PokerStars

Indította Milán, december 23, 2010, 09:29:32

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Spin&go Futamok

Készülj egy mesés menetre. Több mint 7.500 $ garantált díj mindennap.


A sebesség szenvedélye. Garantált díjak minden kanyarban. Ideje, hogy odalépj a gázra, és kipróbáld a Spin&go Futamokat.
Február 27. és április 9. között mindennap több mint 7.500 $-nyi díj egy részéért játszhatsz.

Térjünk rögtön a lényegre. Lássuk, hogyan is zajlik az egész:
 • Jelentkezz a Spin&go lobbyn vagy a Ranglista lobbyn keresztül, illetve a Spin&go asztaloknál. Ez az ajánlat teljes időtartamára érvényes lesz.
 • Játssz Spin&go tornákon. Mindegyik próbálkozás 10 Spin&go játékot foglal magába. Mindennap öt próbálkozásod van a Ranglisták egyes nevezési szintjein (1 $-tól 25 $-ig terjedő nevezési díjak).
 • Gyűjts pontokat. Minél alacsonyabb a szorzó a Spin&go tornán, annál több pontot szerzel. Tudj meg többet a Spin&go tornákról itt.
 • Takarékoskodj az üzemanyaggal. Ha megnyered a Spin&go tornát, nem veszítesz üzemanyagot. A második és harmadik helyezés esetén 20%-ot veszítesz. Ha kifogysz az üzemanyagból, a próbálkozásod véget ér.
 • Kövesd nyomon előrehaladásodat. Nézd meg, hogyan haladsz az asztaloknál vagy a Spin&go lobbyban.
 • Nyerj díjakat. Ha az élmezőnyben végzel, a díjadat egy Ládikóban írják jóvá.

Mesés élmény vár a pályán és az asztalokon is.
Benne vagy?
Megjegyzés: Több ranglistán is játszhatsz. Ez öt esély arra, hogy díjat nyerj.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Az alább ismertetett ajánlati időszakban a Spin&go versenyeken játszó játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük lesz nyerni a több mint 7 500 $ értékű pénzdíjból mindennap.
 • Több Spin&go Futam Ranglistából lehet választani a verseny nevezési díjának megfelelően. Az összes információ a Spin&go lobbyban tekinthető meg.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat 2023. február 27. és 2023. április 9. között zajlik. Az egyes napok 6:00 CET-kor kezdődnek és a következő nap hajnali 5:59 CET-kor érnek véget.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Az ajánlatban való részvételhez és az előrehaladás méréséhez a játékosoknak jelentkezniük kell a ,,Start" gombbal a Spin&go vagy a Ranglista lobbyban, vagy a Spin&go asztaloknál. A jelentkezés előtt játszott Spin&go tornák nem számítanak bele a haladásba. Az ajánlatra az időtartama alatt csak egyszer kell jelentkezni.
 • Az egyes Spin&go tornák eredményétől függően a játékosok üzemanyagszintje az alábbiak szerint változhat.


 • Üzemanyag nem szerezhető, és a játékosok egy próbálkozást akkor fejeznek be, amikor:
 • - Kifogynak az üzemanyagból, vagy
 • - játszanak 10 azonos nevezési díjú Spin&go tornán, és befejezik azokat.
 • Amint befejeznek egy próbálkozást, egy új próbálkozás veszi kezdetét. A játékosok akár naponta öt alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
 • A ranglistapontokat a Spin&go helyezések és a Spin&go szorzók alapján osztjuk ki, az alábbiak szerint:


 • Döntetlen esetén az ugyanannyi ranglistapontot szerző játékosok közötti sorrendet mindig az adott Ranglistához tartozó utolsóként játszott megfelelő Spin&go verseny időpontja alapján állapítjuk meg, az elsőtől az utolsóig.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • A próbálkozásokat csak olyan valódi pénzes Spin&go tornákon játszva lehet teljesíteni, amelyek minimális nevezési díja 1 $.
 • A Spin&go Flash tornák megfelelőek az ajánlat szempontjából. A Spin&go Max tornák, az élő eseményekre szóló Spin&go selejtezők, valamint minden más Spin&go torna, amelynek a nevezési díja nincs kifejezetten felsorolva jelen Általános Szerződési Feltételekben, ki van zárva az ajánlatból.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • Az egyes napok végén a legtöbb pontot elérő játékos lesz a Spin&go Futamok Ranglista győztese. A pénzdíjakat alább részletezzük.


 • A díjakat az egyes napok végétől számított 48 órán belül fizetjük ki korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.

További tudnivalók
 • A jelentkezés után lejátszott Spin&go tornák számát a játékosok bármikor megnézhetik a Spin&go lobbyban vagy a Spin&go asztaloknál.
 • A Ranglista állását megnézheted a Ranglista ablakban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.

Lásd a promóciós Általános Szerződési Feltételeket.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Sunday Million Évforduló

Ünnepeld meg a Sunday Million 17 évét. 7 500 000 $ garantált.


A Sunday Million születésnapját mindig egy különleges évfordulós versennyel teszik felejthetetlenné. És ez idén sincs másként.
A Sunday Million március 26-i kiadásán egy felturbózott, 7 500 000 $ garantált nyereményalap vár. Ráadásul a győztesnek egy mesés összeg, 1 000 000 $ garantált.
A tornának 215 $ a nevezési díja, vagy bejuthatsz kevesebből szatellitjeik révén. Alább további részleteket találsz a bejutási módokról.
2006 óta a Sunday Million az online játékosok versenynaptárának biztos pontjává vált, és a PokerStars legfőbb heti versenyeként ismert. Sokak számára egy itt elért nagy győzelem pályafutásuk csúcspontja lehet.

A hatalmasra növelt nyereményalappal és a felkínált óriási plusznyereményekkel ideje úgy buliznod, mint a saját születésnapodon. Ülj be közénk.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

75 000 $ plusznyeremény a Sunday Million Évforduló Gyorsítósáv révén
Juss be a Sunday Million Évforduló versenyre a Gyorsítósávnak köszönhetően. Tiéd lehet egy 215 $-os belépő csupán 0,50 $-ért.
Haladj végig a lépéseken egy Sunday Million Évforduló nevezés megszerzéséért. Bármelyik lépésre benevezhetsz, de Sunday Million Évforduló belépők csak a 2. lépés után nyerhetők.

Így működik a bejutás a Gyorsítósávból:
0. lépés: 0,50 $-os Spin&go

1. lépés: 1,50 $-os sit&go

1,5. lépés: 5 $-os sit&go/MTT

2. lépés: 20 $-os MTT

215 $-os Sunday Million belépő

Sunday Million Évforduló Spin&gók
A különleges kiadású Sunday Million Spin&go versenyek főversenybelépőkkel, kuponokkal és készpénzzel jutalmaznak. És már csupán 0,50 $-tól nevezhetsz. Szívesen részt vennél benne? Csak keresd fel a Spin&go lobbyt.

