22bet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Igen, a chaten azt írják írjak e-mailt, arra meg még nem jött válasz... Közben változott a helyzet, mert nyertem hozzá elég jól így semmiképp nem szeretném ott hagyni nekik a nyereményt...


Sziasztok!

Nektek nincs gondotok mostanában az oldal elérésével?
A héten még mobilról bejött, de most már onnan sem.


Idézetet írta: rundmc Dátum november 12, 2021, 21:35:03
Sziasztok!

Nektek nincs gondotok mostanában az oldal elérésével?
A héten még mobilról bejött, de most már onnan sem.

Nekem mukodik mobilrol,tabletrol

Idézetet írta: rundmc Dátum november 12, 2021, 21:35:03
Sziasztok!

Nektek nincs gondotok mostanában az oldal elérésével?
A héten még mobilról bejött, de most már onnan sem.

Én a mobil app-ot használom, nekem gond nélkül működik!

Nekem egyértelműen ez a kedvenc irodám. Máshol nem találkoztam ehhez hasonló mennyiségű fogadási lehetőséggel. Az e-sportok terén is abszolút top kategória.

Böngészőről és a mobil appról is jól működik az oldal. Különben aki Mastercard kártyával fizet be, az kérjen SEPA kifizetési lehetőséget. 1 munkanap alatt megjön a pénz a bankszámlára.


Hoppá-hoppá. Eléggé jó kis lehetőség!

Idézetet írta: Profesija Dátum január 18, 2022, 06:07:09Sziasztok!

Nektek nem tart mostanában tovább a kifizetés a megszokottnál? Vagy mostanában a megszokottnál nem tart hosszabb ideig a kifizetés?

Csak azért kérdem, mert kb úgy 4 éve minden alkalommal max 15 percet vett igénybe még kifizettek Skrillre. Ennél tényleg nem volt több idő, szóval percek alatt kifizettek.

Most viszont kértem 1 kifizetést, de 2 órája semmi. Aztán 1.5 órával később próbaképp még egyet, de fél órája semmi.

Megérkezett a pénzed?

Idézetet írta: Profesija Dátum január 26, 2022, 13:41:06Szia!

Igen, a megszokott pár perc helyett ezúttal 6 óra volt.  :ok:

Nekem gyanús, hogy elkezdtek szívózni veled, egyelőre csak több idő a kifizetés, de idővel nem fogják elküldeni. 1xbet, 1xbit, stb, ugyanezt csinálják. Összességében pluszban van a fiókod?

#143 február 24, 2022, 16:22:19, vmlinuz
Nem pánikkeltésként, de a 22bet és az 1xbet is orosz hátterű fogadóiroda. Mivel komoly szankciók várhatóak Oroszország ellen a mai támadás után, én nem tartanák ezeknél többet pénzt, mert megtörténhet, hogy nem lehet majd kiutalni.

https://www.politico.eu/article/eu-russia-new-sanctions-package-ukraine/

30 ingyen porgetes a squidpot slotra a SPRING koddal.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum március 09, 2022, 17:12:5830 ingyen porgetes a squidpot slotra a SPRING koddal.

Még szerencse, hogy nem Minesweeper-re adnak ingyen lehetőséget.

Mennyire megbízható az iroda, elkezdtem itt játszani sport fogadni?  :laugh:
 

Teljesen korrektek, mindig megkaptam a pénzt, sosem volt velük bajom. skrillre hamar fizetnek, kártyás kifizetés is percek alatt megjön. Viszont néha nem tudsz azonnal befizetni, és valamikor kifizetni sem enged, de akkor nem kell megijedni, később 1-2 óra múlva működik simán. Rengeteg esemény, piac, szóval ha nincs benned ellenérzés, hogy orosz, simán használható

Idézetet írta: oakland23 Dátum június 12, 2022, 09:34:48Teljesen korrektek, mindig megkaptam a pénzt, sosem volt velük bajom. skrillre hamar fizetnek, kártyás kifizetés is percek alatt megjön. Viszont néha nem tudsz azonnal befizetni, és valamikor kifizetni sem enged, de akkor nem kell megijedni, később 1-2 óra múlva működik simán. Rengeteg esemény, piac, szóval ha nincs benned ellenérzés, hogy orosz, simán használható
Na szuper köszönöm .
Hamarosan aktuális lesz kifizetés. egy kisebb összeget legalábbis .
Igen esemény bőven kínálat túlszárnyalja a kedvenc irodámét. Teljesen meglepett ez az iroda kellemeset csalódtam benne .

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Már régebb óta játszom itt. Eddig semmi gond: befizetés, kifizetés skrillen. Tegnap kifizetést akartam indítani, viszont nem kaptam meg sms-ben a megerősítő kódot. Többször próbáltam, nem jött. Írtam nekik, válasz: ők elküldték, a gond nálam van. Az sms-ek jönnek a telefonomra, kipróbáltam. Appot használok, webes felületre belépni nem tudok, mert oda is kell sms kód.
Befizettem kártyáról, gondoltam ez lesz a megoldás... Nem: kifizetéskor ott is kell az sms megerősítő kód, de azt továbbra sem kapok. Mi lehet a megoldás?