csabax tippek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 23, 2015, 16:27:51
VfL Gummersbach - THW Kiel, VfL Gummersbach +7.5  :great:
SG Flensburg-Handewitt - HBW Balingen-Weilstetten, HBW Balingen-Weilstetten +10.5  :great:

Nyereményszorzó 1,74

26-30
32-22



Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 23, 2015, 15:05:57
Hajduk Split - Osijek

Tipp: Hajduk Split 1,5 gól felett  :great:
Odds: 1.57
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Pocsékul kezdte az idényt Dalmácia büszkesége, így hat forduló után 7 ponttal mindössze a 7. helyen szerénykedik a tízcsapatos horvát I. osztályban. Egyelőre gyatrának minősíthető a Hajduk mérlege, hiszen az 1 győzelem, 4 döntetlen, 1 vereség, valamint a 6-8 gólarányos mutató méltatlan a spliti gárda hagyományaihoz. Elérkezett az idő megkezdeni a felzárkózást, s erre nagyon alkalmasnak tűnik a Hajduknál is gyengébb, jelenleg utolsó előtti helyezett eszéki csapat.

A házigazda Hajduk esetében egy zömében fiatal focistákból álló csapatról van szó. Ez nem újdonság, hiszen amellett, hogy mindig is jó utánpótlás-nevelő egyesület volt és egy fedél alá gyűjtötte össze Dalmácia ifjú és tehetségesnek tűnő focistáit, a spliti egyesület egyre inkább rááll az eddigi főleg a zágrábi Dinamo által képviselt vonalra, azaz horvát tengerparton is rájöttek arra, hogy nagyon kifizetődő dolog külföldre eladni a fiatal tehetségeket. Egy példa a sok közül: a Valencia-Monaco BL-selejtezőben látott Monaco-gólszerző és horvát válogatott Mario Pasalic (20 éves), aki az angol Chelsea csapatától érkezett kölcsönbe a francia élvonalbeli együtteshez, tavaly a Hajduk Split gárdájából igazolt Angliába. Véleményem szerint a jelenlegi spliti csapatból a csatár Tomislav Kis vagy a középpályás Andrija Balic sem fogja sokáig Horvátországban kergetni a labdát.

Mint a mostani helyezése (9. hely a 10-búl) is mutatja, rossz formában van a vendégcsapat. A bajnoki nyitányon szerzett győzelem óta öt bajnokin nem tudott nyerni (2 döntetlen, 3 vereség), s nagyon úgy tűnik, hogy nem idegenben fog jól teljesíteni a csapat. Ha a csatár Tomislav Sorsa gólképtelennek fog bizonyulni Splitben, valószínű a nulla eszéki gól, hiszen nem sok esély látszik arra, hogy bárki más betaláljon a Hajduk kapujába. Meggyőződésem, hogy ezen a mérkőzésen csakis és kizárólag a Hajduk Split játékosain múlik majd a végeredmény. Amennyiben a hazaiak nem lesznek szétszórtak, s a focira fognak koncentrálni, akkor kizárt, hogy más eredmény szülessen, mint a Hajduk-győzelem. Azért tippelek arra, hogy egy gólnál többet fog szerezni a hazai gárda, mert egyrészt motiváltnak tűnik a Hajduk abban, hogy minél hamarabb negatívról pozítivra módosítsa mostani gólarányát, másrészt pedig az ellenfél is van annyira gyenge, hogy egynél több gólt szerezzen a dalmát csapat.

Tipp: Hajduk Split 1,5 gól felett.

3-0


Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 22, 2015, 23:20:54
Boca Juniors - Godoy Cruz

Tipp: Boca Juniors 1,5 gól felett  :great:
Odds: 1.57
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Továbbra is üldözi a listavezető San Lorenzo de Almagro csapatát a második helyezett Boca Juniors. Ugyan a rivális meccse után közel egy nappal fog pályára lépni a Boca, egyelőre még nem érdemes azon morfondírozni, hogy mit érdemes lépni a másik gárda által elért eredményre. Jelenleg még leginkább azzal kell foglalkozni, hogyan lehet ledolgozni a riválissal szembeni hátrányt. Szó sincs elérhetetlen dologról, hiszen a Boca Juniorsnak is annyi pontja van, mint a San Lorenzónak (43) s a pillanatnyi mérleg csak a gólarány tekintetében rosszabb hárommal. A feladat tehát adott: illik nyerni hazai pályán és lehetőleg egy gólnál többet kell szerezni.