A különböző nevezési díjakkal kapcsolatos információkat a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

További információk
 • A játékosok nem törölhetik a nevezésüket, miután nyertek egy nevezést a 215 $-os Sunday Million Évforduló versenyre a Sunday Million Évforduló Gyorsítósáv vagy a Sunday Million Spin&go tornák révén.
 • A 215 $-os Sunday Million Évforduló versenyre nyert minden további belépőt azonnal T$-ra (versenypénzre) váltunk.
 • Miután a Sunday Million Évforduló március 27-én véget ér, a Sunday Million Évforduló Gyorsítósáv vagy Sunday Million Évforduló Spin&gók révén nyert, esetleg fennmaradó kuponokat 72 órán belül általános MTT kuponokra váltjuk.
 • Ezek az általános MTT kuponok öt évig érvényesek, és bármely megfelelő nevezési díjú, előre kiírt MTT versenyre be lehet velük nevezni.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
PokerStars Készpénzes Futamok

Pattanj a vezetőülésbe, és játssz a részedért több mint 22.000 $-ból mindennap.


A PokerStars Készpénzes Futamok révén minden kanyarban díjak várnak. Csak játssz a kedvenc készpénzes játékaidban, hogy esélyed legyen pluszpénzt nyerni.
Jól hangzik? A futam április 17. és július 16. között mindennap zajlik.

Így vehetsz részt:
 • Jelentkezz, és játssz készpénzes játékokat. A legelső jelentkezésed az ajánlat teljes időtartamára érvényes. Mindemellett minden egyes ranglistaszintre jelentkezned kell, amelyen részt szeretnél venni.
 • Gyűjts ranglistapontokat az osztott lapjaid alapján. A pontozásról lejjebb találsz további részleteket.
 • Ha lejátszol 60 leosztást, teljesítesz egy kört. Öt kört tudsz teljesíteni naponta minden egyes ranglistaszinten.
 • Szerezz egy növelőt, és a gyorsítósávba kerülsz, mivel adnak egy bónuszt a ranglistaszintedhez.
 • Végezz dobogós helyen, és díjjal térhetsz haza.

Készen állsz a versengésre? Jelentkezz a kezdéshez.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

PokerStars Készpénzes Futam pálya
A PokerStars Készpénzes Futam pályája három sikánból áll. Ha az egyes sikánokon szlalomozva megszerzed az adott sikán ,,bónuszlapját", kapsz egy pontnövelőt. A pályán attól függ a pozíciód, hány leosztást játszottál aznap.


Az asztaloknál játszva látni fogsz egy áttekintést arról a sikánról, amelyen épp lavírozol, valamint az adott részhez tartozó bónuszlapról. A PokerStars Készpénzes Futam pályájának térképét a Kihívás ablakodban is megtalálod.

PokerStars Készpénzes Futam pontozás
A zárt lapjaid értéke alapján szerzel pontokat. A pontokat az egész leosztás lejátszásakor kapod meg, nem a cselekvésedet követően.
Érdemes megjegyezni, hogy ha omahát játszol, mind a négy zárt lapod beleszámít a haladásodba.
A pontozást a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Pontszámítási példák
Az A játékos aznap a 15. no limit holdem leosztását készül elkezdeni, vagyis a Dáma sikánon fog végigszáguldani. Az osztótól 2(K) és Q(T) lapokat kap. A PokerStars Futam pontrendszere alapján az A játékos 14 pontot kap a lapjai értéke alapján, valamint 40 bónuszpontot, mivel ezen a sikánon a dáma a bónuszlap.
A B játékos az első pot limit omaha leosztásába kezd bele aznap. Ennek értelmében a Bubi sikánon halad. Az osztott lapjai 3(P), 9(K), 10(T) és 7(P). Ezzel a kézzel 29 ranglistapontot szerez.

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
Az alább ismertetett ajánlati időszakban no limit holdem vagy pot limit omaha készpénzes játékokban játszva a játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük van nyerni a több mint 22 000 $ értékű díjazásból mindennap.
Több PokerStars Készpénzes Futam Ranglistából lehet választani a játék tétjének megfelelően. Az összes információ a Ranglista lobbyban érhető el.

Az ajánlat érvényességének ideje
Ez az ajánlat 2023. április 17. 10:00 CET és 2023. július 17. 5:59 CET között zajlik. A Ranglisták egyes napjai 6:00 CET-kor kezdődnek és a következő nap hajnali 5:59 CET-kor érnek véget, kivéve 2023. április 17-ét, amikor a kezdés időpontja 10:00 CET, a befejezésé pedig a következő nap 5:59 CET.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
Az ajánlat minden játékos számára elérhető, aki aktív és ellenőrzött valódi pénzes számlával rendelkezik a PokerStarson.
Az ajánlatban való részvételhez és az előrehaladásuk méréséhez a játékosoknak jelentkezniük kell a választott Ranglistára a Ranglista részlegen keresztül vagy a megfelelő asztaloknál a ,,Jelentkezés" gombot választva. A játékosoknak tétszintenként csak egyszer kell jelentkezniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a részvételre az adott Ranglistán az ajánlat teljes időtartama alatt. A jelentkezés előtt játszott no limit holdem vagy pot limit omaha készpénzes játékok nem számítanak az előrehaladás szempontjából.
A jelentkezés utáni ranglistapontok táblázatát a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Egy kör teljesítéséhez a játékosoknak 60 leosztást kell játszaniuk. Mindegyik kör 3 részre (,,sikánra") van bontva, és a játékosok egy bizonyos lap begyűjtéséért megnövelt pontszámot kapnak az egyes sikánokon, az alábbiak szerint:


Döntetlen esetén az ugyanannyi ranglistapontot szerző játékosok közötti sorrendet mindig az adott Ranglistához tartozó utolsóként játszott megfelelő leosztás időpontja alapján állapítjuk meg, az elsőtől az utolsóig.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
A Ranglistákon csak a megfelelő tétszintű valódi pénzes no limit holdem vagy pot limit omaha készpénzes játékokat játszva lehet részt venni.

Az ajánlat igénylése és beváltása
Minden nap végén a legtöbb pontot elérő játékos lesz a Ranglista győztese. A díjazást alább a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.
A díjakat az egyes Ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül fizetik ki korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.

