Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


https://nyugatifeny.hu/2023/08/11/ezerhetszaz-tonna-illegalisan-tarolt-akku-hulladekot-talaltak-abasaron-a-fideszes-politikus-szerint-veszelyben-a-lakossag-egeszsege-egeszsege


Nesze...
Elkezdődött.
Már a fityiszes polgármesterek szerint is veszélyes, persze tudom ők csupan bábok. A diktator annyi akku gyárat telepíttet le, amennyit akar...
Ezt akarta a többség. ???

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 11, 2023, 18:35:03A külföld... Én is nagyon propagáltam ezt, sőt, egyetlen normális megoldásnak láttam, amíg nem kezdtem jobban megnézni a helyzetet. Azért ugyanis felesleges kimenni, hogy egy nagyon hasonló országba kerülj, ahol viszont te is kisebbségnek számítasz, kvázi bevándorlónak.

Igen, Németországban jobb, Finnországban is, meg még lehetne sorolni, de meddig?

Kissé árnyalhatja a képet, ha a 20 évvel későbbi Finnországot (vagy másik tucatnyi EU tagállamot) nem a mostani Finnországhoz hasonlítjuk, hanem a 20 évvel későbbi Magyarországhoz. Ha így se Finnország, akkor még mindig ott van az a 20 évnyi idegbaj Mo-n, míg leromlanak hozzánk. Mondjuk attól még nem lesz Mo kevésbé depresszív hely azt követően sem.

Másik, hogy talán túl nagy súlyt rakunk a vállunkra azzal, ha egész hátralévő életünkre keresünk lakóhelyet. Nem kell tudnunk, s nem is igazán tudhatjuk, hogy 5-10-20 év múlva is ott akarunk-e élni, ahová költözni készülünk. Ezt továbbgondolva, ha most Mo mellett döntünk, azt is érdemes lehet időről időre átértékelni.

Minden élethelyzet más, emiatt véletlen sem állnék a másik oldalra, mindössze kiegészítésnek szántam.

Sok sikert, bárhol is! :ok:

https://rtl.hu/bulvar/2023/08/11/toth-gabi-krausz-gabor-fricska-pocs-janos-jaszbereny-fotok

De hát ő volt a Fidesz és kereszténység anyaképe, családmintája, ősanyája, hogy lehet ez? A pápának vajon mesélte, hogy épp megcsalja a családapát? Bár biztos meggyónható ez is. Ámen, trianon, magyarok!

#1758 augusztus 14, 2023, 15:49:43, csabax
Remélem, hogy teljesen tisztán látszott, hogy Szoboszlait tényleg kényszerítették. Ott állt a pályán Szoboszlai mellett egy TEK-es, s az a barom a pisztolyát Szoboszlai halántékához nyomta és jól hallhatóan azt üvöltötte, hogy "térdre"!

Bencsik Gábor nem hazudik és nem bolondult meg, amikor azt mondja, hogy kényszerítették Szoboszlait.
 ;D

Tóth Gabi meg a többi celeb NER-szolgán nem kell meglepődni, tényleg vicces lehetett, amint odament a pápához, előadta micsoda mélykeresztény, járta a fideszes haknikat, ott is előadta magát, miközben a fél tánckar megvolt neki, jó keresztényhez híven.  ;D  Ott volt a Kaleta-ügy, hithű fideszes, akinek gépén egy halom gyerekpornó volt, jó öreg Szájer Józsiról már nem is beszélve, érdekes, vele kapcsolatban milyen elnéző a párt. Egy hatalmas buzi buliban volt, kormány meg propagálja az LMBTQ-ellenességet, de Szájernél érdekes módon fel sem merül. Sőt, már ott tartunk, mindenki mondta a Fideszben, visszavárják (hiányoznak a bulik, srácok?). Ő, aki Orbán egyik régi bizalmasa, akinek kezébe adta az alaptörvényt, várjunk csak barátaim, honnan ismerős ez a dolog?

Gondolkozzunk...

Eszembe is jutott. Érdemes a Netflixen szentelni neki egy kis időt: náci Németország, Adolf Hitler egyik fő bizalmasa és barátja, Ernst Röhm. Aki nem mellesleg homoszexuális volt, ilyen partikra járt. Nekem nagyon tetszik ez az álszent kereszténység, álszent politizálás, amit oroszoktól vettek (ott is Putyin pártjában van a legtöbb meleg, miközben ők küzdenek a melegek ellen). Vicces, ahogyan ezt még benyelik, miközben nyílt titok - még azt hiszem konkrétan politikusoktól is elhangzott -, hogy a legtöbb meleg a Fideszben van. Emberek, nincs ezzel semmi gond, ahogyan azzal sincs, hogy szinte minden fideszes politikus házassága már darabokban (nem véletlen ölték meg az ördög ügyvédjét...), vannak, akik már harmadik vagy negyedik párjukat "fogyasztják", mellette még más kapura is lövöldöznek.

