeg fölött bankokat kötelezik), de egy vagyonosodási vizsgálat kiterjed országon kívülre is. Ne dugjuk a fejünket a homokba.

Az összes bank jelent, lehet az Barclays vagy Revolut, vagy éppen Wise (amiről gyanúsan kussol a magyar média). Utána lehet nézni, Common Reporting Standard és Automatic Exchange of Information témában, minden OECD ország nagyjából automatikusan jelent egymásnak már egy ideje.

Az összes bank köteles erre, az elektronikus pénztárcák ha jól értettem (de ez még nem 100%), 2026-ig nem jelentenek. Utána is csak akkor, ha megszavazzák a módosításokat.

Wikipedia szerint ez az info megy át a jelentésekben:
- Név, cím, adóazonosító, születési dátum és hely
- számlaszám
- a bank neve
- a számlaegyenleg az év végén (vagy más zárási periódusban) vagy a számla bezárásakor
- kamatok stb, amit fizettek a számlára (ami sok országban adózandó jövedelemnek számít)

Ezek alapján nem fullos az alap jelentés, tehát ha van 100 euród Revoluton vagy bármilyen külföldi bankszámlán, senki nem fog elővenni szerintem. De ha 10.000, vagy több van rajta, akkor az bizony mindenhol feltűnik.

Sziasztok,
Tudna valaki segíteni , Revolut számláról  szeretnék beutalni (nem Revolut kártyával ,hanem beutalással) közvetlenül a bet365-höz.
Ez müködik ? Többször hibára futott nálam ,ezért kérdezem.
köszi előre is!

Hiba alatt mit értesz? Mi a hibaüzenet?

Annyit ír ki ,hogy sikertelen tranzakció ,elutasítva.

Eurót akartál utalni? IBAN helyes?

HUF-ot utalnék ,ezt nem lehet?