További tudnivalók
A jelentkezés után játszott leosztások számát a játékosok bármikor megnézhetik az asztaloknál.
A Ranglista állását megnézheted a Ranglista ablakban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.
Lásd a promóciós Általános Szerződési Feltételeket.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
SCOOP

75.000.000 $ garantált. Válj bajnokká. Május 7–31.


A tavasz csak egy dolgot jelenthet a PokerStarsnál.
Május 7. és 31. között visszatér a Spring Championship of Online Poker (SCOOP) több száz versennyel, hatalmas elismertséggel és jókora, 75.000.000 $-nyi garantált nyereményalappal.

A 2,20 $ és 25 000 $ közötti nevezési díjaknak köszönhetően mindenki belekóstolhat az akcióba, és versenghet a bajnoki címért a SCOOP asztalainál.

És a felkínált egyedi címek és kifizetések mellett még 100.000 $-nyi pénzdíjat is kínál az Alacsony, Közepes, Magas és a Sorozat Legjobb Játékosa Ranglisták révén. Az egyes versenyeken elért végső helyezésed számít bele a ranglistába. Kattints további információért a SCOOP Ranglistákról, többek közt az aktuális állásról.
A több mint háromheti izgalmas versenypóker csúcspontja a három SCOOP főverseny május 28-án és a 11.000.000 $ garantált nyereményalap:

 • 2.000.000 $ garantált alacsony főverseny – 109 $-os nevezés
 • 4.000.000 $ garantált közepes főverseny – 1 050 $-os nevezés
 • 5.000.000 $ garantált magas főverseny – 10 300 $-os nevezés

A főversenyekre nevezhetsz közvetlenül, vagy megnyerheted a helyed kevesebből a SCOOP Spin&go tornáin és Gyorsítósáv szatellitjein, amelyek az egész versenysorozat alatt zajlanak.
Rengeteg minden vár rád. Játssz a SCOOP-on. Válj bajnokká.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Nyerj SCOOP helyeket a Gyorsítósáv révén
A Gyorsítósáv egy olcsó módja a SCOOP főversenyekre való bejutásnak. Mindennap SCOOP helyeket osztunk ki május 7. és 28. között. Összesen 300 000 $-nyi plusznyeremény szerezhető a Gyorsítósáv szatellitjein.

SCOOP Spin&go
A különleges kiadású Spin&go versenyek SCOOP belépőkkel, kuponokkal és készpénzzel jutalmaznak. Ezeket a Spin&go lobbyban találhatod meg. 0,50 $-os, 4 $-os és 20 $-os nevezési díjjal érhetők el. A lehetséges nyereményeket a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

További információk a SCOOP Spin&go tornákról:
 • A játékosok nem törölhetik a nevezésüket, miután egy Spin&go tornán belépőt nyertek a SCOOP főversenyre.
 • A SCOOP főversenyre nyert minden további belépőt azonnal T$-ra (versenypénzre) váltanak.
 • Miután a SCOOP május 31-én véget ér, a Gyorsítósávban vagy Spin&gókon nyert és megmaradt kuponokat 72 órán belül általános MTT kuponra váltják.
 • Ezek az általános MTT kuponok öt évig érvényesek, és bármely megfelelő nevezési díjú, előre kiírt MTT versenyre be lehet velük nevezni.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Mini EPT Monte-Carlo

Az élő póker izgalma a virtuális posztón. 70.000 $-nyi díj nyerhető.


Nem kell az EPT Monte-Carlóra utaznod, hogy legendás pókeres akcióban legyen részed. A Mini EPT Monte-Carlónak köszönhetően 70.000 $-nyi díj egy részéért játszhatsz az online asztaloknál.

A Mini EPT Monte-Carlo április 30. és május 6. között zajlik a PokerStarson. A versenysorozat részét képezi egy minifőverseny május 6-án, amelyen egy 1.050 $ értékű SCOOP kupont nyerhetsz, ha eljutsz a döntő asztalig.

Emellett a Mini EPT Monte-Carlo főverseny nyertese egy EPT Barcelona csomagra is lecsaphat. Ennek értéke 10.200 €, és a következőket tartalmazza:

 • 5.300 €-s nevezés az EPT Barcelona főversenyre
 • Szállás 9 éjszakára két főre a Sofitel Barcelona Skipper Hotelben (reggelivel)
 • Több mint 300 € a PokerStars számládon jóváírva az utazási költségek fedezésére

És ez még nem minden. Mindegyik Mini EPT Monte-Carlo verseny nyereményalapjához SCOOP kuponokat adnak.
Az élő versenyek élménye az otthonod kényelméből. Ne maradj ki belőle.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 07, 2023, 10:30:27Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglisták

Omaházz. Nyerj napi pénzjutalmakat.


Extrán megéri játszanod a kedvenc omaha pókerjátékaidban a Napi Omaha Készpénzes Játék Ranglistákkal.

Így működik az ajánlat:
 • Jelentkezz tétszintenként egyszer egy megfelelő pot limit omaha asztalnál, hogy részt vehess az ahhoz tartozó szintű Ranglistán a promóció időtartama alatt.
 • Jelentkezés után az adott napon általad játszott első 200 kéz összesített értéke számít annak a Napi Ranglistának a szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
 • Minden egyes nap végén a legtöbb ponttal rendelkező játékosok pénzdíjat nyernek.


Számíthatnak rád?


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Az alább ismertetett ajánlati időszakban pot limit omaha készpénzes vagy Zoom pókerjátékokban játszva a játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük van nyerni a körülbelül 6 000 $ értékű díjazásból.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat 2023. február 6. 6:00 CET és 2023. március 27. 5:59 CET között zajlik. A Ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik és a következő napon 5:59-kor (CET) ér véget.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Az ajánlatban való részvételhez és az előrehaladásuk méréséhez a játékosoknak jelentkezniük kell a választott Ranglistára a Ranglista részlegen keresztül vagy a megfelelő asztaloknál a ,,Jelentkezés" gombot választva. A játékosoknak tétszintenként csak egyszer kell jelentkezniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a részvételre az adott Ranglistán az ajánlat teljes időtartama alatt. A jelentkezés előtt játszott pot limit omaha készpénzes vagy Zoom pókerjátékok nem számítanak az előrehaladás szempontjából.
 • A jelentkezés után bármelyik napon az első 200 lejátszott készpénzes/Zoom leosztás összesített pontszáma számít az adott napi Ranglista szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
 • Az alábbiak szerint osztunk ranglistapontokat:

Pontrendszer
A ranglistapontok a négy zárt lap együttes értéke után járnak. A figurás lapok értéke a következő: J = 11, Q = 12, K = 13 és A = 14 pont.

