Sport arbitrázs, SureBet - biztos nyereség

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


TonyBet(ez régi terem,de ugyebár TonyG érdekeltség és aki már korábban pókerezett az tudja hogy ezeket hova tegye)" nah pl én nem tudom, hogy hova tegyem, nekem nem mond semmit pedig rákerestem úgy is, hogy scam...

Egy részéhez be sem tudsz magyarként regisztrálni.
A maradék egy része nem ad a magyaroknak bónuszt.
Ami még maradt és ad bónuszt egy részét nem érdemes kihasználni a forgatási követelmények miatt.
Maradt kb 4-5 db.
Ezekből 3-4-nek van saját topikja.
Ha jól számolom akkor 1-2 irodáról lenne szó.

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 03, 2016, 15:10:26
Elég, ha azt leírod ami tuti fizet ezek közül, mert ezekkel nem volt dolgom! :D

Nincs olyan, amelyik "tuti" fizet.  :)
A múltban teljesített kifizetések semmiféle garanciát nem jelentenek a jövőbeli kifizetések tekintetében.   hehe. Ez a sportfogadás apró betűs része.

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 03, 2016, 15:51:23
TonyBet(ez régi terem,de ugyebár TonyG érdekeltség és aki már korábban pókerezett az tudja hogy ezeket hova tegye)" nah pl én nem tudom, hogy hova tegyem, nekem nem mond semmit pedig rákerestem úgy is, hogy scam...


A Tonybet-nek magam nyitottam ezen a fórumon topikot, elvileg megtalálható még mindig.
(nem volt túl sok bejegyzés benne)

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 03, 2016, 12:58:53
itt pl az 1xbet is csak D-s! szóval ezek az oldalak nem a valóságot tükrözik sajnos... tehát itéletet kérnék mindről ha lehet :)

Van több C-s iroda (sportingbet, unibet), amely a magyar piacon igen aktív és ha van is probléma, igyekszenek megoldani és jóindulatúan állnak hozzá, míg pl. az egyik "A" minősítésű iroda közölte, mikor a piacon átlagban 1.7-es szorzót 1.9-ért fogadtam meg náluk pár tíz euróval, hogy ha legközelebb jól láthatóan (!) téves szorzóra teszek, akkor bezárják a számlámat.

Mondjuk D kategóriába vagy annál lejjebb már nem véletlenül kerülnek irodák, azoktól tényleg óvakodni kell, de a többinél is igaz, hogy saját felelősségre fizetsz be hozzájuk és ha neked jó tapasztalataid vagy problémáid lesznek, akkor tök mindegy, mással hogyan bántak. 

Idézetet írta: ede Dátum március 03, 2016, 18:41:25
Egy részéhez be sem tudsz magyarként regisztrálni.
A maradék egy része nem ad a magyaroknak bónuszt.
Ami még maradt és ad bónuszt egy részét nem érdemes kihasználni a forgatási követelmények miatt.
Maradt kb 4-5 db.
Ezekből 3-4-nek van saját topikja.
Ha jól számolom akkor 1-2 irodáról lenne szó.

megkönnyítenéd a helyzetem és leírnád, hogy melyik az a pár? :)

Na igen... Csak a sportingbetnél is az a baj, hogy nem rég jelentették be, hogy a skrilles be-kifizetés pénzbe fog kerülni... ami már csak azért is pofátlanság mert a szorzóik se olyanok mint a nemzetközi oldalukon, tehát magyaroknak sokkal szarabb szorzót kínál... Így találtatok valaha náluk arb-ot?

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 03, 2016, 19:11:45
Na igen... Csak a sportingbetnél is az a baj, hogy nem rég jelentették be, hogy a skrilles be-kifizetés pénzbe fog kerülni... ami már csak azért is pofátlanság mert a szorzóik se olyanok mint a nemzetközi oldalukon, tehát magyaroknak sokkal szarabb szorzót kínál... Így találtatok valaha náluk arb-ot?

