Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Van lóverseny!!!!  :great:

És a többiek is megérkeztek.
Hajrá mindenkinek előre!  :beerchug:

Irány az Unibet!  :police:



Információink szerint működik az Unibet! Használjátok egészséggel, és tudatosan.  :ok:

#4670 szeptember 29, 2023, 12:51:08, Admin
Sikerült simán belépni az Unibetre.

Az Unibet társoldalai(mariacasino.com, bingo.com) nem jönnek be a régi linkeken. Tudtok valami alternatív linket?

Van bingó kaparós, de nekem csak warppal megy, mert a bingó szobák nem töltenek be

Unibet nekem nem sok pénzfelvételi lehetőséget biztosít, kb. kettőt. Ez az egyik, ami a képen, viszont nem tudom, mi az a revolut felirat ott... Az ugye nekem nincs. Kérdés az, hogy így megkapom a pénzt a bankszámlára. Gondolom igen. 4000 Ft a minimum, gondoltam indítok egy próbát, de inkább rákérdek itt, az mégis csak ingyen van. Köszi szépen előre is a választ!

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 06, 2023, 09:03:28Unibet nekem nem sok pénzfelvételi lehetőséget biztosít, kb. kettőt. Ez az egyik, ami a képen, viszont nem tudom, mi az a revolut felirat ott... Az ugye nekem nincs. Kérdés az, hogy így megkapom a pénzt a bankszámlára. Gondolom igen. 4000 Ft a minimum, gondoltam indítok egy próbát, de inkább rákérdek itt, az mégis csak ingyen van. Köszi szépen előre is a választ!
Pár oldallal ezelőtt volt már erről szó. Simán megjön a banki átutalás, a Revolut nem tudni miért van ott.
Én a blokkolás után kértem ki így pénz (szept 13) és megjött simán.
08:11-kor kértem ki a pénzt és a KH bank 11:46-kor már jóvá is írta.
Ráadásul az utaló az Erstén keresztül én voltam, mert a nevem jelent mg mint küldő. :)

Esetleg tudja valaki, hol lehet megnézni az Unibet policyjét törölt/feladott/etc. meccsekre? Az Ászf-et áttúrtam, de nincs benne semmi.

Teniszben volt egy feladott meccs, amit (feltételezem emiatt) 1-1-es eredménnyel zárt le. Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mindkét oldal veszít vagy mi van?

Unibetnél ha lemegy az első szett akkor aki feladta az a vesztes.Ha nem megy le az első szett akkor 1,00 szorzóval értékelik ki.

Idézetet írta: havenofear Dátum október 11, 2023, 09:30:52Esetleg tudja valaki, hol lehet megnézni az Unibet policyjét törölt/feladott/etc. meccsekre? Az Ászf-et áttúrtam, de nincs benne semmi.

Teniszben volt egy feladott meccs, amit (feltételezem emiatt) 1-1-es eredménnyel zárt le. Kíváncsi lennék, hogy ilyenkor mindkét oldal veszít vagy mi van?

Unibet oldal - lap alja - Általános szerződési feltételek - 9. pont Fogadás - 9.7-es pont és ott van egy link a szövegben, abban minden benne lesz

Van esetleg valaki, akinek megy a póker kliens VPN nélkül?

Idézetet írta: Assassin Dátum október 11, 2023, 19:50:50Van esetleg valaki, akinek megy a póker kliens VPN nélkül?
GT-vel próbáltad?