TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 28 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum november 24, 2023, 15:21:34Olyan gyönyörű lesz, mikor a nulla tapasztalattal rendelkező TippmixPro megtudja milyen, mikor a külföldi irodákon edződött magyar fogadók megérkeznek - hiszen őket akarták -, aztán sz*rrá nyerik magukat, kijátszva az összes bónuszt és kikaput.

A vicc az, hogy már egy hete várják az új érkezőket, de még sehol semmi. Hm...vajon miért?


Csak gyanítani tudom, hogy olvassák ezt a fórumot is, de nekem volna egy tippem, hogy hol lehetnek a potenciális új játékosok, de mivel nekem sem adnak ingyen dolgokat a boltban, ezért én sem osztom meg velük ingyen.  :cya:

Idézetet írta: Milán Dátum november 24, 2023, 15:34:22Csak gyanítani tudom, hogy olvassák ezt a fórumot is, de nekem volna egy tippem, hogy hol lehetnek a potenciális új játékosok, de mivel nekem sem adnak ingyen dolgokat a boltban, ezért én sem osztom meg velük ingyen.  :cya:

Maguk alatt vágják a fát, én sokat jártam lottózóba is és főleg élőben rengeteg fiatal beten nézte a meccset/statisztikát és az alapján raktak élőt szelvényen. Na most a betes élőhöz képest az új tippmixpron nevetségesen gyenge élőben a statisztika, mindenhez külön lapfülön kell kattintani, nehézkes végigmenni a meccseken és értékesnek tűnő oddsot találni. Ha dec 4 után bet már nem enged belépni a számlába sem, akkor a betes live stream is kuka, tippmixpron meg kifolyik a szemük mire megtalálnak bármit.

A korábbi pro-n szinte minden NB1-es, válogatott meccs, vagy magyar illetőségű nemzetközi meccs 0-s vagy Arb volt bettel vagy a tőzsdével. Ez brutális forgalmat generált, még ha hosszútávon 0-1%os minusz is volt a szerencsejáték ZRT-nek ezeken a piacokon, az árbevételnek jót tett. Az új motor fullra leköveti az oddsváltozásokat, szóval az arberek/bónuszvadászok (ha csak a magyar bajnokikat lefogadtad Bet365 köv héten már dobta is hozzád a 5-8-15ezres hűségbónuszt) is kiesnek a forgalomnövelésből.

Kíváncsi leszek a Szerencsejáték Zrt sportfogadási forgalomnövekedésére, de nem hiszem, hogy annyival emelkedni fog, mint amennyivel várják. A profitráta eleinte jobb lesz, de hosszútávon az egyszereplős piacnak csak negatív hatásai vannak.






A monopol helyzetet nem tekintenem negativ hatasnak (szamukra), es szar szorzo miatt keves embert ismerek aki nem fogad (sajnos). 

Idézetet írta: sunik29 Dátum november 24, 2023, 18:42:30A monopol helyzetet nem tekintenem negativ hatasnak (szamukra), es szar szorzo miatt keves embert ismerek aki nem fogad (sajnos). 

Soha nem is voltak, és soha nem is lesznek egyedül a piacon, még ha szeretnék is.

A normálisak kiírtásával fellendül a fekete piac. Ezt már a nagyobbak is tapasztalták (pl. Németország).

Nálam be is szart az egész, nem változott itt semmi.  :great:

Idézetet írta: bitang Dátum november 24, 2023, 21:58:09Nálam be is szart az egész, nem változott itt semmi.  :great:

:beerchug: Paksal megint jól befürödtek :beerchug:

#1897 november 26, 2023, 13:35:45, osejiki5
Idézetet írta: umbro Dátum november 24, 2023, 00:15:28bónusz forgatás?
öt éve vagyok regisztrálva de soha semmilyen bónuszt nem kaptam 200 ft-ot se, pedig ott hagytam már egy kevés pénzt. Egyetlen egyszer volt hogy vmi nyakatekert feltételeket teljesítek akkor jóváírnak 5000 ft-ot.
külföldi irodánál volt hogy évekig be se fizettem mégis évente több alkalommal kaptam ingyen fogadást.

ezt a bónuszrendszert valahogy kifelejtették az új rendszerből is

Nem tudom, szerintem aki ilyen bónuszok nélkül nem tud fogadni, meg szorzókon panaszkodik, az nem is igazi fogadó... csakúgy mondom. Az előbb próbáltam fogadni prón, és tudtam!

