TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 31 vendég van a témában


Az összes "soft" iroda így jár el, a külföldiek még sokkal hamarabb is. Nyilván nem pinnacle üzletpolitikával akarnak itthon működni, ahol rengeteget költenek arra, hogy mindig a lehető legélesebb szorzókat adják, lerázva magukról a value fogadókat.

Idézetet írta: csucsu Dátum október 25, 2023, 16:12:458-10 éves banki szerződést, honnan  lehet elővenni ?

A fiók mélyéről.  ;D

#1727 október 25, 2023, 16:59:45, Schleck
Idézetet írta: Schleck Dátum október 25, 2023, 16:37:34Az összes "soft" iroda így jár el, a külföldiek még sokkal hamarabb is. Nyilván nem pinnacle üzletpolitikával akarnak itthon működni, ahol rengeteget költenek arra, hogy mindig a lehető legélesebb szorzókat adják, lerázva magukról a value fogadókat.

Egy normális kifizetési %-kal rendelkező soft irodánál pedig a megfelelő tudással mocsok egyszerű pénzt keresni. Ezzel most gondolom a fogadók 99%-át megsértettem, akik veszteségesek, de ettől még ez az igazság.

Idézetet írta: Schleck Dátum október 25, 2023, 16:56:12Egy normális kifizetési %-kal rendelkező soft irodánál pedig a megfelelő tudással mocsok egyszerű pénzt keresni. Ezzel most gondolom a fogadók 99%-át megsértettem, akik veszteségesek, de ettől még ez az igazság.

Így van, pl a bet365 rohadt gyorsan lelimitál, ha elkezdesz nyerni(bár van, amikor egyes accountokat tovább enged valamiért) és vannak irodák melyek ennél még gyorsabban. A tippmixpro viszonylag elég jól bírta eddig nálam a többi irodához képest.

Idézetet írta: dki1980 Dátum október 25, 2023, 10:53:09CSütörtök 05:00-tól lesz elérhető.

És majd 5:02-kor megadja magát a terhelés miatt, amikor egyszerre 10 ember kezd nézelődni  :D

Amúgy jó a fejelős 'játék', fog hiányozni  ;D

Idézetet írta: bipo Dátum október 25, 2023, 16:29:18Mert nem azért játszik itt az ember, mert nyerni akar? Mégpedig sokat? Azért ez elég kisstílűség, hogy 500 Ft-ra korlátoz az SZRT. egy sikeres tippelőt. Gondolom féltik a sokmilliárdos profitjukat. Még jó hogy nem ássák el a sivatagban azokat  akik sokat nyernek...

Ki tudja mi van a lottó ötöst megnyerőkkel ?
Ott nagyobb összeget lehet nyerni ...

A limit és a nyertes játékosok "elüldözése" oké, ahogy a pénzmosás elleni harc is rendben van.
Csak nem tudom, hogyan függenek ezek össze olyan doksik (pl. teljes bankszámlakivonat és forrásigazolás) bekérésével, amelyek rengeteg érzékeny adatot tartalmaznak és nem visznek előre a "nyomozásban".

Egy számlakivonaton ott lehet a teljes életed. Hol játszol még, mire költesz, kivel állsz kapcsolatban...
Biztos meg akarom osztani ezeket?!

A forrásigazolást meg a nagyobb befizetéseknél lenne indokolt kérni, nem a kifizetéseknél.
Vagy igazából ha elbukod a pénzt, akkor nem is annyira fontos, hogy honnan származott és megengedhetted-e magadnak?! Na neeee...
Ez azért durva lenne.  :)

Akit lekorlátoztak a Pro-n, elárulja, hogy milyen jellegű fogadásokat tett?

Tapasztalatom szerint az irodákat nem zavarja, ha szabadidő-jellegű játékkal nyer valaki hatalmasat (pl. 3000 forintos 13/10-es kombi), ellenben a többtízezres single betekre ugranak - persze csak ha nyerő a játékos.

Idézetet írta: csucsu Dátum október 25, 2023, 17:32:08Ki tudja mi van a lottó ötöst megnyerőkkel ?
Ott nagyobb összeget lehet nyerni ...

