Cashpoint

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Bónuszvadászoknak szeretnék egy irodát ajánlani.Mivel sok információt én sem tudok róla csak saját felelőségre,kalandvágyóknak.
SBR rating C-
Kezdőbónusz első befizetés után 100%-os 100 euró!
Nem adják rögtön a számlához A befizetést kell 3X megforgatni 1.5 vagy magasabb szorzón.Mondjuk én 6x forgattam meg biztos ami biztos :)
Majd írtam az ügyflszolgálatnak és rárakták a 100 eurót.Azt is megjátszottam 1X a bizt kedvéért,majd  az összes pénzt kikértem (kb 500 €)Kértek egy ID másolatot másnap  pedig megjött a pénz.
A lényeg hogy sok eseményt csak kombiba enged,csak komolyabb bajnokságokat lehet szólóban.100-as téteket még elfogad(feljebb nem mentem),főleg ha a bukméker munkaidejében fogadunk :)
Betbrain erősen ajánlott hozzá(meg amúgy is)
http://www.cashpoint.com/en/site/index.html

Köszi, lehet kipróbálom. Te amúgy bónuszvadász vagy? Cserélhetnénk ötleteket, tippeket, talán tudnánk egymásnak segíteni. PM?

Hát már sok bónusz számomra nincs ,szinte minden értelmesebbet kihasználtam.

Idézetet írta: the_dawg Dátum augusztus 03, 2012, 00:35:55
Köszi, lehet kipróbálom. Te amúgy bónuszvadász vagy? Cserélhetnénk ötleteket, tippeket, talán tudnánk egymásnak segíteni. PM?

Ha nem privátoztok, több ötlet előkerül...   ;)
Én rárepülök minden értelmesebb bónuszra, mert nem illik ajándékot visszautasítani a neveltetésem szerint.

Multiacc, kedves pukk.
Knapp, privát azért jobb, mert ha egy jó ajánlatra mindenki rárepül, akkor az egész előbb-utóbb beszűkül a magyarok számára, ezt tapasztalatból mondom (Bodog, 888, Sportingbetnél a MB, NetEller depo-ra is megszűnt a bónusz... stb).
De látom téged érdekel, úgyhogy dobtam PM-et.

Idézetet írta: the_dawg Dátum augusztus 05, 2012, 13:01:33
Multiacc, kedves pukk.
Knapp, privát azért jobb, mert ha egy jó ajánlatra mindenki rárepül, akkor az egész előbb-utóbb beszűkül a magyarok számára, ezt tapasztalatból mondom (Bodog, 888, Sportingbetnél a MB, NetEller depo-ra is megszűnt a bónusz... stb).
De látom téged érdekel, úgyhogy dobtam PM-et.

Nálam az az alapelv, hogy első adandó alkalommal ürítem a számláimat vagy kiutalással, vagy azzal, hogy elveszítem (átjátszom másik számlára) a pénzt.
Egy idő után elkezdek hiányozni az irodáknak - különösen, ha veszítettem náluk - és jönnek valami új, csábító ajánlattal.
Na meg néhány iroda folyamatosan akciózik (sportinbet, yogano), és nekem 5 x 1500 ft ugyanannyit ér, mint mondjuk egyszer 7500 ft bónusz.
(a megforgatás sem gond, mert miközben kihasználom a következő bónuszajánlatot, azzal az előző bónuszt meg is forgatom)
Ezek mellett ott van most a Betclic vízilabda- és az unibet olimpiai fogadásai, valamint a bwin visszatérő promói...
Még multizás nélkül is nehezen követhető minden akció.

Ez az iroda valóban nem engedélyezi a Netelleres befizetést, vagy csak a regisztráció után jelenik meg ez a lehetőség?

Idézetet írta: La Guerta Dátum augusztus 08, 2012, 09:41:02
Ez az iroda valóban nem engedélyezi a Netelleres befizetést, vagy csak a regisztráció után jelenik meg ez a lehetőség?
Valóban nem.

Pár napja befizettem hozzájuk, de már megbántam...

Forintban is lehet náluk számlát vezetni, s mivel az eurós netelleremet nem használhattam, 30 000 ft-ot fizettem be hozzájuk skrillről.
Az első fogadásom egy 6000 ft-os tétel lett volna, a Juventus-Roma meccs 2. félidejére, gólok száma 1,5 alattra.
Arbos szorzó volt, nem tagadom, de így is meglepő, ami történt!