Példák:

 • Döntetlen esetén az ugyanannyi ranglistapontot szerző játékosok közötti sorrendet mindig az adott Ranglistához tartozó utolsóként játszott megfelelő valódi pénzes készpénzes játék vagy Zoom leosztás időpontja alapján rangsoroljuk, az elsőtől az utolsóig.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • A Ranglistákon csak a megfelelő tétszintű valódi pénzes pot limit omaha készpénzes játék vagy Zoom leosztásokat játszva lehet versengeni.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • Minden nap végén a legtöbb pontot elérő játékos lesz a Ranglista győztese. A díjazást alább részletezzük.


 • A díjakat az egyes Ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül fizetjük ki korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.

További tudnivalók
 • A jelentkezés után játszott leosztások számát a játékosok bármikor megnézhetik az asztaloknál.
 • A Ranglista állását megnézheted a Ranglista ablakban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.
 • Kattints ide a PokerStars Általános Szerződési Feltételeiért.

Az ajánlat 2023. május 5. 6:00 CET és 2023. szeptember 27. 5:59 CET között ismét érvényes. Használd ki az alkalmat!

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: Kaszinó Ajánlatok Dátum február 07, 2023, 10:08:39Napi Készpénzes Játék Ranglisták

Nyerj a napi több mint 16.000 $ készpénzből.


Extrán megéri játszanod a kedvenc pókerjátékaidban a Napi Készpénzes Játék Ranglistákkal. Több mint 16.000 $ készpénz vár gazdára mindennap.

Így működik az ajánlat:
 • Jelentkezz tétszintenként egyszer egy megfelelő asztalnál, hogy részt vehess a hozzá tartozó ranglistaszinten a promóció időtartama alatt.
 • Jelentkezés után az adott napon neked osztott első 200 lap összesített értéke számít a Napi Ranglista szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
 • Minden egyes nap végén a legtöbb ponttal rendelkező játékosok több mint 16.000 $ készpénzből nyerhetnek.


Mindez csupán azért, hogy a kedvenceiddel játszol az asztaloknál. Benne vagy?


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Az alább ismertetett ajánlati időszakban a készpénzes vagy Zoom pókerjátékokban játszó játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük van nyerni a 16 000 $ értékű díjazásból.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat 2023. február 6. 6:00 CET és 2023. március 27. 5:59 CET között zajlik. A Ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik és a következő napon 5:59-kor (CET) ér véget.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Az ajánlatban való részvételhez és az előrehaladásuk méréséhez a játékosoknak jelentkezniük kell a választott Ranglistára a Ranglista részlegen keresztül vagy a megfelelő asztaloknál a ,,Jelentkezés" gombot választva. A játékosoknak tétszintenként csak egyszer kell jelentkezniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a részvételre az adott Ranglistán az ajánlat teljes időtartama alatt. A jelentkezés előtt játszott készpénzes vagy Zoom pókerjátékok nem számítanak az előrehaladás szempontjából.
 • A jelentkezés után bármelyik napon az első 200 lejátszott készpénzes/Zoom leosztás összesített pontszáma számít az adott napi Ranglista szempontjából. A játékosok akár naponta három alkalommal is próbálkozhatnak Ranglistánként.
 • Az alábbiak szerint osztunk ranglistapontokat:

Pontrendszer
 • A ranglistapontok a két zárt lap együttes értéke után járnak. A figurás lapok értéke a következő: J = 11, Q = 12, K = 13 és A = 14 pont.
 • Bizonyos kombinációkra az alábbi szorzós / fix pontos rendszert is alkalmazzuk:


Példák

Csak az első ,,Osszuk le kétszer" leosztás eredményét vesszük figyelembe a ranglistapontoknál.

 • Döntetlen esetén az ugyanannyi ranglistapontot szerző játékosok közötti sorrendet mindig az adott Ranglistához tartozó utolsóként játszott megfelelő valódi pénzes készpénzes játék vagy Zoom leosztás időpontja alapján rangsoroljuk, az elsőtől az utolsóig.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • A Ranglistákon csak a megfelelő tétszintű valódi pénzes készpénzes játék vagy Zoom leosztásokat játszva lehet versengeni.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • Minden nap végén a legtöbb pontot elérő játékos lesz a Ranglista győztese. A díjazást alább részletezzük.


 • A díjakat az egyes Ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül fizetjük ki korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.

További tudnivalók
 • A jelentkezés után játszott leosztások számát a játékosok bármikor megnézhetik az asztaloknál.
 • A Ranglista állását megnézheted a Ranglista ablakban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.
 • Kattints ide a PokerStars Általános Szerződési Feltételeiért.

Az ajánlat 2023. május 5. 6:00 CET és 2023. szeptember 27. 5:59 CET között ismét érvényes. Használd ki az alkalmat!

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Power Path

Haladj előre a Power Path-al a legnagyobb élő és online versenyeinken.


Szívesen játszanál a European Poker Tour (EPT) állomásain és a PokerStars legjobb online versenyein? Itt az esélyed, hogy megmutasd, mire vagy képes. A Power Path révén játszhatsz a helyedért a legnagyobb élő és online állomásokon.
Játssz a PokerStarson, generálj legalább 0,01 $ rake-et, és kapsz egy ingyenes Power Path 1. lépés kupont. Mindennap lecsaphatsz egy ingyenes kuponra. Egyébként a Power Path nevezések már csupán 0,50 $-tól elérhetők.
Vágj bele Power Path utazásodba az 1. lépéssel, és haladj végig mind a négy lépésen, hogy behúzz egy Bronz, Ezüst vagy Arany Power Passt:

 • Bronz Power Pass: Belépőt biztosít a játékosoknak az egyik 109 $ nevezési díjú online versenyünkre, beleértve a híres Sunday Million tornát. A játékosok a Power Path 4. lépésén történő játékra is használhatják a Bronz Power Passt.
 • Ezüst Power Pass: A játékosok 2 500 $ értékű nevezéshez jutnak, amelyet vagy helyi élő versenyeken, vagy a legnagyobb online versenyeken használhatnak fel.
 • Arany Power Pass: A 10.300 $ értékű csomagot a játékosok egy EPT versenyen vagy a legnagyobb online versenyek egyikén használhatják fel.
Fel is gyorsíthatod a haladásodat, és benevezhetsz közvetlenül a Power Path 2. vagy 3. lépésére.
Vágj bele a Power Pathba, és derítsd ki, meddig juttat a versenyszellemed. Indulj útnak június 26-án.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Power Path: Így szól az ajánlat
 • Játssz akár négy ,,lépésbe" sorolt versenyen, hogy esélyed legyen nyerni egy Arany, Ezüst vagy Bronz Power Passt.
 • Ha megnyersz egy lépést, kaphatsz egy kupont a következő szintre. Közvetlenül is benevezhetsz bármelyik lépésre, kivéve a 4. lépést, amely kizárólag kuponnal érhető el.
 • A 4. lépés győztese egy áhított 10 300 $ értékű Arany Power Passt nyerhet. Ezüst és Bronz Power Passokat is kiosztunk a 4. lépés legjobb helyezettjeinek.

