Zene

Indította sparco, január 16, 2010, 23:05:51

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Alk

**** Tősgyökeres
Ismeri valaki az előadót? Azt hiszem, bővült a listám.


Admin

***** Veterán senki
Epik...a Zámbó keresi a telefonját, erre meg ott van az asztalon.  ;D


Sokat nem kellett gondolkodjanak, hogy mi legyen a borítókép. Sex sales!

Pozzato

***** Régi motoros
március 12, 2023, 10:36:11 #452 március 12, 2023, 10:45:27, Pozzato
Marco Luka, mint az egyik kedvenc underrated énekesem. A kubai srác, aki abszolút nem tört fel, pedig eddigi pályafutása során csinált kilenc vagy tíz számot, mindegyik jó. Egészen elképesztő, de tipikusan az a tag, aki rohadtul leszarja, mit gondolnak róla, híres-e vagy sem, olyan laza, mint a Riga-lánc. Az ember hallgatja a számait, tudja, hogy ez a srác sokra fogja vinni (pont, mint anno Beton.Hofi esetében is, amikor még nem futott be), ebben viszont egyetlen gátja lehet csak: saját maga. Pont ez a hozzáállás, hogy ő csak alkotni akar, nem akar szupersztár lenni, csak adni valamit a népnek, ez vezethet oda, hogy underground előadó marad. Amikor 2019-ben kialakult a vita, hogy valójában ki énekli a Paradise c. számot, sokan annyira jónak gondolták a számot, hogy Post Malone-nak tulajdonították (az eredeti hsz-t meg kellett kicsit rövidíteni, mert sok link elavult).

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 06, 2019, 00:04:42Mikor teljesen megzavarodik az internet népe, hogy ki mikor és mit énekelt.. Mi az eredeti, kinek a hangját halljuk és még lehetne sorolni  ;D


Az biztos, hogy Marco Luka feladta a leckét a Post Malone fanoknak. Srác amúgy jó számokat ír és nincs is rossz hangja, de a sztorinak még nincs vége.

Azóta elkészítette az egyik legjobb számát, szokásos minőségi szöveggel, rendkívül energikus, de még mindig nem érte el a fél milliót a megtekintések száma. A kommentek között is kérdezik, hogy nem lett híres? És igen, a minőségre nincs akkora igény jelenleg a világban (nem mintha valaha is lett volna).
robmiller

***** Régi motoros
36-hoz közelítve is olykor meghülyülök 20-as éveim első felének best of-zenéiért!  ;D

Pozzato

***** Régi motoros
Nem lepődnék meg, ha nyárra ez a zene berobbanna, még csak 150 ezer körüli megtekintés, de nagy ötlet volt Oliver Heldenstől újból elővenni Kate Ryan - Désenchantée számát, visszahozni a 2000-es éveket. A képi világa is telitalálat hozzá.


Pozzato

***** Régi motoros
Oda lett téve, főleg 36:45-től.


Latzka

****** Veterán
Aki már ezt akkor is hallgatta annak ez valami gyönyör ;) 1:40-től kezdődik a szerintem valaha volt legjobb felkonf, aztán 3:24-nél elengedi Tiesto: Adagio For Strings :topbet_125:

(fülessel vagy fejessel ajánlott)