Mindkét teendő sikeres teljesítése reális, hiszen középmezőnybeli csapat az ellenfél. A mendozai Godoy Cruz szerény teljesítményt szokott nyújtani idegenben: 9 mérkőzésen 1 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség és 3-10-es gólarány az eddigi mérlege. No és az sem mellékes, hogy legutóbb bő egy hónapja bírt győzni a kiesőjelölt Crucero del Norte ellen, s azóta mindössze 2 döntetlen és 2 vereség van a tarsolyában.

Ha nem csak Carlos Tevez, Palacios és/vagy Calleri, hanem Gago, Perez és Lodeiro is a tudásának megfelelően fog játszani, akkor nem lehet kétséges a hazai győzelem. Némi szerencsével akár nagyarányú is lehet a fővárosi siker, ám én megelégszem annyival, hogy egy gólnál többet fog szerezni a Boca Juniors.

Tipp: Boca Juniors 1,5 gól felett.

2-0

#10521 augusztus 24, 2015, 19:30:19, csabax
Világbajnokság, 100 m: Shelly-Ann Fraser-Pryce  :great:

#10522 augusztus 24, 2015, 21:16:19, csabax
Egy tipp Zenit Szentpétervásárra.  :)

Kazan - Zenit Szentpétervár 2  :great:

! No longer available

#10523 augusztus 24, 2015, 22:09:30, csabax
Srebotnik K./Vesnina E. - Hrdinova E./Melichar N. 1  :noway:

#10524 augusztus 25, 2015, 22:51:25, csabax
Dinamo Zagreb - Skenderbeu

Tipp: Dinamo Zagreb 1,5 gól felett  :great:
Odds: 1.36
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Volt némi szerencséjük az első mérkőzés hajrájában a vendégeknek, hiszen a 93. percben szerezték meg a győzelmet jelentő gólt, s ezzel a találattal alakulat ki Albániában a 2-1-es horvát győzelem. Nem nevezhető jelentősnek ez az 1 gólos előny, ám a két csapat tudásbeli különbsége ismeretében számomra eléggé nyilvánvaló, hogy ez mégis nyugis előnyt jelent a zágrábi csapat számára.

Ennek ellenére azt gondolom, hogy a Dinamo nem fogja a véletlenre bízni a továbbjutást. Túl sok pénzt kockáztatna, ha így tenne. És mivel a horvát együttes már két idény óta nem szerepelt a Bajnokok Ligájában, elérkezett az idő az újabb pénzfeltöltésnek álcázott BL-szereplésre. Nyilván ezúttal sem fog sok vizet zavarni a csoportmeccsek során a Dinamo, de nem is a legfontosabb célkitűzés, hanem a BL-csoportkörben való szereplés. Ehhez pedig már nem kell mást tenni, mint győzni a Skenderbeu elleni mérkőzésen.

Az előző bajnokságot veretlenül nyerte meg a zágrábi csapat, s a mostani bajnokságban is listavezető 7 forduló után. Nem lehet azt mondani, hogy nincs jó formában a horvát együttes, s ugyan előbb-utóbb jönnie kell egy vereségnek is, ám valószínűtlennek tartom, hogy ez az albánok ellen fog bekövetkezni. A Skenderbeu nincs igazán játékban, még nem játszott bajnokit, kevés a tétmeccse, s kétlem, hogy neki ajándékoznák az eurómillókat érő mérkőzést a horvátok. Profitorientátabbak ők annál, hogy ezt megtegyék.

Viszonylag biztosra veszem, hogy Hodzic, Soudani, Junior Fernandes, Pivaric, Ivo Pinto és Paulo Machado közül néhányan gólokat fognak szerezni. Nem tudom, hogy mennyire lesz kénytelen felpörögni a Dinamo, s így hány gólra lesz szüksége a továbbjutáshoz, de az számomra eléggé egyértelmű, hogy egy gólnál többet fog szerezni a horvát csapat és nem fogja a véletlenre bízni a dolgot.

Tipp: Dinamo Zagreb 1,5 gól felett.