1. lépés – 0,50 $-os Spin&go verseny (igény szerint nevezz be, vagy szerezz naponta egy ingyenes kupont pókerezéssel)
A nyertesek a nyereményszorzótól függően a 2. vagy egy magasabb lépésre lépnek tovább (lásd a Power Path 1. lépés: Spin&go valószínűségi táblázatot lent).2. lépés – 1 $-os sit&go vagy 1,50 $-os MTT (igény szerint nevezéssel vagy kuponnal)3. lépés – 11 $-os MTT (igény szerint nevezéssel vagy kuponnal)4. lépés – 109 $-os MTT (belépés csak kuponnal)

Fontos információ
 • A Power Path lépések a kliensünk vagy alkalmazásunk lobbyjának ,,Power Path" fülén találhatók meg.
 • A Power Passokhoz tartozó díjopciók a ,,Passok" fül alatt találhatók. Ezt a ,,Power Path" fülön keresztül érheted el.
 • A játékosok nyereménye az egyes lépéseknél egy kupon a következő lépésre. (Ha például egy játékos megnyeri a 2. lépést, kap egy kupont a 3. lépésre.)
 • A Power Path kuponok felhasználásához a játékosoknak fel kell keresniük a ,,Power Path" fület, és nevezniük kell egy versenyre.
 • A Power Path kuponok a ,,Jutalmaim" menü ,,Versenykuponok" részében találhatók.
 • A játékosok bármelyik lépésre benevezhetnek közvetlenül, kivéve a 4. lépést.
 • A játékosok nem törölhetik a nevezésüket a 4. lépés versenyéről.
 • A Power Path kuponok nem válthatók készpénzre vagy másik versenykuponra. Nem is ruházhatók át másik játékosra.
 • A PokerStars Rewards Spin&go, sit&go vagy MTT kuponok csak a hozzájuk kapcsolódó versenyeken használhatók fel.

Power Path 1. lépés: Spin&go valószínűségi táblázat

Díj - Valószínűség
10 300 $-os Arany Power Pass - 1 000 000-ból 1
2 500 $-os Ezüst Power Pass - 1 000 000-ból 10
109 $-os Bronz Power Pass - 1 000 000-ból 500
11 $-os Power Path 3. lépés kupon - 1 000 000-ból 11 500
1,50 $-os Power Path 2. lépés MTT kupon - 1 000 000-ból 351 422
1 $-os Power Path 2. lépés sit&go kupon - 1 000 000-ból 636 567

Power Path Általános Szerződési Feltételek
Összegzés
 • A Power Path egy 4 lépésből álló bejutási útvonal, amelynek révén Bronz, Ezüst és Arany Power Path Passokhoz lehet jutni 2023. június 26-tól további értesítésig. A PokerStars észszerűen elvárható időn belül értesíti a játékosokat arról, mikor ér véget Power Path. A játékosoknak a Power Path ajánlatban való részvételére a jelen díjazás általános szerződési feltételei, valamint az Általános Feltételek és a Versenyszabályok vonatkoznak, amelyek megtalálhatók a PokerStars weboldalán.
 • A játékosok úgy vehetnek részt a Power Path ajánlatban, ha játszanak a négy ,,lépésbe" sorolt versenyeken. Kupont használva a Power Path mindegyik lépésére benevezhetnek, közvetlenül pedig az 1–3. lépésre.

1. lépés – 0,50 $-os Spin&go torna
2. lépés – 1 $-os sit&go torna vagy 1,50 $-os többasztalos verseny
3. lépés – 11 $-os többasztalos verseny
4. lépés – 109 $-os többasztalos verseny (csak továbbjutók/kupontulajdonosok részére – a közvetlen nevezés nem engedélyezett)

A díjak leírása és a beváltásuk módja
 • A Bronz Power Pass értéke 109 $, és felhasználható a PokerStars azonos nevezési díjú, kijelölt online pókerversenyein vagy a Power Path 4. lépéséhez.
 • Az Ezüst Power Pass 2 500 $ értékű, és a játékosok választhatnak, hogy a kijelölt helyi élő PokerStars eseményeken vagy a kijelölt online PokerStars pókerversenyeken használják fel.
 • Az Arany Power Pass értéke 10 300 $, és felhasználható bármelyik élő PokerStars European Poker Tour (EPT) versenyen vagy a kijelölt legnagyobb online PokerStars pókerversenyeken.
 • Ha a játékos díjat nyer, arról egy felugró ablak megerősítő üzenete tájékoztatja. A díjuk beváltásához a játékosoknak fel kell keresniük a ,,Power Path" fület a PokerStars kliensében vagy mobilalkalmazásában, és követniük kell az alább leírt lépéseket.
 • Egy Bronz Power Pass beváltásához a játékosoknak nevezniük kell a célversenyre a ,,Nevezés"-re kattintva.
 • Egy Ezüst vagy Arany Power Pass beváltásához a játékosoknak választaniuk kell egyet két lehetőség közül attól függően, online pókerversenyeken vagy élő pókerversenyeken szeretnének-e játszani a belépőjükkel. Ha az előbbi mellett döntenek, egy online pókeres kuponcsomagot kapnak. Ha inkább egy élő eseményen szeretnének játszani, egy élő versenyre szóló csomagot igényelhetnek.
 • Egy online pókeres kuponcsomag beváltásához a játékosoknak nevezniük kell a csomagban megadott célversenyekre. Nevezéskor a kuponcsomagot jóváírjuk a játékosok Stars számláján.
 • Egy élő eseményre szóló csomag beváltásához a játékosoknak nevezniük kell a kívánt élő eseményre. Nevezés után a regisztrált e-mail címükre kapnak egy levelet a PokerStars Live Events Csoporttól a további információkkal.
 • A díj tizennyolc (18) hónappal a megnyerése után lejár. A díjnak semelyik része sem ruházható át, váltható át vagy adható el újra. A díj semelyik részénél sem érhető el semmilyen készpénzes vagy egyéb alternatíva.
 • Ha a PokerStars észszerű hatáskörén kívül eső bármilyen okból a díj bármelyik része elérhetetlenné válik, vagy a játékosok nem képesek felhasználni a díj bármelyik részét, illetve részt venni benne, a PokerStars nem köteles alternatív díjat vagy bármilyen készpénzes alternatívát, illetve kárpótlást felajánlani. 
 • Miután a Power Path ajánlat véget ért, a megmaradt kuponokat versenypénzre (,,T-Money") vagy más megfelelő helyettesítőre váltjuk át.

