OAKLAND BET's

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


B/2


    1,5 felett
    1.20
    Mérkőzés gólok - további piacok
    Liverpool v Man City
    Tét
    1200,00
    Nyeremény
    1440,00

Sífutás-Tds női
5 km C tömegrajt
Parmakoski dobogós lesz @ 2.00 bet365

Elvileg 4 versenyző jöhet számításba: Weng, Östberg, Nilsson és Parmakoski. Weng tuti dobogós, mert jól sprintel, de bírja a hosszabb távot is. Östberget vagy Nilsson kell lenyomnia, esetleg mindkettőt.

Weng vélhetően megpróbál tempót menni, és ez fekszik majd Parmakoskinak. Ha nem lesz 'nagy' tempó, akkor Parmakoski sprintben nem olyan jó, mint vetélytársai. Nekem kérdéses Östberg formája, és az is kérdéses, Nilssonnak hogy ízlik majd a hosszabb táv és a klasszikus. Parmakoski elég jó formában van, ezt idén többször bizonyította.
Nálam 2.00-es oddson simán megér egy próbát, hogy ma dobogóra áll.

(ami a 2016 végén kezdett 1.20-as szériát illeti, tegnap a B szál elszakadt, maradt az. Gondoltam rá, hogy a negyedik tipp Weng dobogója lesz, 1.22 a bet365-ön, de most inkább Parmakoski dobogójáért szorítok. Én úgy vélem, Weng és Parmakoski dobogóra áll, és talán Östberg, bár tegnap ő sem volt túl meggyőző.

#3347 január 03, 2017, 18:39:30, oakland23
A/4
folytatódik az '1.20-as széria'

sífutás női skiathlon Obertsdorf
Tipp: Weng dobogós lesz @ 1.12
+
sífutás férfi skiathlon Obertsdorf
Tipp: Cologna nem lesz dobogós @ 1.20

1.34

bet365

Weng és Östberg külön versenyt vív, nem az a kérdés, hogy dobogós lesz-e, hanem az, hogy nyer, vagy Östberg tartja vele a lépést, és a végén lesprinteli. De az fix, hogy ők ketten, talán megint Parmakoski tart velük, és akkor hárman meglépnek. Wengnek bérelt helye van a dobogón ma is.

A férfiaknál Cologna dobogója ellen fogadok. Nem igazán követem a ffi sífutást, régebben Northug és Cologna volt a top, de egyik sem faktor most, ahogy én látom. Cologna a TdS sorozat első állomásán, Val Müsterben élvezte a közönség támogatását, szerintem ott el is lőtte az összes puskaport, és a tömegrajtos versenyen összehozott egy 5. helyet. Nem hiszem, hogy most jobb lesz, de inkább rosszabb, mert az orosz Ustigov nagyon meggyőző, Sundby is dobogós, Kroghnak is illene javulnia, és akkor van még 6-7 versenyző, akit most Cologna elé teszek. Rengeteg verseny volt már a világkupán, sprint, hosszabb távú tömegrajtos, egyéni indításos verseny, egyszer volt dobogós a svájci... Szerintem ma sem lesz

Csajok 12:00 után, férfiak 15:00 után rajtolnak

GAME OVER

#3348 január 03, 2017, 14:55:53, oakland23
sífutás, TdS női összesített, végső győztes
Östberg @ 8.00
1000 Ft

Östbergnek ma a botjával volt valami gondja, így bár jól sprintel, és simán lett volna esélye nyerni ma, közel 20 mp hátrányt szedett össze önhibáján kívül. Holnap üldözőverseny lesz. Nilsson indul az élről, 4 mp az előnye a 2. Wenghez, és 12 a 3. Östberghez képest. Na, én amondó vagyok, ez a trió hamar összerázódik. Aztán Östberg és Weng leszakítja magáról Nilssont. Östberg már az 5 km-es tömegrajtos versenyen sprintben odaverte Wenget, ideges volt, mert elbaszta a sprintet. Most megint ideges lehet, hisz most a botot kellett cserélni. Szóval simán benne van, hogy holnap már ÖStberg vezet majd összetettben 2-3 másodperccel. Persze összetettben akkor is bőven Weng lesz a favorit, hisz az utolsó etap nagyon neki áll, de ez a 8-as odds már játszható Östbergre, és ne feledjük, Wengnek is lehet egyszer rossz napja...
Többet nem is, de egy ezrest megér.

sífutás
női és ffi vonalon is üldözőversen lesz.
csajoknál Nilsson indul 4 mp előnnyel Weng előtt. A harmadik helyről Östberg indul, neki Nilssonhpz képest 12 másodperc a hátránya. Az én tippem, hogy ők hárman összeérnek, aztán Weng és Östberg leszakítja Nilssont. Östberg oddsa most 2.80, Wengé 2.00 körül van.
Tegnap nem volt tempó, ezért Nilsoon, Diggins, mindenki tudta tartani azt a langyos tempót, de ma odapírít Weng és Östberg. Östbergre 2.80-al verseny előtt kell tenni, aztán live-ban majd Wengre 2.40 körül lehet biztosítani. Gondlom én...

férfiaknál pedig tegnap este 7.00-es odds volt Sundby-re, most 4.33. Ez a 4.33 sem rossz a bet365-ön, máshol még kisebb.

