Ausztrál Open 2022

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki nyeri az Ausztrál Open férfi egyes döntőt?

Rafael Nadal
5 (45.5%)
Daniil Medvedev
6 (54.5%)

Összes szavazó: 11

Szavazás lezárva: január 30, 2022, 09:45:22


Szerencsere sikerult valahogy kikonyorogni, akkor a tobbiekre se vonatkozik majd karanten sem meg semmi? ::)

Szerintem többen is megkapj(t)ák ezt a különengedélyt, csak szimplán Djokovicot említik meg, hisz ő a címvédő.

Idézetet írta: curpy82 Dátum január 04, 2022, 13:03:54Szerintem többen is megkapj(t)ák ezt a különengedélyt, csak szimplán Djokovicot említik meg, hisz ő a címvédő.

Más kapcsán még nem hallottam ilyenről, de attól még persze ez sem kizárt. Amíg ez, illetve Djoko oltottsága/oltatlansága ki nem derül addig visszafogom a véleményemet erről :-X  ;D

#19 január 05, 2022, 00:13:53, csabax
IdézetUnibeten jelenleg Djokovic 2,10-es szorzón. Többet tudsz, mint a bukik? ???
Amennyiben arra gondolsz, hogy a bukmékeri munkában tudok-e többet, mint a bukik, akkor a válaszom egyértelműen "nem". Ugyanis soha nem tanultam a bukmékeri munkát és soha nem dolgoztam bukmékerként, vagyis ezen a téren nem tudok többet, mint a bukik.
De ha másegyébre gondolsz, például a számolásra, akkor én tudom, hogy 11+12=23, miközben elképzelhető, hogy van olyan buki ezen a világon, aki nem tudja megoldani ezt a számolási feladatot.

Az általad említett esetben mindössze csakis annyi történt, hogy én gondolkozni merészeltem és nem osztoztam kényelmesen a gondolkozni nem hajlandók véleményein.

Éspedig a következőkön gondolkoztam:
- 1.) Jelenleg éppen Novak Djokovic az Australian Open címvédője.
- 2.) Novak Djokovic eddig 9 alkommal nyert Australian Opent. Ekkor lett végső győztes Novak Djokovic: 2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021.
- 3.) Ha idén Novak Djokovic fogja nyerni az Australian Opent, akkor a szerb világklasszis teniszezőnek ez lesz a tizedik Australian Open-trófeája.
- 4.) A 10. Australian Open-győzelem jubileumi ünneplés lehetne.
- 5.) Ez a 10. Australian Open-győzelem nem csak Novak Djokovic számára lehetne rekord, hanem egyúttal az ausztrál Grand Slam rekordja is lehetne, hiszen eddig még soha senki nem nyert egyéniben 10 Australian Opent.
- 6.) A 34 éves szerb Novak Djokovic jelenleg is az ATP egyéni világranglista első helyezettje, vezetője. Méghozzá fölényesen.
- 7.) A bukik szerint már akkor is Novak Djokovic volt a legesélyesebb a végső győzelemre, amikor még egyáltalán nem lehetett tudni, hogy Novak Djokovic benevez-e a tornára vagy nem vész részt az Australian Openen.
- 8.) Ugyan tényleg nagyon "kemény" Covid-szabályok vannak Ausztráliában, de szerintem a hatalmas reklámlehetőség miatt, amit nem csak a torna, hanem az ország is kap, az Australian Open szervezői mindent meg fognak próbálni annak érdekében, hogy a sokszoros győztes és jubileumi rekord előtt álló Novak Djokovic részt vegyen az Australian Openen.

Használtam az eszemet. Gondolkoztam. Remélem, hogy nem baj.

BÚÉK!  :beerchug:

További információ: https://twitter.com/DjokerNole/status/1478319120626196482

IdézetHasználtam az eszemet. Gondolkoztam. Remélem, hogy nem baj.

BÚÉK!  :beerchug:

Dehogy baj, szerintem ez a normális :)

BÚÉK! :beerchug:

Bármennyire is a pénz beszél, az utolsó szava az ausztrál határőrségnek van:

https://www.skysports.com/tennis/news/12110/12509380/novak-djokovic-told-you-must-comply-with-strict-border-requirements-despite-covid-19-vaccination-exemption-for-australian-open

"If an arriving individual is not vaccinated, they must provide acceptable proof that they cannot be vaccinated for medical reasons to be able to access the same travel arrangement as fully vaccinated travellers.

"Australian Border Force will continue to ensure that those who arrive at our border comply with our strict border requirements."

An independent commission reviewed 26 applications for a vaccination exemption and rubber-stamped "a handful", according to Australian Open organiser Craig Tiley.

"No-one is, or will be, receiving special treatment because of who they are," insisted Jaala Pulford, the acting Victoria State Sports Minister.


Idézetet írta: curpy82 Dátum január 05, 2022, 15:03:13https://www.eurosport.hu/tenisz/australian-open-5/2022/beteges-es-alszent-dolognak-tartja-a-nemzetkozi-sajto-djokovic-kulonengedelyet_sto8693520/story.shtml

Köszi a linket, ennyire nem voltam tisztában az ausztál közvéleménnyel. Olyan kutyaszorítóba hozta magát a szerb, hogy már szinte csak azzal jöhet ki belőle, ha azt kamuzza, hogy oltva van :D

Facebookon egy magyar sportújságíró, Siklós Erik 'működtet' egy oldalt, ajánlom: Tennis love and game
Általában a helyszínről tudósít, most is kint van Ausztráliában. Tegnap ezt írta:

Tombol a Covid Ausztráliában
A selejtező 2. napján megint korán kezdett Bondár Anna. Ezúttal a 8-as pályán játszott 11-től, most vonalbírók nélkül. Hétfőn is így kellett volna, mert minden pálya alkalmas az elektronikus vonalbírói rendszerre, de azt is üzemeltetni kell és annyi a Covidos a személyzet tagjai között, hogy a szervezők kénytelenek voltak bevetni hagyományos vonalbírókat.

Na legalább a határőrök végzik a dolgukat, lehet mégse lesz ebből Djoko részvétel.. ;D

Egyelőre úgy néz ki, hogy Djokovic egy ausztrál reptéren csücsül:

https://www.bbc.com/news/world-australia-59884038

World number one tennis player Novak Djokovic's entry to Australia has been delayed over an issue with his visa.

The player arrived in Melbourne on Wednesday, where authorities noticed that his team had made a mistake on his application.

Rafaval nem talaltam, de valoszinu lesz olyan is... ;D


Érdekes, hogy bet365 nem vette még ki Djokot, csak Medvét hozta előre 2,37-tel, míg a szerb 2,62-es szorzón fogadható. Aki amúgy is az oroszban hisz annak érdemes most megjátszania, szerintem Djoko OUT esetén legalább 3 tizedet még esne a szorzója.

Beszélnie kellett volna Djokónak Stanley Tuccival. Ő megpróbált "félrenézni" a Terminál c. filmben. ;D