Az szerencsejáték, ott a saját kezükben van az irányítás, szívesen fizetik ki.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 25, 2023, 16:10:28Az hogy lekorlatoztak az annak szol hogy nyertel, sokat.

Es biztos hogy a penzmosas elleni nemzetkozi torvenyek miatt van. Fent leirtam milyen konnyu penzt mosni.

Megertem a duhomet, de sajnos az irodak kb barmit megtehetnek velunk. Ha kell visszatartjak a penzt fel evig. Megtehetik mert beleirjak az aszfbe.

A pénzmosás és terrorizmus elleni meg a játékosvédelmi törvényt csak akkor használják, ha nyertél. Amíg buksz a legkevésbé sem érdekli őket.

Ismerős már több milliós minuszban van, de még csak véletlenül se kapott ügyfélellenőrzést, cserébe amikor bónuszosztás van, mindig a "fizess be 80ezret és kapsz 40ezer" bónusz ajánlatot kapja.

Nekem meg alig néhány százezres össz befizetéshez kapcsolódó milliós profitra első lekérésnél bekérték a papírokat.

A ténylegesen sérülékeny személyeket szó nélkül hagyják, hogy elbukják a házukat is. De persze itt is elbújnak a "világ legjobb játékosvédelmi" törvénye mögé. Curacaoi licensz szint

Idézetet írta: dki1980 Dátum október 25, 2023, 17:44:49Az szerencsejáték, ott a saját kezükben van az irányítás, szívesen fizetik ki.



Miért? A fogadás az tudás alapú?


Idézetet írta: dki1980 Dátum október 25, 2023, 17:40:18Akit lekorlátoztak a Pro-n, elárulja, hogy milyen jellegű fogadásokat tett?

Tapasztalatom szerint az irodákat nem zavarja, ha szabadidő-jellegű játékkal nyer valaki hatalmasat (pl. 3000 forintos 13/10-es kombi), ellenben a többtízezres single betekre ugranak - persze csak ha nyerő a játékos.

Az relative normális irodák (bet, uni, fair és egyéb angol bukik) nagy általánosságban arra allergiásak, ha sorozatosan a piacon elérhető legmagasabb oddsot rakod náluk, valamint ha főleg kisebb ligákon kihasználod az automata rendszer lassúságát, miközben a mérkőzésen az alap oddsokkal ellentétesen alakulnak az események (pl bangladeshi női liga, 8-as oddsal megy a hazai de 10 perc után 15-0 a veszélyes támadás a javukra, egyértelmű hogy a 8as odds jóval esélyesebb, mint az előzetesen várt, erre általában az oddsmesterek manuálisan "rácsalnak" egy idő után) és ilyen esetekben könnyen a korlátozás sorsára juthat a kuncsaft.

Rekreációs fogadókat a nagyobb irodák nem korlátoznak, ha a fogadásai 90%ban top ligák eseményeire korlátozódnak és nem piaci top oddsot rak.

Tippmixnél, mivel nem a saját rendszerüket használják ez nem feltétlenül így működik, ott kb bármire kaphatsz ellenőrzést vagy korlátozást is


Nekem ez a dokumentum bekérés nagyon úgy tűnik, hogy csak arra kell, hogy húzzák az időt, amíg a "szakemberük" átnézi a fogadástörténetet, és kiosztja a korlátot, ha azt látja nem csak a vakszerencse miatt nyertél sokat. Egyszerűen nincs rá automata rendszerük, sok külföldi irodánál fogadásról fogadásra osztják ki a korlátot, ha teszem azt sokszor találod melyik odds fog esni a közeljövőben, azoknál erre algoritmus van.

Persze most már az új oldallal dobják a jelenlegi szolgáltatót, és ennek minden bizonnyal vége lesz.

"Rekreációs fogadókat a nagyobb irodák nem korlátoznak, ha a fogadásai 90%ban top ligák eseményeire korlátozódnak és nem piaci top oddsot rak."

és az ilyen fogadó veszít.. csak kellően nagy minta (kellően hosszú időtáv) kell hozzá.