Szóval Ustigov (mindenhol máshogy írják...) 30 mp előnnyel indul sunfby előtt, de 15 km a táv, szerintem féltávnál Sundby utoléri, megnézi magának az oroszt, aztán otthagyja a picsába. Sundby szerintem altat, hogy a vb-re készül... Tegnap is mikor eltévedt, összeszedte a 12-13 másodperc hátrányt,, le tudta dolgozni.
Szóval verseny előtt teszünk Sundby-ra 4.33-as oddson, aztán várjuk a versenyt, várjuk, amíg beéri az oroszt. Aztán várjuk, hogy megpróbálja-e leszakítani Sundby Ustigovot. Ha sikerül, akkor nyertünk, ha nem sikerül, akkor vissza lehet biztosítani Ustigovra. Lehet hiba, de én bízom Sundby-ben

Szia
Mi lett az eredmeny?

Szopás  ;D
Csajoknál Nilsson nyert, utazott a két norvégon, aztán lesprintelte őket. Östberg nagyon hülye, végig tempót ment  ;D Teljesen hülye volt  ;D

Srácoknál Ustiugovra feljött még Sundby, ledolgozott 14 másodpercet a fél percből. Ekkor volt 1.50 UStigovra. Viszont  Sundby nem bírta tovább, így a különbség nőni kezdett...

Ha még tegnap este 7.00-án teszek fel pénzt Sundby-ra, 1.50-en már vissza lehetett volna biztosítani még egy kis plusz pénzzel is. Viszont lehet akkor sem teszem meg 1.50-en Ustiugovot, tököm sem gondolta, hogy Sundby valóban nincs a toppon  :)

Egyik elgondolás sem jött be, aminek nem örülök, de hát ez van.


Felett 52.5
1.85
Összesített
Érd - nők v SG BBM Bietigheim - nők


Felett 3.5
2.10
További összesített gólok
Sevilla v Real Madrid


Felett  2.5
2.07
Összesített gólok
Celta Vigo v CD Alaves


nagyjából 8-as oddsot ad ki, 2000 Ft-tal ment.
Bietigheim nagy tempót diktál mindig, rohannak, védekezni kevésbé tudnak, 60 gól köré várom a két csapatot.
Celta otthon gálázhat egy jót, de az Alavésben is érzek gólt.
Sevilla-Real meg a Sevilla-Real.

(feladtam még ezt a hármat, + overre az Izland-Tunézia meccset egy ezressel)

Franciaország-Lengyelország

franciáknál szerintem a perememberek sokat játszanak ma
unibetnél:

Mem góljai 2.5 felett 1.70
Dipanda góljai 3.5 felett 2.10
NGuessan góljai 2.5 felett 1.70

Úgy számolok, hogy legalább kettő bejön minimum. Dipanda az oroszok ellen tán hetet lőtt egy fi alatt, Mem kapott vagy 5 percet, ő is kettőig jutott, de ma kaphat akár 30 percet is, mondjuk dipandával megosztva. Porte szélen játszhat, másik oldalon átlövőben meg NGuessan és mondjuk Accambray osztozik a félidőkön.
meglátjuk, jól okoskodtam-e, de én úgy vélem, ma a perememberek napja jön a galloknál.
Remili, Narcisse, Karabatic meg akikre nagy szükség lesz a továbbiakban szerintem pihennek, így ezek a srácok most elég sok időt kapnak majd, hogy meglőjék azt a gólszámot, amit rájuk szabtak.


#3354 január 19, 2017, 15:37:49, oakland23
14:15 női biathlon
unibet

Legtöbb találat H2H
Wierer vs. Olsbu
Wierer @ 1.90

Nos, én úgy vélem, Wierer lő majd jobban, egészen egyszerűen azért, mert jobb. Olsbu nagyon hektikus lövő, vannak jó napjai, de alapvetően Wierer stabilabb.
*
6-6 hibával végeztek...
Wiererne a 4. lövészetnél nem volt szerencséje, elég nagy szél volt épp, és nem akart várni, hogy alábbhagyjon. Kockáztatott, de hármat is elrontott.

#3355 január 27, 2017, 09:34:34, oakland23
16:30
Futsal EB kvalifikáció
Albánia-Málta (Helyszín: Bulgária)

1.01-16.00-26.00

Ilyesmi oddsok vannak/voltak kinn.
Nos, Albánia 1.01-es oddsa vicc, és nem azért, mert nem jobb, hanem azért, mert Albániáról van szó, és ami ennél is fontosabb, MÁR TÉT NÉLKÜLI MECCS!!!!!!!!!!

bet365 épp most vette ki a háromesélyt, szerintem nem véletlenül... bwin, meg egy-két általunk használt irodában még kinn van, igaz, picit gyengébb szorzókkal.

Albánia fix csoportelső, nem számít neki a meccs, tényleg totál mindegy, mi lesz a vége, ha 100-0-ra kap ki, akkor sem változik semmi. Ne biztos, hogy bundázzák, de azért esélyt látok rá!