6 (!) forintnyi tétet fogadott el, egyszerűen levette a feleslegesnek ítélt nullákat, majd miután tovább próbálkoztam, összesen (!) 139 ft-ig jutottam.
Arra gyanakodtam (ezt még most sem zárom ki), hogy a forintösszegekhez is az euró határokat használják, így érthető, ha több száz vagy több ezer eurós téteket nem fogadnak el.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, akik szűkszavúan tájékoztattak, hogy a bukméker döntése alapján a számlám, illetve a tétjeim korlátozva vannak!
És tényleg: tegnap 200 ft-tal próbáltam fogadni a Barca meccsre, de nem engedte.

Szóval itt nem kell egyetlen fogadás sem a korlátozáshoz, ami még inkább viszont kiakasztó, hogy a pénzem kiutaltatásához egyszer meg kéne forgatnom azt! (hiába nincs bónuszom, ez van a feltételekben)

30,000 ft-ért kéne fogadnom, miközben csak 100 ft-os téteket tehetek!
Most ott tartunk, hogy egyre kedvesebbeket írok nekik, mert nincs kedvem 2-300 fogadást megtenni náluk csak azért, hogy visszakaphassam a pénzem.

Ha másnak csak jó tapasztalata volt, annak örülök, de nálam ez az első iroda, ami abszolút feketelistás lett.

Túl vagyok életem legnyomasztóbb fogadóirodai kalandján.
Még sosem éreztem ennyire kiszolgáltatottnak magam!

Az előző üzenetemben leírtak folytatása:
A pontos fogadási limitem nem ismertem, de az biztos, hogy már az első fogadásom megtételekor lekorlátoztak.
A Barca meccsre nem sikerült 200 ft-ot sem feltennem, így próbálkoztam különböző tétekkel élőben és meccs előtt is.
A 10 ft-os téteket engedte, de többszöri ismétlés után a buki elutasította az alacsony tétjeimet is. (néha gyorsabb lehettem, mert kemény 30 ft-os tétek is átcsúsztak a rostán, igaz, max. 3-szor)

Közben leveleztem a belső felületen az ügyfélszolgálattal, hogy ne szívassanak, nincs kedvem a 30000 ft-omért 3000 db 10 ft-os tétet megtennem, csak azért, hogy visszakaphassam a saját pénzemet!
Ők elkezdték idézgetni a szabályzatot, miszerint a bukméker döntése a fogadási és a kifizetési limit is!
Mondom akkor a bukmékerrel szeretnék beszélni, mert Önökkel értelmetlen.
Erre elküldték ugyanazt az idézetet, kiérdemelve a dear supportautomaticalyanswer megszólítást.

Ez viszont nem tartott sokáig, vasárnap este már hiába próbáltam írni nekik a belső levelezőben, sikertelenek voltak az üzenetküldéseim!
A fogadások megtételénél annyi változott, hogy különböző hiba üzeneteket írt ki az oldal, és kb. 2 percenként kiléptetett! Biztosan véletlenül...
Pedig eddigre eljutottam odáig, hogy megteszek minden nap 100 db 10 ft-os fogadást és így egy hónap alatt összegörcsölöm a kifizetéshez szükséges 30000-t...

Közben észrevettem, hogy  pénzemből 188 ft már kiutaltatható, gyorsan el is indítottam egy kifizetési kérelmet.

Tudjátok mennyi náluk a minimum kifizethető összeg banki utalásnál vagy moneybookersre?
10 (tíz) HUF. Igen, 0,035 euró.
Biztosan én vagyok  a hülye és nem ők cseszték el a limitbeállításokat, amelyeket elfelejtettek konvertálni...
(ez kicsit megerősített abban, hogy a forint számla miatt korlátoztak, a rendszerük túl magasnak értékelhette a 6000 ft-os első tétemet.)

Játszottam tovább és úgy gondoltam, hogy folyamatosan kérem le a pénzt, akár 100 forintjával is.
5 fogadásból átlagban kettőt sikerült elfogadtatni, jöttek a hibaüzenetek (adatbázis hiba, nem vagyok bejelentkezve, buki elutasított), ráadásul a felső sorban pedig időnként eltűnt az egyenlegem..
Aztán az egyik fogadásnál már ez az üzenet jött: "user not active".

Eltűntek a számlámról a beállítási lehetőségek, fogadni egyáltalán nem engedett, de a számlatörténet valamint a be- és kifizetési lehetőségek aktívak maradtak.

