William Hill Infó

Indította Milán, november 22, 2012, 17:19:44

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témábanPozzato

***** Régi motoros
Szerintem akkor érdemes "parázni", ha ugyanezt bejelenti az Unibet vagy a bet365, ők rendelkeznek a legnagyobb piaccal itthon, ha nekik sem éri meg, akkor lesz gond. Lemorzsolódik mindenki más.

oakland23

****** Veterán
Unibet mehet, mert aki nyer 20 ezret, kap egy korlátot. Jó túlzás, de ott nem tudsz nyerni. Persze jó, itt is sok játékot támogatnak, és nem megbántva őket, az egy homokozó ovisoknak. A bet365 meg inkább terjeszkedik, mint kivonul. Nyílván ők is üldözik azokat, akik nyernek, de ők kivonulni szerintem nem fognak. Tutira nem mondom, mert ki vagyok én, de szerintem a 365 lenne az uccsó, aki kivonul. De ez egy vélemény, és nem több.

firgabácsi

**** Tősgyökeres
Én is úgy gondolom, hogy a bet365 nem nagyon vonul ki, persze ki tudja. Ma éppen a Betclictől kaptam elbocsájtó szép üzenetet, nem tudom más is kapott-e, gondolom ez is kivonulás a magyar piacról, bár konkrétan ezt így nem írják le, de elég egyértelmű.

Admin

***** Veterán senki
Idézetet írta: firgabácsi Dátum február 02, 2023, 20:34:33Én is úgy gondolom, hogy a bet365 nem nagyon vonul ki, persze ki tudja. Ma éppen a Betclictől kaptam elbocsájtó szép üzenetet, nem tudom más is kapott-e, gondolom ez is kivonulás a magyar piacról, bár konkrétan ezt így nem írják le, de elég egyértelmű.

Nem vagy egyedül:

https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?msg=1005763