Betfair lóverseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: six Dátum április 16, 2021, 19:02:24
ÜDV!Látom sajnos elég halott a betfair topik..
Stratégiát nem írt ide senki,így én megosztok egy számomra régóta müködő stratégiát.Bár biztos ismeritek páran vagy talán alkalmazzátok is.Ez egy nagyon alap stratégia, a favorit layelése,egy egyszerű és kellő fegyelemmel és kiválasztással egy jól müködő stratégia.

Olyan eseményt keressünk,ahol minimum 8 ló indul és minimum 1600 mf futnak,ha minnél több annál jobb( a ló is és a táv is).A favorit oddsa 2.5-3.5 között legyen,legyen olyan ló,legalább 2,akinek az oddsa 3 és 4 között van,max 5,nagyobb ne legyen.Ilyenkor általában jól meghajtják egymást.És ez mit eredményez?Jó nagy odds ingadozást.Mire is jó ez?Ha a favorit mellett van még legalább 2 db erős ló,akkor nagy valószinűséggel jól megfogják egymást hajtani.A verseny alatt a favorit oddsa,minimum egyszer kifog ugrani.Mit fogunk csinálni?Verseny előtt 1-2 percel layeljük a favoritot,és majd vissza  backelünk, én(pl 3.5-ös oddsnál layelem és beállítom automatára,hogy 4.2-4.5 között backelje vissza.

Az elgondolás jó, bár szerintem picit magas az a lay felelősség, a profithoz képest.
De mi van, ha a favoritot kapod el először 4 fölött, hisz úgyis esélyes. Majd a végén, ha nagy a verseny, 2-es alatt lehet eldobni, vagy akár nyerésre hagyni.

Üdv. Jó elgondolás.
Én arra gondoltam h a 2TBC piacon layelni az adott lovat. Emellett backeljuk a győzelmét majd ezen cash outot állitunk be h  fedje a 2 TBC lay felelősségét ha jol fut a ló akkor a cash outtal védjük magunkat. Vélemények?

Sziasztok, valaki szokott amcsi lóversenyeket nyomni?

Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy miért van sokszor több ezres fogadáskötés egy-egy futam előtt, amikor rohadt nagyok a szorzók közötti rések. Valakinek van elképzelése a futam előtt játszók stratégiájáról?

Sziasztok,

Segítene valaki 1 adott kérdésben? Kicsit laukus vagyok ezzel kapcsolatban.
Jelenleg az megy, hogy Győztes vagy Győztesre/Helyezettre.

Viszont olvastam egy oldalon ezt a lay-es dolgot, de sajnos nem vágom.
Ebben kérném a segítséget, konkrétan 1 valamiben:

Milyen fogadás az, amikor BFSP-t teszünk? (Betfair) Valószínű az ellenkezőjére rakunk. Példa:

Helyezés W/L    Odds    haszon
1   Lost   5.35   -435
2   Win   4.50   95
4   Win   4.98   95
3   Win   4.70   95

100 euró / tét
Látható, hogy ha nyert a ló, akkor buktunk  435 eurót.
Ha viszont veszít a ló, minden alkalommal nyerünk 95 €-t.

Ezt milyen fogadásnak nevezzük? Hogy kell így megtenni?

Nagyon megköszönném ha valaki segítene.  ;)

Üdv.
Tomi

Szia!

Itt két külön dologról van szó. A BFSP (inkább BSP) az a betfair starting price, a betfair által meghatározott végső ára a lovaknak. A betfair a piac többi szereplőjétől eltérően határozza meg, rendszerint magasabbak a záró oddsok mint máshol.

A példádban egy sima lay fogadás látható. Ha nyer a layelt ló, akkor úszik a liability (435), ha nem nyer, akkor pedig jön bruttó 100 euró, azaz nettó 95. Egyébként aki tradel, annak igen ajánlott elkerülni az 5 és 8%-os commissiont, és a basic csomagot választani (2%).

 Egyébként aki tradel, annak igen ajánlott elkerülni az 5 és 8%-os commissiont, és a basic csomagot választani (2%).
[/quote]

A basic csomagot hogyan lehet választani?

Idézetet írta: oldsmuggler Dátum május 28, 2023, 10:23:39Egyébként aki tradel, annak igen ajánlott elkerülni az 5 és 8%-os commissiont, és a basic csomagot választani (2%).


A basic csomagot hogyan lehet választani?

Promotions and Rewards -> My Betfair Rewards