A 9-es stratégia

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#60 április 24, 2009, 09:44:52, szumos
Hát úgy döntöttem vagány leszek... Ma estére még egy...

48.

Nyerni szeretnék : 9x572=5148
Eddigi veszteség : -22018
Nyereményszorzó: 3.95
Tét összesen       : 9209 huf
Várható nyereményösszeg      Ft 36 357,13

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs            under (155)
Az összes megszerzett pont. Hosszabbítással együtt.
   Over 191.0 (1,88)

Náutico-PE - Criciuma-SC            1-1/3-2
   1/1 (2,10)


Bank: 25931.41 huf

Ebből is látszik, hogy ez a játék nem a vagánykodásról szól!  ;D  Sajnos a lövöldözésnek mindig megvan az ára...
Igazából a kosár tippemet már napközben kinéztem... A másik meccset meg úgy körbe jártam amennyire csak lehet, de hát sajnos a szerencse az már csak ilyen...
No! Egy tippre maradt pénzem! Ez egész pontosan azt jelenti, hogy egy 2.43 össz-szorzójú tippet kell összeállítanom. Még jobban lebontva: a minimum szorzóm 1.56 kell hogy legyen (persze ez csak az átlag szorzó).
És tényleg a mai legbiztosabb tippjeimet kell megraknom! Semmi  :2guns: !

Indítottam a naplóban egy szavazást. A kérdés, hogy mi legyen a 10. tipp? Akinek van kedve szavazzon. Persze a végén úgy is én hozom meg a döntést, de sokat segítene ha látnám a véleményeket tipp formájában. Aki tud jobb lehetőségről az szóljon hozzá bátran, szivesen veszek minden tippet és kritikát is. Mint mondtam a végén úgyis én hozom meg a döntést, tehát nyugodtan szavazzatok. Előre is köszönöm minden közreműködőnek!

Szia!

Én az Ute-Honvéd meccsre szavaztam, ezenkivül tetszik a német 2. osztály overje is, illetve a hertha x2 inkább, de az gondolom nem elég nagy szorzó (1.45 körül). De ezek csak ilyen első ránézésre tippek, szóval túl nagy hitelt nem kell nekik adni. amúgy szerintem nyugodtan tehetnél be holnapi meccset is, nem muszáj ma dűlőre vinni a dolgokat.

Teljesen igazad van. Én is gondolkodtam rajta, hogy bevonom a holnapi tétlapot is! Még délutánig rágódom egy kicsit rajta.

#65 április 24, 2009, 13:28:16, MilanEnci
Szia!

Ha már szabad a gazda, Betssonon: Szlovákia - Magyarország ( 0 : 4.5 )  Tipp: 2  odds: 1.76
Szerintem nem kapnak ki a magyarok 5-el, márpedig a betssonos odds elég jó ahhoz, hogy esetleg megjátszd :)
(Bwinen: +3  odds: 3.10; Unibeten  +3,5  odds: 2,10)  -persze nem tudom melyik irodánál játszol, de még a +3-as is jöhet. :cya:

Hát én Unibetes vagyok, így csak az jöhet szóba... Igazából egyetértek, és remélem meglepjük a szlovákokat! (És fogok is rakni a magyarokra máshol.) De sajnos a realitás más... S bár reménykedem, igazán csak a 4.5-re látok esélyt belül maradni. A 3.5-höz gyáva vagyok...
Bár ha azt nézem, hogy az utóbbi években egyáltalán nincs már az "tönkreverés" , mint régen a vb-n. Meg azt hogy a szlovákoknál több kulcsjátékos is hiányzik (tudtommal). Meg azt hogy még mindig nem tanulták meg hogy ne nézzenek le minket... (jégkorongra gondolok  ;) )
Nem is biztos hogy a 3.5-nek nincs realitása... :icon_smile:

A pech az, hogy szinte mindegyik egyen ment el.
Nem szólhatok bele, de "ha elbukod a bankod felét fogadd el, hogy vesztettél..." Szumos ezt te is megerősítetted egy másik topikban...de ha annyi pénzről van szó, amit "játékra" szántál és ugye tényleg benne van, hogy elveszítsük ezt, akkor azt is mondhatom, hogy bátraké a szerencse.