Nem hagytam magam lerázni, írtam a gmail-emről a [email protected] (a belső levelezésnél is ez a cím szerepel), hogy ha fogadni nem tudok, kifizetést nem kérhetek, mégis mi a teendő? (igazából csak egyszer tolvajoztam le őket, különben megpróbáltam érvelni)

Szerencsére műszakváltás lehetett náluk, mert nyugodt válasz jött: a számlámat letiltották, több tétet nem fogadnak tőlem, ha elküldöm a személyim másolatát, visszautalják a pénzemet. Ne regisztráljak újra, mert nem fogok kifizetést kapni.

Oké, ment is az email a személyivel, meg hogy tudomásul vettem.
Másnap (hétfő) reggel már írták is, hogy a kiutalás folyamatban.
Délben látom, hogy moneybookers-cashpoint emai jött, HURRÁ, kiutalás érkezett!
Hja, 188 ft.

Belépek az oldalra a helyzet változatlan, nem lehet kiutaltatni a pénzem.
Vártam egy napot, hátha majd manuálisan a hétfői műszakjuk megoldja.

Kedd reggel ismét levél a supportnak, mi a teendő?
Viszonylag gyors, udvarias válasz: megoldották, hozzáférhető a pénz, indíthatom a kiutalást!

És valóban! Be is pötyögöm, jóváhagyom, erre a válasz:
"érvénytelen összeget adott meg".

Hmmm.
Ha ezek elcseszték a limiteket és 10 forint a minimum, akkor ahhoz igazodhat a maximum is, egy "hatalmas" 29500 ft-os összeg valószínűleg nem kiutalható, bár maximum nem volt feltüntetve.
Most próbáljam meg 1000 ft-onként kiutaltatni?! Vagy mennyi lehet az összeg, amit enged?

Újra az email-support, jelzem a problémát, a későbbi magyar sorstársak miatt még azt is leírom, hogy szarul adták meg a minimum limiteket is. Szűkszavú válasz: ha elküldöm a moneybookers címet, akkor kiutalják ők a pénzt.

Azt most hagyjuk, hogy előző nap utaltak a skrill-emre 188 ft-ot, tehát ismerték a címet, meg azt is, hogy ha manuálisan utalhatnak, miért nem tették ezt meg 1-2 nappal ezelőtt, elküldtem nekik a címet.
És végre! Kedden hatalmas megnyugvással töltött el, hogy mindössze 1 euró veszteséggel sikerült egy hét alatt visszakapnom a cashpoint-hoz feleslegesen befizetett pénzemet!


Ha ezt nem sikerült volna elérni, akkor az sbr fórum segítségét kértem volna, ahol egyébként a cashpoint más elérhetősége is fel van tüntetve, illetve a fórum hozzászólások alapján látszik, hogy a közbenjárásukra volt, hogy fizetett a panaszos ügyfélnek az iroda. (van nem egy panaszos, aki hasonló szituációba keveredett az utóbbi években)

És most a cashpoint jó oldaláról:
A caspointot elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretnek vasárnap  23:30 tájban is az ügyfélszolgálattal levelezni!




Csodálom a türelmed és a kitartásod :beerchug: Örülök, hogy sikerült kikérned a pénzt, ezek tényleg nagyon nem tudják mi az a forint  :o ;)

Hát én írtam ,hogy kalandvágyóknak  :) Tényleg kiszámíthatatlanok az ilyen kis irodák.Egyébként én bónusz után is befizettem,kb 50 euro most a max tét de megszünt a kötés-kényszer.Mondjuk többet én se fogadok itt örülök hogy én megúsztam.

#12 november 07, 2012, 15:08:31, yossarian
Én is beneveztem a kalandra.

Az első fogadásom 50$-os volt és nyert, utána már csak 30$-t engedtek max, de a békesség kedvéért lekorlátoztam magam 10$-ra. Gond nélkül megforgattam a kért 300$-t 10$-os tétekkel, ezután automatikusan jóváírták a 100$ bónuszt, amit nem kellett megforgatni és így végül 343$-ral mentem a kasszához, kértek egy személyit és másnap ki is fizettek.

Én ajánlom ezt az irodát, persze csak a bónusz miatt.

Beírnék ennek a kevésbé ismert irodának egy nagy piros pontot, 100 EUR befizetésre adtak 100 EUR bónuszt, mindössze 300-ért kellett fogadnom min. 1,50-es szorzón, máris a számlámra került a bónusz, amit már nem kell külön forgatni, azonnal kivehető.

Kis negatívum, hogy nem látható a hátralévő szükséges forgatás összege, de a számlatörténetben nyomon lehet követni, még a törölt meccset is beleszámolták.

Csak miattuk nyitottam Skrill-t, érdemes volt.

Élő meccs beleszámítódik a bónuszkövetelménybe?