Bajnokok Ligája 2023/24

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Real Madrid - Bayern München (szerda, május 8., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Harry Kane, Joshua Kimmich, Vinícius Júnior és Jude Belling egyenként 0,5 fölött lő kapura 5.75

Harry Kane szerzi az első gólt   7.75

Mindkét csapat szerez gólt az első félidőben   4.25

A hazai csapat mindkét félidőt megnyeri   3.00

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Párizsban már azon gondolkozhatnak, hogy ezután minden évben legalább 15-20 milliárd eurót kell majd elkölteni az igazolásokra.

Azért ki hitte volna a szezon elején, hogy majd a Dortmund játssza a BL-döntőt, és végül megint behúzza a Real Madrid.

#228 május 08, 2024, 23:04:06, csabax
Ez a Tuchel megzavarodott?
Évtizedek óta nem lehet látni a Bayernt 3 belső hátvéddel védekezni (talán sohasem játszott így a német csapat), s most csapata idegenbeli vezetésénél Tuchel  edző mégis becserélte a két középső hátvéd mellé a harmadikat is.

Megérdemelte a buktát.

Egy évtizede folyamatosan nyer valamit a Bayern München, aztán megjött Harry Kane  8)  ;D  ;D  ;D

Pérez bácsi elgondolkodhat azon, vajon kell-e Mbappé nekik... Van egy Joselu ugyanis a keretben  ;D elég csak véglegesíteni.  ;D Még 1-2 év simán van benne. Bírom az ilyen játékosokat, mint amilyen anno nálunk Luuk "GOAT" de Jong is volt, beállítod, valahogy majd bekotorja.

Nálunk meg Laporta gondolkodhat el erősen, kell-e Kimmich. Nagyon ment pár hónapja, hogy Bernardo Silva és Kimmich érkezik majd, utóbbi vkp-nek, illetve majd megfogja Vinit az El Clásicón... Araujo se végez fényes munkát, de inkább bíznám helyettük a 17-19 éves Fayéra vagy Cubarsíra a feladatot.

Idézetet írta: Pozzato Dátum Tegnap - 11:21:01Nálunk meg Laporta gondolkodhat el erősen, kell-e Kimmich. Nagyon ment pár hónapja, hogy Bernardo Silva és Kimmich érkezik majd, utóbbi vkp-nek, illetve majd megfogja Vinit az El Clásicón... Araujo se végez fényes munkát, de inkább bíznám helyettük a 17-19 éves Fayéra vagy Cubarsíra a feladatot.
Szerintem nem azon kellene gondolkozni, hogy kiket fognak igazolni, hanem azon kellene gondolkozni, hogy kiktől fognak megválni, kiket lesznek kénytelenek eladni.
Hiszen regisztrálni is szükséges lesz majd néhány játékost, aki játszhatnak majd a Barcelonában.

Az a barom klubelnök polikus-e, aki össze-vissza ígér felelőtlenül és a csillagokat is lehazudja az égről?

Idézetet írta: csabax Dátum Tegnap - 11:53:37Szerintem nem azon kellene gondolkozni, hogy kiket fognak igazolni, hanem azon kellene gondolkozni, hogy kiktől fognak megválni, kiket lesznek kénytelenek eladni.
Hiszen regisztrálni is szükséges lesz majd néhány játékost, aki játszhatnak majd a Barcelonában.

Az a barom klubelnök polikus-e, aki össze-vissza ígér felelőtlenül és a csillagokat is lehazudja az égről?

Már intézkedtek elvileg, megint "megoldották okosba" a könyvelést, elvileg nyáron már nem lesznek ilyen gondok, szóval jöhet Kimmich és Silva, meg mindenki is, aki le akarja húzni végleg karrierjét a klotyón.  ;D

Visszatérve kicsit a tegnapi meccsre, azért érdekes, hogy minden nagy madridi menetelésnél voltak érdekes bírói döntések, mint tegnap is. Most a korábbi madridi dolgokkal van tele a közösségi média, alig láttam olyan bejegyzést, ahol a kommentszekció ne lenne tele Vadriddal és hasonlókkal (és nem a madridi gólokra értik, hanem a végén az amúgy szabályos bajor egyenlítésre).