WTA - Moszkva

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Cesc18 Dátum október 22, 2010, 00:46:07
Elég gyengén játszott Petkovic ellen, szerintem örül annak, hogy ott lehet Dohában és nem nagyon erőlteti már ezt a tornát... viszont lehet a tét miatt játszott görcsösen és most már felszabadultan végigveri a mezőnyt. De ez elég no bet meccs... szerintem inkább kikap mint nyer... :)
Idézetet írta: gati78 Dátum október 22, 2010, 00:37:26
Én nem tudok sajnos semmit, de ha nem sérül meg simán veri az óriáscetet.

Köszi a válaszokat! :ok: Időközben újra fordultak az oddsok és már Vika a meccs esélyese 1.7 körüli szorzóért, és Kleybanovára adnak 2.00-es oddsot. :D Én is inkább az oroszra voksolok, még várok egy kicsit, de lehet kihagyom.

Szerintem is nobet a legjobb ötlet erre. Esetleg élőben lehet akinek lesz rá lehetősége. Ebben a Doha dologban Cesc18-nak igaza van, ha csak a játéktudást nézzük jobb Azarenka de amennyi meccset feladott mostanában...

#17 október 25, 2010, 16:44:40, Milan
Zarina Diyas - Maria Kirilenko

Tipp: 19 game alatt
Odds: 1,85
Fogadóiroda: [bs]betsson[/bs]
Tét: 10

[e]Nem láttam a tegnapi Diyas - Jankovic meccset, de roscoval beszéltem itt a fórumon a chaten és ő mondta, hogy Jankovic betegen játszott, emiatt tudott nyerni ellene a kazah kislány. Ma viszont egy csöppet sem beteg,  bombaformában levő, ráadásul hazai pályán játszó Kirilenko ellen tehetetlen lesz. Tegnap 6:0, 6:0-ra parádézott Kirilenko, Katerina Bondarenko ellen, előtte pedig 6:2, 6:2-vel küldte haza Dulgherut. Ezek után nehogy már egy 17 éves kisgyerek gondot jelentsen neki és ellene ne tudjon nyerni könnyedén, két szettben. Egy 6:3, 6:2-nél jobbra szerintem nem lesz képes Diyas, hiszen nagyon megy jelenleg Kirilenko. Győzelmei során alig enged játékot nyerni ellenfeleinek, ma is ezt teszi és leüti a pályáról a kis kazahot, aki az első körben Dulko ellen csak nagy nehézségek árán jutott tovább. Leírni azért nem szabad, de ha koncentrál már az elejétől kezdve Kirilenko, akkor sima lesz ez.[/e]

Eredmény: 15 game
8,50 pont

Maria Kirilenko(24.)  -  Vera Dushevina(53.)     (Moszkva, WTA)

Elérkeztünk a moszkvai, a luxemburgi, a stockholmi, ATP, illetve WTA  elődöntőijeire, és egyben náhány ázsiai Challengerére is. Moszkvában, a női versenyen egy izgalmas orosz belharcnak leszünk tanúi. A 2 hölgy már négyszer mérkőzött meg egymással, háromszor Vera nyert, egyszer pedig Maria, tavaly Seoulban, 7-5 7-6 arányban. Ha lenne a teniszben döntetlen mérkőzés, én ezt most tipikusan annak mondanám a jelenállás szerint. Mindketten nagyon könnyen jutott el idáig, szettveszteség nélkül. Az első körben Kirilenko román származású Alexandra Dulgherut (29.) 6-2 6-2, az ukrán Kateryna Bondarenkot (126.) 6-0 6-0 (!!!), és a kazasztán Zarina Diyast (268.) búcsúztatta 6-1 6-2 arányban. Láthatóan nem kímélte ellenfeleit. Dushevina az első fordulóban Ekaterina Makarovát (50.) 7-5 6-0, Elene Vesninát (55.) 6-4 6-2, és Anna Chakvetadzét verte meg 6-3 7-6-ra. Nagyon nehéz itt dönteni, de én mégis Maria Kirilenko felé hajlok, hiszen láthatjuk, hogy milyen simán hozta eddigi meccseit itt, az orosz fővárosban. Nem lesz könnyű dolga Vera ellen, könnyen borulhat a játék egy izgalmas 3 szettes mérkőzésbe, de én azt mondom, hogy Maria 2-3-ra szépíteni fog egymás elleni örökmérlegükön, és ezzel bejut a döntőbe. Tehát tippem: Maria Kirilenko győzelme.