7OKER! A bet-at-home.com a 7. születésnapját ünnepli! Nyeremény dömping!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


7OKER!

Nyáron a bet-at-home.com a 7. születésnapját ünnepli – és Önt is megajándékozza! Hétről hétre lehetősége van arra, hogy megnyerje a 7 állomnyereményünk egyikét! Ennyire egyszerű: Kattintson a 7OKERRE!

Álomnyaralás Dubajban, csupán 77 centért

A 7OKER teljesen egyszerűen működik: Mindenki, aki regisztrálva van a bet-at-home.com oldalán és bejelentkezik a fogadási számlájára, vagy egy fogadáskötés után a fogadási jegyben, vagy bármikor közvetlenül a "Be-/kifizetés/Sorsjegyszámokat vásárolni" menüpont alatt egyéni sorsjegyszámokat vásárolhat, darabonként csupán 0,77 euró összegben. A vásárolt sorsjegyszámokkal automatikusan részt vesz a heti nyereménysorsolásunkon. Fontos tudnivaló: Amennyiben növelni szeretné nyerési esélyeit, természetesen több jegyszámot is vásárolhat!

Hetente kisorsolt nyereményeink:
15.05.07: 7 belépőjegy a 2008-as Euróra
Ki nem álmodott volna egyszer arról, hogy meghívja barátait a világ legnagyobb sporteseménye egyikéjére? Ezzel a fantasztikus nyereménnyel most megvalósul az álma! A boldog nyertes 7 ülőhelyre szóló belépőjegyet kap egy előmérkőzésre Ausztriában*.
*A mérkőzés időpontját a bet-at-home.com adja meg. A nyeremény beváltása csak akkreditálás esetén lehetséges.    
22.05.07: Egy LCD televízió a Bang & Olufsentől 7.777 euró értékben
Nézzen tévét egy új dimenzióban! Egy BeoVision 7 32" TFT tévékészülék beépített DVD-lejátszóval*.
*Tartozékok, felépítés, valamint műszaki support nélkül, házhoz szállítással.    
29.05.07: 77x77 euró fogadási utalvány
Játék az élet! A bet-at-home.com 77 boldog nyertesnek egy fogadási utalványt ajándékoz 77 euró értékben*. Egy kis szerencsével egy sokszorossal megnövelheti a lehetséges nyereményét!
*A nyert összeg háromszorosát kell felhasználni. Ez azt jelenti, hogy csak abban az esetben igényelhet kifizetést a bet-at-home.com-nál, ha a nyert összeg háromszorosát tétként megtette. Az utalványt kaszinó- vagy pókerjátékra nem lehet felhasználni, kizárólag csak sportfogadásra érvényes.    
05.06.07: Egy 7.777 eurós álom a Hervis Sportstól
Nem tudja eldönteni, hogy kerékpárt, kondigépet vagy outdoor-felszerelést vegyen családjának? Egyszerűen vegyen meg mindent! Ausztria legsikeresebb sportszerboltja megajándézza Önt egy 7.777 euró értékű utalvánnyal*.
*A sportszerek és áruk kiválasztását a nyertessel egyeztetjük. Az árukat a Hervis Sports egyik sportboltjából lehet elhozni vagy postai úton szállítjuk őket a nyertes lakcímére.    
12.06.07: 7 nap egy Ferrariban
Ezzel az álomnyereménnyel Ön is egy hétig "Schumi" lehet – mert egy Ferrari 360 Coupe (F1 váltórendszerrel) kormánya mögött ülhet!*. Ehhez az élményhez 1.000 szabadkilométer áll rendelkezésére!
*A nyeremény beváltásának időpontját a nyertessel egyeztetjük. A nyeremény legkésőbb 2007.12.31-ig váltható be.    
19.06.07: 7 éjszaka a Burj al Arab 7 csillagos luxusszállodában, Dubajban (2 személyre szóló fenntartás)
Fedezze fel a perzsa öböl gyönyöreit! A nyertes másodmagával 7 mesebeli éjszakát tölthet (reggelivel együtt) a dubaji Burj al Arab 7* szállodában. Ezen kívül a nyeremény a következőket is tartalmazza: Turista osztályú repülőjegy, transzfér és helybeli idegenvezetés.
*Az utazás időpontját a rendelkezésre álló időpontoktól függően egyeztetjük a nyertessel. A nyeremény legkésőbb 2008.6.30-ig váltható be. Csak angol nyelvű idegenvezetés lehetséges.    
De ez még nem minden! Ezen kívül 7 boldog nyertes 07.07.07-én játszhat szenzációs főnyereményünkért – 7 x 500 gramm nehéz aranyrúd, több mint 50.000 euró értékben! Tehát látja, hogy érdemes részt venni a születésnapi nyereményjátékunkban, mert a 7OKERREL még a a legmerészebb álma is megvalósulhat!    

Részvételi feltételek:

    * Mind a bet-at-home.com törzsügyfelei, mind az újonnan regisztrált ügyfelei részt vehetnek a nyereményjátékban.
    * A nyereményjátékban való részvételhez nem szükséges fogadásokat kötni.
    * A nyertesek mindig kedden, 12 órakkor (GMT +2) lesznek húzva és utána e–mailen keresztül értesítve.
    * Sorsjegyszámokat 2007. június 28-ig, 12 óráig lehet vásárolni.
    * Egy sorsjegyszám vásárlásával a vevő nyomatékosan elfogadja a jelen feltételeket.
    * Azon 7 résztvevőt, akit 2007.07.07-én meghívunk a zárósorsoláshoz Linzbe/Ausztriába, 2007.6.28-án telefonon keresztül értesítjük. Amennyiben egy nyertes nem érhető el telefonon keresztül, egy más nyertest állapítunk meg helyette.
    * A sorsolást egy számítógéppel irányított véletlenszám-generátor végzi.
    * Részvételével minden nyertes nyomatékosan hozzájárul a nevének és adott esetben arcképének megjelenítésével.
    * A nyertesek egyet értenek a vezeték- és keresztnévük megjelenítésével a bet-at-home.com weboldalon, valamint az egyes nyeremény feladójának közvetítéséhez.
    * Minden résztvevő egy nyereményértesítés esetén elkötelezi magát, hogy e-mailen keresztül elküldi a postacímét, máskülönben elévülhet a nyereménye.
    * A nyereményeket nem lehet készpénzben kifizettetni.
    * A sorsjegyszámok mindig csak egy játékkörig érvényesek.
    * A sorsjegyszámok értéke automatikusan le lesz vonva a fogadási számláról.
    * Árfolyamok: EUR 0,77 = CHF 1.27, GBP 0.52, USD 1.05, DKK 5.74, PLN 2.93, CZK 21.63, SKK 25.86, YTL 1.41, BGN 1.51, RUB 26.96.