BetClic - Bajnokok Ligája, 15.000 HUF viszatérítés

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic: Bajnokok Ligája - 15.000 HUF visszatérítés!!

Fogadj a BL-re a BetClicen!
A címvédő Bayern a CSZKA Moszkvával játszik, a Real a török Galatasarayt fogadja, a Barcelona az Ajax csapatával találkozik, a Man. Utd. pedig a Leverkusenhez utazik, és biztosak lehetünk abban hogy rengeteg gól születik az első körben.

Fogadj a Bajnokok Ligája találkozóinak első gólszerzőjére, és ha a kiválasztott játékos nem az első gólt szerzi, de később gólt lő, akkor visszakapod a fogadásod tétjét 15 000 Ft-ig!

Mit kell tenned?
1. Ha nincs BetClic számlád, regisztrálj ITT!
2. A következő oldalon iratkozz fel a promócióra!
3. Tegyél Első Gólszerző fogadásitípusú fogadást a Bajnokok Ligája mérkőzéseire a meccsek kezdete előtt!
4. Ha nem a kiválasztott játékos szerzi az első gólt, de a kiválasztott játékos lövi a második gólt, akkor visszakapod a fogadásod tétjét 15 000 Ft-ig!

Feltételek:
- A promóció csak kiválasztott futball mérkőzésekre vonatkozik. A promócióban résztvevő mérkőzésekről a Betclic oldalán és a Betclic hírleveleiből értesülhetnek a játékosok. A promóció a publikálás dátumától a kiválasztott futballmérkőzések kezdetéig ("az időszak") tart.
- Az érvénytelenített fogadások és szisztéma fogadások nem számítanak a promócióban résztvevő érvényes fogadásoknak.
- Ha nem a fogadási szelvényen szereplő játékos szerzi a mérkőzés első gólját, de a második gólt a kiválasztott játékos szerzi, akkor a Betclic visszatéríti a jogosult játékosok első érvényes fogadásának a tétjét egy megegyező összegű, maximum 15 000 Ft értékű ingyenes fogadási tét jóváírásával. A fogadások a rendes játékidőre vonatkoznak, a döntetlen eredményt követő hosszabbításban, vagy büntetűpárbaj során szerzett gólok nem számítanak.
- Egy játékos meccsenként csak egyszer kaphat visszatérítést a promócióban, és a kiválasztott meccsekre tett első, vesztes, érvényes fogadással lehet visszatérítést szerezni. Nyertes fogadással nem lehet visszatérítést szerezni.
- Az ingyenes fogadási téteket a fogadások lezárását követő hét napon belül írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján.
- Az ajánlat a Betclic oldalán csak szórakozásból játszó játékosok számára szól. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból, vagy más promóciókból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket.
- A nyertes játékosok belegyeznek, hogy a nevüket (a vezetéknév kezdőbetűjének, és a keresznévnek a megjelenítésével) a Betclic publikálja a weboldalán, és hogy felhasználja jövőbeni promóciók népszerüsítéséhez.
- A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.
- Betclic-számlánként, és így számítógépenként és IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.
- Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusú fogadások egy eseményre, vagy azonos fogadástípusú fogadások különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a 15. pontban található szabályokat megváltoztassa. A szabályok megváltoztatása esetén a szabályzat verziószámát is módosítjuk.
- Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó
- A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és fenntartjuk a jogot hogy visszavonjuk a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékosok számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, akiknél felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.
- A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Fogadj a BetClicen a Bajnokok Ligájára és használd ki a pénzvisszatérítést!