Érdekes, hogy a befizetés frissen módosult költségével tisztában vagy, de arbot még nem találtál náluk...
Így azért nehéz lesz boldogulnod!   :)


Idézetet írta: Knapp Dátum március 03, 2016, 20:24:53
Érdekes, hogy a befizetés frissen módosult költségével tisztában vagy, de arbot még nem találtál náluk...
Így azért nehéz lesz boldogulnod!   :)

Mert egyenlőre még, csak bónuszokra vadászok, mint írtam. :) Nincs sok fogadóirodánál számlám csak kb 10-nél. Így nem sok esélye van arbitrázsnak. De te amúgy, hogy találsz náluk arbitrázst? vagyis mivel? mert ami oddsportalon van odds nekik, az a magyar oldalról megnyitva sokkal rosszabb... Tehát ezeknél te hogy, mivel?  Egyébként sajnos elég szar a helyzet... már a marathonbet is zárolta a számlám mert, hogy magyarországról vagyok, fogadótőzsdék közül is már csak a matchbook ami szóba jöhet, betdaq nem áll szóba magyarokkal , wbx szintén, smarkets szintén, a betfair pedig nagyon nem fair... kb fél évente fellépek és mindig egy üzenettel fogad, hogy emeltek a jutalékon... Szóval magyarországról még lehet valamennyi pénzt arbitrázzsal csinálni? vagy már iszonyat nehéz a helyzet, és lehetetlen? Ja igen ha tudtok még olyan ingyenes, hasznos oldalakat, mint az oddstorm azt leírhatjátok! Ne tartsátok magatokban! :)

Lehet még arbozni, van azért még jópár iroda. Mondjuk én minden hónapban fizetem az oddstorm-ot, ami mutatja én meg csak kattintok és beirom a kellő összeget.

Pár iroda ahol játszok és tapasztalatok:

Bet365 - mostanában elég hamar korlátoznak (1 hónapon belül)
           - kifizuk rendben vannak
           - ritkán van törlés vagy oddsmódosítás
           - nincs ki vagy befizetési díj
           - 15k bonusz majd 7500-as mobil, könnyű kijátszani pinnacle-bet365 komboval, esetleg minimális vesztes over-underekkel.

Pinnacle - bárcsak az összes oldal ilyen lenne...
            - néha el van szúrva a line, ami bukóhoz vezethet
            - befizetés ingyenes, kifizu egy hónapban egyszer

Sportingbet - pfejj, van elég sok arb, de kb 5-10 fogadás aztán vége a mókának
                  - ha szerencséd van nem kér személyit, jöhet az újabb reg
                  - be és kifizetés is díjakat számol fel
                  - elvileg van 30k-s bónuszuk, de skrill-el nem lehet megkapni, ami igy számomra felejtős

William hill - pár hete használom, eddig minden rendben

Bwin - rengeteg arb, de egyre kevesebbel lehet fogadni, már nem is használom, mert nem éri meg pár ezresekkel fogadni (az új accontok is alapból szarok, össze-vissza van a korlát)
       - befizetés oké, kifizunál mindig elszenvednek 3 napot ellenőrzéssel, és 3% díjat is felszámolnak

Tervezettek:

unibet (elvileg van sok arb, majd kiderül mennyire bírják), betclic (csak a 17k-s bónusz miatt, első fogadás dupla aztán kivét, vagy arbozni kell a visszaadott 17k-t ha vesztes volt)

