Skrill Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 31 vendég van a témában


Idézetet írta: staker Dátum április 05, 2015, 11:20:56
Hali.
A segítségetekre lenne szükségem.
Van itt olyan ember biztosan, aki Skrill-t használ.
A helyzet az, hogy regisztráltam, hozzáadtam a kártyámat, kiírta, hogy a megerősítéshez levon egy bizonyos összeget 1,01-2,99 euró között. Ez az összeg 879 Ft volt, de hiába léptem be netbankba sehol semmi infót nem találtam, hogy euróba mennyit vontak le. Aktuális árfolyam szerint próbáltam beírni egymás után 3 összeget, nem talált, erre verification failed és írjak nekik...
Mit tudok csinálni? Nekem fontos, hogy mára fent legyen a pénz skrill-emen. Írtam nekik, de nem tudom, hogy ma válaszolnak e. És ha válaszolnak is..nekik is megírtam ugyan ezt, aktiválják a kártyámat a skrillhez, ráteszik azt a 879 Ft-ot, amit már levontak a számlámról..?
Köszönöm

Visszatérve ehhez az ügyhöz. Miután elküldtem nekik a személyim, lakcímkártyám másolatát már napja, most jött a mail, hogy elfogadták, innentől rendben van a kártya, viszont nem írták jóvá az egyenlegemben azt a bankszámlámról levont 879 Ft-ot. Mit lehet ilyenkor csinálni? Mivel failed volt a verification...ezért visszautalják a levont pénzt számlára? Vagy..?

Skrill-nél lesz a kess elvileg, ezt hitelesítési dij néven veszik le szóval várj egy kicsit. Elvileg vissza kellene kapnod.


Küldtem nekik egy print screen-t netbanból amin látszik a könyvelés..látszik a közleményben az eruoban levont összeg is. Pár napon belül csak jóváírják. :)

A nyulas játékkal én is nyertem, bár négyjegyű összegre mentem.

Idézetet írta: rensenbrink Dátum április 09, 2015, 16:09:01
Most már csak azt kellene megtippelnünk, hogy mikor jön a következő hozzászólás a következő szöveggel:

"sziasztok, segítséget szeretnék kérni, beírtam 3-szor a kártyahitelesítési összeget, a háromból kétszer tippeltem,harmadszor próbáltam átszámolni a forint árfolyamot, de nem fogadta el a rendszer, mit csináljak?" ;D ;D ;D
Szia az én gondom otp új visa kártya és az, hogy eddig a lépésig el se jutottam, mert nem engedi kártya regnél a szerencsejáték gambling opciot ez miért lehet ötlet? Paypal nal simán sikerült regelni jó ott nem szerencsejátékra. SENKI nem járt így mostanság????????????????????????????????


Idézetet írta: Cpt. Szikla Dátum április 10, 2015, 12:52:44
Ezzel muszáj felvágnom!  ;D ;D

Grat!  :) Kanári-szigeteki luxusút befigyel?  :D

Hali!
Ezt valaki nekem le tudná fordítani magyarra?

IdézetRegarding your query, please be informed that the verification amount will be refunded back to your credit/debit card within 35 days since you have initiated the verification procedure.

Köszönöm :)

Ezeket a nyulas nyereményeket jóvá is írták nektek? Mert én is nyertem 5 eurot hétfőn de még azóta se küldtek semmit.

Idézetet írta: Mido9292 Dátum április 10, 2015, 17:01:13
Ezeket a nyulas nyereményeket jóvá is írták nektek? Mert én is nyertem 5 eurot hétfőn de még azóta se küldtek semmit.

Tegnap nyertem és már jóváírták.  :ok:

Idézetet írta: Mido9292 Dátum április 10, 2015, 17:01:13
Ezeket a nyulas nyereményeket jóvá is írták nektek? Mert én is nyertem 5 eurot hétfőn de még azóta se küldtek semmit.

Én is hétfőn nyertem, és még nem írták jóvá.

Ezeket csak es kizarolag akkor irjak jova ha olyan tranzakcioval nyertetek ami megfelel a Terms & Conditions kovetelmenyeinek. Olvassatok el. Meg ha nyertetek akkor sem biztos, hogy nyertetek.

Idézetet írta: rensenbrink Dátum április 10, 2015, 19:00:55
Amit írok, az nem 100%, tehát így vedd: nekem úgy rémlik, hogy a regisztrációnál  a non gambling funkciót lehet csak bejelölni, de utána, amikor már ott a kártya, akkor minden pénzfeltöltésnél be lehet jelölni, hogy gambling vagy non gambling, és utána működik már.
Sajna nem 100%, hogy így van, de mintha rémlene, hogy valaki mesélte.
Köszi a választ. Én is erre gondoltam csak én sem vagyok biztos benne, de csak ez lehet különben nem Írna ki tranzaction failedet. Mindenesetre most kiderül, mert bejelöltem a non gamblingot és így engedett is tovább már csak az a bizonyos levont összeg van hátra. OTPnél 2 nap biztos lesz mire a számlatörténetnél megjelenik aztán ugrik a majom a vízbe, tudom e szerencsejátékra használni  :D   

Idézetet írta: staker Dátum április 10, 2015, 13:53:30
Hali!
Ezt valaki nekem le tudná fordítani magyarra?

Köszönöm :)

35 napon belül visszautalódik a kártyádra az ellenőrzésre levett összeg.

Sziasztok!

A SKrill kártya ATM  napi pénzlevételi limitet nem lehet állítani?Nekem valami 74000 ft van, na most 2 részletbe kell leszedjem a lóvét és akkor oké  levonja a 2,5%-át( az 2 részletben is ugyan annyi lesz az átváltás miatt, de ugye 1000-1250 huf a levételi díj, és ezen megspórolnám, de mi alapján  74000 a napi limit?