PDC Darts Világbajnokság 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: peshark Dátum január 02, 2023, 22:21:47Na ez kemeny volt, ezert kellene az erzesre hallgatnom neha, nem azt varni, hogy ugy jatszanak, mint tegnap.. :bash:  :redchug:

Gondolom Clemens-re gondolsz itt... Hát én is Clemens oldalán voltam plusszos hendivel... és igazából akármennyire extra volt (pláne az eddigiekhez képest) Smith, simán benne volt egy jóval szorosabb meccs ebben... 1-1-es és 2-2-es szettállásnál is volt lehetősége Clemens-nek break szettet hozni... ha bármelyik megvan, akkor ez egy egészen más meccs lehetett volna... de még az utolsó szett-ben is nyilai voltak a break leg-hez, hogy aztán kezdhessen a szettért... Így nekem kb 5-6 rontott kiszállón múlt a hendim, de sanszosan a tied is lejött volna, ha bármelyik korai break nyilat bedobja.


A döntő meg hát... nehéz elképzelni, hogy ne Gerwen nyerje, viszont szerintem lehet ez egy jó meccs... Ha megnézzük, Gerwen kb mindenkit lesimázott, de a többség gyengén is dobott ellene. L. Williams 81-es átlag (!), Suljo 98-at átlagolt, egyből szorossá is tette 4-2 (úgy, hogy a négy nyert szettből háromszor is döntő leg-re volt szüksége Gerwen-nek), aztán Duijvenbode megint a 90-et sem érte el (89-es átlag), Dobey 90-es átlag, majd VdB ugyan jót dobott (96 avg), de ellene hozta a legjobb játékát UFO egy közel 60%-os kiszállózással. Szóval én azt gondolom, hogy ha Smith tud a tegnapihoz hasonló játékot hozni, akkor bizony közel lehet MvG-hez.

Idézetet írta: oakland23 Dátum január 03, 2023, 09:02:37De a döntő az mindig más lelkület, kíváncsi vagyok rá. Egyébként meg Smith-t is össze lehet törni, és akkor simán lehet, hogy ez is lesz egy 7-1 vagy 7-2... Hát majd kiderül

Pontosan erre gondoltam. Nálam nem a tegnapi jó játéka miatt tűnik nagy favoritnak a holland, hanem a 2 játékos közötti érzelmi, lelkierősségi különbözet miatt. Van Gerwen még, ha gyengén is kezdene, akkor is bele tudna kapaszkodni 1-1 nyert legbe és jönne újra elő az állat és akár rosszabb helyzetben is talpraállhatna.
Smith nekem egy szimpatkikus játékos, de egy sokkal gyengébb érzelmi világúnak és kevésbé küzdő playernek tartom. PDC major verseny döntőbe 9x jutott eddig, mérlege 1-8.. Igaz, 2022-ben jött végre a győzelem, ami lehet, hogy áttört gy gátat.

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 03, 2023, 09:17:47Gondolom Clemens-re gondolsz itt... Hát én is Clemens oldalán voltam plusszos hendivel... és igazából akármennyire extra volt (pláne az eddigiekhez képest) Smith, simán benne volt egy jóval szorosabb meccs ebben... 1-1-es és 2-2-es szettállásnál is volt lehetősége Clemens-nek break szettet hozni... ha bármelyik megvan, akkor ez egy egészen más meccs lehetett volna... de még az utolsó szett-ben is nyilai voltak a break leg-hez, hogy aztán kezdhessen a szettért... Így nekem kb 5-6 rontott kiszállón múlt a hendim, de sanszosan a tied is lejött volna, ha bármelyik korai break nyilat bedobja.

Pontosan, kozel sem volt ekkora kulonbseg kettejuk kozott, mint amit az eredmeny mutatott..


Ott vaaaaaan!!! Szerintem lesz még 1  :D

Parádésan játszik Smith... Nagyon megérdemelné ezt a VB-t...

De a klasszikus itt is megtörtént, az ötödik szett negyedik leg-e full neki állt, de végül nem sikerült a break. Aztan az ötödik leg-ben meg Gerwen break-el és viszi a szettet... Kár érte...

MvG oddsa már 2 felett  :D

Hajrá Smith!!!

Smith nyugodt, Gerwen lassan triplát nem talál  :D

Idézetet írta: gerry Dátum január 03, 2023, 23:01:02Smith nyugodt, Gerwen lassan triplát nem talál  :D

Komolyan visszaesett MvG..

Annyit azért megérdemel Smith, hogy gratuláljunk neki.  :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

9 nyilas a döntőben, és fejben sokkal jobban kezelte ezt a döntőt!

UI: ezzel a döntővel a fogadóirodák kerestek a legjobban  :redchug:

Valóban minden gratulációt megérdemel Smith, mondom ezt úgy, hogy buktam rajta :)
Nagyon megérdemelte a győzelmet :topbet_125:

Fókuszált volt vagy úgy is mondhatjuk, hogy végig 'zónában' volt. És ha lehet ilyen díjat kiosztani, szerintem a legszebb mozdulattal dobja a 180-at :laugh: Még a nyíl éppen elhagyja a kezét a gyors mozdulatával, de míg odaér te kb. már biztosan tudod, hogy ez újabbb száááááááznyolcvaaaan ;D