További információk
 • Az élő versenyre szóló csomag elfogadásával a nyertes játékos magára nézve kötelezőnek fogadja el a PokerStars élő események szabályzatát, amely itt érhető el: www.pokerstarslive.com/about/tos/.
 • Az élő versenyre szóló csomag nem tartalmaz semmilyen költséget, adót, illetményt, kiadást és/vagy megállapodást, amely nem szerepel kifejezetten a díj leírásában. Kizárólag a nyertes játékos felelős minden ilyen további díjért és költségért, és a PokerStars nem köteles megtéríteni ezeket a nyertesnek és/vagy az útitársának.
 • A nyertes játékos felelőssége ellenőrizni minden követelményt a szállás, a verseny helyszíne és a díj részeit biztosító minden más szolgáltató tekintetében. A nyertes játékos számára kötelező érvényűek az eseményükön közzétett általános szerződési feltételek, illetve a szálloda, a versenyhelyszín, a verseny reklámcége és a díjjal kapcsolatos minden más szolgáltató szabályai, rendelkezései, követelményei és irányelvei, és be kell tartania ezeket. A PokerStars nem felelős azért, ha a nyertes játékos nem kap belépőt vagy újbóli belépőt a szállodába és/vagy a versenyre, illetve a díj bármely részében való részvételéhez, amennyiben ez a nyertes és/vagy az útitársa cselekedetének/mulasztásának eredménye. 
 • A nyertes játékos felelőssége ellenőrizni és biztosítani, hogy eleget tesz minden vám-, biztonsági és bevándorlási feltételnek (beleértve az útlevelekre, vízumokra és egyéb iratokra vonatkozó követelményeket is) az úti cél és az indulási ország közötti utazással kapcsolatban. A PokerStars nem felelős azért, ha a nyertes játékostól megtagadják a belépést, mert nem tesz eleget az ilyen követelményeknek, és kizárólag a nyertes játékos felelős a megtagadott belépéssel kapcsolatos minden költségért. 
 • A nyertes felelőssége ellenőrizni a kormány utazási javaslatait az úti céllal kapcsolatban, és meghatározni, hogy mi a teendője az ilyen javaslatokat érintően. A PokerStars nem felelős azért, ha a nyertes játékos nem végez ilyen ellenőrzést, és bármilyen releváns tanácsadó javaslatának ellenére az utazás mellett dönt, vagy emiatt lemond az utazásról (amely esetben a PokerStars nem köteles helyettesítő díjat felajánlani). 
 • A nyertes játékos felelőssége ellenőrizni, hogy az utazáshoz ajánlott vagy kötelező-e bármilyen oltás és/vagy vényköteles gyógyszer, és a PokerStarsnak nincs felelőssége e tekintetben. 
 • A nyertes játékos felelőssége, hogy utazási biztosítást kössön az élő versenyre szóló csomaggal kapcsolatban. A PokerStars nem vállal felelősséget azért, ha a nyertes nem köt utazási biztosítást és/vagy nem tartja be az utazási biztosításának általános szerződési feltételeit. 
 • A PokerStars nem felelős elvesztett vagy ellopott jegyekért, utalványokért, igazolásokért és az élő versenyre szóló csomaggal kapcsolatos egyéb iratokért. 
 • A nyertes játékosnak nem szabad semmi olyat tennie, ami rossz hírbe hozza a PokerStarst, a cégcsoportja bármelyik tagját, illetve a kereskedelmi partnereit. A PokerStars fenntartja a jogot, hogy megfelelő intézkedéseket hozzon (az élő versenyre szóló csomag bármelyik részének eltávolítását is beleértve), ha a nyertes játékos oly módon viselkedik, amellyel a PokerStars által észszerűen megítélve rossz hírét kelti a PokerStarsnak, a cégcsoportja bármelyik tagjának, illetve a kereskedelmi partnereinek. 
 • A PokerStars nem felelős semmilyen veszteségért, lopásért, kárért vagy sérülésért, amelyet a nyertes játékos az élő eseményre szóló csomag igénybevételének eredményeként okozott vagy elszenvedett (kivéve, hogy a PokerStars felelős a PokerStars hanyagságából vagy megtévesztő viselkedéséből eredő halálért vagy személyi sérülésért).


Power Path Napi Ajánlat Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • A játékosok 0,50 $ értékű 1. lépés Power Path kupont szerezhetnek napi kihívások teljesítésével az alább megadott promóciós időszak alatt.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ennek a napi ajánlatnak a kezdete 2023. június 26. 6:00 CET, és folyamatosan zajlik. Az egyes naptári napok 6:00 CET-kor kezdődnek és a következő nap hajnali 5:59 CET-kor érnek véget.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • A játékosoknak rendelkezniük kell egy aktív és ellenőrzött valódi pénzes számlával a PokerStarsnál ahhoz, hogy jogosulttá váljanak. Személyenként/háztartásonként/IP-címenként szigorúan csak naponta egyszer lehet igénybe venni az ajánlatot. Előfordulhat, hogy azok a játékosok, akiknek az ajánlati időszakban korlátozás érvényes a számlájukra, nem lesznek jogosultak a részvételre.
 • A játékosoknak teljesíteniük kell a napi kihívást ahhoz, hogy jogosulttá váljanak az adott nap 1. lépés Power Path kuponjára jutalomként. A napi kihívásokat bármilyen valódi pénzes játékban játszva teljesíteni lehet.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • Generálni kell egy bármilyen összegű rake-et bármilyen pókerversenyen vagy készpénzes játékban egy naptári nap alatt. Nincs kötelező minimális nevezési díj vagy tét. A pókerversenyeknél csak a készpénzes nevezési díjak számítanak a kihívás teljesítése szempontjából. A kuponokkal (ideértve a jelen ajánlat részeként kapott 1. lépés Power Path kuponokat), T-pénzzel vagy szatellitselejtezőkön keresztül történő versenynevezések nem számítanak.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • A játékosok az egyes napi kihívások teljesítése után azonnal kapnak egy 1. lépés Power Path kupont, amelyet egy Ládikó tartalmaz. Ki kell nyitniuk a Ládikót a jutalmuk megszerzéséhez. A ki nem nyitott Ládikók a jóváírásuk után 7 nappal lejárnak.
 • Az 1. lépés Power Path kuponokkal csak az 1. lépés Power Path versenyekre lehet nevezni, és azokon játszani. A kuponok nem átruházhatók, és készpénzre, T-pénzre vagy másik kuponra sem válthatók át.
 • Az 1. lépés Power Path versenyek a ,,Power Path" fül ,,Path" részében találhatók meg a Verseny/Versenyek lobbyban.
 • Minden kupon lejár a jóváírása után 7 nappal. Lejáratukkor értéküket vesztik, és nem jár értük kárpótlás.

