Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Bezzeg egy andorrai csapat otthon megcsapott 2-1-re egy feröerit ;D

Illetve érdekességként a másik andorrai csapat is megúszta a walesi túrát egy 1-1-gyel, így veretlenül zártak. Az andorrai foci előre megy nem hátra ;D

25 év után újra együtt. Igaz számos neves hiányzó, de azért így is beindítja a kép a nosztalgiázást.

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Alcaraz - Medvedev
Tipp: Alcaraz
Odds: 1,36
bet365


Jabeur - Vondrousova
Tipp: Jabeur
Odds: 1,44
bet365

Persze a sport nem arról szól, hogy mi az igazságos, mi az ami jár valakinek, de Jabeur túljutott egy Rybakina, Sabalenka pároson, amit különösen itt Wimbledonban egy hatalmas fegyvertény. Egy egész nép vár erre a GS címre, szerintem eljött ennek az ideje.

Mixen ment, már 1,50-ért.

Vondrousova - Jabeur 6-4 6-4

Újabb meccs, ami beárazta napjaink női teniszét :redchug: A cseh lánynak jár a taps, bár igazából nem sokat kellett itt tennie a döntőben; fejben sokkal jobb volt.

Djoko - Alcaraz

Érdekes, hogy a spanyol mai győzelmével kipipálná a US Open után Wimbledont is, pedig szerintem mindenki azt tippelte, hogy a Garros lesz majd az első GS győzelme. Nem merek tippelni ;D Viszont remélem jó kis meccs lesz.


2. szett 85 perc után a spanyolé, ez még így maratoni is lehet ::)

3. szett 6-1 Alcarazak, de kb. 25 perces gémnek (!) köszönhetően 60 perces lett ez a szett. Vajon van visszaút Djokonak? ???

4. szett Djoker 6-3; mélyen volt, de visszajött.

Alcaraz - Djokovic 1-6 7-6 6-1 3-6 6-4

Közel 5 órás mérkőzés után új bajnoka van Wimbledonnak :ok:  A 4. szett megnyerése után azt gondoltam, hogy ez már a szerbé lesz, Alcaraz nem így gondolta :)

Fabrizio Romano szerint mindenben megállapodott egymással Kerkez Milos és a AFC Bournemouth, valamint az AZ és a Bournemouth. A héten várható a szokásos orvosi vizsgálat, majd utána bármikor jöhet a hivatalos bejelentés!

Balzan - Domzale
Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1,60
bet365