Bayern München Szurkolótábor

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Bayern München Szurkolótábor

Ebben a témában várjuk az Fc Bayern München szurkolóit. Itt lehet beszélgetni a csapat meccseiről, a játékosokról, illetve ide jöhetnek egyéb pletykák amelyek a "bőrgatyásokat" érintik.

Sajnálatos,hogy még senki nem írt ide.Vagy azért nem,mert még a többi Bayern fan sem vette észre,hogy van egy ilyen topic is,úgy mint én.Vagy én vagyok az egyedüli itt! Remélem ez nem így van és majd jó sok hozzászólás lesz itt a 2012/2013-as szenzonban. Addig is remélem a vezérkar jól fog igazolni.Mia san mia!

Tényleg nem vettem észre eddig én sem ezt a topikot, de akkor most írok is bele rögtön.  :D

Sorozatban második éve nem lettünk bajnokok. Nem, valójában a Dortmund LETT BAJNOK, teljesen megérdemelten.  :crazy:
Az utóbbi évek Dortmund - Bayern meccseiben nem sok köszönet volt, legtöbbször eléggé lejátszottak minket a pályáról, már kezd kínossá válni.
Nem is tudom megmondani hirtelen mikor volt utoljára olyan címvédés a Bundesligában, amit nem a München jegyzett, jézus... Remélem minél több embert kivásárolnak a méhecskéktől, vagy megtörik bennük valami, különben jövőre is izzadságszagú szezonnak nézhetünk elébe.


Szörnyen büszke vagyok viszont Alabára, aki lassan kezdővé növi ki magát, és 1-2 év múlva már világklasszis lesz, Müller, Kroos, Contento, Gustavo mind nagyon jó fiatal játékosok, úgyhogy derűsen látom a jövőt.  :ok: [size=78%] Gomezt el kell adni, amíg még van ára, mert jövőre nem fog 144 gólpasszt kapni, amiből 44-et begomezel, amúgy pedig középszerű játékos, engem mindig Crouch-ra emlékeztet. [/size] ;D  Olicot többet kell játszatni, én kedvelem, és kell egy igazi befejező csatár, Dzeko teljesen jó vétel pl.


Robbennek szintén lejárt itt az ideje a BL döntő elbaszásával, el kéne passzolni jópénzért, és egy másik gyors de nem önző játékost venni helyette.

No, vagyunk itt egy páran azért :beerchug: (Tudtommal Olic ment a Wolfihoz)


Cesc18 hozzászólását látva gondoltam, hogy van/lesz külön topik a német rekordbajnok szurkolóinak is! Már ment is a kedvencek közé! :coolsmiley: :beerchug: :jump2_125:

Újabb lépés a Bajnokok Ligája trófea felé!
Arsenal - Bayern München 1-3 (0-2)
Gólszerzők: Kroos, Müller, Mandzukic
  :beerchug: :great:

Bayern München - Werder Bremen 6-1 (2-0)
Gólszerzők: Gomez (2), Robben, Javi Martínez, Ribéry, Selassie (öngól)
  :beerchug: :great:

A legjobb négy között a Német Kupában. Vasárnap sorsolás!

Bayern München - Borussia Dortmund 1-0 (1-0)
Gólszerző: Robben
  :beerchug: :great:


#9 március 04, 2013, 18:37:10, RedMunchen2010
11. idegenbeli bajnoki meccs kapott gól nélkül!  :beerchug:

Hoffenheim - Bayern München 0-1 (0-1)
Gólszerző: Gomez  :beerchug: :great:

Német Kupa elődöntő: Bayern München - Wolfsburg

Bayern München - Juventus

A Bajnokok Ligája déli sorsolása után kialakult a következő kör párosításai. A négy találkozó közül a legkiegyensúlyozottabbnak a Bayern München - Juventus negyeddöntő ígérkezik. A Bayern az elmúlt évek döntői közül csak a Wembleyben rendezett finálét hagyta ki. A Juventus hosszú idő után szerepel újra a legrangosabb európai kupasorozatban, legutoljára 2009-ben voltak érdekeltek, akkor (is) a Bayern jelentette a végállomást.

Mia San mia :D üdvözlök mindenkit! Új vagyok itt, és NUR BAYERN! a kedvencem Robben, de mostanság nem hozza a legjobb formáját.. szerintetek el kellene adni vagy nem ? Valamint Shaqiri&Gomez játszhatna többet. mit gondoltok?

Idézetet írta: Robben19 Dátum április 08, 2013, 17:53:56
Mia San mia :D üdvözlök mindenkit! Új vagyok itt, és NUR BAYERN! a kedvencem Robben, de mostanság nem hozza a legjobb formáját.. szerintetek el kellene adni vagy nem ? Valamint Shaqiri&Gomez játszhatna többet. mit gondoltok?

Szia!

Szerintem Robben-t tavaly el kellett volna adni, amikor elkezdte csinálni a hülyeségét (télen)... Csak csel, passz semmi... Bár az is nagyon szimpatikus, hogy adnak neki még egy-két esélyt a bizonyításra... A Dortmund elleni kupameccsen is rúgathatott volna 3-at a csapattársaival, de mégse tette. Az már csak a sors fintora, hogy pont az ő góljával nyerték meg a meccset...

Gomezt sose szerettem, már akkor se értettem, amikor leigazolták csillagászati összegért, Shaqiri viszont tehetséges, ő még egy jó darabig itt lesz...


Bajnokok Ligája elődöntő:

Bayern München - Barcelona

Ma bemutatták a jövő évi hazai mezt.

Az idei trikó messze az elmúlt évek legjobbja, de ez is elnyerte a tetszésemet. Saját név + mezszámmal a rendelést leadtam, ha minden jól megy a zárófordulót már ebben nézem, de az sem gond, hogyha Bajnokok Ligája győzelemmel avatom majd fel.