Tippmixen is kinn van a meccs, mondjuk az oddsok elég 'tippmixesek', de legalábbb kinn van a kínálatban...

Kisvárdának illene megverni a Békéscsabát otthon. (női NBI, kézi, péntek 18:00)
Liscevic is játszi már (bár sokan utálják, én nem ismerem, de mint játékos, azért nem gyenge) igazi girhes csirke, de totál agresszív, nem ijed meg senkitől! Az orosz Kubant hagyta ott a Kisvárda kedvéért  :D Hossabb távon lehet bomlasztó személyiség, de rövid távon szerintem tuti lesz haszna, szerintem már ma.
Lassan itt a fél szerb válogatott, Rocha is hosszabbított, szóval van itt zseton, lassan jöhetne az eredmény is! Várdán nyerni kell, mese nincs. 1.72 a Várda-siker a bet365-ön, egy próbát megér. Reméljük, lesz live is, mert én inkább majd a gólokra mennék...

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 27, 2017, 14:57:13
Kisvárdának illene megverni a Békéscsabát otthon. (női NBI, kézi, péntek 18:00)
Liscevic is játszi már (bár sokan utálják, én nem ismerem, de mint játékos, azért nem gyenge) igazi girhes csirke, de totál agresszív, nem ijed meg senkitől! Az orosz Kubant hagyta ott a Kisvárda kedvéért  :D Hossabb távon lehet bomlasztó személyiség, de rövid távon szerintem tuti lesz haszna, szerintem már ma.
Lassan itt a fél szerb válogatott, Rocha is hosszabbított, szóval van itt zseton, lassan jöhetne az eredmény is! Várdán nyerni kell, mese nincs. 1.72 a Várda-siker a bet365-ön, egy próbát megér. Reméljük, lesz live is, mert én inkább majd a gólokra mennék...

Én is épp azt néztem, ha most sem nyernek akkor már az a vicc kategória lenne. 1,70 ért bőven van benne érték. Ha nem máshogy akkor ezt pénzzel fogják elintézni  :D 29-26 és boldog lesz mindenki.

Szevasz Oakland,

Fraditól mit vársz a BL-ben idegenben?
Nem arról híresek hogy jók, nem lenne csoda már fire a 4-5 gólos hátrány?  ;D

#3359 január 27, 2017, 19:52:00, oakland23
Idézetet írta: Laca87 Dátum január 27, 2017, 17:47:57
Szevasz Oakland,

Fraditól mit vársz a BL-ben idegenben?
Nem arról híresek hogy jók, nem lenne csoda már fire a 4-5 gólos hátrány?  ;D

Nem tudok objektív lenni, mert:
csípem a Fradit
nagyon rég láttam játszani
nem tudom, kik sérültek
nem tudom, ki milyen formában van
és túlzottan is kritikus tudok lenni a csajokkal szemben
nem tudok objektív lenni, mert alapvetően utálom a francia csapatokat
de
ahogy nézem a Metz otthon veretlen sőt minden meccsét nyerte a BL-ben. Mondjuk biztos vagyok benne, hogy a Budocnost bundázott ellenük, de mindegy...
Edwige volt az EB legjobb védője, francia bajnokság legjobb védője, fölötte lőni nem nagyon lehet, de nem is nagyon kell. Lábbal is nehéz verni, de azért meg lehet. Inkább, mint fölötte lőni... Zaadinak egy csodás megoldására jut egy hülyeség, Gros ha elkapja a bizonyos fonalat, 8-10 gólt is dobhat, de azért őt sem az eszért szeretik. Pop-Lazic nagyon jó beálló, szóval egy jó kezdőjük van, de aztán ennyi. Mondjuk Glauser is nagyon jó kapus szerintem, szóval ja, megéghet a Fradi, de igazából tényleg nem tudok objektív lenni, az igazság az, hogy most picit a ffi vb miatt is hanyagoltam a csajokat, így az információk beszerzését is.
De ahogy nézem itt a Békéscsaba-FTC meccs statjait, hát kb mindenki hadra fogható az FTC-nél, Kovacsics, Pena, Szucsi, sőt Jovanovic is dobott 8 gólt, igaz abból 6-ot büntetőből...
Ok, mondjuk ez a Békéscsaba volt, de azért a Fradi tud jól is játszani, nem véletlenül ikszelt a Vardarral anno idény elején.
Szerintem a szorzók rendben vannak, igazán érték ebben a meccsben szerintem nincs, akármire fogadunk. Na meg ugye csajok, eleve nem nagyon lehet kiszámítani őket, de nagyon meglepődnék, ha akármelyik csapat is nyer, 1-2 gólosnál nagyobb lenne a különbség.

Közben ahogy látom, leikszelt a Várda  :D
http://keziszovetseg.hu/v2h/013/004/p_004.asp?p_merkozes_kod=447&p_merkozes_kod_evad=4&p_kezilabda__evad_kod=4

Szerintem már holnap lépést tesznek Cvijic vagy Lekic leigazolására. Amúgy, ha jól látom, a 22 Várda-gólból egy volt, amit a magyar játékos szerzett. Az nem sok.