:) Ezek az irodák majdnem mind nálam is megvannak. Kivéve a William Hill, oda úgy emlékeztem magyaroknak nem lehet már beregisztrálni. Rosszul? Bwinről szintén hasonlót olvastam(na meg sok horror sztorit, pl hogy megrakott valamit magas szorzón, aztán mikor nyerésre állt akkor érvénytelenítették a fogadását, majd mikor megint vesztésre állt újra érvényesítették), hogy magyaroknak megszűntek és a bent maradt pénz után, díjat számolnak fel. Sportingbetnél magyarként még mindig nem értem,hogyan tudtok arbozni (mert mint írtam sokkal hitványabb szorzójuk van a magyar oldalon, mint amit az oddsportalon találsz(erre a válaszra kíváncsi leszek))!? Egyébként Sportingbetnél hogy tudsz két számlát nyitni úgy, hogy kifizetésnél ne legyen gond? Mert eleve a bónuszt meg sem kapod úgy, ha nem bankkártyáról, vagy banki átutalással fizettél be, ha meg azt mondod skrillről, és nem kell a bónusz akkor a be-ki fizetésnek százalékos költségei vannak, és ti még így is találtok arbot!? Itt hozzátenném azoknak akik, most nyitnak, és kell a bónusz , csak az első befizetésnél kell bankszámláról, vagy bankártyáról utalnod, utána csinálsz egy 10 eurós befizetést skrillről, és kérheted is oda a zsetont. Unibetnél meg megint nem értem, hogyan tudtok arbozni, mivel ott a skrilles kifizetés már egy ideje halott, így hogy? Azért, hogy írjak valami hasznosat is olyannak aki szintén hasonló helyzetbe van mint én: Coral jó, de magyaroknak nincs bónusz! Stan James AH-ba nagyon jó(bár ahogy olvastam több magyarnak indokolatlanul zárolták a számláját), a Winmastersnél pedig van 70 000 kezdőbónusz, ami első befizetésnél 50%(a befizetett összeg után max 20 000 bónusz) és ha szerencséd van, és egymás után sorozatba vesztesz náluk akkor van további két 30%-os. betcliknél szintén van 17 000-es kockázatmentes fogadás elsőre, ami ha szerencséd van, és ez az oldal veszít akkor a visszakapott összeg egyből kivehető nem kell tovább forgatni, viszont ami nem olyan fasza ebbe, hogy az esélytelenebb oldalnak a betcliknél elég gyatra szorzói vannak. Amúgy Labs te nem öreg róka vagy itt? Mert mintha már 4 éve is láttam volna itt ezt nicknévet. :)

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 04, 2016, 10:48:24
Sportingbetnél magyarként még mindig nem értem,hogyan tudtok arbozni (mert mint írtam sokkal hitványabb szorzójuk van a magyar oldalon, mint amit az oddsportalon találsz(erre a válaszra kíváncsi leszek))!?

A sportingbetnek "közepes" szorzói vannak a piacon, de igazából nem az számít, hogy milyen magasak az oddsok összességében, hanem inkább az, hogy mennyire térnek el a többi irodától. Leegyszerűsítve: elég, ha az egyik szorzó magasabb náluk, mint a piaci átlag, a másik lehet akár sokkal alacsonyabb is.

Én nem tudok róla, hogy a magyarok gyengébb szorzókat kapnának náluk - mondjuk mindegy is, mert úgyis azok közül kell válogatni, amire rakhatunk - de az oddsportal.com-on inkább frissítési problémák vannak és te korábbi szorzókat látsz. Most például megnéztem a tenisz illetve a foci meccseket és az oddsportalon át van húzva az összes szorzó, mint ha nem is adna rájuk oddsokat a sportingbet. (pedig de)

Így az oddsportalról indulva szinte esélytelen arbolni, vagy ha mégis találsz valamit, akkor csak jó eséllyel felhívod magadra az irodák figyelmét.

Nekem a sportingbetnél van olyan sportág és esemény, amelyre enged tízezreket feltenni, de legtöbbször csak 1-4000 ft-okat, mostanában meg sűrűn előfordul, hogy egy fillért sem!  ;D
Na például az ilyenek miatt sem kell aggódni, hogy nagyon sűrűn be kell fizetni hozzájuk, mert ilyen limiteknél elég nehezen tud elfogyni a pénz a számláról!   :P
(egyébként a kifizetés ingyenes náluk hetente egyszer)

Szóval ők hosszabb távon a limitjeik miatt nem alkalmasak a "pofátlan" arbolásra és nem a szorzóik miatt.
(bár van olyan ismerősöm, aki hangya szorgalommal szed össze két másik iroda bevonásával naponta pár ezer forintokat náluk...)

Arbokat meg alapvetően kétféle módon kereshetsz, bármelyik irodáról is van szó: felkutatsz ingyenes vagy fizetős oldalakat, amelyek mutatnak neked egyből arbitrázsokat, vagy egyszerűen megnyitod egyszerre azokat az irodákat, amelyeknél pénzed van (vagy ahol hosszabb távon játszani szeretnél) és figyeled főleg élőben, hogy mire milyen szorzókat adnak.
Ez persze macerásabb, viszont ha találsz olyan piacot, ahol rendre eltérő szorzókat adnak, akkor akár két elvileg "gyenge" iroda segítségével is kereshetsz pénzt.
Különösen akkor van nagy eltérés az irodák között, ha szokatlan események történnek. (piros lap, 2-3 gyors gól focimeccsen, váratlanul sima első szett teniszben)

Nem tudom, hogyan tervezted az arbolást, de hiába figyelsz több tucat irodát, ha nincs annál pénzed, ahol fogadnod kéne, akkor nehéz lesz olyan gyorsan "odaérni" hogy még meglegyen a szorzó!
Ezért szerintem a tőkenagysághoz érdemes igazítani az irodák számát és inkább kevesebb iroda között kell figyelni a visszatérő arb lehetőségeket, mint sok tucat iroda között utaztatni a pénzt egy-egy jónak tűnő lehetőségért...





Köszi az infót! :) "(bár van olyan ismerősöm, aki hangya szorgalommal szed össze két másik iroda bevonásával naponta pár ezer forintokat náluk...)" megkérdezhetem melyik az a két másik iroda? :) Egyébként, valaki nagy arbitrázsos, még ezen a fórumon írta pár éve, hogy ő úgy csinálja, skrillen tartja a nagy pénzt, és onnan utal. Gondolom ő se az élő meccsekre gondolt. Egyébként igen tudom, hogy az oddsportálos, dolog az felejtős mert egyből kiszúrják. Ha befejeztem a bónusz forgatást, akkor szerintem valami programra befizetek, mondjuk rebelbetting vagy vmi, még nem tudom... tudtok jobbat? :) Jah egyébként 2000 euro tőkém lenne rá, én örülnék annak is ha havi 10%-ot tudnék hozni így! :) szerintetek ez reális cél(persze a program előfizetésén felül)? Figyelni viszont tudnám éjjel-nappal...  ;)

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 04, 2016, 16:15:30
Köszi az infót! :) "(bár van olyan ismerősöm, aki hangya szorgalommal szed össze két másik iroda bevonásával naponta pár ezer forintokat náluk...)" megkérdezhetem melyik az a két másik iroda? :) Egyébként, valaki nagy arbitrázsos, még ezen a fórumon írta pár éve, hogy ő úgy csinálja, skrillen tartja a nagy pénzt, és onnan utal. Gondolom ő se az élő meccsekre gondolt. Egyébként igen tudom, hogy az oddsportálos, dolog az felejtős mert egyből kiszúrják. Ha befejeztem a bónusz forgatást, akkor szerintem valami programra befizetek, mondjuk rebelbetting vagy vmi, még nem tudom... tudtok jobbat? :) Jah egyébként 2000 euro tőkém lenne rá, én örülnék annak is ha havi 10%-ot tudnék hozni így! :) szerintetek ez reális cél(persze a program előfizetésén felül)? Figyelni viszont tudnám éjjel-nappal...  ;)

10% az 200 euró, azaz kb. napi 7 eurót tervezel.
Szerintem ekkora tőkével, mondjuk a pinnacle ellen játszva szinte bármely irodával szemben van erre esélyed, még előfizetés nélkül is. A tőkédből 700 eurót elég 1% profittal lejátszani naponta ehhez.