Hi ! Ez az első irásom a sportfogadás . org-on.
Ha tipp kell: Ma a Cork city nyerni fog nem tom unibeten milyen oddszal adják, máshol 1,6 1,7 körül mozog
Én ezt ajánlom

Idézetet írta: Boldi Dátum április 24, 2009, 13:45:32
A pech az, hogy szinte mindegyik egyen ment el.
Nem szólhatok bele, de "ha elbukod a bankod felét fogadd el, hogy vesztettél..." Szumos ezt te is megerősítetted egy másik topikban...de ha annyi pénzről van szó, amit "játékra" szántál és ugye tényleg benne van, hogy elveszítsük ezt, akkor azt is mondhatom, hogy bátraké a szerencse.

Ráadásul éppen a kezdőbankom fele van még meg... Ezen is elgondolkodtam... Azért erőltetem egy kicsit , mert "máshol" nyertem egy csinos kis összeget. Valamint igen jó pozícióban vagyok egy másik oldal másik tippjátékában, ahol aranyos ki összeg várományosa lehetek (még nem biztos, sajnos). Így valójában a sportfogadásból és pókerből (élő játék) adódó jelenlegi egyenlegembe (csak a közelmúltat nézve) belefér, hogy esetleg ez a pénz elveszik...
Persze eszem ágában sincs elveszteni. Nem akarok felelőtlen sem lenni itt az utolsó tippnél, de tény hogy nem vagyok anyagi kényszerben... (mint általában). Mindezekért valószínű be fogom vállalni azt a kockázatot, hogy egy mai mérkőzéspárossal megpróbálom visszahozni az életbe a stratégiát!
De mivel hangulatember vagyok, ezért könnyen lehet hogy késő délutánra változtatok a dolgon... :D

Azért jó hogy emlékeztetsz, nem árt tisztában lenni a lehetőségekkel...

Idézetet írta: oakland23 Dátum április 24, 2009, 13:46:00
Hi ! Ez az első irásom a sportfogadás . org-on.
Ha tipp kell: Ma a Cork city nyerni fog nem tom unibeten milyen oddszal adják, máshol 1,6 1,7 körül mozog
Én ezt ajánlom

Átböngésztem én is az íreket, de kicsit tartok ettől a meccstől. A Cork jó csapat, s csak azért áll ott ahol, mert pontlevonással sújtották. Viszont ez a Galway tipikus kontracsapat, amit ráadásul jól is csinálnak. És épp ezért a jobbak ellen is jól megy nekik.  Nem hiszem, hogy megverhetik a Cork City-t, de elcsíphetik egy döntetlenre... Van valami plussz infód amire alapozod a  Cork győzelmét?

#71 április 24, 2009, 14:28:40, Boldi
A Te pénzed Szumos, ezért gondold meg. Szerintem nagyon bátor tippek és az is, hogy bevállaltad ide ezt a naplózást.

Bár ezzel most sokra nem mész , mert talán olyan tipp kéne amelyik sportágban és bajnokságban esetleg jobban ismered  és tényleg nem kell ezt ma elsietni. De leírom ,hogy az a tapasztalatom , hogy a pénteki bundesliga 2-es meccsek néha szoktak érdekes eredményeket hozni, akár over /under terén is , de meglehet az over vagy a Fürth hazai. Mondanám még az osztrák 2.osztályt is, ahol inkább overes meccsek szoktat lenni és ők minden meccset pénteken játszanak 1,5-1,6 körül vannak a szorzók a 2,5 gól felettre. Egyébként azok a tippek amiket kiraktál szavazásra jó kiinduló pont. A Fürth-Augsburg meccs nálam egy tízes skálán olyan 5-6 pont erősségű az overre és hazaira.

Nálam is a Fürth hazai vezet, ne feledjük nincs Sanyiii :)  De lehet jobb lenne várni holnapra, good luck :2guns:

Ha picit én is közbekotyoghatok, akkor én a Bundesliga 1-es mérkőzést nagy ívben kerülném. Egyrészt péntek van (elméletem szerint alapban kevesebb gól), másrészt a Hoffenheim baromi kiszámíthatatlan. A Herha idegenben nem rossz, most újra rátaláltak a győzelemhez vezet ösvényre. A Hoffi ellenben bármire képes ebben az évben. Ha lehetne olyan hülyeséget kivenni, hogy lesz-e piros lap, én arra mennék rá... Persze ez csak vicc volt, de 10-es szorzója van :D
Tehát én a másik négy közül választanék, ha egyáltalán választanék...

Már hogyne lehetne közbekotyogni! Ezt is szerettem volna...
Igen, most már én is tartok kicsit ettől a mai Bundesligától. És egy kicsit szemezek a Boldi ajánlotta Osztrák 2-vel... De egy meccset biztos , hogy ebből az 5-ös csoportból választok!