Holtszezon 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Lewis52 Dátum augusztus 16, 2013, 21:53:03
Tényleg, hétfőn igazolták le! :ok: Ő nem egy rossz fogás, csak az utóbbi időben elég sokat volt sérült. Nem tudom most milyen állapotban van, mire lesz képes így bőven 30-on túl.
Tony Gonzalezből kiindulva egy TE még lehet sikeres ilyen korban is, persze nem lehet mindenki Tony Gonzalez. Remélem gyorsan belejön Clark, azért nagyon fontos lenne nekünk most egy megbízható, tapasztalt, konstans jó teljesítményt nyújtó TE. Hiszen azért a kérdéses szitukban sokszor vette elő főleg Pitta-t Flacco, persze Boldinon kívül. Szerencsére hamarosan kiderül, hogy hogy fog menni neki.  ;)

http://www.nfl.com/videos/nfl-preseason/0ap2000000230962/Buccaneers-CB-Robinson-picks-off-Tebow

Nem most játszotta be a csapatba magát Tebow :nu: ;D Szép pontos passz volt, egyébként irányítóként -1 yardot produkált, ami bravúros teljesítmény. :ok:

Idézetet írta: Lewis52 Dátum augusztus 17, 2013, 19:00:35
Nem most játszotta be a csapatba magát Tebow :nu: ;D Szép pontos passz volt, egyébként irányítóként -1 yardot produkált, ami bravúros teljesítmény. :ok:
Na, pedig már azt hittem, hogy Brady papa megy a padra...  >:(

Én benne vagyok a Fantasy ligába,de akkor kellene 8-10 stabil ember!

Tebow...még a TB elleni meccsünket nem láttam,de amit a Phili ellen nyújtott... :noway:
(pedig én kedvelem Tebowot).
De nem írom le,trükkös playekre nagyon is jó lehet!



Reggie "papa" villant! ;D
http://www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000231532/Pre-WK-2-Can-t-Miss-Play-Reggie-Wayne-Circus-Grab?campaign=Facebook_videos

Megszületett az első Manning-Welker TD! :great:

Az pedig már most látszik, hogy a Packers jó döntést hozott Eddie Lacy draftolásával. Az Alabamában káprázatos szezont produkált tavaly, és most az első fellépésén az NFL-ben is odatette magát. Érdemes lesz rá odafigyelni, még akkor is, ha tudjuk, hogy a Sajtfejűeknél nem feltétlenül a futók viszik a prímet.

Még mindig de sokat kell aludni a kezdésig :(


Madden 25: Running Back Sons

Óriási, ezt nagyon kitalálták! :great: Lynchnek mondjuk tényleg nem ellenfél egy medve sem. ;D

Friss hír, Von Millert 6 meccsre meszelték el, vagyis a Ravens, Giants, Eagles, Raiders, Cowboys és Jaguars elleni meccseken nem játszhat. Nagy érvágás ez a Broncos számára, de 3-3-ra vagy 4-2-re ezt nélküle is illene hozniuk.

Várom már nagyon a rajtot, remélem a Giants idén újra menetelni fog. Eddig az előszezonban 1 győzelem (Pittsburgh) és egy vereség (Indianapolis) a mérleg. Ha Nicks, Cruz sérülés nélkül lehozza a szezont, a fiatal Randle pedig ugyanilyen tempóban fejlődik, akkor elkapó fronton széles választéka lehet Manning-nek, főleg ha a TE-ek is hozzák magukat.
Remélem a védelem is rendben lesz, bár Pierre-Paul úgy néz ki, hogy kihagyja sérvműtét utáni lábadozása miatt a Dallas elleni szezonnyitót. A hátsó sorból ugyan Umenyiora elment a Falconshoz, a helyére Kiwanuka érkezett.
Szóval hajrá, Giants!

Hiába a jó elkapók, ha Manningnek megint annyi eladott labdája lesz mint tavaly.A szezon második felében nem nagyon  ment neki.Remélem idén kicsit összekapja magát.

A Giantsnél a védelemmel is voltak problémák tavaly, elég keményen alul teljesítettek...

Kétszer csak nem lép Manning ugyanabba a folyóba.  ;) A Super Bowl győzelemkor sem tartotta senki esélyesnek őket, mégis bajnoki cím lett belőle. Összességében egy playoff-hellyel már elégedett lennék, onnantól meg már bármi megtörténhet.

"Nem alakult túl szerencsésen az Arizona Cardinals számára a San Diego Chargers elleni harmadik előszezon mérkőzés, hiszen a csapat első körös újonca, Jonathan Cooper lábtörést szenvedett, így nagy valószínűséggel a teljes idényt kénytelen lesz kihagyni. Ha igazak a csapat tájékáról kiszivárgó hírek a támadó falembernek a szárkapocscsontja tört el, így a Cardinalsnak az amúgy sem túl acélos támadófala tovább gyengült.



Rossz hír még az Arizona drukkerek számára, hogy Cooperen kívül Rashard Mendenhall, Rob Housler, Dan Williams, Andre Roberts és Matt Shaughnessy is összeszedett néhány kisebb-nagyobb sérülést, így a csapat vezetőedzőjének, Bruce Ariansnak főhet a feje két héttel az alapszakasz rajtja előtt."

forrás: bowl.hu

Így végképp esélytelenek, hogy picit is megszorongassák a Seattle, SF duót.

Jetsnél is vannak problémák. Sanchez vállsérülést szenvedett (bár ez inkább előny számukra), a nagy ígéret Geno Smith pedig egyelőre nem tudta felvenni az NFL ritmusát. Nagy spíler, de rossz csapatba van. A WVU-ba jó dolga volt, itt viszont nem áll a rendelkezésére jó elkapósor.

Idézetet írta: Lewis52 Dátum augusztus 25, 2013, 21:13:24


Így végképp esélytelenek, hogy picit is megszorongassák a Seattle, SF duót.



Ettől szerintem eddig se kellett félni...:D