Nézted már az arb keresők ingyenes verzióit?
(rebelbetting, bmbets, surebet.com, betbrain stb.)
A bónuszforgatáshoz simán használhatod az ingyenes verziókat - ugye ott még kicsi veszteség is belefér a fogadásoknál - de amíg nem ismered jól a keresőket, felesleges is előfizetned.
Az irodáknál viszont eleinte érdemes "életszerűen" játszani, azaz nem arbos téteket is rakni, mert lényegesen ki lehet tolni a limitálás idejét.

Egyébként bármelyikre fizetsz elő, ugyanazt fogod látni, mint a többi arbos, ezért is előnyösebb "saját" piacokat keresni.

Az ismerősöm csak magyar nyelvű irodáknál és forintos számlákkal játszik "hangya szorgalommal". Ezzel eléggé leszűkítettem a kört...  :)
Több sportágban is mutatott "visszatérő" élő arbokat, neki van türelme több tucat meccset nézegetni folyamatosan, hogy keressen 1-2 eurókat rajta, én csak néhány "tipikus" állásnál nézek rá bizonyos sportágakra és bizonyos meccsekre, mert a folyamatos figyelésnél alacsony az "órabér" és ugye az tényleg időigényes.  :)  (főleg egy korlátozott számla esetében)

Igen, a skrill az előnyös a pénzmozgatáshoz, de nem az a cél, hogy sokat mozogjon a pénz!
A skrill csak felgyorsítja a ki- és befizetést, de annyira nem, hogy minden egyes fogadás előtt legyen idő a pénzmozgatásra.

Idézetet írta: Knapp Dátum március 04, 2016, 21:27:30
10% az 200 euró, azaz kb. napi 7 eurót tervezel.
Szerintem ekkora tőkével, mondjuk a pinnacle ellen játszva szinte bármely irodával szemben van erre esélyed, még előfizetés nélkül is. A tőkédből 700 eurót elég 1% profittal lejátszani naponta ehhez.

Nézted már az arb keresők ingyenes verzióit?
(rebelbetting, bmbets, surebet.com, betbrain stb.)
A bónuszforgatáshoz simán használhatod az ingyenes verziókat - ugye ott még kicsi veszteség is belefér a fogadásoknál - de amíg nem ismered jól a keresőket, felesleges is előfizetned.
Az irodáknál viszont eleinte érdemes "életszerűen" játszani, azaz nem arbos téteket is rakni, mert lényegesen ki lehet tolni a limitálás idejét.

Egyébként bármelyikre fizetsz elő, ugyanazt fogod látni, mint a többi arbos, ezért is előnyösebb "saját" piacokat keresni.

Az ismerősöm csak magyar nyelvű irodáknál és forintos számlákkal játszik "hangya szorgalommal". Ezzel eléggé leszűkítettem a kört...  :)
Több sportágban is mutatott "visszatérő" élő arbokat, neki van türelme több tucat meccset nézegetni folyamatosan, hogy keressen 1-2 eurókat rajta, én csak néhány "tipikus" állásnál nézek rá bizonyos sportágakra és bizonyos meccsekre, mert a folyamatos figyelésnél alacsony az "órabér" és ugye az tényleg időigényes.  :)  (főleg egy korlátozott számla esetében)

Igen, a skrill az előnyös a pénzmozgatáshoz, de nem az a cél, hogy sokat mozogjon a pénz!
A skrill csak felgyorsítja a ki- és befizetést, de annyira nem, hogy minden egyes fogadás előtt legyen idő a pénzmozgatásra.