Idézetet írta: TiB Dátum november 26, 2023, 14:45:40Nem tudom, szerintem aki ilyen bónuszok nélkül nem tud fogadni, meg szorzókon panaszkodik, az nem is igazi fogadó... csakúgy mondom. Az előbb próbáltam fogadni prón, és tudtam!

A buta és az okos fogadó közötti különbséget tökéletesen leírtad. A buta fogadót nem érdekli az odds, jó neki az 1.80, miközben máshol ugyanezt 1.95ért is megkapná, jó neki hogy mindig kockáztatnia kell, míg a másik örül, hogy néha kockázat nélkül is nyerhet.

Ez nem jelenti, hogy a másik nem szeret fogadni, de miért fogadjon trágya oddson, amikor máshol több pénzt nyer, meg kevesebbet kockáztat?




Idézetet írta: tomika1 Dátum november 26, 2023, 16:25:16A buta és az okos fogadó közötti különbséget tökéletesen leírtad. A buta fogadót nem érdekli az odds, jó neki az 1.80, miközben máshol ugyanezt 1.95ért is megkapná, jó neki hogy mindig kockáztatnia kell, míg a másik örül, hogy néha kockázat nélkül is nyerhet.

Ez nem jelenti, hogy a másik nem szeret fogadni, de miért fogadjon trágya oddson, amikor máshol több pénzt nyer, meg kevesebbet kockáztat?


Csodálkozol?
Emberek java bankban tartja a pénzét, ott meg szépen az infláció megeszi.

Idézetet írta: TiB Dátum november 26, 2023, 14:45:40Nem tudom, szerintem aki ilyen bónuszok nélkül nem tud fogadni, meg szorzókon panaszkodik, az nem is igazi fogadó... csakúgy mondom. Az előbb próbáltam fogadni prón, és tudtam!

Ne már!    :)
Mindenhol azt olvasom, hogy ezért vagy azért nem vagyok igaz magyar, erre itt tudom meg, hogy igazi fogadó sem?!   
Hát mi marad nekem??    ;D


Az is fogadó, akit érdekelnek a szorzók meg a bónuszok, legfeljebb nem igazi szerencsejátékos...   :)

Én imádok játszani.
Meg nyerni.
De engem akkor is szórakoztat, ha nekem nem kerül pénzbe vagy kevesebbe.
Mert a bónusz meg a magasabb szorzó olcsóbb szórakozást és könnyebb pénzkeresetet jelent.



Egyébként a vegas elengedte az odds+-szal jelölt kiemelt szorzós meccseket, viszont a tippmixpronál vannak ilyenek.
Nem tudom, voltak-e korábban is, nem figyeltem pár nappal ezelőttig.

Na engem mint fogadót, ezek érdekelnek igazán.   :)

Idézetet írta: Knapp Dátum november 26, 2023, 18:35:30Mindenhol azt olvasom, hogy ezért vagy azért nem vagyok igaz magyar, erre itt tudom meg, hogy igazi fogadó sem?!   
Hát mi marad nekem??    ;D

Az a kérdés, hogy mit érzel, mikor rányomsz a szelvény feladásra? Én amikor Tippmixprón teszem ezt, akkor így hallom a Nélküled című számot is felcsendülni, és melegség önti el a szívem. Azt hiszem végre hazaértem fogadásban.

Idézetet írta: TiB Dátum november 26, 2023, 19:11:50Az a kérdés, hogy mit érzel, mikor rányomsz a szelvény feladásra? Én amikor Tippmixprón teszem ezt, akkor így hallom a Nélküled című számot is felcsendülni, és melegség önti el a szívem. Azt hiszem végre hazaértem fogadásban.

Ez olyan szép gondolat, hogy ez mehetne is ki egy plakátkampány keretein belül a fővárosban Tony Rogano szponzorálásával, bár elvileg nem lehet népszerűsíteni a fogadást... de akkor miért vannak sportfogadást népszerűsíteni plakátok Budapesten? Miért nem véd meg minket Orbán Viktor? Félek!

Kapott valaki 50% -os bónuszajánlatot?
Sokkal rosszabb lett az offer, mint amit a régi oldalon adtak, persze az kvázi ingyenpénz volt  :laugh: