bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: Silverado Dátum november 18, 2023, 15:49:31Köszi a linket, így legalább be tudtam lépni!
Én már elengedtem a dolgot :'( , csak a pénzemet akartam kivenni. Mivel magyar bank nem fogadhat tőlük utalást, ezért Netellerre szeretném, de azt meg nem látok a kifizetés menüpontnál. Sajnos kis hal vagyok, kicsiben játszottam pusztán szórakozásból, így aztán korábban még nem volt kifizetésem, nincs tapasztalatom. Küldtem ugyan a bet365-nek emailben egy Neteller money request linket, de ha valakinek van jobb ötlete, megköszönném.


Először be kell fizetni Netelleren egy kisebb összeget, utána tud arra kifizetni az iroda.

Tippmix, ezt akarja a többség, ez elég is. Tehát tippmixpro meg vegas, ezekre regisztráljatok, ezeket akartátok úgyis. Fogadni ezeknél is lehet, nem vészesek, jó lesz nektek.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2023, 21:55:03Unibet.

5evig ott jatszottam(amig nem volt betem) es nagyon korrekt a cashoutuk.
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 18, 2023, 21:55:03Unibet.

5evig ott jatszottam(amig nem volt betem) es nagyon korrekt a cashoutuk.
Azért ha jól hallottam, a nyomába se ér a bet365-ösnek

Részleges cashoutra gondolok.

Persze nyilván jobb, mint a semmi.

Sziasztok,
Az alternativ linken nem enged belepni a fiokomba, 2x probaltam, nem merem egyelore harmadjara rizikozni nehogy zaroljak. Ti be tudtok lepni valahol? Koszi

Bet365 will no longer provide services in 47 countries
Bet365, a bookmaker renowned all over the world, have informed that he will soon withdrew his services from some countries. Especially for you, we have prepared a list of Bet365 restricted countries where the bookmaker is not available as well as maps of geographical regions with the current status of this bookmaker.
The representatives of British bookmaking company have informed, that people from many countries will not be able to use the Bet365 services. The bookmaker had no choice but to suspend its activities in some countries due to their complicated situation connected with the legislation of the online gambling. After the changes, the punters from countries that are on the list will not be able to open new betting accounts and place any bets via Bet365. The reason behind these changes is that the owners of the bookmaker did not want any penalties or bans from foreign governments. The bookmaker stated that not a single customer from any country will be harmed in any way by their decision and all the money stored in the accounts of the punters from unavailable countries will be paid out.

Bet365 restricted countries include:
Afghanistan, American Samoa, Angola, Belgium, Bulgaria, Burundi, Cambodia, Chad, Congo Republic, Czech Republic, Democratic Republic of Congo, Eritrea, France, French Guiana, Guadeloupe, Guinea-Bissau, Guam, Haiti, Hong Kong, Iran, Iraq, Israel, Libya, Martinique, Monaco, Myanmar, Netherlands, North Korea, Philippines, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Singapore, Somalia, South Africa, Sudan, Syria, Tajikistan, Turkey, Turkmenistan, USA, US Virgin Islands, Uzbekistan, Venezuela, Yemen and Zimbabwe.

The most important betting markets where Bet365 is available include:
Australia, Austria, Argentina, Bulgaria, Canada, China, Croatia, Denmark, Germany, Great Britain, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Norway, Russia, Spain, Sweden and Switzerland.

A legnagyobb probléma 2019-óta szigorubban fogták a szabályokat az unióban a távszerencsejaték ügyben ezt a dolgot használta ki a ner! Nincs egy egységes uniós távszerencsejáték szabály plusz az unió vezető Von Der Leyen is valami foogadó irodát vet van benne

És mindeközben a tengerentúlon már talán 16 vagy 17 államban legális a sportfogadás (legutóbb Maine-ben indult útnak), és a szolgáltatók között ott van a bet365 is. Ennyi neked EU.

Idézetet írta: pawal Dátum november 19, 2023, 13:34:22hát ez itt a színvonal...gúnyolódni az egyszeri useren, aki semmit de semmit nem tehet arról, hogy Orbánnak az Isten pénze se elég, ezért elüldöz mindenkit, aki nem tejel neki eléggé....

Tényleg nem gúnyolódni akartam, én szerettem a bet365-öt, de még azt inkább, mikor bárhol pókerezhettem online, akár még egy talán kb senki által sem ismert Jungle Pokeren. Vagy épp fogadhattam vegasi bukinál, és így tovább. Carbon Poker, Everest stb, valamilyen szinten utolsó bástyák egyikének kidőlése a bet365.

Ahol én aztán toltam mindent, nyerőgép, fogadás, póker, néha csak meccsnézésre használtam, mert egyszerűbb volt spanyol másodra, mint a streamvadászat felugró pornó reklámokkal és így tovább. Nem vertek át, nem loptak meg, nem korlátoztak le, összben talán nyerő lehettem pedig, csak hobbista. Mindegy, én szerettem a bet365-öt. Lehet egy nem orbáni vezetés is elüldözi, ki tudja. Ilyesmik, fenébe na.

Na még egy sztori, néhol már meséltem. Bet365 póker volt a már nem élő édesanyám számára a legegyszerűbb. Kis laptopján beizzította, és freerollokon indult, és nyert, aztán sitngók, mert ügyes kártyás volt. Aztán egy ponton összegyűlt neki annyi pénze, hogy kivehette. Nem vette ki, gondolta kipróbálja a live fogadásokat, mert hát az ember nézi a meccset, aztán fogadni rá, nem olyan nehéz az fiam, látod melyik jobb csapat, ahogy mondta. Kösz anyám ezúton is a zrikát ;D

És bakker jó volt benne, néha talán látott megyei szenvedésem során, de ügyes gambler volt élből, jól fogadott aztán ügyesen kipörgetett egy kaszinóbónuszt. Lejegyzetelte a bónuszfelhasználási részleteket stb, és figyelte őket, imádtam :D aztán egy ponton elérte azt az összeget amit akart, mondta fiam, utald ki, veszek egy fényképező gépet. És baszki összehozta, türelemmel, a semmiből, tehát nulla forintból, el sem hitte hogy valós pénz a vége. Lett egy profi gépe, nekem ez a bet365-höz kötődik, és tudom, totál szentimentál meg balfaszság meg ki tudja, meg tiktokbuzi felszínes az ember manapság, de akkor is. Szép emlék :)

"Az európai kormányok és szabályozó hatóságok azonban az Európai Bizottság 2017-es, a szerencsejáték-ágazatban indított jogsértési eljárások és panaszok lezárásáról szóló határozatára hivatkoznak, mint jogalapra, amely alapján azt állítják, hogy joguk van megakadályozni, hogy a máltai székhelyű vállalkozások téteket fogadjanak a joghatóságuk területén."  Ez is baj ezért vonult ki sok europai országól sztem!

Az évek során vita alakult ki arról, hogy mi számít "legális" játéklehetőségnek egy adott országban, elsősorban Európában. Egyesek - mint például a Kindred a Norvégiával folytatott harcában - azzal érveltek, hogy egy európai országban egy engedély birtoklása elegendő ahhoz, hogy az egész régióhoz hozzáférjenek. Norvégia nem ért egyet ezzel, ahogy Németország, Ausztria és mások sem. Számos per van jelenleg is folyamatban a témában, a közelmúltban több szolgáltatót köteleztek arra, hogy térítse meg magánszemélyek kárát, mert nem rendelkeztek engedéllyel az adott országban.

Idézetet írta: TiB Dátum november 19, 2023, 15:40:11Na még egy sztori, néhol már meséltem. Bet365 póker volt a már nem élő édesanyám számára a legegyszerűbb. Kis laptopján beizzította, és freerollokon indult, és nyert, aztán sitngók, mert ügyes kártyás volt. Aztán egy ponton összegyűlt neki annyi pénze, hogy kivehette. Nem vette ki, gondolta kipróbálja a live fogadásokat, mert hát az ember nézi a meccset, aztán fogadni rá, nem olyan nehéz az fiam, látod melyik jobb csapat, ahogy mondta. Kösz anyám ezúton is a zrikát ;D

És bakker jó volt benne, néha talán látott megyei szenvedésem során, de ügyes gambler volt élből, jól fogadott aztán ügyesen kipörgetett egy kaszinóbónuszt. Lejegyzetelte a bónuszfelhasználási részleteket stb, és figyelte őket, imádtam :D aztán egy ponton elérte azt az összeget amit akart, mondta fiam, utald ki, veszek egy fényképező gépet. És baszki összehozta, türelemmel, a semmiből, tehát nulla forintból, el sem hitte hogy valós pénz a vége. Lett egy profi gépe, nekem ez a bet365-höz kötődik, és tudom, totál szentimentál meg balfaszság meg ki tudja, meg tiktokbuzi felszínes az ember manapság, de akkor is. Szép emlék :)

Köszönjük, hogy ilyeneket is megosztottál velünk. Ezek tényleg hatalmas sztorik, ilyeneket komolyan könyvbe kellene foglalni. Tuti itt sokunknak vannak érdekes élményeink.

Idézetet írta: Larsson Dátum november 19, 2023, 15:47:25Számos per van jelenleg is folyamatban a témában, a közelmúltban több szolgáltatót köteleztek arra, hogy térítse meg magánszemélyek kárát, mert nem rendelkeztek engedéllyel az adott országban.

Arról hallottál valahol, hogy fordítva történt volna? Amikor az iroda kéri vissza a pénzét a játékostól? Mert ez kétirányú.
(Nem is annyira) néha nagyon furcsa világban élünk.

Idézetet írta: Admin Dátum november 19, 2023, 15:47:49Köszönjük, hogy ilyeneket is megosztottál velünk. Ezek tényleg hatalmas sztorik, ilyeneket komolyan könyvbe kellene foglalni. Tuti itt sokunknak vannak érdekes élményeink.

Koszi hogy valaszoltal erre igy el tudtam olvasni, mert amugy elsiklottam felette es nem biztos hogy visszaolvastam volna. Gyonyoru tortenet.

@TiB anyukadat Isten nyugosztalja.

Idézetet írta: Larsson Dátum november 19, 2023, 15:47:25Az évek során vita alakult ki arról, hogy mi számít "legális" játéklehetőségnek egy adott országban, elsősorban Európában. Egyesek - mint például a Kindred a Norvégiával folytatott harcában - azzal érveltek, hogy egy európai országban egy engedély birtoklása elegendő ahhoz, hogy az egész régióhoz hozzáférjenek. Norvégia nem ért egyet ezzel, ahogy Németország, Ausztria és mások sem. Számos per van jelenleg is folyamatban a témában, a közelmúltban több szolgáltatót köteleztek arra, hogy térítse meg magánszemélyek kárát, mert nem rendelkeztek engedéllyel az adott országban.

Norvégiát hagyjuk ki ebből, nem EU-tag.

A B365 jelen van Ausztriában és Németországban is. Talán Németországban nincs kaszinó, mert ott azzal szemben léptek fel, de erre már nem esküdnék meg, utánanézni meg lusta vagyok.