NBA 2010/11, - március 28 - április 3

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NBA 2010/11 - Március 28 - április 3:



Ide írhatjátok az aktuális heti meccsekkel kapcsolatos hozzászólásokat! :ok:

01:00        Charlotte Bobcats-     Milwaukee Bucks   
Kelet 8. helyéért folyik a harc, nálam a meccs egyértelmű esélyese a Bucks.     2.05 jelenleg bwinen, az odds náluk csökken, de 2.00 fölött lazán megéri.            
01:00        Indiana Pacers   - Boston Celtics
A Boston jelenleg második Keleten, gondolom első helyre pályáznak. Két zakó után este lenyomták a Minnesotát, ezt kell tenniük a Pacersel is. Amúgy minden mennyiből adják, underre kell venni.   Jelenleg 1.65 a bwinen, 1.80-ról esett. Még így is pöpec!                
01:30        New York Knicks-  Orlando Magic
A játéknap meccse, nekem mindenképp. Nyer a NYK, mivel az Orlando atombiztos 4. a Knicksnek mostmár nyerni kell, mert bármily fura, még lazán lecsúszhatnak a play-offról. Szóval én itt NYK győzelmet várok, mivel ez a meccs az Orlandonak nem annyira fontos.   Most még esélyesebb az Orlando, de ebből kezdésre 1.91-1.91 lesz jobb helyeken, sőt az odds fordulhat is. Én tuti játszom az NYK-t!!!                   
02:00        Chicago Bulls   -  Philadelphia 76ers
Itt azt hiszem nincs miről beszélni. Csak a győzelem aránya a kérdés.   1.16 a bikák oddsa, bármennyire tuti, ilyen oddson felejtős.                   
02:30        San Antonio Spurs- Portland Trailblazers   
Csak a hazai pálya miatt H, amúgy fogalmam sincs. Estére lesz.    Jelenleg 1.55 a hazaiak oddsa, ez kb a realitás, de nem éri meg nekem.               
03:00        Utah Jazz   -  Washington Wizards   
A Jazz otthon behúzza, bár nem lesz egy sima meccs. 1.18-1.20-ért igen nagy baromság ezt megfogadni.       


Tehát amiben én látok fantáziát az a Bucks, Celtics és a Knicks győzelme.
       

Még van 20 perc a meccsből de amit leművel ma a Heat az beszarás... egy mpercig se nézem tovább..  :knuppel2: remélem kikapnak!! 1,03  :beerchug:

Cavaliers - Heat 102-90 Sima hazai. ;D

Nem semmi ez a Chicago, hogy egy Bostonnal, Miamival, Orlandoval erősített keleti főcsoportot ők fognak vezetni az alapszakasz végén. Mióta Jordan visszavonult messze nem tudtak hasonló teljesítménnyel kirukkolni.

Washington-Miami hajnalban más szerint is sima vendég? Mégiscsak kikaptak tegnap elég könnyen, Jamesék most aligha buknak megint,alapvetően nincsenek rossz formában. Washington meg nyert tegnap, 2 meccset szerintem nem húznak be egymás után, plusz otthon egyébként sem valami fényesek.
Mik a vélemények?

Ennyiért nehogy megrakd a Miamit. Akkor már egy Portland hendit.

Nem tettem végül meg a Miamit, hajnalban lesz San Antonio-Boston,LA-Dallas....ezek elég szorosnak tűnnek.

Nem feltétlenül eladták a meccseiket, csak Duncan sérült volt, ezért nem játszott. És az ő hiányát azért bárki ellen megérzi a csapat.