Betinternet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Az első két fogadás megtétele után lekorlátoztak 5-10 euróra. A Honvédot raktam 60 euróval és a Pápa dnb-t 170 euróval. Gondolom ez ütötte ki a biztosítékot, mert az 1,7-es szorzó a legmagasabb volt a piacon. De ahhoz képest, hogy a max tét több mint 1000 euró volt, nem számít magasnak ez a 170 euró. Egyébként nem rossz iroda, a szorzók átlagosak, a kínálat átlag alatti, de a max tét jó magas, persze csak ha nem korlátoznak le.
Ha az 1. fogadás vesztes, akkor a tét felének értékében adnak egy free betet 30€-ig. Ha másért nem is, a bónuszért érdemes regelni. És az elején csínján kell bánni a value betekkel!

Még annyi, hogy a skrilles kifizetés 1 nap alatt megvolt, és nem kértek semmilyen dokumentumot.

Regisztráció után nem tudtam belépni a jelszavammal.
Írtam nekik,erre az volt a válasz,hogy törölték a regisztrációmat,de erről semmit sem szóltak addig amíg nem kérdeztem meg.
Arra a kérdésemre,hogy ennek mi volt az oka azt válaszolták,hogy nem kötelesek megindokolni,egyébként üzleti megfontolásból.
Több oldalon is regisztrálva vagyok de eddig ilyet még nem tapasztaltam.

Van egy új free bet promojuk  élőben teniszre új felhasználóknak 100 font-ig 50%-os visszatérítéssel.
Használom az irodát semi bajom velük, sbobet is ennek a cég csoport tagja amelynek betinternet, tehát a pénzünk jó helyen van  :ok:

Látom nem pörög ez a topic,és most már nem is fog. Bezárja kapuit,egy szerintem jó iroda,ezt kaptam tegnap:
               
Webis Holdings plc, the parent company of betinternet.com has decided to permanently close its sports betting, casino, games and poker operation. With effect from 10.00am (GMT) on Thursday 5th March 2015, we will no longer be offering any betting services at betinternet.com.

Főleg az élő tenisz fogadás részlege tetszett