22bet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Zsoca Dátum november 25, 2023, 19:07:13Én is így jártam bónuszt kezdtem el használni, felmentem 10ezerből 260ezerre és lett belőle 10... Nagyon szarul esett  :D Természetesen valós pénzből semmi sem jött be  :bash:

En azzal probalkoztam amikor 400volt vissza a forgatasbol hogy tettem egy 30ks tetet 1,01re(ivibeten lehet,22beten nem. Ott bonuszbol csak triplara min 1,40es odds) aztan tettem egy 400ast hogy kiporogjon a bonusz. Ez utobbi elobb vegzett, megkaptam a bonuszbol lett valodi penzt, es fuggoben volt a 30ks fogadas. Bejott de termeszetesen a penzt nem irtak jova.(irtak is a termsben hogy ez lesz)

22BET SHOP - nem mondom, hogy a topik összes oldalát olvastam, de korábban én nem láttam, hogy említve volt.

Fogadás és kaszinózás után pontokat lehet gyűjteni, amit aztán freebetre lehet váltani. Talán még az interwettennél vagy bwinnél volt/van ilyen?! Azért annyira azt hiszem ez nem gyakori; szóval jó, hogy van ilyen.

Bwinnél volt ilyesmi úgy emlékszem.

Visszakeresve, igen. B'inside volt a neve. De rég volt.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 25, 2023, 20:56:14Bwinnél volt ilyesmi úgy emlékszem.

Visszakeresve, igen. B'inside volt a neve. De rég volt.

Tényleeeeg, ott talán még termékek is voltak; kezd rémleni. Na mindjárt ráguglizok, hátha a net hagyott nyomokat ;D


Minden 1904 HUF értékű sportfogadás után 1 22bet-pontot kap, (a fogadások minimális szorzói a következők: 1,3 az egyszeri fogadásokra és 1,5 a gyűjtőfogadásokra).
Minden 3808 HUF után, amelyet a 22bet Kaszinóban fogad meg, 1 22bet-pontot kap. A TV játékok és a 22GAMES játékai nem részei az ajánlatnak.
A 22bet-pontok beváltása ingyenes fogadásokra: Ingyenes fogadását felhasználhatja egyszeri fogadásként vagy gyűjtőfogadásként is. Az egyszeri fogadások minimális szorzója 1,80. A gyűjtőfogadásoknak legalább 3 eseményt kell tartalmaznia, az eseményenkénti szorzó minimuma 1,40. Amikor a 22bet-pontjait ingyenes pörgetésekre váltja, akkor az ingyenes pörgetések árai változhatnak, a nyerőgép fajtája és a tétösszeg függvényében.
Naponta egyszer juthat 22bet-ponthoz.
A 22bet-pontok nem válthatók át valódi pénzre.
Az ajánlat csak aktív ügyfelek számára elérhető.
A 22bet fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa vagy megszüntesse ezt az ajánlatot.


Annyi még, hogy ezek nem freebetek. Tétet is kifizetik.

Látom feltették a 22betgo.com-ot is tiltó listára. Kérdésem: szerintetek ők is fognak alternatív linket csinálni? Az app esetleg más útvonalon is tölti az adatokat és utána is működni fog? Mintha az appban láttam volna olyan beállítást hogy "Jelenleg működő tükör oldal"
Sajnos úgy látom nagyon elkezdtek gyomlálni...  :bash:

Amúgy a kártyás befizetés még játszik itt? Ugyanúgy oldják meg, mint az Unibet-nél, hogy a Revoluton keresztül XRP-t vásárolok?

Idézetet írta: free_Rgc Dátum november 26, 2023, 00:24:03Kérdésem: szerintetek ők is fognak alternatív linket csinálni?
A 22betgo már alternatív cím volt, ezért gondolom lesz további is.

Idézetet írta: ZTE88 Dátum november 26, 2023, 02:01:39Amúgy a kártyás befizetés még játszik itt? Ugyanúgy oldják meg, mint az Unibet-nél, hogy a Revoluton keresztül XRP-t vásárolok?
Több féleképpen is be lehet hozzájuk fizetni kártyával . Magyar kártyával közvetítőcégen keresztül , felkínál a rendszer 2-3 lehetőséget ,ílletve fizettem már be Revolut kártyával is . Viszont első kifizetés előtt kérni fognak képet a kártyáról , meg talán az utalásról is, de ebben nem vagyok már biztos . Én amikor Revolut virtuális kártyával fizettem be , akkor szórakoztak velem , hogy küldjek képet a kártyáról . De hogyan? ha egyszer csak virtuális. Addig leveleztünk , hogy meguntam , és közöltem velük , hogy akkor zárják be a számlámat. Ezt nem tetté meg . Elküldtem nekik a Revolut tranzakciókat , azt már elfogadták .

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 26, 2023, 09:46:16hogy küldjek képet a kártyáról
Revolut screenshot a kártyáról nem volt jó nekik?

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 26, 2023, 10:02:17Revolut screenshot a kártyáról nem volt jó nekik?
Nem

Idézetet írta: Kormanyzas Dátum november 26, 2023, 09:46:16Több féleképpen is be lehet hozzájuk fizetni kártyával . Magyar kártyával közvetítőcégen keresztül , felkínál a rendszer 2-3 lehetőséget ,ílletve fizettem már be Revolut kártyával is . Viszont első kifizetés előtt kérni fognak képet a kártyáról , meg talán az utalásról is, de ebben nem vagyok már biztos . Én amikor Revolut virtuális kártyával fizettem be , akkor szórakoztak velem , hogy küldjek képet a kártyáról . De hogyan? ha egyszer csak virtuális. Addig leveleztünk , hogy meguntam , és közöltem velük , hogy akkor zárják be a számlámat. Ezt nem tetté meg . Elküldtem nekik a Revolut tranzakciókat , azt már elfogadták .

Köszi az infót, inkább maradok a skrillnél


Ha úgy érzem, hogy cashoutolni kéne és tehetném, de nincs rá opció, akkor a bet-es módszert alkalmazom, amit ott használtam, ha szintén nem volt cashout: lényegében, ha beerősödött a tipp, akkor ugyanazon a sávon magas oddson ellenbiztosítom a tippet, hogy rizikó esetén mindeknképp plusszal szálljak ki.

Idézetet írta: ZTE88 Dátum november 26, 2023, 23:43:15Köszi az infót, inkább maradok a skrillnél

Ami azt hiszem egy nagyon jó döntés; bár a skrill ki és befizetés költségeivel (már ha vannak egyáltalán) nem vagyok tisztában. De a 30 000 Ft-os kártyás befizetésem a banki oldalon 31 692 Ft-os költséggel jelentkezett, ami azért nem olyan jó buli.. Illetve a hétvégén jó pár kártyás befizetési kísérletem is kudarcba fulladt; kezdeti jó véleményem változóban az irodáról.