Csak egy kis politika...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Orbán napjai:
- nálunk játszhat az izraeli válogatott, miközben kiáll a magyar kormány Izrael mellett (ugye kiváló a kapcsolata Netanjahuval, tőlük jött a Pegasus-kémszoftver is, amivel a magyar állampolgárokat figyeli meg a Fidesz)
- Erdogan és Putyin viszont a Hamász mellett tette le a voksát, mivel ők is pénzelik őket
- Erdogan és Putyin jóban van Orbánnal, gyakorlatilag lekötelezett feléjük a magyar államfő (orosz gáz, '90-es évek iratai Orbánékról, svéd NATO-csatlakozás stb.)
- Kína felé nyitunk emiatt még inkább, de Kína kvázi próbálja hülyére venni a világ nyugati felét, miközben ők is a Hamász mögött vannak

Orbán tehát nyomott egy Kállai kettőst, aminek anno tudjuk mi lett a vége. A hintapolitika hátránya, hogy a végén már nem lesz kihez simulni, mert nincsen gerinced és senki sem tisztel és mindenki tudja, hogy nem bízhat benned.

Orbán Viktor a magyar politika Azahriáhja.

Amikor egy rezsimnek vagy a tagja, okosan kell megválogatni, miket teszel vagy mondasz. Az elmúlt években érezhető volt az Orbán-bosszú, hiszen olyan személyeket, akik mondjuk kritizálták, egyből a partvonalon kívülre tett, elég emlékezni csak Lázár Jánosra, aki párszor kritizálta a sajtóban a rendszert, egyből Gulyás Gergely került a helyére.

A Fidesznél belül egyre nagyobb a törés, egykori hű emberek kezdték savazni a politikájukat, nyíltan mentek szembe Orbánnal és az "ideológiájával". A törések nagyon látszanak, hiszen néhány hét alatt többen is kikezdték Orbánt, előbb Matolcsy György, akivel szemben már nyílt kritikával lépett fel a Fidesz, majd jött Demeter Szilárd, akinél kiderült, neki eddig tartott a fideszes buli.

Az elmúlt héten Kósa Lajos kapott egy pofont, miután a HírTV-ben mondott a Fideszre nézve terhelő dolgokat (amúgy igaza volt), majd pár nappal később megszüntették a Modern Városok programot (Kósa-projekt). Az elmúlt hetekben L. Simon László többször is beleállt a Fidesz politikájába, amit ugye szokás szerint a Mi Hazánk védett meg először (nem meglepő módon, valahogy mindig kiállnak Orbánék mellett).

L. Simon Lászlót ma kirúgták. Azt az L. Simont, aki amúgy egészen sokat tud a Fidesz berendezkedéséről, hiszen ő is ebből szedte meg magát, lettek szőlőföldjei, birtokai. Orbánnak alig maradt hű embere, miközben Rogán Tóni folyamatosan építi már a saját kis birodalmát, amolyan háttéremberként, de már lassan nagyobb hatalma van, mint Orbánnék. Érdekesen alakul a politika, mert ilyen diktatúrát nem kívülről szoktak megdönteni, hanem belülről, pont a saját embereinek lesz elege az adott vezetőből. Érthető, ha Orbán Viktor retteg.

Idézetet írta: Pozzato Dátum november 06, 2023, 12:00:55L. Simon Lászlót ma kirúgták. Azt az L. Simont, aki amúgy egészen sokat tud a Fidesz berendezkedéséről, hiszen ő is ebből szedte meg magát, lettek szőlőföldjei, birtokai.
Már megint az egyik saját gyermekét falta fel a forradalom?

Idézetet írta: csabax Dátum november 06, 2023, 16:55:49Már megint az egyik saját gyermekét falta fel a forradalom?
Így megy ez, ez a rohadék mást mert gondolni, mint amit a Fidesz, szerencsére Dúró Dórika résen volt.  8)


Nagy segítség ez a magyar családoknak!

Szijjártó: Magyarország újraépíti a kapcsolatait Venezuelával

https://444.hu/2023/11/10/szijjarto-magyarorszag-ujraepiti-a-kapcsolatait-venezuelaval


Nicolás Maduro elnök volt az, aki anno nyomot egy cserét az USA-val, mert két rokonát kokaincsempészet miatt letartóztatták, cserébe értük elengedett néhány bebörtönzött amerikait. Szintén Maduro volt az, aki 2017-ben leverte a kormányellenes tüntetéseket, megöletett többszáz embert. Nem kezdem el sorolni miket csinált, demokratikus vezető ő is.


Fun fact Szijjártó Péter utazásairól.

Azt ugye mindenki tudja, hogy külügyminiszterünk imád utazni, véletlen mindig olyan országba sodorja az élet, ahol offshore adóparadicsom működik. Talán csak merő véletlen lehet, de Magyarország élen jár a külföldi offshore cégekbe rejtett vagyonok terén, gyakorlatilag egy réteg talicskázza ki ezekbe az adóparadicsomokba a milliárdokat.

