Unibet Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 8 vendég van a témában


1.1.1.1 WARP -al megy csak rendesen az Unibet vmiert.
Anelkul tenyleg percekig fagy, kvazi hasznalhatatlan.

Idézetet írta: stdavid Dátum november 24, 2023, 01:31:561.1.1.1 WARP -al megy csak rendesen az Unibet vmiert.
Anelkul tenyleg percekig fagy, kvazi hasznalhatatlan.
A blokkolás miatt nem megy rendesen.

Idézetet írta: stdavid Dátum november 24, 2023, 01:31:561.1.1.1 WARP -al megy csak rendesen az Unibet vmiert.
Anelkul tenyleg percekig fagy, kvazi hasznalhatatlan.

Desktopon van megoldás. A Sportfogadás részen jobb klikk az Előzményekre vagy az Ingyenes fogadásra, nyisd meg új ablakban, és abban az új ablakban már menni fog rendesen az oldal.

Idézetet írta: havenofear Dátum november 24, 2023, 09:36:27Desktopon van megoldás. A Sportfogadás részen jobb klikk az Előzményekre vagy az Ingyenes fogadásra, nyisd meg új ablakban, és abban az új ablakban már menni fog rendesen az oldal.

Ugyanez működik mobil böngészőben is, köszi!

Idézetet írta: Andras111 Dátum november 22, 2023, 00:16:23Sziasztok,

másnak se működik a lóverseny a fogadásoknál? Egy üres oldal, vagy kis várakozás után az "Oops..." hibaüzenet jön.

Illetve androidos alkalmazás se használható, autentikációnál hosszú homokóra után "technical error, try again later" hibaüzenet... használhatatlan...

"Kissé" vegyesek a benyomásaim eddig az unibetről, de a bet365 betli után nem nagyon van más... vagy megnézem a tippmixpro/vegas duót... bár ott meg lóverseny pápá... :-(


Én is ezért próbálkoztam az Unival de nálam se működik. Leveleztem velük párat. Először azt írták, hogy tökéletetesn működik, majd hogy próbáljam törölni a böngészési előzményeket vagy inkognitó ablakban nyissam meg az oldalt. Egyszer tudtam így behozni nagy nehezen, azóta nem. A legutolsó levél ez volt:

Emailjének megfelelően továbbítottuk a problémát a felelős osztályunknak. Ők ellenőrzés után úgy tájékoztattak minket, hogy sajnos még karbantartás folyik a Lóverseny oldalunkon!

Így mindenképpen várni kellene sajnos, és később megpróbálni újra!

Elég sokáig tart ez a karbantartás. Szerintem nem is fog működni. Mindenesetre ez az oldat közelében nincs a Betnek. Szánalmas. A többi sportfogadás is lassú, elérhetetlen, használhatatlan.

Valaki írta ezt a kincsemet alternatívaként. Semmi angol, ír, amerikai verseny, csak francia, magyar kb.

Nézegettem a többi alternatívát is (Rabona, 22bet): mind átláthatatlan, lassú, kisebb odds, kevesebb helyezés, semmi garatált legjobb szorzó. Gagyi mind ilyen szempontból.


Bet365 után sajnos nagy csalódás! Nem működik rendesen az oldal, amikor néha úgy dönt hogy működik akkor számomra lassú! ( A fogadási típust újra kell választani minden egyes fogadás után! )  Ez kész röhej! Az app nem működik, lehet az jobb volt/lenne, erről nem tudok nyilatkozni mert nem megy... Nagyon sok a kérdőjel!!! Egyetlen pozitívum hogy az odd-ok tényleg jók, már ha van perceim és idegrendszerem hogy kivárjam hogy működjön! Egyébként agyvérzést kapok hogy élőben mindenről lecsúszok...

9-est nalam mar le is lottek...

GT amíg nem jön a 10-es.

Nem őket védve, de mikor lassú és nem tölt be, az nem feltétlen az ő hibájuk. Hiszen épp szanaszét vannak tiltva, címköltözés stb, szóval nem az van hogy bepötyögöd a gugliba hogy Unibet, aztán mehet a buli. Erre futott rá néhány nagyobb hírportál, mikor írni akartak a bet365 kivonulásáról. Beírták az oldal alap címét, aztán nem jött be nekik. Kjha, mert szanaszét vannak tiltva.

Viszont az iroda szintjét nálam tegnap az lőtte, hogy megnéztem a Tippmixpro hírlevelét, amit amúgy úgy kapok, hogy nem is regisztráltam hozzájuk. Plusz összenéztem az Unibetével, ami egy mesterséges intelligenciának tűnt, a fapados gyere tippmixelni onlinehoz képest.

hm a sportfogadást nem tölti be...csak nálam?

nálam se, hogy a bdsrstnt

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 10:28:50nálam se, hogy a bdsrstnt

Brékó, brékó!
Támadás érte a kilencest! 10-es, 10-es! Jelentkezz!


Az odáig Ok, hogy a számokat átírjuk, de a sportfogadás rész egyelőre halott.

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 25, 2023, 10:56:34Az odáig Ok, hogy a számokat átírjuk, de a sportfogadás rész egyelőre halott.

 Nyisd meg egy új ablakan:Desktopon van megoldás. A Sportfogadás részen jobb klikk az Előzményekre vagy az Ingyenes fogadásra, nyisd meg új ablakban, és abban az új ablakban már menni fog rendesen az oldal.