youwin.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


De végül a papirokkal mi a bajuk?

Idézetet írta: gergo Dátum július 25, 2011, 21:02:25
:noway:
Sziasztok.
A YOUWIN.COM-on ne fogadjatok mert nem fizetnek ki.
Becsapósak 1x fizettek 680€-t 2 nap múlva ismét ki akartam venni a pénzt  ( 608€ ),de azt már nem adják .Először vesztesként könyvelték el a fogadást.Írtam nekik hogy elírták aztán jóváírták a pénzt a számlámon.Kikértem,de nem adták 2 nap múlva jött egy mail,hogy küldjem el a dokumentumokat (személyi.stb.) elküldtem azonnal elutasították.
Ez 1 hete volt most ott tart az ügy hogy az LGA -N keresztül próbálom visszaszerezni a pénzt ,de nem sok reményt fűzök hozzá.
Suriburiztál?



Még mindíg nem fizettek és nem is fognak legalább is azt mondták.
Ennyit erről.Szóval nyugodtan fogadjatok ott csak NEM FOGNAK FIZETNI !!!!!

Aki a sok negatív vélemény ellenére próbát tenne velük, az egy facebook játékon keresztül 10 euró ingyen fogadásra tehet szert.
Jelenleg nem adnak kezdőbónuszt a magyar ügyfeleknek, de ezt lehet nekünk is igényelni..

A feltételek:
- Regisztrálni kell a facebook egyik játékába, melyet a youwin és az interwetten szponzorál (sajnos új magyar ügyfeleket nem fogad az interwetten sportfogadási részlege, pedig oda is lehetne bónuszt kapni)

- a játékban kapott kezdő zsetonok egyből beválthatóak 5-10 eurós youwin és interwetten bónuszokra

- a játékban található linkeken keresztül kell regisztrálni a youwinhez

- be kell fizetni az irodához (10 euró a minimum befizetés)

- egy emailt kell küldeni a zsetonok beváltásakor kapott kóddal és 24 órán belül a számlára kerül a freebet


Akár 20 eurós freebet is elérhető, ha a beváltás előtt valaki az ismerősei meghívásával (1 / ismerős) feltornássza az egyenlegét.

A játékkal szerintem nem érdemes játszani (heti egy tárgynyeremény nyerhető), inkább be kell váltani a kezdőzsetonokat egy bónuszra.
Nem akarok reklámot csinálni nekik, a német bajnokság köré szerveződik a játék, akinek ez az infó nem segít, az írjon privátban!  :)

Hja, az lenne a jó, ha a facebook-on keresztül meghívnátok egymást, mert úgy ugye akár 20 eurós bónuszig is el lehet jutni a meghívónak!
(én nem fogok senkit meghívni,, mivel a youwin bónusszal már éltem, az interwettent meg nem tudom kihasználni, így feleslegesen gyűjteném a zsetonokat. Mondjuk a kapott zsetonok egyben egy plusz tippelési lehetőséget is jelentenek, de mint említettem, ebben a játékban nem látok túl nagy fantáziát. Ráadásul a bónuszok száma korlátozott, tehát amíg játszogatsz, elvileg el is fogyhatnak a bónuszkuponok.)


Az ingyen fogadást legalább 1,5-ös szorzóra kell feltenni (a nyeremény tartható meg), egyéb megforgatási feltétellel nem találkoztam.
Elvileg a saját befizetett 10 euró sincs fogva, hisz nem arra járt a bónusz.
Én tegnap kaptam meg a freebet-et és még nem használtam fel, majd megírom a további tapasztalatokat is.

Figyelem!
Erre az irodára többen panaszkodtak - nekem még nincs velük komolyabb tapasztalatom - saját felelősségre próbáljátok ki!
Talán van annyi eszük, hogy a facebook-os ügyfélkört nem szívatják meg...

Hello!
Sajnos velem is szórakoznak,13napja befagyasztva a számlám a droidok meg mindig ugyanazt válaszolják"a kifizetési osztály vizsgálja kérjük türelmét".Mertem nyerni 160 eurot....
Ja, a facebookon is szinte ugyanez a válasz.Eddig nem volt gond itt .Ha valaki tud esetleg más elérést vmi értelmes emberkéhez ennél az irodánál az ossza meg velem.
Köszi

Úgy tűnik, hogy itt is kivertük a biztosítékot. Nem engednek regisztrálni.

Idézetet írta: La Guerta Dátum május 22, 2014, 12:42:04
Úgy tűnik, hogy itt is kivertük a biztosítékot. Nem engednek regisztrálni.

Az egész kelet-közép európai régiót kizárták.