Snooker - UK Championship

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki lesz a végső győztes?

Neil Robertson
8 (42.1%)
John Higgins
6 (31.6%)
Shaun Murphy
1 (5.3%)
Mark Selby
2 (10.5%)
Mark Williams
2 (10.5%)
A felsoroltakon kívül más
0 (0%)

Összes szavazó: 19

Robertson -2,5, 1,57 (9-1): az első frame-t nyert McLeod, majd leszóltak Neki a nézőtérről h a TV adja a meccsét ;D

Higginson győzelemre, 2,28 (9-7): sima Ebdon sikert vártam, de szerencsére győzött a a szívem a tipp megjátszása során, így nyertem. Nagyon fej-fej mellett mentek, de végül Higginson jobban koncentrált, és kevesebbet hibázott.

Gould +1,5 1,85 (5-9) : ez az eredmény valahogy nem fér a fejembe. 5-3mal fordultak, 6 frame-t nyert zsinórban Dott.... Nem tudom mit csinált ma az asztalnál Gould, vagy éppen a tegnap estét/hajnalát hol töltötte, de ez hatalmas szétesés.

1. nap:

Nyertes tipp: 3
Vesztes tipp: 4

Főtippek:
Nyertes: 2
Vesztes: 0

#31 december 05, 2010, 18:43:35, Cesc18
Na egy összesítést én is dobok... de csak azokat számolom amin pénzem is volt.

1.-nap
Robertson, Robertson löki a meccs legnagyobb breakjét, Ding, Selby,

Nyertes tipp: 4
Vesztes tipp: 0

2.-nap
Higgins (4-4-es állásról)
Függőben: Ronnie, Ronnie löki a meccs legnagyobb breakjét, Carter, Williams, Murphy, Hawkins, Hendry
____________

Eddig úgy néz ki Carter szívat, de most mentek szünetre...mondjuk még ha következő 4 frame múlva 2-6-al fordulnak még akkor sem vagyok biztos benne, hogy Carter kikap. De azért jó lenne egy 4-4 vagy 3-5. Williams 3-1-re megy. Hendry 4-3-ra. Hawkins pedig 2-2-re áll.

Bánom már, h nem dobtam be a Joyce hcp-t. Elég szoros meccsnek ígérkezik, és a végén még talán Joyce is nyerhet.
De úgy érzem Cesc, Hawkins-szal nem fogtunk mellé ;)

Második nap eredményei:

Graeme Dott - Martin Gould 9-5  
John Higgins - Stephen Lee 9-6
Peter Ebdon - Andrew Higginson 7-9  
Neil Robertson - Rory McLeod 9-1
_________________________________

Marco Fu - Barry Hawkins 4-4
Ali Carter - Mark Joyce 4-4
Stephen Hendry - Jimmy White 4-4
Mark Williams - Mark Davis 6-2
_________________________________

Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham 4-4
Jamie Cope - Judd Trump 3-5
Shaun Murphy - Patrick Wallace 5-3
Mark King - Ryan Day 3-5

1.60  Ding Junhui - Mark Allen  2.20      
2.30  Stephen Maguire - Mark Selby  1.55
2.90  Graeme Dott - John Higgins  1.35   
3.20  Andrew Higginson - Neil Robertson  1.30

13:30-tól Eurosport - Stephen Hendry - Jimmy White, folytatják 4-4-es állásról
13:30-tól Eurosport 2 - Ali Carter - Mark Joyce, folytatják 4-4-es állásról

Streamek:

http://www.livescorehunter.com/Livescores/Live-Video-Streaming-Snooker.php
http://mypremium.tv/
http://www.rojadirecta.org/
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=97587&part=sports


IdézetMurphy - Wallace : a másik kedvenc meccsem a mai napra. Wallace már igencsak benne van a korban, és még fiatalabb korában sem tartozott ahhoz a "krémhez", amibe most Murphy sorolható.