További tudnivalók
 • A játékosok a meglévő versenykuponjaikat, azok lejárati idejét és egyéb adatait megtekinthetik a ,,Jutalmaim" menüben a ,,Versenykuponok" alpontban.
 • Tekintsd át a promóciók Általános Szerződési Feltételeit.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
MicroMillions Kihívás

40.000 $ garantált díjazás a MicroMillions Kihívásoknak köszönhetően.


A nagy dolgok mikroméretű csomagokban érkeznek, és mi is lehetne nagyobb 40.000 $-nyi díjnál, amely két 20.000 $ gar. freerollon érhető el.
Egy freerollkupon megszerzéséhez nem kell mást tenned, csak jelentkezned a Kihívás ablakodban és játszanod három MicroMillions versenyen.
A Kihívást két hullámban rendezik meg, és attól függően, hogy mikor teljesíted, benevezünk az egyik freerollra.

 • Az első freeroll 2023. július 9-én 17:00-kor (CET) kezdődik.
 • A második freeroll július 16-án 17:00-kor (CET) kezdődik.

Mindkét freerollon 20 000 $-nyi díj érhető el, vagyis jókora, 40.000 $-nyi díj egy részét nyerheted meg. Mindegyik freerollra egy nevezést szerezhetsz.
Szerezd meg a kuponod, és bármelyikre benevezhetsz, csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel és elkezdesz MicroMillions versenyeken játszani.
Benne vagy?


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Azok a játékosok, akik teljesítik a kihívást az ajánlati időszakban az alább leírtak szerint, szerezhetnek egy MicroMillions freerollkupont.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat 2023. július 2. 6:00 CET és július 16. 16:59 CET között él.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Az ajánlat minden játékos számára elérhető, aki aktív és ellenőrzött valódi pénzes számlával rendelkezik a PokerStarson.
 • A játékosoknak az ajánlatban való részvételhez és a haladásuk méréséhez jelentkezniük kell a MicroMillions Kihívásra a Kihívás ablakukban, és a kihívás teljesítése érdekében játszaniuk kell 3 MicroMillions versenyen.
 • A kihívást két hullámban kínáljuk:
 • Az 1. hullám 2023. július 2. 6:00 CET és július 9. 16:59 CET között érhető el.
 • A 2. hullám 2023. július 9. 17:00 CET és július 16. 16:59 CET között érhető el.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • Csak a MicroMillions versenyek megfelelőek az ajánlat szempontjából. Minden szatellit, Spin&go, mellékverseny és bármely más, itt nem említett verseny ki van zárva.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • A kihívás teljesítésekor a játékosok kapnak egy MicroMillions freerollkupont, amellyel a következő freerollra nevezhetnek.
 • 2 freeroll versenyre kerül sor az alábbiak szerint:
 • Az 1. freeroll 2023. július 9. 17:00-kor (CET) indul.
 • A 2. freeroll 2023. július 16. 17:00-kor (CET) indul.
 • Ezeken a versenyeken csak azok a játékosok játszhatnak, akiknek van freerollkuponjuk.
 • Az ajánlatban játékosonként csak 2 db freerollkupon szerezhető, a kihívás mindkét hullámára 1 db.
 • A freerollkuponok az utolsó freeroll verseny végét követően lejárnak. Lejáratukkor értéküket vesztik, és nem jár értük kárpótlás.

További tudnivalók
 • A játékosok a meglévő versenykuponjaikat, azok lejárati idejét és egyéb adatait megtekinthetik a ,,Jutalmaim" menüben a ,,Versenykuponok" alpontban.
 • Tekintsd át a promóciók Általános Szerződési Feltételeit.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
Spin&go Ranglisták

Nyerd meg a részed több mint 7.500 $-nyi pénzjutalomból mindennap.


Küzdj meg Spin&go játékostársaiddal, hogy 7.500 $-nyi napi pénzdíj egy részével térhess haza.
A Spin&go Ranglistáid augusztus 14. és november 14 között érhetők el. Mindennap az általad először játszott azonos nevezési díjú 10 Spin&go torna számít az egyes Ranglisták szempontjából, amelyeken a versenyszorzó és a végső helyezésed alapján kapsz pontokat.
Emellett, ha jelentkezel az ajánlatra és játszol egyetlen Spin&go tornát (legalább 1 $ nevezési díjjal), beneveznek egy heti nyereményesőre. Minden heti nyereményesőn további 3.500 $-nyi díj vár a Ranglisták révén nyerhető jutalmakon felül.

Így vehetsz részt:
 • Jelentkezz a Spin&go asztaloknál vagy a Spin&go lobbyban. Ezt csak egyszer kell megtenned (az összes Ranglistához).
 • Játssz 10 azonos nevezési díjú Spin&go tornát naponta. Ranglistánként legfeljebb három próbálkozásod lehet naponta.
 • Az előrehaladásodat nyomon követheted a Spin&go asztaloknál vagy a Spin&go lobbyban.
 • Nézd meg a számládat, hogy megtudd, nyertél-e. A Ranglisták díjait az egyes Ranglisták napjainak végétől számított 48 órán belül írják jóvá.

A Ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik, és a következő napon 5:59-ig (CET) tart.
Mire vársz még?
Kezdj el felszáguldani a Spin&go Ranglistákon, és küzdj meg a részedért a több mint 7.500 $-nyi napi pénzdíjból.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Heti nyereményesők
 • Csupán egyetlen Spin&go tornát kell játszanod, hogy bekerülj heti nyereményesőinkre. Minden legalább 1 $ nevezési díjú Spin&go torna számít. 700 díj vár gazdára mindegyik heti nyereményesőn, összesen 3.500 $ értékben.