#10525 augusztus 25, 2015, 09:38:27, csabax
Rae J./Smith A. - Kops-Jones R./Spears A. 2  :great:

Idézetet írta: csabax Dátum augusztus 24, 2015, 14:37:04
Világbajnokság, 100 m: Shelly-Ann Fraser-Pryce  :great:
Shelly-Ann Fraser-Pryce

#10527 augusztus 25, 2015, 22:49:42, csabax
Malmö - Celtic

Tipp: Malmö  :great:
Odds: 2.40
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10


Talán jobb lenne arra tippelni, hogy mindkét csapat szerez gólt. Nagyon valószínűnek tartom, hogy a választási lehetőségek közül végül ez lesz az egyik nyertes tipp, ám úgy döntöttem, hogy kockáztatok egy keveset. Nem csak azért teszem, mert nem találom túl meggyőzőnek a skótok 1 gólos előnyét, s az a 3-2-es győzelem nekem nem tűnik megfordíthatatlannak, hanem leginkább azért tippelek így, mert adok esélyt a svédeknek. Nem tűnik annyival jobb alakulatnak a Celtic, hogy ki tudjam zárni teljesen a Malmö továbbjutási esélyeit.

Azzal számolok, hogy - az előző összecsapáshoz hasonlóan - ez a mérkőzés is kiélezett lesz, s végül csak a pillanatnyilag szerencsésebb csapat fog továbbjutni. Mivel teljes mértékben háromesélyesnek vélem a találkozót, s bármelyik csapat nyerő lehet ebben a párharcban, nem marad más hátra, mint az, hogy voksoljak a kettő közül valamelyikre. Semmi különösebb problémám nincs a skótokkal, ám ezúttal mégis a svédekre szavazok.

Leginkább azért, mert általában jól szokott teljesíteni hazai pályán a Malmö, míg a skót együttes már csak nyomokban képes azt nyújtani, mint amit évekkel korábban. Ez a Celtic, már nem az a Celtic, amelyik magabiztosan jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe, majd a pénzgyűjtés tekintetében még abban is előnyben volt, hogy többször is egy csoportba sorsolták a skót Alex Ferguson manager által irányított MU-val. Ez amiatt érdekes, mert a skót tréner olykor nem garasoskodott a skót csapattal, hanem akár még a győzelemért járó pénzt is átengedte a Celticnek. Azaz akár hazai pályán is bukott a Manchester United, majd a többi ellenfelét úgy elverte, mint szódás a lovát.

Úgy vélem, hogy a mostani helyzetet kihasználhatják a svédek. Ha Rosenberg, Berget, Eikrem, Lewicki és társaik elhiszik, hogy képesek túljutni ezen a legyengült skót együttesen, akkor minden bizonnyal nem csak én fogok örülni a nyertes tipp miatt. A Celtictől elsősorban talán Griffiths, Biton, Boyata és Ambrose tehet azért, hogy ne svéd örömünnep legyen a találkozó után. Valószínű, hogy némi szerencse is szükségeltetik majd a Malmö győzelméhez, de emellett még a svédek jó hazai teljesítményében is bízom.

Tipp: Malmö.

Tipp: Malmö
Odds: 2.40
Ezt mikor nézted? Most 2,60-on toltam, mert hasonló meggyőződésen vagyok(sőt én apróval 6,00-os oddson már Glasgow-ban is raktam őket)
Hazai pályán a Malmöt nagyon kevesen tudták legyőzni(nemzetközi szinten is csupán egy Atletico Madrid vagy a Juventus), olyan csapatok buktak el itt mint a Sparta Praga, a Dinamo Zagrab vagy a RB Salzburg(2x is), egyiket sem tartom gyengébb csapatnak mint a Celtic-et! Jó lesz a tipp!
(csak érdekességképpen kérdezem mikor nézted, mert furcsának találom hogy emelkedett az odds, én attól tartottam hogy csökkeni fog!)

Idézetet írta: laudrup Dátum augusztus 24, 2015, 20:34:07
Tipp: Malmö
Odds: 2.40
Ezt mikor nézted? Most 2,60-on toltam, mert hasonló meggyőződésen vagyok(sőt én apróval 6,00-os oddson már Glasgow-ban is raktam őket)
Hazai pályán a Malmöt nagyon kevesen tudták legyőzni(nemzetközi szinten is csupán egy Atletico Madrid vagy a Juventus), olyan csapatok buktak el itt mint a Sparta Praga, a Dinamo Zagrab vagy a RB Salzburg(2x is), egyiket sem tartom gyengébb csapatnak mint a Celtic-et! Jó lesz a tipp!
(csak érdekességképpen kérdezem mikor nézted, mert furcsának találom hogy emelkedett az odds, én attól tartottam hogy csökkeni fog!)
Tegnap este fogadtam (mellékelem a szelvényt). Már akkor akartam írni előzetest, de sajnos egyéb elfoglaltságok miatt csak ma tudtam megtenni.  :)