Igen megelégednék 200-al is már! :) Névről ismerem ezeket mind,de ingyenes verzióikat még nem használtam, mert úgy voltam/vagyok, hogy a bónuszokat forgatom csak! Szóval inkább azon agyalok, mostanában, hogy egy-egy kockázatmentes fogadást kitudjak forgatni, úgy hogy az az oldal bukjon ahol visszafizetik :) Tehát inkább spekulálok ezekre, és keresem a szerintem "biztosabb meccseket" kisebb veszteséget is bevállalva. :) Ezért nem használtam még ingyenes verziókat. A "saját piacok" alatt mit értesz? Egyébként az, hogy alacsony "órabér" lenne az nem zavar annyira, mivel így is csak itthon henyélek unalmamba egész nap, legalább valami lekötne, anyámék meg csendbe lennének! :D A nem az a cél, hogy "mozogjon a pénz" ezzel gondolom arra célzol, hogy a sok utalás, is szemet szúr az irodáknak, és jobb ha nem teljes tőkét használja fel az ember, hanem kisebb részét, és megmarad az a "kiegyenlítődés" ahogy régen itt sokan nevezték, jól értem?! Egyébként még azon agyaltam, hogy ha belefogok majd, akkor lehet érdemesebb lenne, pár meccsen "súlyozni" az arbot, szóval (ezt is így írták régen itt) egy sportfogadás az arbitrázson belül, ahol a szerintünk esélyesebb kimenetelre többet rakunk.

Idézetet írta: Dani444 Dátum március 05, 2016, 00:35:22
Szóval inkább azon agyalok, mostanában, hogy egy-egy kockázatmentes fogadást kitudjak forgatni, úgy hogy az az oldal bukjon ahol visszafizetik :)

Mivel azt úgy sem tudod befolyásolni, hogy melyik oldal bukjon ill. melyik nyerjen (ha tudnánk, ez az egész topik okafogyott lenne...), érdemesebb inkább ilyen kockázatmentes fogadás bónuszokat is kalkulátorral kiegyenlíteni, amivel egyforma profitra tehetsz szert. Lehet, hogy a neten is van ilyen kalkulátor, de az Excel is az arbos jó barátja.

Idézetet írta: benson Dátum március 05, 2016, 08:44:58
Mivel azt úgy sem tudod befolyásolni, hogy melyik oldal bukjon ill. melyik nyerjen (ha tudnánk, ez az egész topik okafogyott lenne...), érdemesebb inkább ilyen kockázatmentes fogadás bónuszokat is kalkulátorral kiegyenlíteni, amivel egyforma profitra tehetsz szert. Lehet, hogy a neten is van ilyen kalkulátor, de az Excel is az arbos jó barátja.

Nem hittem volna hogy, más is csinált kalkulátort excel-be :) Én régen csináltam 2 kimenetelű arbokra, de sose használtam :)
Aztán már oda jutottam hogy a két kimenetelűnél elkezdtem magolni 1.01-től 2-ig az oddsok ellen oddsát. :D
Egyébként kalkulátorral szoktam a bónuszokat forgatni. 3 kimenetelű eseménynél az oddsportal kalkulátorát szoktam használni, hogy tudjam mennyi lesz a veszteség, természetesen minél kisebb veszteségre megyek. Most van 3 darab meccs amit kinéztem, de mivel vannak a kockázatmentes fogadások, és a regisztrációs bónuszok, ezt úgy csinálom, hogy egyszerre 3 helyen forgatok bónuszt, és a kockázatmentest úgy spekulálom, hogy az legyen a vesztő, aztán kivárom azt a meccset amit kinéztem (van hogy 2 hetet is várok rá :) ). Persze, így egy kicsivel több a veszteség (mivel három kötött iroda van egyszerre), de úgy csinálom hogy mindegyik irodánál a bónusz összeget játszom csak meg, aztán pedig a fennmaradó összeget (amit a kalkulátor szerint megkel még tennem) azt pedig fogadótőzsdéken csapom hozzá. :)