Cesc, belenéztél a Murphy - Wallace meccsbe? Patrick Wallace nekem nem tűnik túl korosnak ;D

IdézetPatrick Wallace (born September 20, 1969) is a professional snooker player from Dungannon in Northern Ireland.


bónusz ügyben köszi a megerősítést jaaas!
most már csak 1 jó tipp kéne amin be is tudom kasszírozni az ajándékot
tudtok adni valami jó tippet a 8 orás kezdetűek közül ahol mondjuk nyerhet az esélytelenebb szivesebben játszok magas oddson ha már ugyis rizikómentes

Junhui - Allen: nem igazán találtam ehhez a meccshez H2H statisztikákat, sem a snooker.org sem a snookerdatabase.co.uk nem regisztrál eddigi összecsapást, pedig tudom, h találkoztak már párszor. Sajnos ez a snooker hátránya, hogy a statisztikai oldalak eléggé elhanyagoltak. De hogy a meccsről is essen szó: mindketten meggyőző játékkal kerültek a második fordulóba, a kíniai Stevens-t verte 9-4re, míg Allen Fordon jutott tovább 9-5re. Mindketten nagyon jól játszottak, és nagyban hasonlít a játékuk egymáséra. Sok frame-s meccset várok, de Junhui nekem meggyőzőbb volt az első körben, így Junhui győzelmét játszom be, 1,68os oddson, tét: 1pt. Tippem: Junhui 9-7

Maguire - Selby: Cesc kedvence játszik, az én kedvencem ellen. Szerintem Cesc lesz boldogabb a meccs végén ;) Az utolsó 4 összecsapásukat Selby nyerte, sorrendben 5-3, 6-5, 6-3 és 4-3ra. Selby-nek nagyon ízlik Maguire játéka, és a Walden ellen mutatott játéka meggyőzőbb is volt, mint Maguire játéka Doherty ellen. Szerintem nagy meglepetése lenne, ha Maguire győzni tudna, így én Selby győzelmére fogadok, 1,6es oddson, tét: 3 pts. Tippem: Selby 9-6

Higgins - Dott: ennek az összecsapásnak nagyon nagy múltja van, összesen 18szor találkoztak már ilyen párosításban, és 13szor nyert Higgins, 5ször Dott. Idén kétszer futottak össze, egy 4-1es és egy 5-1es Higgins győzelem mellett. Higgins bizonyítani akar ezen a tornán, hiszen a szurkolótáborából is sokat vesztett a bunda gyanú miatt. Dott-ot még mindig nem értem, mit keres itt, Gould nagyon el kellett h aludjon ellene. Szerintem nem reális az, h 6-0ás "run"-t mutatott be Dott a második napon. Ma ennek meg kell h jöjjön a böjtje, és Higgins pedig szereti Dott stílusát. A legerősebb tippnek érzem a mai napra Higgins győzelmét.
Tippeim:
Higgins győzelemre: 1,43as odds, tét: 10 pts (max játék)
Higgins -2,5 hcp:  1,85, tét: 2 pts

Higginson - Robertson: Ha csak a főtáblás meccseket nézzük, akkor az egymás ellenijük 2-0 az ausztrálnak. Összesítésben 3-2 Higginson-nak, de ez a 3 győzelem selejtezős mérkőzésekből jött össze, s még a 2000es évek elejéről, amikor Neil még csak szokta a snooker elitjének légkörét. A két főtáblás meccsük egy 2007es Welsh Open-es meccs, ahol Robertson 9-8ra nyert, a másik pedig egy 2010es World Open-es meccs, ahol 3-2re nyert Neil. Pontos eredményre nem nagyon merek tippelni, s hcp-re sem. Úgy érzem, ezeket most nagyon belőtték a bookie-k, és igazából nem lepődnék meg egy 9-3as Robertson győzelmen, de egy 9-8as Robertson győzelmen sem. De nem tudom elképzelni, h itt nyerhetne Higginson. Ez a másik legerősebb tippem a mai napra, s bár nem szeretem az ilyen kicsi szorzókat, úgy érzem h kár lenne veszni hagyni Robertson győzelmét, de más tippet nem tudok rá összütni. Tehát Robertson győzelemre, 1,29ért, a max, 10 pts téttel.