NER-celek/sportolók, ott meg elég megnézni a Post for Rent és más egyéb hozzájuk köthető tagokat... Hosszú Katinka elvált, Kulcsár Edina elvált, Tóth Gabi el fog, Sarka Kata elvált, Nacsa Olivér sokadik új nagy szerelme és még lehetne sorolni élen a "különös" másik magánélettel rendelkező Schobert Norbival, de hosszú ez a lista. És érdekes, hogy például épp a Fidesz a Post for Renten keresztül szponzorál olyanok embereket, mint Whisper Ton (aki hát... eléggé meleg vagy micsoda  ;D ), Lady Szomjas (szintén a saját neméhez), hagyjuk is, aki fideszes és elvált/meleg stb. az jó, aki nem fideszes legyen az bármi, az maga a sátán!

Gabiból kihajtották a szuflát


Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 14, 2023, 17:47:10Gabiból kihajtották a szuflát


Ki hàt,remélem lesz fennt videó később arról hogy mennyire,érdekelne.....

Idézetet írta: szalist Dátum augusztus 14, 2023, 19:38:33Ki hàt,remélem lesz fennt videó később arról hogy mennyire,érdekelne.....

Ha elmész a bányásznapra, lehet élőben is láthatod  :beerchug:



Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 15, 2023, 11:57:07Ha elmész a bányásznapra, lehet élőben is láthatod  :beerchug:


Nem csalàdalapító nap lesz ez véletlenül? :redchug:


Augusztus 20., Magyarország nemzeti ünnepe és hivatalos állami ünnepe az államalapítás és az államalapító I. (Szent) István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik – Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe.


Kiket hívunk meg erre a nemzeti ünnepre és az ezt követő napokra?
A muzulmán Törökország elnökét,
Az ortodox Szerbia elnökét,
Ja... meg a katari emírt.

;D  ;D

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 18, 2023, 16:51:55Augusztus 20., Magyarország nemzeti ünnepe és hivatalos állami ünnepe az államalapítás és az államalapító I. (Szent) István király emlékére. A nap egyben a magyar katolikus egyház egyik – Magyarország fővédőszentjének tiszteletére tartott – főünnepe.
plusz:

"TÓTH GABI KAPOTT EGY JÓKORA FRICSKÁT A FIDESZTŐL: AUGUSZTUS 20-ÁN NEM SZEREPELHET A SZENT ISTVÁN NAPI KENYEREK MEGSZEGÉSÉN!"

https://pestibulvar.hu/2023/08/18/toth-gabi-megalazo-fricskat-kapott-a-fidesztol/?fbclid=IwAR1ralC177Z8fxm0mKqRnoKnd6pdZCSyPtoRMnuLDwjQnLF9Ftmdh_erpyo

"Összeiratják az állami cégeknél azokat a pozíciókat, amiket hadiállapot idején is be kell tölteni"

https://hvg.hu/gazdasag/20230820_allami_cegek_poziciok_nelkulozhetetlen_osszeiras_kormany

Az elsőre, amire gondolhat az ember, hogy Orbánék háborúba akarnak minket dobni. Aztán jobban belegondolva, beszélgetve azokkal, akik ebben a szektorban dolgoznak jön az abszolút reális forgatókönyv: drasztikus létszámleépítés.

Nem 5-10 vagy 15%, mert megsúgom, tavaly ennyi volt ebben a szektorban (csak erről mély hallgatás volt), amit úgy oldottak meg, hogy fogták, akik nyugdíjba mentek, helyükre nem vettek fel senkit, akik önként távoztak (nem oltatták be magukat stb.), azok helyére sem, illetve összevontak munkaköröket. Ezzel együtt, most összeírják, kik azok, akikre feltétlenü szükség van.

Magyarul, aki nem haver, nem feltétlenül szükséges a munkaköre, annak szia lesz az év végén. Olyan 20-25-30%-os leépítésre számítanak, ugyanis most volt egy minimális béremelés, viszont ezt Orbánék nem tudják kigazdálkodni, mert EU-s pénz nincsen. A hadkötelezettség szó szintén szerepel a tervezetben, viszont azért röhejes ez, mert akik ebben a szektorban dolgoznak, azok jelentős része nő...

A másik, hogy Orbán nem véletlenül hívott ide ennyi bűnözőt (keleti blokk vezetői) a nemzeti ünnepünkre. Nem véletlen tűnt el teljesen egy hétre (se közösségi média, se semmi, ilyenkor vagy kezelésre megy, vagy valahol "titokban" tárgyal, esetleg nyaral). Benne van, hogy érkezett egy olyan utasítás a főnökétől, hogy az EU-ban most már semmi hasznod, gyártod a fegyvert, akkor...

Mindenesetre, szerintem a legvalószínűbb, hogy itt drasztikus elbocsátások lesznek év végén.

Minőségi újságírás, minőségi kérdések, guruló gyógyszerek... Majdnem Gulyás is elröhögte magát, ami ritka.  ;D