HBetti naplója

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A köztes nyereséggel, csak az a baj, hogy amikor már hetedik alkalommal jön majd a hazai akkor hiába nyersz mindig +1,5 egységet belőle. Abból nem tudodod fedezni a másik két szaladó lovat. Egy tizezres bankal kipróbálható 50 forintos tétekkel. De 100 tétből kifog derülni hogy 6-7-8 as tapadásokkal simán fog jönni az egyik sor,  míg a másik kettőt eteted. Teszteld élesben egy párezres bankal. Tuti agyvérzés. És amikor kezd elszálni a bank, akkor elő fog jönni benned, hogy a nagyobb tétedet a szerinted biztosabbra akarod majd tenni. Tuti idegek kellenek hozzá, de kíváncsian várom, mi lészen a vége.
ui:
Én félidőben száltam be az álltalad említett meccsbe. tettem egy tétet 0,5 overre 1,40 oddson és egyet, hogy a vendég sedán lőni fog gólt 2,60-on. Misem mutatja jobban, hogy élőben más képet tud mutatni egy meccs mint kezdés elött. (azért a vendég gól neccesen jött le) Kíváncsia várom a fejleményeket krézi rendszer ügyben.

Köszönöm akran, hogy így nyomon követed a próbálkozásomat ezzel a stratégiával, örülök a hozzászólásoknak. :) Megfogott a válaszodnak ez a része, hogy tuti idegek kellenek hozzá. Nekem türelemből és higgadtságból abszolút nincs hiány, egy birka hozzám képest idegbeteg, talán ez is az oka annak, hogy ezt a fránya szisztémát sem tudom békén hagyni addig, amíg a saját kis szívásomat ki nem termeltem belőle, viszont amíg ez bekövetkezik, arra is megvan az esély, hogy esetleg jól süljön el a dolog. Nézzük. ;)

Egyelőre azon gondolkodom addig, amíg nem találok valamilyen jobb megoldást, hogy a Cesena - Spal lesz a választottam. Cesena elmúlt 8 meccséből 5 döntetlen, ráadásul ebből az utolsó 3 végig az, jó lenne, ha legalább még egy szemet kibírna ez a lánc. :) A Spal mostanában ugyan kevésbé vállalhatatlanul játszott, de csak egy fokkal. Ha nem okoznak meglepetést, akkor ebből szép kis döntetlenem jöhet.
Erről a meccsről mi a véleményed döntetlen ügyben?

Nem tudom, mert én már nem szoktam előre böngészni és megnézni a meccseket. Felmegyek a live fogadásra, és amik éppen mennek azokat nézem csak. A tippster ligához szoktam hetente 1 meccset nézni, de azt is gólra.

Végül a mai választásom a Troyes - Ajaccio GFC-re esett. Szeretem meghallgatni a "közönségszavazást" is, mert ha a tipplap kalkulátorán 2 kimenetelre sokan tettek, akkor többnyire azok közül is dől el. Itt egyedül a döntetlent gondolták, úgyhogy azt gondoltam, muszáj megpróbálnom.

Nincs elfelejtve a stratégiám, az eddigi eredményekkel folytatom tovább november elejétől. Persze könnyen kilyukadhatok oda is, hogy már nem éri meg tovább játszanom, ha nem jön hamar egy döntetlen. :D Persze egyelőre még bizakodó vagyok.
Illetve vissza fogok térni még egy korábbi stratégiámhoz némi keveréssel.

Egyelőre még mindig nem folytattam azt a stratégiát, de mától megint egy új irányt szabtam a sportfogadásomban. Mostmár inkább nem teszek arra ígéreteket, hogy rendszeresen fogok írni a naplóba, hiszen ha úgy alakul, hogy végre valami működik, akkor azt úgyis folytatni fogom naplózással együtt, ha meg nem, úgysem lesz kedvem írni bele.
Egyébként annak is örülnék, ha a hónap valamilyen pluszra jönne ki - fontos ennek a felismerése. :)
Teljesen egyszerűen csinálom mostantól az egészet, tehát egységnyi tét - leginkább single tippek, maximum 2 eseménnyel egy szelvényen, és visszajövök a papírfogadásba. Így jobban gátat tudok szabni, és a nyereségeket nem tudom élő kosárlabdákba forgatni. :D

A mai estére 5 meccsem van, az első már el is kezdődött:

1. Poli Timisoara - Gaz Metan (mindkét csapat lő gólt - nem)
2. Maritimo - Moreirense - H
3. Granada - Las Palmas (mindkét csapat lő gólt)
4. Valenciennes - Le Havre (mindkét csapat lő gólt - nem)
5. Braga - Estoril (2,5 gól alatt)

Most ilyenjeim vannak, egységnyi téttel 1000 forinttal minden, háromnak már elég bejönnie ahhoz, hogy egy minimális pluszt könyvelhessek ma el, de persze jobb lenne több. Mostanában egyébként egész sikeres vagyok a gólos mixekkel, pedig félek is egyben tőlük, mert bármilyen kis csapat, vagy rossz formában lévő találhat egy gólt.