Idézetet írta: fanatic Dátum december 06, 2010, 15:08:56
bónusz ügyben köszi a megerősítést jaaas!
most már csak 1 jó tipp kéne amin be is tudom kasszírozni az ajándékot
tudtok adni valami jó tippet a 8 orás kezdetűek közül ahol mondjuk nyerhet az esélytelenebb szivesebben játszok magas oddson ha már ugyis rizikómentes

A mai nap szerintem nagyon papírformának ígérkezik, legalábbis szerintem. Junhui-ra elég jó szorzót adnak, azt érdemes lenne kiszedni, de ha meglepetésre vadászol, és a mai nap szeretnél fogadni, akkor próbáld meg megveretni Junhui-t. Nem esélytelen Allen, igazából egy 50-50es meccs, vagy max 55-45 Junhui-nak.
Bár én várnék a helyedben holnapig ;)

IdézetTippjeim:
O'Sullivan -4,5 1,95, tét: 5 pts
Pontos végeredmény: O'Sullivan 9-5re nyer 7,2, tét: 1 pt
Pontos végeredmény: O'Sullivan 9-6ra nyer 8,5, tét: 1 pt

Jelenleg 4-4re állnak, ha nem törli ma fel Ronnie a padlót Bingham-mel, akkor valószínűleg egyik tipp se jön. A legnagyobb esélyem most a 9-6ra van, de ahhoz is nagy játék kell O'Sullivan-től. Így próbálom menteni a menthető, és 10 pontot rányomok O'Sullivan győzelmére, 1,23as oddson. Szívem szerint vagy 40et tennék rá, de nem engedi meg a bank, és nem fogok belemenni egy őrültségbe. Ezt a veszteséget is megérdemlem, mert ugye rossz volt az okfejtésem is, ráadásul az O'Sullivan-láz vitt el engem is, de a 7 pontos kiesés túl nagy lenne ;)

A "tegnapi" lista:

O'Sullivan - Bingham: állás: 4-4
O'Sullivan -4,5 1,95 5pts
O'Sullivan 9-5 7,2 1 pt
O'Sullivan 9-6 8,5 1 pt
O'Sullivan nyer 1,23 10 pts

Cope - Trump: állás: 5-6
Trump +1,5 1,65 2 pts

Williams - Davis: végeredmény: 9-3
Williams -2,5 0,75*5 =  +3,75 pts
Williams visszavágott Davis-nek, és nagyon jó formát mutatott. A második fordulós meccse is rutinmunkának tűnik.

Murphy - Wallace: állás: 5-3
Murphy -4,5 1,95 4 pts
Murphy 9-5re nyer 6,5 1 pt

Fu - Hawkins: állás: 7-7
Hawkins +1,5 1,8 1,5 pts

Azt viszont bánom, h nem mertem Joyce-ra legalább egy hcp-t bevágni, mert 8-5re vezet, egy frame-re van a győzelemtől, bár ez nálam inkább megérzés volt, mintsem okfejtésen alapuló tipp.








Carter - Joyce 6-9. A torna eddig legnagyobb meglepetése egyértelműen. Joyce a selejtezőből érkezve lendületből megverte még a kétarcú Ali-t is. Nem bírtam én se magammal, s kicsit idegesített is, h nem tettem meg Joyce hcp-jét, így élőben pótoltam a "hibát". Ezt nem számolom bele a statisztikába sem, de nem tudtam kihagyni ;)

Hendry - White: végeredmény: 9-8
A lehető legkisebb arányú győzelem, és ha csak az eredményt nézzük, azt is mondhatnánk, h legendákhoz illő meccs volt. Azonban sajnos nagyon gyakran nagyon buta hibákat követtek el a játékosok, Hendry-nek nem hiszem h nagyon sok esélye lenne Williams ellen. White-nak jó esélyei voltak a 9-7es győzelemre, de egy súlyos hiba döntő frame-t eredményezett. Ott már csak egy játékos volt az asztal mellett, és a legendák csatáját talán megérdemelten Hendry nyerte. Itt nem bánom h nem játszottam meg a tippemet, nem tudtam volna a meccset elrontani a fogadással ;)