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Az alább ismertetett ajánlati időszakban az 1 $ és 25 $ közötti nevezési díjú Spin&go versenyeken játszó játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük van nyerni a 7.615 $ értékű napi díjazásból.
 • Több Spin&go 10 Ranglistából lehet választani a verseny nevezési díja alapján, az alább leírtak szerint.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat 2023. augusztus 14. 2023. 6:00 CET és november 15. 5:59 CET között él. A Ranglista minden egyes napja 6:00-kor (CET) kezdődik és a következő napon 5:59-kor (CET) ér véget. Mindegyik heti időszak hétfőn 6:00-kor (CET) kezdődik, és következő hétfő 5:59-ig (CET) tart.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Ahhoz, hogy részt vegyenek az ajánlatban, és mérjék a haladásukat, a játékosoknak jelentkezniük kell valamelyik Spin&go Ranglistára a Ranglista részlegen keresztül, a ,,Start" gomb megnyomásával a Spin&go lobbyban vagy egy Spin&go asztalnál. A jelentkezés előtt játszott Spin&go tornák nem számítanak bele a haladásba. Az ajánlatra az időtartama alatt csak egyszer kell jelentkezni.
A ranglistapontokat a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.
Döntetlen esetén az ugyanannyi ranglistapontot szerző játékosok közötti sorrendet mindig az adott Ranglistához tartozó utolsóként játszott megfelelő Spin&go verseny időpontja alapján állapítják meg, az elsőtől az utolsóig.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • A Spin&go Ranglistákon csak olyan valódi pénzes Spin&go tornákon játszva lehet versenyezni, amelyek minimális nevezési díja 1 $.
 • A játékosok legfeljebb három azonos nevezési díjú, 10 Spin&go tornából álló teljes sorozatot teljesíthetnek naponta, és a legmagasabb pontszámú sorozat kerül fel a napi Ranglistára.
 • A Spin&go Flash tornák megfelelőek a Ranglisták szempontjából. A Spin&go Max tornák, az élő eseményekre szóló Spin&go selejtezők, a PLO Spin&go tornák, valamint minden más Spin&go torna, amelynek a nevezési díja nincs kifejezetten felsorolva jelen Általános Szerződési Feltételekben, ki van zárva a Ranglistákról.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • Minden nap végén a legtöbb pontot elérő játékos lesz a Ranglista győztese.
A díjazást a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.
 • A díjakat az egyes Ranglisták napjának végétől számított 48 órán belül fizetik ki korlátozás és kiváltási követelmény nélkül.
 • Továbbá azok a játékosok, akik részt vesznek az ajánlat részeként elérhető bármelyik Spin&go Ranglistán, kapnak egy belépőt is egy heti nyereményesőre. Egy játékos hetente csak egyszer kaphat belépőt.
 • A heti nyereményesők révén szerzett versenykuponok a jóváírásuk után 7 nappal lejárnak.

További tudnivalók
 • A jelentkezés után lejátszott Spin&go tornák számát a játékosok bármikor megnézhetik a Spin&go lobbyban vagy a Spin&go asztaloknál.
 • A Ranglista állását megnézheted a Ranglista ablakban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.

Nézd át a promóciók Általános Szerződési Feltételeit.

Kaszinó Ajánlatok

**** Tősgyökeres
szeptember 14, 2023, 09:02:33 #130 szeptember 14, 2023, 09:04:49, Kaszinó Ajánlatok
WCOOP Ranglisták

100.000 $-os díjazás a WCOOP Sorozat Legjobb Játékosa Ranglistákon.


A WCOOP Sorozat Legjobb Játékosa Ranglisták visszatérnek. 100.000 $ díjazás jár összesen az Alacsony/Közepes/Magas Ranglistákon és az összetett Sorozat Legjobb Játékosának.
A rangos Sorozat Legjobb Játékosa Ranglista a WCOOP összes nevezésidíj-szintjének versenyeit figyelembe veszi.
Szóval azon felül, hogy 80.000.000 $ garantált díjazásért játszhatsz a WCOOP versenyein, menő pénzdíjak üthetik a markodat, és a vágyott WCOOP Sorozat Legjobb Játékosa cím is a tiéd lehet.

Vajon te leszel a következő Sorozat Legjobb Játékosa?
Megjegyzés: Svédország, Svájc, Németország és Belgium játékosai a helyi szabályozás miatt nem jogosultak a ranglista díjaira.

A WCOOP Ranglisták díjazását, a WCOOP Ranglisták állását és a WCOOP Ranglista pontszámítását a PokerStars ajánlatának oldalán tekintheted meg.

Megjegyzés: Döntetlen esetén az összesen megnyert összeg alapján dől el a sorrend. A WCOOP Ranglistapontokat semmilyen módon nem lehet átruházni, és semmilyen értékkel nem bírnak a WCOOP Sorozat Legjobb Játékosa Ranglistákon kívül.
A teljes knockout versenyeken szintén nem lehet ranglistapontokat szerezni.


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Általános Szerződési Feltételek
Az ajánlat tartalma
 • Az alább ismertetett ajánlati időszakban a WCOOP versenyeken játszó játékosok ranglistapontokat szerezhetnek, és esélyük lesz nyerni a 100.000 $ értékű díjazásból.
 • 4 WCOOP Ranglista érhető el: Alacsony, Közepes, Magas és az Összetett Sorozat Legjobb Játékosa, a verseny nevezési díjától függően. Mindegyik WCOOP versenyt besoroljuk az Alacsony (A), Közepes (K) vagy Magas (M) kategóriák egyikébe.

Az ajánlat érvényességének ideje
 • Ez az ajánlat szeptember 10. 6:00 CET és október 6. 5:59 CET között zajlik.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni
 • Az ajánlatban való részvételhez a játékosnak WCOOP versenyeken kell játszania.
 • Ranglistapontok a végső helyezések alapján kaphatók, ahogy fent látható.
 • Ha egy ranglista első helyén döntetlen áll elő, a versenysorozaton összesen nyert összeg határozza meg a győztest.
 • Németország, Svédország, Svájc és Belgium játékosai nem jogosultak a Ranglista díjaira, de kapnak pontokat, tehát helyezést érhetnek el a Ranglistán.
 • A jogosult játékosok a saját végső helyezésüknek megfelelő pontokat kapják, még akkor is, ha egy nem jogosult játékos mögött végeznek. Ha egy nem jogosult játékos végez egy Ranglista élén, a díjat a legmagasabb helyen végző jogosult játékos kapja.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások
 • Az összetett Sorozat Legjobb Játékosa Ranglista szempontjából az összes kategóriába sorolt WCOOP verseny számít.
 • A WCOOP mellékversenyek nem számítanak a Ranglisták szempontjából.

Az ajánlat igénylése és beváltása
 • Az ajánlati időszak végén az egyes Ranglisták győztesei a rajtuk legtöbb pontot szerző játékosok lesznek. A díjazást a PokerStars ajánlatának oldalán részletesen áttekintheted.
 • A ranglistapontok a WCOOP 2023. október 5-i befejezését követően lejárnak, és értéküket vesztik.

További tudnivalók
 • A Ranglista állását megnézheted a Ranglista szekcióban a weben (ahol elérhető), az alkalmazás segítségével okostelefonon vagy táblagépen, illetve a letölthető kliensen keresztül.

Tekintsd át a promóciók Általános Szerződési Feltételeit is a PokerStars oldalán.