1. nap

Végül mindennel együtt 2856 pluszra hoztam ki a napot, ami teljesen tökéletes lesz, pláne az elején. Mindig eldöntöm, hogy naplózni fogom a következtetéseimet a fogadásaimról, ha rászánom magam, hogy pontosan végig gondoljam, akkor sokat lehet belőle tanulni. Nem mindent akarok leelemezni, de van, amit érdemes.

1. Egyértelműen az én problémám, hogy elment. A 2. félidőben nyereséggel kiszállhattam volna belőle, érdemes lett volna figyelnem arra, hogy azért mindkét fél be-be találja a kaput.
3. Ez tipikusan az az eset, amiből nem lehet tanulni semmit. Kivártam a végét, nem jött, ez van, de mégis úgy gondolom utólag is, hogy megérte rá várni, mert azért volt köze a másik csapatnak is a meccshez.
4. Ezt a meccset nagyon jól tettem. :D Először úgy tüntettem fel, hogy nem lő mindkét csapat gólt, aztán követtem a mérkőzést, és arra jutottam, hogy valószínűleg egyik sem fog gólt találni, így úgy tettem meg, hogy nem szerez mindkét csapat gólt, és döntetlen lesz az eredmény, így sokkal jobb szorzón fogtam ki. Szeretem az értékmaximalizálást, de persze nem szabad túl bátran bánni vele.
5. Ezzel a meccsel kapcsolatban fel sem merült bennem közben, hogy kivegyem, pedig a második góltól is elég szép idő eltelt még, mire lefújták. Most éppen jött, de arra is meglett volna minden esélyem, hogy elmenjen. Sajnos sokszor az embernek megérzésalapon kell eldöntenie, hogy éppen kiveszi a tétet valahol, vagy nem, azok pedig mint tudjuk, csalhatnak is. :)

A mai meccseimről (részben még zajlanak) nem fogok semmi különösebbet írni, hiszen nagyrészt úgy zajlottak, hogy nem követtem élőben az eseményeket. Lekopogom, pluszos lesz a nap, de csak mert jól választottam a nagytétest.

Lássuk csak, megtettem a Nice meccset, hogy mindkét csapat gólt szerez, az nem jött, valamint a Juventust is megfogadtam élőben félidőnél, hogy döntetlenre végződik, nem is vagyok rá büszke, mondhatni, indokolatlan a dolog, de már az is valami, hogy nem áldoztam rá többet az egységnyi tétemnél. :)
A Lyon-Nancy is lejárt már, 2,5 gól fölé tettem, és jött. Most épp van egy egyébként szép kézilabdaszelvényem, amit nagyon sajnálok, mert 2 meccs jött róla, a harmadik látszik elmenni 5 ponton. :/ Leicester - Derby-m van még arra, hogy mindkét csapat szerez gólt, ezt egyébként a félidő előtt nézve a statisztikákat félig-meddig el is engedtem, nem igazán bővelkedtek az alkalmak, amikor kapu közelébe sikerült jutni, aztán egyszer csak jött egy Leicester gól. :) Még a félidő nagy része hátravan, ha valami folytán a Derby is talál egyet, nagyon örülni fogok neki. :) Végül pedig a Marseille lesz az, amivel pénzt keresek, 1-0 jelenleg, már "csak" annyi van hátra, hogy megtartsák a helyüket, azt külön is megfogadtam egységnyi téttel, valamint két egységgel összekötöttem ezt és a Lyon győzelmet, ami már jött. :)

Breaking news: találta a Derby is azt a gólt, úgyhogy már csak a Marseille tartson ki, de szerintem nem fogok bennük csalódni. :)

Tegnap - ma ismét elkezdtem egy új stratégiát. Az utóbbi pár hétben nagyon megtetszett a kosár, így most azzal próbálkozom. Az első kosárfogadásom óta csak pontokkal foglalkoztam, nem tettem még kimenetelt, vagy hendit - nem is gondolom, hogy való lenne nekem. Az az opció, amit most próbálgatok, a meccs kezdete előttig elérhető. A lényege, hogy megfogadom overre a legalsó lehető határt. NBA-ra fogadok nagyrészt, vagy más olyan meccsre, ahol rengeteg pontot várunk - én, és a bukik is. 1.40-en szokták adni többnyire ezt a szorzót, amit én korrektnek tartok, aztán majd idővel kitapasztalom, hogy elég e az arány, ahogy bejön.