Ha megnézzük a térképet, akkor 4. helyen állunk a kimenekített vagyon tekintetében, majd érdemes átgörgetni az adóparadicsom szekcióba, ezeket pedig összevetni Szijjártó Péter útjaival, meglepő átfedésekre bukkanunk. Hirtelen Magyarország nagy gazdasági partnere lett Mauritius, Szingapúr, Libanon és Bahrein.

https://atlas-offshore.world/

https://varosikurir.hu/szijjarto-mauritiuson/
https://index.hu/belfold/2023/01/12/szijjarto-libanon-kereszteny-templom-felujitas/
https://magyarnemzet.hu/kulfold/2023/04/szijjarto-peter-magyarorszag-es-szingapur-sem-ker-a-kulso-beavatkozasbol

Ez pedig a témában még 2020-ban megjelent cikk, hogy miért járnak fideszes kormánytagok adóparadicsomokban, mint ahogyan a családtagjaik is, emlékezhetünk Orbán Ráhel bahreini útjára is még 2016-ban.
https://atlatszo.hu/kozpenz/2020/09/23/nem-kormanygepek-de-szijjarto-peter-rendszeresen-hasznalja-a-honvedseg-repuloit-is/

Szeressétek a Fideszt, meg nyerjenek, de ne hagyjatok nekik kétharmadot. Legyen vita, legyen párbeszéd minden témában, komolyan, mindenkinek jobb lesz. Nem az ellenzék tör ezzel előre, hanem a demokrácia. Képzeld el, hogy a részeges apád dönt, mindenben, mert csak az ő szava szent. Anyád nem szólhat bele, hogy te nem gyártósorra való vagy, hanem egyetemre, vagy apád mondja, hogy buziság rajzolni meg fotózni, miközben tehetséged van hozzá, de anyád szava nem számít, mert apád szava kétharmados szent.

Legyen Fidesz, de ne kétharmaddal! Saját véleményem, nem gurult hozzám sajnos dollár :)

Idézetet írta: TiB Dátum november 17, 2023, 11:29:18Szeressétek a Fideszt, meg nyerjenek, de ne hagyjatok nekik kétharmadot. Legyen vita, legyen párbeszéd minden témában, komolyan, mindenkinek jobb lesz. Nem az ellenzék tör ezzel előre, hanem a demokrácia. Képzeld el, hogy a részeges apád dönt, mindenben, mert csak az ő szava szent. Anyád nem szólhat bele, hogy te nem gyártósorra való vagy, hanem egyetemre, vagy apád mondja, hogy buziság rajzolni meg fotózni, miközben tehetséged van hozzá, de anyád szava nem számít, mert apád szava kétharmados szent.

Legyen Fidesz, de ne kétharmaddal! Saját véleményem, nem gurult hozzám sajnos dollár :)

Az a baj, hogy jelen esetben van két testvéred is, akik istenként tisztelik apádat, mindent elhisznek, amit mond, és változásra képtelenek.

Idézetet írta: TiB Dátum november 03, 2023, 00:23:39Orbán Viktor a magyar politika Azahriáhja.

Csak a Puskás Panchoban nincs teltház...

Orbán Viktor: "A mi kormányunk nindzsa-kormány"
https://hvg.hu/itthon/20231118_Orban


Ez se gyenge :idiot2:

"Varga Judit a fiatal Mikszáth Kálmánként konferálta fel Kocsis Mátét."

Három legfontosabb topik a többségnek:

OV: https://miniszterelnok.hu/

Tippmixpro: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=10136.1845

Tippmix: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php?topic=9929.195

Minden más bonyis meg gonosz nyugati, hagyjátok csak.

Ez a szerencsejáték törvény jó példa azoknak, akik Gyurcsányoznak.
Bármit megtehetnek. Ott a példa az oroszoknál és a fehéroroszoknál.
Ez nagyon ijesztő.
Kivégezték a kocsmákat a játékgépekkel  aztán a trafikosokat a cigivel, most a sportfogadókat, és van akik még mindig Gyurcsányoznak.
Felkészülnek a kocsmák az alkoholos italokkal.

Nyilván nekem is az lenne a legjobb, ha az a félkegyelmű Gyurcsány eltakarodna az anyjába, de ezt a csapatot bármi áron le kéne már váltani.

Igaz már késő, 2018-ban kellett volna, azóta turbó fokozatra kapcsoltak, kilopták alólunk az országot az alapítványokkal.

Az a baj, hogy zsenik. Itt van Azahriah. Épített egy félmilliós követőtábort Paul Street néven a youtube-on, tudja a potrohos tolvaj, hogy mekkora bázis ez, bármit mondana, soha nem fogják bántani, mert nagy fegyver a kiscsávó.

Egyébként is nagyon vigyazniuk kell a fiatalokkal, évente érettsigizik 100 ezer fiatal, az négyévente 400 ezer, el is kezdett tiktokozni a dagadt.

Nagyon nagy a baj.

Gondlkoztam, hogy lehet, hogy én látom rosszul, de akkor Budapestet a sok mocskolódás ellenére nem nyerné az ellenzék over 65%-kal.

Milyen jellemző, amikor kiderült, hogy jövőre viszi az RTL a Bl-közvetítést, a legnagyobb fájdalmuk az volt, hogy elvesztik a "Hírek 1 percben" blokkot.